Det här tycker kunderna
Odradzam zamawianie na sklepie Lid PL Obsługa klienta fatalna nie podejmują próby rozwiązania sprawy aby pomóc Klientowi. Na korespondencję wcale nie odpowiadają Wszystko rozumiem pomyłki się zda... Se mer
Kupując zgrzewkę wody przy kasie samoobsługowej Pani kasjerka kazała mi podnieść ten towar i włożyć na górę kasy. Uważam że podobnie jak worek ziemi , którego nie trzeba wkładać na górę z powodu... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą sklepów Lidl. Na stronie znajdziesz informacje o naszych produktach oraz gazetki promocyjne. Zapraszamy!
Kontaktuppgifter
94304, Palo Alto, USA
- www.lidl.pl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Najgorsza obsługa klienta z jaką się…
Najgorsza obsługa klienta z jaką się spodkałem podczas reklamacji produktu po złożeniu pierwszej reklamacji nikt nic nie wie o czasie rozpatrzenia po 2 tygodniach twierdzą że nie został przekroczony zaden termin, po 4 tygodniach odbieram sprzęt bez moich dodatkowych akcesorii które kupiłem osobno oraz bez kilku części od kosiarki robot koszący, w karcie opisano że wymieniono tarcze i baterię ( usterka zgłoszona dotyczyła zupełnie czego innego ) kosiarka zaniesiona po raz 2 na reklamacje 20.05.2026 dnia 06.06.2026 dostaje informacje że kosiarka ma być wymieniona na nową i muszę poczekać do 30 dni. ok czekam... 17.07.2026 dostaję sms kosiarka gotowa do odbioru, w sklepie prubowana wydać mi jak się okazało nie nową kosiarkę zgodnie z ustaleniami lecz "naprawioną" w co wątpię w dalszym ciągu bez moich akcesoriów i zagubionej klapki. W zyciu nie spotkałem się z tak fatalną obsługą klienta, zbywaniem, zganianiem winy od serwisu po sklep i producenta,
Czy to normalne że tak potężna firma…
Czy to normalne że tak potężna firma nie ma obsługi klienta? Że bot ze strony potrafi jedynie generować odpowiedzi o podanie imię nazwisko i e-mail? Nie. To skandal i wstyd!!!
pół godziny czekałam
pół godziny czekałam, aby ktoś z personelu raczył opróżnić kosze z butelkami kaucjowymi , bo nie można było ich oddać , horror!!
Dlaczego ten wasz TRUSTPILOT przestawia…
Dlaczego ten wasz TRUSTPILOT przestawia wyrazy i litery tak że nie można niektórych zrozumieć, poprawcie go i niech dopiero odpisuje WSTYD.
Lidl reklamuje się jako najtańszy…
Lidl reklamuje się jako najtańszy Discount w Polsce.Lidl to raczej największy oszust w Polsce.Bylem na dzisiaj na zakupach i zostałem oszukany z cenami ich apce.Zrobilem zakupy za 116 zł a i zostałem na sumę około 50 zł oszukany,tyle przepłaciłem różnicy między cenami na półkach a cenami faktycznymi przy kasie z ich Apką.Tak dzialają oszuści co się reklamują jako najtańszy Discount w Polsce
Srednia ocena ze wzgledu na monotonnosc…
Srednia ocena ze wzgledu na monotonnosc towarow w promocji ciagle to samo.Pozatym wycwanili sie wprowadzili kasy samoobslugowe i jeszcze przy wyjsciu bramka zamknieta trzeba szukac paragonu zeby sobie otworzyc barierke.Czesto stoja pod Lidlem osoby zbierajace na cele harytatywne i zaczepiaja wychodzacych klientow to nie jest miejsce na takie zbiorki.Tez pomagam czesto ale irytuje mnie takie cos .I zauwazylam ze duzo osob przestaje juz w Lidlu robic zakupy.
Kupując zgrzewkę wody przy kasie…
Uważam że podobnie jak worek ziemi , którego nie trzeba wkładać na górę z powodu wagi również 6 butelek 1,5 litra powinny mieć taką możliwość.
Poza tym zostałam bardzo nieprzyjemnie potraktowana przez Panią kasjerkę.
Wiem że sklep Lidl jest tylko dyskontem ale to nie znaczy że klient ma tu być traktowany jak odpad i niechciany petent.
Sklep Lidl 62-064 Plewiska ul.Grunwaldzka 533-541
Nie pozdrawiam Zniesmaczony klient
Odradzam zamawianie na sklepie Lid PL
Odradzam zamawianie na sklepie Lid PL
Na korespondencję wcale nie odpowiadają
Wszystko rozumiem pomyłki się zdarzają ale nie biorą odpowiedzialności za błąd aby Klient był zadowolony to wtedy wróci . Lidl jak sklep zepsuł się nie liczy się zadowolony klient
Got yelled at by an employee for speaking English
An old Polish lady in the Lidl store in Warsaw needed help, I asked the employee in English to help her and he basically yelled at me "POLSKA!!" and refused to help. What the hell was that. Not the first time I got yelled at in Polish Lidl, but the first time because of speaking English.
Zamówiłem 14.06.2026 baterię wraz z…
Zamówiłem 14.06.2026 baterię wraz z ładowarka.Bateria 2AH do narzędzi z lidla wraz z ładowarka do niej.
Koszt całości z wysyłką 90.99 zł.
Po paru dniach otrzymałem przesyłkę ze sklepu lidl on line.
Przesyłka zawierała zamiast oczekiwanej bateri z ładowarka
(potrzebnej do zaplanowanej pracy )PRZEŚCIERADŁO.
Po zgłoszeniu danej sytuacji
otrzymałem instrukcję odesłania
prześcieradła,które zgodnie z instrukcją odesłałem.
Dziś 08.07.2026 a więc 3 tygodnie od chwili zakupu
wciąż nie wpłynęły opłacone środki na moje konto.
Tak więc w obecnym stanie
nie mam zamówionego towaru,nie mam zapłaconych środków które miały wpłynąć na moje konto do dwóch tygodni od kupna.
Lidl się nie odzywa.
Wygląda na to że za swoją pomyłkę udzielił sobie premi z moich środków.
To jest moje pożegnanie z lidlem. Cała ta sytuacja jasno pokazuje kim dla nich jest klient.
Chciałabym przestrzec wszystkich przed zakupami w LIDL.PL
Chciałabym przestrzec wszystkich przed zakupami w sklepie internetowym Lidl. Sklep nie potrafi poprawnie spakować zamówienia, a w przypadku błędu całkowicie umywa ręce i przerzuca konsekwencje na klienta.
W moim zamówieniu zabrakło jednego z opłaconych produktów – zamiast dwóch zamówionych miniwentylatorów bezłopatkowych, w paczce znalazł się tylko jeden. Zamiast profesjonalnego rozwiązania problemu, czyli dosłania brakującego towaru, który z winy pracowników magazynu nie trafił do paczki, Lidl stosuje absurdalne procedury:
Brak możliwości dosyłki: Sklep kategorycznie odmawia wysłania towaru, który sama zakupiłam i na który czekałam, twierdząc, że nie stosuje procedury dosyłania brakujących rzeczy.
Zamrożenie środków: Zwrot pieniędzy za ich błąd ma potrwać do 14 dni. Jeśli chcę mieć produkt teraz, muszę kupić go ponownie – czyli zapłacić drugi raz i czekać na zwrot za pierwszy.
"Rekompensata", która jest żartem: W ramach przeprosin od Działu Obsługi Klienta otrzymałam kod rabatowy o wartości 40 zł. Haczyk? Kod działa dopiero przy zakupach od 51 zł i nie obejmuje całego asortymentu. Oznacza to, że aby z niego skorzystać, muszę dopłacić kolejne pieniądze i zrobić kolejne zakupy w sklepie, który właśnie mnie zawiódł!
Mój czas spędzony na zamawianiu, czekaniu na przesyłkę, a teraz na użeraniu się z chatbotem LiA i obsługą klienta najwyraźniej nie ma dla firmy żadnego znaczenia. Podejście typu „zrobiliśmy błąd, oddamy pieniądze za dwa tygodnie, a jak bardzo zależy, to niech kupi sobie pani jeszcze raz i dopłaci” jest absolutnie żenujące.
Kompletne zero poczucia odpowiedzialności za błędy własnego personelu. Omijacie ten sklep internetowy szerokim łukiem, jeśli nie chcecie tracić nerwów i zamrażać gotówki!
Orzechy alesto kupione w promocji niby…
Orzechy alesto kupione w promocji niby 1+1 gratis 250 g, są słabej jakośći w środku orzech nie jest zielony, orzechy są stare, twarde, gorszej jakośći. Towary gorszej jakośći są wypuchane z niemiec do polski
Coupons
Every week I activate coupons and every week only half of them actually activate when I check out and I never know which ones will. I’ve lost at least 100zl in this inaccurate process over the past months
dniu 02.07.2026 r
dniu 02.07.2026 r. Kasjerka blondynka o krótkich włosach.Podczas kasowania moich zakupów (wśród których znajdowało się m.in. pieczywo) pojawił się problem z poprawnym zważeniem towaru. Gdy zauważyłam, że nie jestem kasjerką, nie muszę tego wiedzieć i nie mam zamiaru nią być, pracownica zamiast udzielić mi profesjonalnej pomocy, zaatakowała mnie personalnie. Powiedziała do mnie bezczelnie: Widzę, że nie ma się pani dziś z kim pokłócić.Gdy stanowczo i kulturalnie oznajmiłam, że nie życzę sobie takich uwag i poprosiłam o powstrzymanie się od złośliwych komentarzy, kobieta odpowiedziała agresywnie: Żebym jej nie mówiła, co ma robić i kontynuowała słowne upokarzanie mnie przy innych klientach.Na koniec, zszokowana tak skandalicznym poziomem obsługi, poinformowałam ją, że to są moje ostatnie zakupy w tym miejscu. Pracownica odburknęła lekceważąco: Proszę bardzo, dając jasno do zrozumienia, że nie zależy jej na klientach. Żenujące.
termorobot SILVERCREST MC Smart
Uwaga dla osób rozważających zakup termorobota SILVERCREST MC Smart.
Mój termorobot, zakupiony 15.09.2025 r., uległ awarii. Reklamacja została przyjęta, a następnie zostałem połączony z serwisem. Usłyszałem również, że jeśli nie uda się nawiązać połączenia, serwis skontaktuje się ze mną w ciągu 14 dni.
Największym problemem okazał się jednak brak rzetelnej informacji o procedurze reklamacyjnej. Podczas przyjmowania reklamacji nikt nie poinformował mnie, że warunkiem rozpoczęcia naprawy jest dostarczenie urządzenia do serwisu. W rezultacie czekałem na kontakt, podczas gdy naprawa nie mogła zostać rozpoczęta.
Od firmy o takiej skali oczekiwałbym jasnych i kompletnych informacji już na etapie zgłaszania reklamacji. Klient nie powinien sam domyślać się kolejnych kroków ani dowiadywać się o istotnych obowiązkach dopiero później. Taki sposób obsługi powoduje niepotrzebne opóźnienia i frustrację.
Jeżeli zależy Ci na sprawnej i przejrzystej obsłudze posprzedażowej, warto przed zakupem dokładnie zapoznać się z zasadami reklamacji i serwisu tego urządzenia.
Lidl Tyniecka 1
Lidl Tyniecka 1, 55-040 Bielany Wrocławskie - menadżer zmiany Natalia w bezczelny sposób i z brakiem jakiejkolwiek kultury podczas przekazywania informacji o niezgodnym z przepisami oznakowaniem cenowym towaru, który już był ich pracownikowi zgłoszony i najwyraźniej zignorowany, cały czas wchodziła w zdanie i przerywała dodatkowo celowo próbując wyprowadzić klienta z równowagi. Taka osoba powinna co najwyżej towar na magazynie pakować, a nie mieć stanowisko funkcje. Kiedy została poinformowała o wprowadzeniu konsumentów w błąd i braku prawidłowego oznakowania towaru od miesiąca stwierdziła, że marnuje jej czas.
