Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

slechte kwaliteit producten, zadel (snel) vervangen na klachten, maar het zit nog niet top. Handschoenen met allerlei technologieën zijn echt niet warm en klittenband van zadeltas blijft niet plakken.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

OPLICHTERS Mensen BESTEL HIER NOOIT IETS!!! Melding gedaan voor retournering. Eerst proberen ze je nog een korting aan te smeren. Deze zijn gewoon vanuit Schiedam geleverd en jij kan ze terugstu... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,4

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zadel Bike Heroes niet goed

Mijn vrouw heeft 2 zadels besteld maar bij 1 zadel zit het dek gerimpeld zo was deze geleverd dus er was nog niet mee gefietst. Bij de montage van het zadel had ik dit niet gezien. Dus heb ik een bericht gestuurd naar de klantenservice en dit gemeld. Door verhuizing heb ik de zadels er niet meteen gezet en was de 30 dagen termijn voorbij dus viel er niets meer aan te doen volgens de klantenservice. Hieronder de brief

Bedankt voor het sturen van de foto’s.

Maak je geen zorgen als je zadel na langdurig gebruik een beetje kreukelt. Dat is eigenlijk heel normaal, zeker met al het gewicht dat je erop zet. Die kreukels zijn als het ware kleine eretekens van je zadel, die laten zien dat het goed gebruikt is.

Soms kunnen kreukels in het zadel ontstaan doordat het zadel te ver naar boven of naar beneden staat. Gebruik de stelschroeven aan de onderkant om de hoek een beetje aan te passen en kijk of dat helpt om de kreukels te verminderen.

Als je nog andere vragen hebt, stuur ons dan gewoon een berichtje. We staan voor je klaar.

Met vriendelijke groeten,
Alex

Hallo Alex, een leuk verhaal maar er klopt natuurlijk niets van!
28 juni zijn de zadels gekocht, 3 weken geleden heb ik deze gemonteerd en zaten deze rimpels er al in dit hoort natuurlijk niet. Dus jou verhaal dat het normaal is bij gebruik klopt niet helemaal. Ik heb het nieuwe zadel er nog niet opgezet dus fiets ik nog met mijn Selle Royal al een paar jaar en er zit nog geen kreukeltje in!
Ik zou gewoon sportief zijn en zeggen we ruilen deze om voor een zadel waar het dekje wel strak zit zoals het hoort.
Dan kan ik ook een positieve review plaatsen.

Hallo Jisse,

Onze oprechte excuses dat de bekleding van het zadel niet aan uw verwachtingen voldoet.

We begrijpen uw vergelijking met uw Selle Royal-zadel en waarom u vindt dat de bekleding strakker zou moeten zitten. Een mogelijke oorzaak van de rimpels kan de hoek van het zadel zijn. Als het zadel te ver omhoog of omlaag is gekanteld, kan dit onnodige drukpunten veroorzaken en de vorming van rimpels bevorderen. U kunt proberen de hoek van het zadel iets aan te passen met behulp van de stelschroeven aan de onderkant van het zadel. We raden aan om verschillende instellingen uit te proberen om de meest comfortabele positie te vinden en de rimpels mogelijk te verminderen.

Omdat het zadel echter op 28 juni is gekocht en de toepasselijke garantie-/retourtermijn van 30 dagen inmiddels is verstreken, kunnen we u helaas geen vervanging meer aanbieden. Het spijt ons dat we de door u gevraagde omruiling niet kunnen verzorgen en we begrijpen uw teleurstelling.

Desondanks waarderen we uw feedback en hopen we dat bovenstaande informatie u verder helpt.

Elsa

28 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ben al 5 weken aan het wachten op 2…

Ben al 5 weken aan het wachten op 2 zadels en elke keer zeggen ze nog een paar dagen wachten. Nou ben het wachten zat en wil gewoon mijn geld terug en bestel wel ergens anders de zadels.

9 september 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Te duur en matige kwaliteit

Te duur en matige kwaliteit. Gaat zeker niet lang mee aangezien de bekleding al rult bij de punt. Ik voel dat ik toch ben misleid! Wordt binnenkort uitgewisseld voor een betere en gewoon bij de beter fietswinkel!

30 juli 2026

Bike Heroes zijn boeven!

De website van Bike Heroes ziet er professioneel uit en lijkt een Nederlandse winkel. Ik zocht een stuurverhoger en bij het googelen kwam deze winkel als eerste naar voren.
Nu produkt betaald en wacht na 5 dagen nog steeds op informatie van verzending. Ook i.v.m. het lange proces de bestelling geannuleerd. Het produkt is nog niet onderweg. Maar ze verwachten wel dat ik dit afwacht en dat ik dit dan terugstuur naar Oostenrijk op eigen kosten van €15, wat natuurlijk niet in verhouding is met de kosten van het produkt.
Het zijn boeven. Koop hier niet!!!

26 augusti 2026

bestel hier nooit!!

Ik wil al weken het product retour sturen maar krijg nergens reactie op. Met jullie zogenaamde 24/7 klantenservice is het bereik echt lachwekkend. Ik zou jullie dan ook nooit aanraden bij wie dan ook. Klarna heeft jullie al aangeschreven maar wat denk je? Totaal geen reactie. Dit riekt bijna naar oplichting

29 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring! Geen geld terug na retour!

