Bjelin Sweden Omdömen

‱
TrustScore 4 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Gillar produkten, och fin anlÀggning i VÀla. Dock dÄligt skyltat, och kört fel bÀgge gÄngerna pÄ vÀg dit. Ingen skylt vid stora vÀgen, ingen skylt vid entren som sÀger öppettider, porten vid utlastn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk service frÄn början till slut! Allt gick smidigt och professionellt, med bra kommunikation och snabb leverans. VÀldigt nöjd med bÄde bemötandet och hela upplevelsen. Rekommenderas varmt!

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Otroligt sen leverans, trots att man betalt i förskott och betalningen bekrÀftats pÄ torsdagen, sÄ har vi inte fÄtt parketten en vecka senare, trots att vi har pÄpekat att det Àr extremt brÄttom med... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

BestÀllde 3 prover. Trodde jag skulle fÄ en liten liten bit. Fick en lÄng brÀda. Mycket imponerande. Tack Bjelin.

1. Nr. 3 av de 3 bÀsta företagen i Golventreprenör

Bjelin utvecklar, tillverkar och sÀljer en bred produktportfölj av bÄde traditionella trÀgolv och nya innovativa golv i nya material.

Bra

TrustScore 4 av 5

1 tn omdömen

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

(1 274)

45 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

BestÀllde golvprover

Gjorde valet av golv lÀttare. Dock lÄng leveranstid.

18 januari 2026

Hej Hanna!
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att golvproverna gjorde valet enklare 😊
Vi tar samtidigt till oss din synpunkt kring leveranstiden och arbetar kontinuerligt med att förbĂ€ttra vĂ„ra flöden. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det hjĂ€lper oss att bli bĂ€ttre. VĂ€lkommen Ă„ter!

Fantastiskt kunnig och hjÀlpsam

Fantastiskt kunnig och hjÀlpsam kundservice

25 januari 2026

Hej Torulf!
Stort tack för dina fina ord!
Vad roligt att höra att du upplevde vÄr kundservice som bÄde kunnig och hjÀlpsam. Det betyder mycket för oss. Varmt vÀlkommen Äter!

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

LÄngsamt

BestÀllde 2 golvprover och det tog vÀldigt lÄng tid att fÄ.

12 januari 2026

Hej Anna,
Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen av dina golvprover tog lÀngre tid Àn förvÀntat. Förseningen berodde pÄ en lagerflytt som pÄverkade vÄr hantering av prover.
Vi tar med oss detta och arbetar för att förbÀttra vÄra leveranstider framöver. Tack för ditt tÄlamod.

Hej Tommy!
Vi ber om ursÀkt för förseningen och de eventuella besvÀr detta har orsakat.
PÄ grund av en lagerflytt har vi tyvÀrr legat efter i hanteringen av provbitar, dÄ dessa Ànnu inte varit fullt tillgÀngliga pÄ vÄrt nya lager.
Din sÀndning skickas frÄn oss imorgon. Vi ber om ursÀkt för fördröjningen och tackar för ditt tÄlamod.

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

VĂ€ldigt fint golv men oerhört kĂ€nsligt

VÀldigt fint golv men oerhört kÀnsligt för repor :(
Med tanke pÄ priset hade jag förvÀntat mig ett tÄligare golv.

23 januari 2026

Hej Cecilia,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för dina synpunkter.
VÄra hÄrdvaxoljade golv Àr uppskattade för sitt naturliga utseende och sin varma kÀnsla, men de skiljer sig frÄn exempelvis lackade golv i hur ytan fungerar. Den hÀr typen av golv Àr avsedd att installationsbehandlas och dÀrefter underhÄllas regelbundet, vilket Àr en viktig del för att uppnÄ rÀtt slitstyrka över tid.
SmÄ repor kan tyvÀrr uppstÄ tidigare om golvet inte fÄtt rÀtt skydd frÄn start, men fördelen med hÄrdvaxolja Àr att ytan Àr möjlig att frÀscha upp genom korrekt underhÄll.

