Jeronimo Martins Polska S.A. Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamość Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

113 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

WASZE BOK ROBI ZE MNIE BALONA

WASZE BOK ROBI ZE MNIE BALONA! 15.07.br wysłałem reklamację: za zakup powyżej 149 zł nie dostałem vouchera na 15 zł. Do reklamacji dołączyłem kopię paragonu. W odpowiedzi BOK chciał jakiś Nr z paragonu (chyba nie czytali załącznika!) i chciał moje dane, (podałem) dał też propozycje zwrotu 15 zł, które zaakceptowałem. W korespondencji dostałem Nr reklamacji 0240, potem 1447 (końcówki) Po podaniu wszystkiego czekałem na kod vouchera, ale była CISZA!
JAK DZIS 21.7.br upominałem się o załatwienie reklamacji, to dostałem 2 nowe nr reklamacji: 4283 i 4766 (końcówki). I co? ano BOK odda mi tamte należne 15 zł, jak dokonam NOWYCH ZAKUPÓW ZA: 75zł. Tylko uczyć się, jak NAKRĘCAĆ SPRZEDAŻ. Tamtego z promocji nie oddadzą, ale zrób kolejne zakupy, to może oddadzą. Albo? Albo nowa reklamacja i propozycja: zrób znowu kolejne zakupy, to obiecają, że oddadzą! Czuję się OSZUKIWANY!! ROMUALD

9 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragedia i dramat, omijać szerokim łukiem

Tragedia i dramat. Najnowsza promocja orzechy włoskie 500g! NIE ma nigdzie, mimo że aplikacja pokazuje dostępność maksymalną w kilku sklepach. Oferta nie istnieje! Za to tony paczek wystawione na ALLEGRO! Zgadnijmy skąd pochodzą owe paczki złodziejstwo cholerne! A ich gratisy? PŁACISZ za nie, tak za coś co w innym sklepie jest jako DODATEK.

20 juli 2026

Czuje się oszukiwany

Czuje się oszukiwany. Biedronka stosuje oszustwa przy etykietach cenowych (cena główna za wiele sztuk), oszustwa na karte biedronka z aktywacją kuponu i wprowadzające w błąd grupy etykiet przy owocach i warzywach z zawyżonymi cenami za wybrane produkty. Dokladnie te same zabiegi co w Żabce, z tym ze zabka uchodzi za sklep doraźny i premium, a biedronka to bieda i dyskont. Biedronka Warszawa, Ursus, Posag 7 Panien.

11 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mam do was prośbę czy możecie zbudować…

Mam do was prośbę czy możecie zbudować biedronkę w liwie w województwie mazowieckim w liwie sa tylko dwa sklepy na całąl gminę gdzie żyje 7 tysięcy mieszkańców jest dino i sklep u dolka sklep dino jest cały czas zapchany a biedronka to mój ulubiony sklep i napewno codzienne bym tam chodził Wielka prośba ode mnie pozdrawiam

6 juli 2026

Bardzo miła obsługa

Bardzo miła obsługa. Dokładne tłumaczenie gdzie znajdują się towary. Przy kasie zawsze można dowiedzieć się o promocjach w sklepie lub donieść produkty żeby była zniżka na paragonie 😀. Dlatego oceniam sklep biedronka na ul Kościuszki w Oleśnie na BARDZO DOBRY ❤️

2 juli 2026

Żenada

Żenada - biedronka w zbuczynie - wiecznie zgniłe owoce i warzywa, butelkomat nieczynny notorycznie - obsługa nie reaguje na wezwania - czekana godzinę zanim ktoś łaskawie się pojawił.
Najgorsza Biedronka w rejonie

1 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Halo jak można dopuścić żeby pracownicy…

Halo jak można dopuścić żeby pracownicy Biedronki PCK w Krasnymstawie pracowali w takich warunkach w te upały????!!!! A co z klientem? A co z towarem leżącym na półkach w takich temperaturach? To nieludzkie!!!

29 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Produkty nie są świeże brak asortymentu

Produkty nie są świeże jeśli chodzi o warzywa oraz owoce . W zamrażarkach ciągle mięsa brak . Po co ta Biedronka w Mordach jak ludzie jeżdżą albo do Siedlec albo do Łosic aby zrobić zakupy . Asortyment powinien być bardziej rozwinięty !!!

24 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Biedronka w strzyzowie zostala…

Biedronka w strzyzowie zostala calkowicie zepsuta robiac lade miesna stracicie 80% klientow juz to widac to bylwielki blad lady miesne to jedna wielka pomylka sami sobie szkodzicie tym bo ludzi teraz niewiele jest

15 juni 2026

Lekceważenie klienta

W dniu 14.05.2026 r. poprosiłem o zaprzestanie wysyłania wiadomości SMS, jednak moja prośba została zignorowana. Mimo zgłoszenia nadal otrzymuję niechciane wiadomości, co uważam za bardzo uciążliwe i nieprofesjonalne. Takie podejście pokazuje brak szacunku do klienta i jego decyzji.

14 maj 2026

Zamość

Zamość
Biedronka ul Dzieci Zamojszczyzny
Dwie pracownicę do rozkładania towaru i obsługi kas. Awantura przy kasach, polityka firmy, aby jak najbardziej wyzyskać pracownika jak najmniejszym kosztem zatrudnienia. Jak dwie osoby może obsłużyć cały sklep klientów. Był czas że się poprawili, obecnie znowu stają najgorszym marketem.
Nigdy więcej nie odwiedzę tego sklepu.

2 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Upadek Biedronki w Świnoujściu pezy ul.NowokrasiborskiejMieszkam w Świnoujściu ,od wielu lat…

Mieszkam w Świnoujściu ,od wielu lat robię zakupy w mojej Biedronce w Świnoujściu przy ul .Nowokrasiborskiej.Od pewnegi czasu dzieje się tu bardzo żle .Pułki sklepowe są puste , cały sklep załadowany jest nierozpakowanymi paletami , jest brudno ponieważ ludzie samodzielnie wyciągają towary z palet aye rizrywają się lyb rozlewają się .W sklepie są tylko kierownicy brakuje obsługi kasowej i ludzi do wykładania towaru.Biedronka jest przy granicy przyjeżdżaja tu setki Niemieckich gości i z niedowieżaniem patrzą na ten upadek .Uważam że Moja Biedroneczka powinna być zamknięta na czas walki o jej życie ,przykro patrzeć na jej upadek .Pracownicy mówią że do jej upadku przyczynił się jakiś regionalny kierownik .Proszę o intrrwencję.

28 maj 2026

UWAGA UWAGA

UWAGA UWAGA
Oszustwa na kazdym kroku. Lamia prawa konsumenta. Nalezy sie kolejna milionowa kara finansowa dla firmy za oszustwa klientow na kazdym kroku. Polecam wszystim klientom nie chodzic do sklepow Biedronka jak niechcecie byc oszukani przez te nie uczciwe triki marketingowe,jakosc, gramatura produktow i nawet bedac przy kasie nie zwroca Ci pieniedzy jak Cie PERFIDNIE osukaja.

23 maj 2026

Brud ,smród ,art.spoż.przeteminowane…

Brud ,smród ,art.spoż.przeteminowane ,kasy samoobsługowe wiecznie się zawieszają panie kasjerki aroganckie przy zwróceniu uwagi pani mi pokazała gdzie moje miejsce ,zostawiłam towar i paragon za zwrot opakowań i wyszłam . Tak jest w Sulęcinie . Zostałam wyleczona z zakupów w waszym sklepie .

26 maj 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Od jakiegoś czasu

Od jakiegoś czasu, niestety ale nie da się jest pierogów ruskich z tacki.... nie wiem jak mrozone czy w okrągłym pojemniku. Ale te z tacki, nie mają praktycznie sera, jak również ziemniaki są żółte i rozgotowane jak dla świń..... jakość spadła przynajmniej o 120%

21 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Już trzeci raz w ciągu około miesiąca…

Już trzeci raz w ciągu około miesiąca przyniosłam z Biedronki zakupy, które musiałam wyrzucić do śmieci. Najpierw to były polskie ogórki gruntowe z ok.20 zł za kg - zepsuły się w lodówce już następnego dnia. Potem kupiłam zrolowane bambusowe podkładki na stół. Po rozpakowaniu dwie z czterech okazały się dziurawe. Parę dni temu kupiłam drogie pomidory malinowe paczkowane po pół kg.Też do wyrzucenia: jakieś mutanty - twarde,żylaste, jak z gumy, bez smaku i prawie pozbawione gniazd nasiennych i soku. Tylko tak dalej, a stracicie Państwo klientów!

8 maj 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.