Zeer slechte ervaring!
Op 19 juni 2026 een zadel besteld. Binnen een kwartier wilde ik de bestelling annuleren omdat het zadel toch te groot voor mijn fiets was. Ik kon niet meer annuleren, want het bestelproces was al begonnen. Het zou niet erg zijn, want ik kon immers het zadel weer terugsturen. Retour volgens voorwaarden gemeld. Er werd mij eerst nog een kleine korting aangeboden, maar daarin was ik niet geïnteresseerd.
Ik heb het zadel op eigen kosten naar een adres in Oostenrijk gestuurd. Tot op heden nog geen geld terug! Al veel berichten gestuurd, maar ik ontvang alleen AI berichten terug. Geen persoonlijk contact met klantenservice mogelijk.
Zouden alle benadeelden samen aangifte van oplichting kunnen doen?

19 juni 2026

OPLICHTERS
Mensen BESTEL HIER NOOIT IETS!!!
Wat denk je hebben we het geld gedeeltelijk terug gekregen. De zogenaamde cadeautjes die je bij de bestelling erbij kreeg, het gaat hier om een simpel spaak reflector, plastic zadelhoes, fietssleutel waar ik notabene totaal niet om gevraagd had, hebben ze van het bedrag afgetrokken. Vaak een mail gestuurd maar nu zijn ze niet thuis. VUILE OPLICHTERS!
Iedereen gewaarschuwd!
Doe hier geen zaken mee!

5 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zadel besteld best wel snel ontvangen

Zadel besteld best wel snel ontvangen. Maar voor mij te hard dus retour gestuurd naar Oostenrijk! Dat was 13,05. Betaald met Klarna maar moet nu nog 19,95 betalen voor het gratis E-boek. Gratis is toch gratis lijkt mij. Oplichters dus.

13 juli 2026

Afgrijselijk !

Afgrijselijk !
Men belooft snelle levering maar er gebeurt gewoonweg NIETS !
Al 3 weken aan het wachten op iets wat op 2 dagen zou worden geleverd !
Blokkeer hun website, pure oplichters zijn het ! !

31 juli 2026

OPLICHTERS

Mensen BESTEL HIER NOOIT IETS!!!
Oplichters eerste klas!
Bestelling gedaan, geprobeerd binnen een paar uur te annuleren. Helaas was het zogenaamd niet meer mogelijk, zat al in bestellings proces!! Geloof je het zelf.
Na vele mails uiteindelijk de zadels ontvangen. Slechtste kwaliteit ooit! Melding gedaan voor retournering. Eerst proberen ze je nog een korting aan te smeren. Deze zijn gewoon vanuit Schiedam geleverd en jij kan ze terugsturen naar Oostenrijk op eigen kosten. Wel gedaan!
Wat denk je hebben we het geld gedeeltelijk terug gekregen. De zogenaamde cadeautjes die je bij de bestelling erbij kreeg, het gaat hier om een simpel ebookje met een paar fietsroutes, waar ik notabene totaal niet om gevraagd had, hebben ze van het bedrag afgetrokken. Vaak een mail gestuurd maar nu zijn ze niet thuis. VUILE OPLICHTERS!
Iedereen gewaarschuwd!
Doe hier geen zaken mee!

29 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Annuleren niet mogelijk, klant draait op voor kosten

Helaas ook ingetrapt. Bestelling kon niet meer geannuleerd worden, doordat zij het dropshippingsproces niet meer konden stoppen. Vervolgens moet ik als klant zelf retourkosten naar Oostenrijk betalen (van het ten onrechte ontvangen product na tijdige annulering) die absoluut niet in verhouding staan tot de kosten van het product.
Slechte klantenservice.

8 juli 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De verschillen…

Duurt gewoon te lang voor je het in huis heb. Vakantie al voorbij zonder het uit te kunnen proberen.
Ga je kijken bij bol.com.
Heb je hetzelfde zadel voor €30,00 goekoper en de volgende dag in huis.
Zadels naast elkaar gelegen alleen de stickertjes zijn anders. Zelfs de gelkussrn zijn extact het zelfde.

27 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zadel bikeheroes besteld .

Zadel besteld , was op stock , al 2 weken verder en na verschillende mails om uitleg altijd dezelfde antwoorden , vertraging in verzending , drukke periode , had ik eerst de reviews gelezen had ik zeker nooit besteld ,want lijkt me inderdaad een bedenkelijke organisatie , wordt vervold...

11 juli 2026

Zadel breekt spontaan

Zadel breekt spontaan. Dus nog gevaarlijk ook. Het is gewoon chinese troep alleen dan ook nog eens veel te veel voor betaald

1 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hier nooit bestellen sevice is beneden alle pijl.

Ik heb een ster toegevoegd, maar moet eigenlijk min -1 ster zijn. Want de service is werkelijk beneden alle pijl.
Ik heb, schrik niet, 17 weken op mijn zadels moeten wachten. Na vele mails heb ik ze binnen.
Mensen een advies bestel hier nooit spullen.
Adriejansen

21 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb een fietszadel besteld en betaald…

Heb een fietszadel besteld en betaald €59,95 en dit zou worden geleverd.
Wij zijn 3 weken verder en het zadel is nog steeds niet geleverd.
Wel een grote verkoopactie voeren met €30,- korting maar leveren niets.
Heb verschillende mails verstuurd maar steeds een reactie waar je niet wijzer van wordt.
Reviews na nader onderzoek zeer laag 1,2 op 5

26 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrijf is een regelrechte…

Bedrijf is een regelrechte oplichtersbende beste mensen niet bestellen bij deze toko, er wordt niet uitgeleverd !!

1 ster nog teveel voor dit tuig,

10 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fietszadel besteld bij bike-heroes.nl…

Fietszadel besteld bij bike-heroes.nl in de veronderstelling met een nederlands bedrijf te maken te hebben. Ik wil geen chinese spullen ontvangen en wil de aankoop annuleren. Bevestiging van email ontvangen. Geld helaas al overgeboekt dus zadel is betaald. Ik vrees het ergste…

6 juli 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.