Vi hjÀlper dig gÀrna vidare med rÄd kring underhÄll och att hitta rÀtt produkter. Hör gÀrna av dig till vÄr kundservice sÄ tittar vi pÄ din situation tillsammans.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

JÀtte fint golv men stÀllde lite frÄgor

JÀtte fint golv men stÀllde lite frÄgor till supporten som var oerhört kort och otrevlig. HÀnvisade till manualen utan att bemöda sig att ta mina funderingar pÄ allvar. NÀr man köpt en produkt för över 50 000 förvÀntar man sig lite mer. JÀtte trÄkigt pÄ en fin produkt

12 januari 2026

Hej Mathias,

Tack för att du delar din upplevelse och för dina synpunkter. Vi Ă€r glada att höra att du Ă€r nöjd med golvet, men det Ă€r trĂ„kigt att du upplevde kontakten med vĂ„r support som kort och otrevlig – det Ă€r naturligtvis inte den kĂ€nsla vi vill förmedla.

NÀr det gÀller installationsfrÄgor Àr vi noga med att hÀnvisa till vÄra lÀggningsinstruktioner. Anledningen Àr att installationer som avviker frÄn dessa kan innebÀra risk för skador pÄ golvet och att garantin inte gÀller. Samtidigt tar vi till oss att vÄrt bemötande i det initiala svaret hade kunnat vara mer utförligt och pedagogiskt, och dÀr beklagar vi om du kÀnde dig avfÀrdad.

Vi strĂ€var alltid efter att ge tydlig, saklig och hjĂ€lpsam vĂ€gledning – sĂ€rskilt nĂ€r det gĂ€ller större investeringar – och din feedback hjĂ€lper oss att bli bĂ€ttre. Tack för att du tog dig tid att uppmĂ€rksamma oss pĂ„ detta.

Bra med provbitar.

21 december 2025

Hej Tommy!
Vad bra att du uppskattar provbitarna. De Àr till för att göra valet enklare och tryggare, och vi Àr glada att de kom till nytta. Hör gÀrna av dig om du har fler frÄgor eller funderingar.

Hej Mats!
Vad roligt att höra att leveransen fungerade snabbt och tryggt Àven under jultid. Vi vet att logistiken Àr extra utmanande dÄ, sÄ din feedback betyder mycket för oss. Varmt vÀlkommen Äter om vi kan hjÀlpa dig igen.

BestÀllde prov

BestÀllde prov, kom snabbt

18 december 2025

Hej Lisbeth!
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att proverna kom fram snabbt. Vi hoppas att de motsvarar dina förvÀntningar och hjÀlper dig vidare i ditt val. Du Àr alltid vÀlkommen att höra av dig om du har frÄgor eller behöver rÄdgivning framöver.

Produkterna Àr bra

Produkterna Àr bra. Dock önskar jag att man kunde vÀlja var man skall hÀmta leveransen.
Men övrigt var det enkelt att bestÀlla.

2 december 2025

Hej Rolf!
Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med produkterna och att bestÀllningsprocessen upplevdes som enkel. Vi tar till oss din synpunkt gÀllande val av utlÀmningsstÀlle för leveransen. Detta Àr vÀrdefull feedback som vi anvÀnder i vÄrt fortsatta arbete med att utveckla och förbÀttra vÄra leveransalternativ.

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och varmt vÀlkommen Äter.

Bra service

HjÀlpsamma och bra service

11 november 2025

Hej Cajsa,
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde vÄr service som hjÀlpsam och bra.
Hör gÀrna av dig om det Àr nÄgot mer vi kan hjÀlpa till med!

3 november 2025

Hej Tobias,
Tack för din recension! Kul att höra att du Àr nöjd med den snabba leveransen.
Hör av dig om du behöver hjÀlp med nÄgot mer!

Hej Bo,
Stort tack för din fina recension! Vad hÀrligt att höra att du fick bra information och hjÀlp i vÄrt showroom.
Du Àr varmt vÀlkommen tillbaka om du har fler frÄgor eller behöver ytterligare vÀgledning.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

BestÀllde provbit hem som kom snabbt

BestÀllde provbit hem som kom snabbt med posten kostnadsfritt!

