Jeg købte øreringe som gave. Ene ørering kan dog ikke lukke da den er lavet for dårligt. Jeg har gentagende gange siden december 2025 kontaktet Black Design og sendt både billeder og videoer til fl... Se mer
Det här tycker kunderna
Modtog en skytsengel kæde for et par dage siden, hvor der desværre manglede en sten i vedhænget. Fik hurtigt og uden problemer tilsendt et nyt vedhæng samt en lille gave. Super smukke og unikke smyk... Se mer
Super fin imødekommen og hurtig service. Har modtaget de smukkeste smykker som lever fuldt op til mine ønsker og forventninger .Venlig service både online og tlf. Smykkerne er forgyldt og endelig fa... Se mer
Fik ingen ordrebekræftelse efter at smykkerne var bestilt og betalt og skrev derfor en mail til Black Design, men fik heller ingen svar eller bekræftelse på min ordre der fra. Men kort tid efter fik j... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi designer tidsløse smykker til fordelagtige priser, så alle kan være med🙏🏻
Kontaktuppgifter
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Smukke smykker til en god pris
Super god service og SÅ smukke…
Super god service og SÅ smukke smykker👏🏻😊Er mega tilfreds☀️Kan kun anbefale Black Design🤩🤩
Det væreste behandling
Det dårligste behandling jeg længe har oplevede! Jeg vandt en giveaway konkurrence på IG hvor jeg kunne vælge valgfrie smykke for 1000 kr. men da jeg modtager min pakke er det overhovedet ikke dem jeg valgte, og da jeg skriver til Camilla at jeg er ked af det men jeg ikke havde modtaget dem jeg havde valgt fik jeg bare afvide at de desværre var udsolgt, men som jeg skrev til hende så ville jeg gerne have at hun havde fortalt mig det så jeg selv kunne have valgt nogle ting der havde været mere mig. Og hvis jeg kunne ville hun ha fået mindre end 1 stjerne !
Forfærdelig service
Ingen ordrebekræftelse efter 2 dage og pengene er trukket.. hun svare bare at den nok kommer snart men når man så spørg efter en bekræftelse på mail får man et flabet svar om at hun holder weekend🤨
Servicen er ikke det vær, bare hold jer væk.
Kan kun anbefale Blackdesign
Kan kun anbefale Blackdesign. Virkelig god service, hurtigt kommunikation, jeg modtog min pakke 2 dage efter jeg bestilte. Smykkerne er lige til at dø for😍 de er så fine og feminine, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. De får 10 👍🏻 herfra.
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice. Der er ikke nogen hjælp og hente overhovedet.
Fantastisk service
Fantastisk service; Fremragende kvalitet; smukke design ✨
Min kæreste har bestilt en julegave fra…
Min kæreste har bestilt en julegave fra black design til mig. Den er sendt afsted med dao den 13. December. Hun har udfyldt den forkerte adresse, frem for lige at spørge inden hun afsender pakken om det faktisk er den rette adresse. Da min kæreste kontakter black design for at høre hvor pakken bliver af da vi rammer den 25/12, får han svaret at pakken er sendt så at det ikke længere er i hendes hænde. Vi har selv kontaktet dao, som har taget den videre med coolrunner da porto er købt derigennem. Og sørme om ikke der nu er sat en efterlysning igang efter den pakke.
Vi har handlet hos black design før med en god oplevelse, men det her er simpelthen for useriøst og uprofessionelt. Bliver spændende at se om pakken nogensinde dukker op.
Langt forløb der endte med en ødelagt kæde
Jeg fik en halskæde i julegave af min far. Han fortæller mig, at der først kom en kasse til ham uden indhold. Han ringede derfor og fik at vide, at han skulle afvente. Da den ikke kom, ringede han igen og fik at vide, at der ville blive sendt en ny. Der gik lang tid, og min far ringede flere gange. Han endte med at få den efter en del tid. Jeg fik halskæden og var super glad. Inden for tre dage efter, jeg havde modtaget halskæden, var den gået i stykker to gange. Jeg skriver ind til blackdesign og får straks svar, at hvis jeg sender den retur, vil de sørge for, at det ikke sker igen. Jeg skriver tilbage og spørger, om de dækker fragten, da jeg ikke mener, at jeg bør bruge penge på det eftersom, kæden ikke har levet op til den lovede kvalitet. Herfra fik jeg ikke noget svar. Jeg er meget ked af og ærgerlig over denne oplevelse og kommer derfor desværre ikke til at handle her igen.
Fantastiske smukke smykker
Fantastiske smukke smykker! Der lever op til billederne på nettet ! 🙏🏻
Skøn og hurtig service der er intet at klage over!
Kan kun anbefales har købt de flotteste smykker ! ❤️
Købte et smukt armbånd og halskæde
Købte et smukt armbånd og halskæde. Er så glad for de fine smykker🤩 God kvalitet til okay priser og hurtig levering👌
Flotte smykker i god kvalitet
Flotte smykker i god kvalitet. Hurtig levering og god service. Her handler jeg helt sikkert igen!
Black Design laver nogle rigtig flotte…
Black Design laver nogle rigtig flotte og holdbare smykker og til ingen pris! Udvalget er stort og der er noget for enhver smag. Jeg har flere af deres smykker og de er stadigt som da jeg købte dem - holder rigtig godt.
Camilla er rigtig sød, svarer hurtigt og deres levering er også tip top 🎉😍
Kan kun anbefale denne virksomhed!
Smukke smykker
Smukke smykker - levering til døren, ikke sidste gang jeg handler hos Black Design
Smukke smykker
Smukke smykker! En god kvalitet, og farven holder godt. Guldsmedshalskæden var et hit! Også masser af flotte ringe, har dog ikke prøvet dem endnu:)
Jeg er vild med udvalget af de flotte…
Jeg er vild med udvalget af de flotte smykker fra Black design og har kun oplevet god service, hurtig levering og til gode priser.
Camilla er altid sød og venlig og tålmodig med alle mine tusind spørgsmål til hendes produkter.
Det er ikke første gang og bestemt heller ikke sidste jeg gang jeg handler her.
Fine og feminine smykker til meget…
Fine og feminine smykker til meget billige priser
Smukke smykker i en god kvalitet
Så smukke smykker og hurtig levering
Så smukke smykker og hurtig levering! Kan varmt anbefale blackdesign.dk 😊 Ikke sidste gang jeg handler her!
Super god oplevelse og service .
Super god oplevelse og service .
Min pakke dukkede aldrig frem, og de skrev dagligt og lod mig ikke hænge eller vente, virkelig Sjælendt og god service 💗
Jeg har lige modtaget min pakke idag og kunne ikke være mere glad og tilfreds . Ikke sidste gang jeg køber ved jer 👏❤️
Smukt smykke som har været vente tiden hver. 💗
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.