Jeg købte øreringe som gave. Ene ørering kan dog ikke lukke da den er lavet for dårligt. Jeg har gentagende gange siden december 2025 kontaktet Black Design og sendt både billeder og videoer til fl... Se mer
Det här tycker kunderna
Modtog en skytsengel kæde for et par dage siden, hvor der desværre manglede en sten i vedhænget. Fik hurtigt og uden problemer tilsendt et nyt vedhæng samt en lille gave. Super smukke og unikke smyk... Se mer
Super fin imødekommen og hurtig service. Har modtaget de smukkeste smykker som lever fuldt op til mine ønsker og forventninger .Venlig service både online og tlf. Smykkerne er forgyldt og endelig fa... Se mer
Fik ingen ordrebekræftelse efter at smykkerne var bestilt og betalt og skrev derfor en mail til Black Design, men fik heller ingen svar eller bekræftelse på min ordre der fra. Men kort tid efter fik j... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi designer tidsløse smykker til fordelagtige priser, så alle kan være med🙏🏻
Kontaktuppgifter
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Beautiful Jewelry
I ordered many times and each time the delivery time has been super fast and not least it is really beautiful jewelry. I have received compliments a many times.And the owner was so kind. I highly recommended this.
Endnu en fin handel hos Black Design
Endnu en fin handel hos Black Design. Flotte smykker og hurtig levering, skønt, når det er en gave der skal videregives : )
Ikke et sted jeg skal handle igen
Jeg købte to halskæder fra BlackDesign.
Den første dag jeg havde dem på, mistede jeg vedhænget på den ene kæde, som åbenbart ikke har været sat ordentligt på selve kæden (kæden fejlede intet andet end at jeg ikke synes den er helt guldbelagt)
Jeg skriver hurtigt til Camilla på IG, der skriver jeg bare kan komme forbi efter en ny.
Da jeg spørger om det er i Klampenborg jeg kan hente en da det ikke ser ud til at hun har en fysisk forretning, men er registreret på adressen, og om det er muligt at komme forbi lørdag hører jeg ikke mere. Det var 20 maj, og jeg har stadig intet hørt.
Eftersom jeg bestilte min ordre til levering hjemme synes jeg for det første at det er mærkeligt, at jeg skal komme forbi og hente et nyt vedhæng og at hun ikke blot sender et nyt. Og for det andet er det virkelig dårlig service ikke at svare tilbage efterfølgende.
Det er bestemt ikke en forhandler jeg vil anbefale.
Smykkerne har mangler ved modtagelsen
Smykkerne har mangler ved modtagelsen, kundeservice er der absolut ingen af
Ingen anbefaling herfra
Ingen anbefaling herfra. Jeg har nu ventet på min ordre i en måned - Det er meget mærkelig, da postselskaberne har sendt på normalt vis i denne tid. Jeg får bare at vide at de vender tilbage, når jeg spørger efter min ordre. Mon jeg nogensinde får den? Ingen ved det :-)
Desværre kan jeg ikke anbefale Black design
Desværre kan jeg ikke anbefale Black Design.
Kundeservice håndteres meget uprofessionelt og uengageret. Det ville være en god idé at hyre en serviceminded medarbejder, til at stå for den del.
Man får ikke penge retur for udsalgsvarer, hvilket er helt fair og beskrevet i handelsbetingelserne. Dog kan man ikke vælge et andet smykke og få differencen refunderet. Dvs. at man “mister” differencen på fx 100-200,- hvis man vælger et billigere smykke, end det man refunderede. Jeg endte med at bestille det samme smykke igen, rigtig ærgerligt når der var en grund til at jeg ønskede ombytning.
Selve kvaliteten på smykkerne er desværre også dårlig. Smykkerne er dårligt udførte og fabriksagtige kantede. Kæderne er meget korte. Guldbelægningen er “gul” og de fleste smykker er guldbelagt stål eller aluminium. Ikke lige det man forbinder med smykker i den dyrere ende af high street smykkebrands.
Jeg kan desværre ikke anbefale nogen at handle der, på baggrund af den dårlige service og dårlige kvalitet af smykker.
Virkelig dårlige og længden på hals arm…
Virkelig dårlige og længden på hals arm og ankelkæde er i børnestørrelse.
Aldrig ønsker jeg smykker fra dette firma igen.
Man er jo til grin for sine penge
Ærgerlig oplevelse...
Indtil videre har jeg haft en rigtigt dårlig oplevelse.
Jeg blev lovet, at min mors julegave ville være fremme inden juleaften. Den er nu stadig ikke kommet frem her den 30. December, og der er absolut ingen hjælp at hente hos blackdesign jewelry.
Desværre er der ydermere ingen venlighed at hente i svarene, man modtager. Jeg spurgte til et pakkenummer eller lign, så jeg selv kunne kontakte DAO omkring pakken, nu de åbenbart ikke ville hjælpe, og svaret jeg modtog lød således: “Oplys info til dao“.
Øv, hvor er jeg skuffet.
meget og utrolig DÅRLIG service!!!!
Hurtigt levering og fantastisk…
Hurtigt levering og fantastisk service🙏🏻bestille i går og havde mine vare idag. Elsker de smukke enkelt øreringe og deres smukke design.🧡
Modtog en skytsengel kæde for et par…
Fik hurtigt og uden problemer tilsendt et nyt vedhæng samt en lille gave.
Super smukke og unikke smykker, og fremragende service, det er bestemt ikke sidste gang jeg køber smykker fra Blackdesign💛TAK er vild med min skytsengel kæde✨
Unikke smykker og fantastisk kundeservice
Har flere gange købt smukke og unikke smykker hos Black Design og det kan absolut anbefales. Smukke smykker til en virkelig god pris og en fantastisk kundeservice.
Fremragende service og flot produkt!
Jeg har nu igen modtaget de smukkeste…
Jeg har nu igen modtaget de smukkeste smykker fra Blackdesign. 😊👍🙏
Jeg elsker alt ved dem.
De går til hverdag og fest, men det vigtigste er kvaliteten. 🙏 den er altid i top.
Glæder mig til at se hvilke nye flotte smykker der kommer. 😊😘😊
Fortsæt det flotte og gode arbejde.
Kh josephine
De smukkeste smykker
Har modtaget de smukkeste smykker fra Black Design. Camilla er en fantastisk designer som formår at designe smykker som både udstråler personlighed og elegance.
Derudover ydes der en rigtig fin kundeservice og der er altid hurtig respons på beskeder.
Kan kun anbefale Black Design👍❤️👍
har handlet flere gange hos black…
har handlet flere gange hos black design og det er altid en god oplevelse 😊 fine smykker til gode priser og god kundeservice.
HOLD JER LANGT VÆK
Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice.
Bestilte en halskæde - som ankom med fejl i forhold til det aftalte. Noget nær umuligt at få kontakt med Camilla og da jeg endelig modtager halskæden igen, er det efter min mening stadig forkert og vedhænget mangler en sten.
Jeg kontakter igen Camilla, som er blottet for enhver form for kundeservice. Vi har mange og lange korrespondancer, men kan på ingen måde finde en brugbar løsning - jeg kan ikke få dækket mine udgifter til porto, svarer ikke på hvorfor kæden blot er repareret og ikke ny, jeg kan ikke få lov at returnere ordren osv. - hun har et negativt svar til alt og ingen brugbare løsninger til mig som kunde.
Jeg forsøgte at forklare at fejlen helt fra start lå hos Camilla, da de sendte en forkert vare til mig. Jeg er forstående overfor at fejl sker, men når man laver en fejl, så vedkender man sig fejlen og retter den 100%, sørger for at dække returporto og ellers være sikker på at alle oplysninger er givet til kunden, så kunden ikke selv skal forsøge at pejle sig frem.
Men dertil var Camilla fuldkommen ligeglad.
Jeg har aldrig oplevet så megen arrogance, ligegyldighed og total mangel på kundeservice.
Kan kun sige: HOLD JER LANGT VÆK
Til info er Camilla informeret om denne anmeldelse - hvilket hun merer er chikane. Jeg mener blot det er ærlighed.
Vanvittig dårlig kundeservice
Vanvittig dårlig kundeservice. Uforskammet og uprofessionel. Øreringene jeg købte levede slet ikke op til det jeg havde forventet. Hverken kvalitet eller farve.
De fineste smykker
De fineste smykker, god service og hurtig levering!🙏🏻😘
Super tilfreds med mine smukke smykker.
Super tilfreds med mine smukke smykker.
Jeg handler ofte hos Black Design og er tilfreds hver gang.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.