26 oktober 2025

Hej Henni,
Tack för din fina recension! HÀrligt att höra att provbiten kom fram snabbt och att du uppskattade att det var kostnadsfritt.
Hör gÀrna av dig om du vill bestÀlla fler prover eller behöver rÄdgivning!

Fint golvprov.👍

18 oktober 2025

Hej Max,
Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du Ă€r nöjd med golvprovet. 😊
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp med nÄgot inför ditt val av golv.

Finslipning av upplevelser!

Gillar produkten, och fin anlÀggning i VÀla.
Dock dÄligt skyltat, och kört fel bÀgge gÄngerna pÄ vÀg dit. Ingen skylt vid stora vÀgen, ingen skylt vid entren som sÀger öppettider, porten vid utlastningen svÄrt för personalen att se att man stÄr Ä vÀntar.
Fick vÀnta lÀnge innan dom kom, trots att receptionen ringde Ä sa att jag var hÀr. Finslipning av detaljer! AnvÀnder era produkter bÄde privat och pÄ jobbet.

7 oktober 2025

Hej Mats,
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du anvÀnder vÄra produkter bÄde privat och i jobbet!

Vad roligt att höra att du uppskattar produkten och vÄr anlÀggning vid VÀla. Vi beklagar samtidigt att skyltningen gjort det svÄrt att hitta rÀtt och att det blev vÀntetid vid utlÀmningen. TyvÀrr har vi inte möjlighet att sÀtta upp skyltar pÄ de platser du nÀmner dÄ det inte Àr tillÄtet enligt gÀllande regler, men vi ser över vad vi kan förbÀttra inom de ramar som finns.

Din feedback om tydlighet och rutiner tar vi verkligen med oss – det hjĂ€lper oss i vĂ„rt arbete att finslipa helhetsupplevelsen.

Tack igen för att du tog dig tid att lÀmna en recension! VÀlkommen Äter!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snabb leverans av provbitar som var

Snabb leverans av provbitar som var tillrÀckligt stora för att ge en bra bild av golvet.

18 september 2025

Hej Maria!
Stort tack för din recension! 🙌 Vi Ă€r glada att höra att provbitarna kom snabbt fram och gav en tydlig bild av golvet. Lycka till med dina val – tveka inte att höra av dig om du har nĂ„gra frĂ„gor.

Snabb leverans av prover

Snabb leverans av prover. VÀldigt bra nÀr man Àr mitt uppe i alla val och bestÀllningar inför en större renovering.

14 september 2025

Hej Joakim!
Tack för din fina recension! 🌟 Vi Ă€r glada att höra att proverna kom snabbt fram och att de hjĂ€lper dig i valet inför din renovering. Lycka till med projektet – och hör gĂ€rna av dig om vi kan vara behjĂ€lpliga lĂ€ngs vĂ€gen.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Snabb bra service och lÀtt att bestÀlla

Snabb bra service och lÀtt att bestÀlla prover

9 september 2025

Svar frÄn Bjelin Sweden

Tack sĂ„ mycket, Eva! đŸ€— Vi Ă€r glada att höra att du upplevde snabb service och att bestĂ€llningen av prover gick smidigt. Varmt vĂ€lkommen tillbaka till oss!

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Rengör inte mer Àn andra

Tyckte inte det var sÄ mycket bÀttre Àn liknande produkter

1 september 2025

Hej Katharina,
Vi sĂ€ljer inte klĂ€der, sĂ„ hĂ€r har det nog blivit ett fel? Du bestĂ€llde rengöringsmedel till ditt golv hos oss och vi hoppas du Ă€r nöjd med din leverans! đŸ€—
VÀlkommen Äter!

Uppdatering:
Tack för din feedback! 🙏 Ecoline Wash Care Ă€r utvecklad för att vara skonsam mot golvet, lĂ€mna en ren yta utan rester och samtidigt förlĂ€nga golvets livslĂ€ngd. Produkten Ă€r koncentrerad och en del av vĂ„rt Ecoline-sortiment med fokus pĂ„ hĂ„llbarhet och miljö. Vi hoppas att du pĂ„ sikt mĂ€rker skillnaden i att golvet behĂ„ller bĂ„de finish och kĂ€nsla lĂ€ngre.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer