Har väntat på mitt paket på ett par springskor i flera veckor, fick en ny spårningslänk när jag mailade och då såg man att det jag beställt inte alls var från Sverige utan att det är från kina dvs att... Se mer
Köpte en skjorta som såg bra ut på bilden, stentvättade snygga, som tur var köpte jag bara en, det som kom var en formlös sak i polyester som knappt går att tvätt- enligt råden, färg brutalt avvikande... Se mer
Köpte tre skjortor, dem jag fick var inte ens i närheten av dem skjortorna jag beställt. Denna sida är en ren bluff. När jag vill returnera så skickar dem en adress till Kina dit dem vill att man själ... Se mer
6 veckors leverans. Deras tracking av ordern visar samma bild under hela processen. Kvalitén och materialet på kläderna är ett skämt. Går inte att få tag i företaget. De medvetet ser till att de... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
Beställde en väska i skinn
Beställde en väska i skinn, mycket tveksam om väskan är i skinn, liknar mer galon. Tyvärr hade jag inte kollat företaget före jag beställde, hade jag kollat före så hade jag inte beställt. Väskan kostade över fyra hundra kr.
Jag skulle naturligtvis kunna returnera den till en kostnad på mellan 280 till 320 kr. Så någon retur är dom ju inte intresserad av. Borde väl kanske informera om returkostnader på hemsidan, oseriöst tycker jag.
Undvik köp härifrån
Köp inte från denna sajt om du inte är helt säker på att plaggen passar dig. Det går inte att returnera på det sätt man tror när man läser deras returpolicy. Företaget förefaller finnas i Sverige men så är inte fallet. Allt kommer från Kina. Att utge sig för att vara svenskt och dessutom sälja med betalning via Klarna är riktigt lurigt.
Inte etiskt och inte hållbart.
Scamsajt
Helt klart en scamsajt.
De säljer plagg som är nästan gratis på AliExpress för 500-1000 kr— fick reklam med exakt kopia av en jacka som fanns på AliExpress för 5 år sen. Med andra ord oetiskt på så många plan. Undvik!
Köp inget från Beville.se
Handla aldrig något från Beville.se, rent lurendrejeri. Mitt omdöme för Beville.se är: minusstjärnor om det var möjligt.
1. Produkterna stämmer inte med bilder/beskrivning på sidan och är i dålig kvalitet. En påstådd denimskjorta var i helt annat tyg, och ger ett extremt billigt intryck.
2. Dyrt, näst intill omöjligt att skicka varor i retur. Returfrakten till Kina bekostas av köparen. De gör allt för att man inte ska returnera, i stället erbjuds man 10% (!) "rabatt".
3. Extremt små storlekar.
4. Väldigt lång leveranstid.
Beville.se rekommenderas INTE. Min recension för Beville.se: Klicka bort, klicka vidare!
Små storlekar
Storleken på skjortan var M men den såg ut som S. Produkten kom från Kina så det blir svårt att byta utan att det ska kosta mer än själva skjortan. Köp inte från Beville!!
0 stjerner
0 stjerner. Sämsta firma. Kjöp inte produkt här i från.
Beställde en skjorta via FB-reklam…
Beställde en skjorta via FB-reklam halva priset ca 500 kr och gratis frakt. Enligt specifikationen skulle det vara 100% bomull. Men vid ankomst fanns inte ens 1%bomull i skjortan. Försökte reklamera men då skulle jag betala måsta frakten på upp till 350kr.
De prutade lite på priset så jag behöll skjorta men är ändå lurad!!
Har beställt skor v28 har inte fått nåt…
Har beställt skor v28 har inte fått nåt på 8 veckor tycker det är dåligt så för 2veckor sen ville jag avbeställa men fick till svar att det går bara dom första 24 timmarna kommer aldrig beställa nåt härifrån mer och i skrivande stund har inga grejer kommit än.
Köp inget härifrån
Köp inget härifrån!
Returkostnad 288 kr till 346 kr. Då deras s.k lager finns bara i Kina.
Alternativet att du behåller varan som du inte vill ha och du får tillbaka 10%
Totalt lurendrejeri
Totalt lurendrejeri! Skorna i storlek 43 som kom var ca storlek 40 och alldeles sladdriga. När vi beställde skorna fanns massa recensioner med högsta betyg, men nu när vi gick in via trustpilot var betygen usla. Nu har vi dessutom förstått att det troligtvis inte kommer gå att returnera… Fruktansvärt att det får gå till så här!
Lång leverans och produkten stämde…
Lång leverans och produkten stämde verkligen inte med bilden . Så sjukt dåligt sydda jeans ( kina skräp ) för nästan 500kr . Riktigt dåligt
Handla INTE
Handla INTE!
Detta är lurendrejeri.
Hemsidan och Bilderna på produkterna är fina men varan som kommer är något helt annat.
De skickar helt sonika en Kina kopia av den fina varan på bilden.
Grundlurad!
När man anmäler att man vill häva köpet så återkopplar de med med ett erbjudande om att behålla varorna till 10% rabatt men jag får ingen adress dit varorna ska returneras.
För att returen ska vara giltig måste varan nå Kina - på dig som köpares bekostnad - inom 30 dagar.
Mest troligt halar de detta så att jag inte lyckas skicka tillbaka skräpet inom de 30 dagarna…
Köp ingenting från Beville!
Fruktansvärt dåligt
Fruktansvärt dåligt, håll er undan! Registrerat på Irland men är 3 dje part med Kina och har ingen koll på vad som levereras. Beställde jacka XL men var som en Small. Ska man skicka tillbaka så är det till Kina och man får stå för kostnaden själv.