Jeronimo Martins Polska S.A. Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragedia i dramat. Najnowsza promocja orzechy włoskie 500g! NIE ma nigdzie, mimo że aplikacja pokazuje dostępność maksymalną w kilku sklepach. Oferta nie istnieje! Za to tony paczek wystawione na ALLE... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Czuje się oszukiwany. Biedronka stosuje oszustwa przy etykietach cenowych (cena główna za wiele sztuk), oszustwa na karte biedronka z aktywacją kuponu i wprowadzające w błąd grupy etykiet przy owocach... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mam do was prośbę czy możecie zbudować biedronkę w liwie w województwie mazowieckim w liwie sa tylko dwa sklepy na całąl gminę gdzie żyje 7 tysięcy mieszkańców jest dino i sklep u dolka sklep dino jes... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamość Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

113 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dziś chciałem zrobić zakupy za prawie…

Dziś chciałem zrobić zakupy za prawie 40zl. Chciałem zapłacić gotówką i banknot wynosił 100zl. Pani w kasie powiedziała że nie ma wydać. Rozumiem gdybym miał 200 lub 500 jakiś cyrk że w kasach przepraszam kasie bo tylko jedna była czynna i w takiej sieci nie umieć zadbać o gotówkę w kasie.... Jakieś cyrki. Biedronka w Zielonej Górze przy ul. Fabrycznej nie polecam. Nie tylko jeśli chodzi o wydawanie i obsługę kasy ale też brak świeżego pieczywa... Koszmar tylko stracony czas

6 maj 2026

Roślinny cmentarz

Nie mam nic do towaru, ale te rośliny przy wejściu wysuszone, ugotowane w słońcu to straszny widok. Odstraszają już od samego początku. Skoro nie ma się komu zająć nimi to po co są w sprzedaży, zajmują niepotrzebnie miejsce. Szkoda tych roślin, szkoda czyjeś pracy kto je sądził i o nie dbał. Porażka dla właściciela Biedronki.

24 april 2026

Wieczny bałagan z cenami

Wieczny bałagan z cenami. Za to nie odpowiada (góra )tylko obsługa sklepu. Nie cierpię robić tam zakupów. Nigdy nie wiadomo co ile kosztuje. Omijam ten sklep szerokim łukiem,nawet kiedy są tak zwane promocje. Ocena zero. Pozdrawiam personel wszystkich Biedronek w Polsce

31 mars 2026

Sklep Biedronka przy osiedlu…franciszkanskim panewniki

Sklep Biedronka przy osiedlu franciszkańskim Katowice/Panewniki
Nie można o nic poprosić ekspedientki, relacja klient to krzyk beszczelne odżywki zastępca kierownika nie do przyjęcia , podchodzi do klienta z pogardą wręcz beszczela , głośne wyrażanie opinii wobec klienta kwitując że ekspedientka może mówić co chce i robić co chce. Oczywiście nie wszystkie , ale większość!!! Pracuje w handlu 32 lata i w życiu bym tak nie traktowała klientów to jest wręcz nie do przyjęcia. Tak dzieje się tam codziennie, może gdyby miały kontrolę szefostwa zrozumiałyby wstyd mi za takie pracownice

11 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ordynarna obsługa i podejście do…

Ordynarna obsługa i podejście do klienta na Bażnyskich w Toruniu. Ochrona i obsługa sklepu po przypadkowym zbiciu małego piwa robi bardzo duży problem i każe płacić 3zl. Takie rzeczy się zdarzają i może takie zachowanie było normą w PRLu za czasów ich młodości, ale nie w 2026 roku. Kompletny brak szacunku do klienta.

4 april 2026

jedna gwiazdka to za dużo

jedna gwiazdka to za dużo
zaczynając od tego że jest za mało pracowników powinno być dwa razy tyle wszechobecny bałagan, bardzo często towar stoi a cena jest od czegoś innego i najgorsze na środku alejki stojące palety z towarem że nie da się przejść nie mówiąc o tym że nie ma dostępu do towaru, taki stan trwa już od kilku lat i nikt z tym nic nie robi gdzie jest dyrektor regionalny?

