Jeg købte øreringe som gave. Ene ørering kan dog ikke lukke da den er lavet for dårligt. Jeg har gentagende gange siden december 2025 kontaktet Black Design og sendt både billeder og videoer til fl... Se mer
Det här tycker kunderna
Modtog en skytsengel kæde for et par dage siden, hvor der desværre manglede en sten i vedhænget. Fik hurtigt og uden problemer tilsendt et nyt vedhæng samt en lille gave. Super smukke og unikke smyk... Se mer
Super fin imødekommen og hurtig service. Har modtaget de smukkeste smykker som lever fuldt op til mine ønsker og forventninger .Venlig service både online og tlf. Smykkerne er forgyldt og endelig fa... Se mer
Fik ingen ordrebekræftelse efter at smykkerne var bestilt og betalt og skrev derfor en mail til Black Design, men fik heller ingen svar eller bekræftelse på min ordre der fra. Men kort tid efter fik j... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi designer tidsløse smykker til fordelagtige priser, så alle kan være med🙏🏻
Kontaktuppgifter
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har været utrolig glad for alle de…
Jeg har været utrolig glad for alle de smykker jeg har købt gennem årene hos Blackdesign.
Jeg er vild med Camillas design og store udvalg af smykker til en rimelig pris.
Jeg går med mine smykker hver dag og får ofte ros af folk 😊
Især for de flotte farverige øreringe jeg har købt for nyligt 😊
Der er flere af mine veninder som også er blevet vild med hendes smykker.
Det er desuden altid en fornøjelse at skrive med Camilla. Hun er virkelig sød og svarer altid personligt tilbage på beskeder.
Mine varmeste anbefalinger går til Blackdesign (og de flotte smykker)
Super tilfreds
Jeg bestilte en kæde med bogstav, og glæder mig til at gi den i julegave ...super smuk og enkel.
Fine ting og siden er nem at finde rundt i
Min bedste anmeldelse til Blackdesign 💚
Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af at bestille de smukkeste smykker hos Camilla, og har alle gange været yderst tilfreds 😊
Nem og tilgængelig hjemmeside, hurtig og effektiv levering og smykker der 100% lever op til mine forventninger.
Camilla er utrolig dygtig til sit design arbejde og sætter en ære i at yde god service.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller hos Blackdesign.
Perfekte gaveideer til kæresten
Jeg købte et smykke til min kæreste fra Black Design og hun helt vild med det .
Smukke smykker - hurtig levering
Smukkeste smykker. Hurtig levering
Tak for servicen
Tak for servicen, jeg havde købt en gave til min søster, som var den forkerte, så tog kontakt til Camilla, som hurtigt bare returnerede og sendte den rigtige pakke samme dag inden hun havde modtaget returneringen.
Jeg nåede at få gaven til tiden så tak til Camilla for hurtig og god service.
Jeg har købt en del smykker fra Black…
Jeg har købt en del smykker fra Black design til min kæreste.
Så jeg kan med glæde sige, at Black Design smykker har imponeret mig på alle niveauer.
Først og fremmest er deres design utroligt unikke og æstetisk tiltalende. De formår at fange en tidløs elegance i hver af deres kreationer. Uanset om det er halskæder, armbånd eller ørering.
Sortimentet omfatter både klassiske og moderne stilarter, så der er noget for enhver smag.
Kundeservicen er også bemærkelsesværdig. Jeg havde nogle spørgsmål om et produkt, og de svarede hurtigt og var yderst hjælpsomme. Leveringstiden var også meget rimelig.
Varmt anbefales blackdesignbycamilla 5 stjerner 😁
Nuu har jeg været kunde hos Camilla Black design i snart 1-1/12 år tror jeg det er 🙂 har købt hendes smykker som hun selv designer med kærlighed ved jeg
jeg er så vild med mine jeg har købt bruger dem tit og de er bare WOW 😍 de blir altid sendt i flotte æsker
Kan varmt anbefale Blackdesignbycamilla ❤️
Jeg er utrolig glad for mine køb hos…
Jeg er utrolig glad for mine køb hos Black Design/Camilla Folkman og har haft fantastiske oplevelser med at købe fra hende tre gange.
Jeg har altid haft problemer med betændte og hævede ører efter jeg har haft ørreringe i, og har endda haft flere dage jeg ikke kunne stikke ørreringe ind i øret.
Men der har absolut ikke været noget med ørene siden jeg er startet med at bruge Camillas smykker. Det er helt vildt at kunne have ørreringe på hver dag! Jeg vender i hvert fald tilbage efter flere smykker!
Camilla er desuden altid smilende og imødekommende. Noget som for mig har virkelig stor betydning for oplevelsen af at købe smykker.

Dårlig kvalitet
Jeg fik ingen bekræftelsesmail eller svar på min tilsendte mail. Det er ikke så fedt at gå rundt i uvished. Dog kom smykkerne ret hurtigt - surprise.
Hvis det ikke havde været for den meget billige pris (smykkerne var sat ned) så var alt sendt retur. Jeg gider blot ikke bruge tid på det. Kvaliteten er meget dårlig. En af halskæderne vil heller ikke lukke.
Elendig kvalitet og dårlig service
Jeg bestilte deres viluka armbånd da jeg synes designet var super flot. Jeg må dig indrømme at jeg var ret så skuffet Iver kvaliteten da jeg modtog det. Det virkede billigt og kvaliteten var svarene til H&M smykker. Guldet på armbåndet er meget gult og der er ingen tyngde i smykket.
Foruden armbåndets elendige kvalitet har jeg oplevet en meget flabet og snobbet kundeservice omkring hvornår armbåndet ville komme på lager og gang på gang er de oplyste datoer ikke blevet overholdt. Jeg føler at jeg står tilbage som kunde med en oplevelse af at være til besvær og at prisen på ingen måde stemmer overens med den elendige kvalitet. Så alt i alt laver de flotte smykker men i alt ubrugelig kvalitet og så hjælper det ikke at deres kundeservice kan virke ligefrem modbydelig.
Handler aldrig ved dem igen
Handler der aldrig igen
Dårlig kundeservice. Problemer med at sende varer retur. Falsk varebetegnelse. Dårlig kvalitet.
Handler der aldrig igen.
Og intet her er opdigtet.

Dårlig service
Har en gang købt derfra og får derfor samtlige marketings mails fra dem, når jeg har bedt om at få dem afmeldt så siger de at de ikke kan.
Det er så uprofessionelt og for dårligt at jeg skal spammes med noget jeg ikke ønsker.
Alle kan vel afmelde en person fra en mail distributionsliste.

Scam
Fik i julegave en ring af min søster fra Black Design, som skulle sendes retur, da den både var for stor, men også skæv.
Min søster kontakter Black Design for at kunne få returneret ringen, men Black Design svarer dage/uger senere og svaret der blev givet, var ikke engang om vores ordre.
Der er ikke hørt tilbage fra Black Design siden og alt i alt en ordentlig øv oplevelse og følelsen af at blive scammet er oplevet. Brug jeres tid, penge og ønsker andre steder.

Svar från Black Design
Kæmpe tak og god anmeldelse for de…
Kæmpe tak og god anmeldelse for de dobbelte spiraløreringe! Jeg købte et par tilbage i 2018 og de er stort set altid i som hverdagsørering nat og dag, især fordi de passer til alt og er så gode når man har flere huller! De har hverken patina eller andet tegn på slid og jeg tror det er nogle af de mest højkvalitet-øreringe jeg ejer💎
Yderligere to par er bestilt🤩
Jeg ville købe “Emmy bogstavringen”
Jeg ville købe “Emmy bogstavringen” til min mor i mors dags gave, men jeg kunne se at bogstavet “C” var udsolgt… jeg skrev så til Camilla og spurgte om de kunne nå at få flere hjem, da det ville gøre min mor og jeg rigtig glad.
Hun svarede med det samme og skrev at hun havde lagt flere ind i “C”, og hvis jeg bare lagde en ordre med det samme så ville hun også sende den afsted med det samme. Og det gjorde hun! Pakken kom dagen efter. Jeg kan kun befale andre at købe herfra. Vildt god service og over alle forventninger - er vildt taknemmelig 👍🏼

Svar från Black Design
Kæmpe ros til produkt herfra
Jeg fik for 2 år siden halskæden *Fatimas Hånd* i guldbelagt.
Jeg har i gennemsnit brugt den som minimum 3 dage ugentlig i to år. Selvfølgelig taget den af i bad, træning mv. og guldet holder og den er stadig så fin. Bestemt et rigtig godt produkt og kvalitet til prisen.
Jeg handler gerne her igen.
Jeg ved snart ikke hvor jeg skal…
Jeg ved snart ikke hvor jeg skal begynde! Frygtelig oplevelse at handle hos Camilla Folkman/Black Design! Havde bestilt 2 halskæder (ens halskæder, men blot med forskellig farve sten) - kvaliteten var ringe i forhold til hvad der vises på billederne. Den ene halskæde var defekt, og derfor kontaktede jeg Camilla Folkman, som fra en start havde en snobbet attitude og en lettere provokerende måde at svarer på. Jeg endte med selv at måtte betale fragten på 70,- på trods af, at varen var defekt fra sælger. Derudover måtte jeg flere gange kontakte Camilla Folkman, som til en start kom med dårlige undskyldninger såsom "vi har børn hjemme" "vi er gået i sommerferie mode" til så helt at ignorerede mine beskeder. Pakken blev forsøgt leveret på adressen 29. juni og først 14.juli fik jeg endelig Camilla til at tilbagebetale mine penge.

Super god service og flotte smykker
Super god service og flotte smykker
Jeg har virkelig været glad for at handle hos Blackdesign.
Kan anbefale til alle
Virkelig god service
Virkelig god service! Havde bestilt 1 ring og en halskæde der fra, og de er begge er 2 SÅ smukke🥰
Kan klart anbefales😍
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.