Jak mnie irytują te kupony Lidla
Jak mnie irytują te kupony Lidla. Musisz każdy osobno aktywować. Nie można zrobić jak w każdym sklepie że to się samo nalicza przy kasie. Nie dość że sam musisz sobie wszytko skasować. Zważyć zapakować i jescze pamiętać żeby na każdy produkt w koszyku wbić odosbo kupon. Absurd ogarnijcie się
Lidl - brak dostawy na czas
1. Przy zamówieniu wskazany maksymalny termin na dostawę 7 dni tj. do 25.06.
2. Lidl wysyła maila o dostawie w dniu 20.06. - dostawy brak
3. Brak dostawy na dzień 25.06.
4. Po złożeniu reklamacji 26.06 kontaktuje się firma kurierska i proponuje dostawę w niedzielę 28.06.
5. 26.06 Lidl pisze maila, iż zgodnie z info od firmy kurierskiej oni zamówienie anulują :).
Stanowczo nie polecam. Totalna amatorka
Tragedia ten sklep to porażka [Legnica…
Tragedia ten sklep to porażka [Legnica ul.Jaworzyńska ,od tygodnia butelkomat, nieczynny. a pisze na nim chwilowo nieczynny ,tak się ludzi oszukuje ,sprzedać,a pózniej ,radź, sobie sam ,wstyd widać że Niemiecki sklep
Lidl, Wrocław, ul. Buforowa 6
Przed chwilą, 18 czerwca 2026 roku, około godziny 21.50 w Lidlu pod adresem Ul. Buforowa 6 we Wrocławiu miałam bardzo nieprzyjemną sytuację. Pracowały tylko kasy samoobsługowe, zapytałam jedną z ekspedientek czy mogą otworzyć kasę zwykłą bo chce zapłacić gotówką. Nazywa się ona AGATA. Pani Agata zaczęła się na mnie drzeć że zaraz otworzą, za chwilę wróciła i znów się wydarła że zaraz otworzą kasę numer 1 żebym wykładała zakupy na taśmę. Mówiła w sposób bardzo arogancki, podniesionym głosem, tym bardziej że nie zapytałam o nic co by nie należało do jej obowiązków jako pracownika Lidla. Nie miała żadnej plakietki z imieniem, więc zapytałam inną ekspedientkę jak się nazywa Pani która przed chwilą się na mnie wydarła. Po czym usłyszałam że jest RODO i imienia mi nikt nie powie.
Postanowiłam chociażby zrobić zdjęcie tej Pani, żeby mieć jakikolwoek dowód, po czym obie Panie zaczęły się drzeć że zaraz też mi zrobią zdjęcie i muszę to usunąć. Zawołały kierownika, Pani kierownik była przemiła zapytała o całą sytuację, powiedziała mi Imię kobiety która przed chwilą się na mnie wydała pez powodu i mnie przeprosiła, zdjęcie usunęłam.
A więc zostałam skrzyczana w sklepie spożywczym za to że poprosiłam otworzyć kasę. Przecież to jest nie do pomyślenia, co to w ogóle ma być??? Żeby mnie doprowadzać do stanu kiedy stoję ledwo nie płaczę i trzesą mi się ręce za to że poprosiłam kogoś wykonać swoje obowiązki zawodowe za które dostaje wypłatę. Nie robi tego za "dziękuję", ta osoba została zatrudniona do pracy z ludźmi i pozwala sobie na takie zachowanie. Co to ma być???? Nie powinno się takich ludzi dopuszczać do pracy z klientami. Będę składać skargi na ekspedientkę Agatę wszędzie gdzie się da, żądam przeprosin od Państwa i od Wyżej wymienionej Pani Agaty. skandal!!!!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.