31 mars 2026

wiesz ile zaplacisz za 10

wiesz ile zaplacisz za 10 , 15 , 50 szt a ciezko sie doczytac ile za jedna bez promki karty i starego w zarzadzie jeronimo martins , chodze tylko jak musze 😀 bo czasem nie mozna jechac 😀😀😀😀

28 mars 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Takie dobre żeberka były do momentu od…

Takie dobre żeberka były do momentu od kiedy zmieniono przyprawę około dwóch miesięcy,teraz są gorzkie szkoda bo kupowaliśmy ich sporo jeśli dalej tak pozostanie więcej ich nie kupimy i wszyscy znajomi też chodzi o(Kraina mięs)

24 mars 2026

Zadam wam logiczną zagadkę

Zadam wam logiczną zagadkę. Kupuję opakowanie wiórków kokosowych 200 g za 5 zł. Ważę całe opakowanie na wadze kuchennej w domu. Waga pokazuje 190 g. O ile jako klient jestem oszukana za 1 opakowanie? Ile zarobi sprzedawca "nielegalnie" na całym kartonie produktu? I komu zdażyło się kiedykolwiek, że w opanowaniu 200 g (czegokolwiek) było realnie 210 g? 😆 Uczciwość przez duże H...

18 mars 2026

PROMOCJA NA POMARAŃCZE

Ciekawa promocja na pomarańcze: nad skrzynią z pomarańczami dużymi cyframi 2,99 mniejszymi „z aplikacją biedronki” a na marginesie ledwie widoczną czcionką „Łączny limit 1 kg na konto MB” - SUPER OSZUKAŃCZA PROMOCJA - klienci bądźcie ostrożni

17 mars 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

I stał się cud,😂po moim piśmie że tego…

I stał się cud,😂po moim piśmie że tego tak nie zostawię i nie chodziło mi o kasę bo te pieniądze nie były warte większej walki ale o zasadę, po miesiącu otrzymałem nagle e-maila że moja reklamacja została uwzględniona i nastąpi zwrot kasy. Tak też się stało o czym che poinformować nawet nie żądali zwrotu starego zegarka który i tak jest do d…….py bo tym razem nie działa ekran. Kupiłem sobie w między czasie drugi,już nie w biedrze i jestem na tą chwilę zadowolony. Cytując klasyka,presja ma sens ale zastanawiam się czemu to służy że taka firma nie potrafi przyznać się do błędu i szybko załatwić sprawę. Teraz dwa razy zastanowię się przed kupnem czegokolwiek co będzie wymagało reklamacji.

15 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

W śmietniku na moim osiedlu jest…

W śmietniku na moim osiedlu jest schludniej niż w tych sklepach. To nie wina pracowników tylko polityka firmy. Nieprzyjemnie. Ja nie robię tam zakupów od kilku lat.

20 februari 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Gdy produkt nie spełnia oczekiwań

Gdy produkt nie spełnia oczekiwań, trudno uzyskać zwrot pieniędzy. Ostatnio jest to niemożliwe. BOK bardzo niechętnie udziela zwrotów, podobnie jak sklep. Jeśli klient ma reklamację, jej rozwiązanie jest żmudne, nawet za pośrednictwem aplikacji. Jeśli klient popełni błąd w sklepie Biedronka i kupi coś, a następnie zmieni zdanie lub nie otrzyma oczekiwanego rabatu z powodu własnego niezrozumienia, nawet w przypadku żywności o długim terminie przydatności lub w puszkach, szanse na zwrot pieniędzy są niewielkie lub żadne, nawet jeśli klient zapyta kierownika sklepu w ciągu 5 sekund od sfinalizowania zakupu. Moja rada: bądź ostrożny z zakupami w Biedronce, kupuj tylko to, co jest zdecydowanie dobrym zakupem. Czytaj drobny druk promocji. Zawsze sprawdzaj informacje o najniższej cenie 30-dniowej przed zakupem. Nie bądź odważny ani śmiały z zakupami w Biedronce, trzymaj się tego, co sprawdzone i przetestowane. Przeniosłam większość zakupów gdzie indziej, ponieważ ta rozczarowująca postawa BOK Biedronki i większości pracowników sklepu powtarza się wielokrotnie, a następnie BOK nie zwraca pieniędzy, a moje straty nie są rekompensowane.

13 mars 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.