Har väntat på mitt paket på ett par springskor i flera veckor, fick en ny spårningslänk när jag mailade och då såg man att det jag beställt inte alls var från Sverige utan att det är från kina dvs att... Se mer

Köpte en skjorta som såg bra ut på bilden, stentvättade snygga, som tur var köpte jag bara en, det som kom var en formlös sak i polyester som knappt går att tvätt- enligt råden, färg brutalt avvikande... Se mer

Köpte tre skjortor, dem jag fick var inte ens i närheten av dem skjortorna jag beställt. Denna sida är en ren bluff. När jag vill returnera så skickar dem en adress till Kina dit dem vill att man själ... Se mer

6 veckors leverans. Deras tracking av ordern visar samma bild under hela processen. Kvalitén och materialet på kläderna är ett skämt. Går inte att få tag i företaget. De medvetet ser till att de... Se mer

1,2

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beställde 3 skjortor frå detta företag

Beställde 3 skjortor frå detta företag, enligt videon på hemsidan skulle det hålla en viss kvalitet och passform, fick skjortor i helt annat material och icke existerade passform, frakt ska jag stå för vid retur vilken är hälften av värdet, jäkla skojare, handlöa inte här...

18 mars 2024

Vill varna för bedragare

Vill varna för bedragare! Säger att man ska få returadress för plagg man vill skicka tillbaka, men det får man inte. Istället börjar de skicka långa trådar där de erbjuder 15% av det man betalat. Hitta hellre andra alternativ än dessa tjuvar.

17 mars 2024

Riktigt dåliga produkter

Beställde deras Oxford-skjortor. De var inte i något fint stretchtyg och de saknade en väsentlig del. Varan är felaktig. Bestridit via Klarna. De kommer inte överens med företaget.

Eftersom det saknas bolagsinfo på hemsidan kan jag inte göra en anmälan till allmänna reklamationsnämnden. Jag vet inte vilket företag jag beställt ifrån. Så håll er undan härifrån!

3 mars 2024

Storleken helt fel! Ej europeisk.

5 minusstjärnorna vill jag ge!!men var tvungen markera 1 stjärna för att komma vidare. Jag köpte 2 skjortor XL som visade sig vara S/M (om ens det). Gick inte att få på sig ens än mindre stänga. För att kunna returnera till Kina skulle det kosta mig ca 300-400 kr. Helt vansinnigt. Trodde det var från ett svenskt bolag jag köpte. De kostade i alla fall 800 kr. Klarna hjälper inte alls till fastän jag skickat foton hur det såg ut. Har haft otaliga telsamtal med dom. I detta fall är Klarna en falsk trygghet.

24 november 2023

Varning

Varning! Skjortan jag köpte hade flera trådar, var bylsig i passformen och materialet ser inte ut som i annonsen.

När jag sen ville retunera kostade returen runt 300 kr till kina. Undvik!

29 februari 2024

Handla ej

Har samma upplevelse som alla andra.. tyvärr. Beställde en skinnjacka för 650kr till sonen i storlek XL, jackan som kom var en liten plastig sak som på sin höjd motsvarar storlek M. Katastrofal kvalitet. Tog kontakt med kundtjänst och ville skicka tillbaka men fick då veta att en retur skulle kosta 300-400 kr. Fick ett erbjudande om att välja en annan vara om jag betalde jackan och behöll den. Tog dessvärre erbjudandet och nu två månader senare har jag fortfarande inte fått min ersättningsvara. Så mitt råd är att inte handla av Beville. Inget annat än bluff…

27 februari 2024

Beställde 29 jan

Beställde 29 jan, en månad senare fortfarande ingen vara. Fick ett trött mail efter 12 dgr att ordern var sen och skulle få en rabatt på nästa köp OM jag köpte tre varor.
Mailade 16 feb, inget svar och nu efter ytterligare 6 dagar mailade jag och bad dem ta bort ordern. Går inte att ringa. Känns bluff!

22 februari 2024

Bedrägeriföretag

Bedrägeriföretag! Beställde två par byxor som inte överensstämde med informationen på hemsidan varken i material, storlek eller modell. Har kontaktat företaget flertalet gånger och påpekat att de skickat varor som jag inte beställt och därför vill att de skickar en förbetald returetikett. De vägrar och erbjuder en ny vara gratis istället för att stå för returen. Har kontaktat Klarna och bestridit fakturan. De håller på att utreda. Rekommenderar alla som har handlat från Beville och har liknande erfarenhet att kontakta Klarna och bestrida fakturan.

15 januari 2024

Skjortan jag fick var fel storlek

Skjortan jag fick var fel storlek, fel material och helt annan krage än det som var angett.
Beville ville att jag skulle returnera den till en kostnad av ca 400kr. Efter några fler mail så skulle jag få 40÷ rabatt.
Jag pausade då betalningen i Klarna appen. Då hörde Beville av sig igen och sa att jag kunde välja en annan produkt till samma värde på deras hemsida, som dom då skulle skicka till mig grattis, bara jag släppte betalningen hos Klarna.
Jag skrev att jag ville ha skjortan som som dom annonserade, annars får det vara. Inget svar från Beville efter det.
Ringde Klarna, som skapade ett ärende kring min betalningen till Beville.
Klarna håller på att utreder. Så jag har inte behövt betala än.

15 januari 2024

Bedrägeri

Beställde två jackor. När jag insåg hur svårt det är att returnera jackorna så valde jag att inte hämta de från leverantören. Leverantören skickade de tillbaka för några veckor sen. Klarna vill att jag ska betala de trots att jag har bevisat att jag tog aldrig emot paketet. Jag kontaktade ”företaget” och det enda de skriver är returadressen är inte korrekt och att jag måste skicka paketet till en annan adress. Svaren som jag fick kändes väldigt repetitiva som att det är en robot som svarar mig. Nu har det gått ett par dagar utan något svar från de. Jag betalade för jackorna då jag ligger på stora påminnelse avgifter från Klarna. Sammanfattningsvis HÅLL ER BORTA !

5 februari 2024

Helt värdelösa

Helt värdelösa, får inte saker man beställt och dom svarar inte på mail. Orkade inte krångla med detta patetiska företag så betalade fakturan och såg glad ut.

31 januari 2024

Bedrägeriföretag!

Bedrägeriföretag!
Jag har exakt samma upplevelse som alla andra.
Inget kvalite på skjortorna. Inte ens nära det som visas på hemsidan.
De försöker visa att de är här i Sverige när du handlar för att lura dig köpa och visa att returen kommer vara enkel.
Returprocessen är komplicerade, samt du står för returen, ca 300 SEK. Därefter får du en returadress i Kina, de svarar aldrig om de har fått varorna.
Ren bedrägeri!!!! Nu vill klarna att jag ska betala fakturan!!! Jag kommer anmäla företaget.

18 januari 2024

VARNING!!

Handla INTE härifrån!! Ett mer oseriöst företag får man leta efter!! Skickar ut trasiga varor, och vägrar lösa problemen…

13 januari 2024

Helt oseriöst företag, bluff,bluff,bluff

Helt oseriöst företag. Bluff, bluff, bluff.
Jag beställde en kavaj och fick något som liknade en skjurta istället. Det var fel produkt, fel material, fel färg och fel storlek. De tvingade mig till att behålla skjurtan , mot att återbetala 50% av kavajens pris !!!!
Produkten som kokstade mih närmare 600 kronor är säkert köpt från China till 15 kronor.
Ser du namnet på detta bluffbolag, SPRING !!
Företaget verkar vara ett enmannabolag (bara ägaren jobbar och svarar på mail) som beställer från en lokal tillverkare i China.
Eftersom flera andra vänner hade samma upplevelse, har vi skrivit till Instagram att granska dem inna de publicerar deras reklam.

17 september 2023

HANDLA ALDRIG AV BEVILLE!

Beställde skjortor i strl XL och de motsvarade i bästa fall Medium. Kvalitén och utförandet på skjortorna motsvarade överhuvudtaget inte det som beskrevs/visades på webbplatsen. Beville ger intrycket av att vara ett svenskt seriöst företag men är i själva verket en mellanhand (troligtvis i Tyskland) som inte tar något ansvar för produkterna som tillverkas i och skickas från Kina. Returen skall hanteras av köparen själv som skall stå för frakt och tulldeklaration. HANDLA ABSOLUT INTE AV DETTA OSERIÖSA PATETISKA FÖRETAG!!!

8 januari 2024

Blufföretag!!

Blufföretag!!

Kvaliteten på byxorna är bedrövlig. Inte alls samma som på bilden. Det kostar att göra retur. Dålig service i kundtjänst.

21 december 2023

Bedrägeriföretag! Undvik som pesten!

Fruktansvärda byxor som såg ut som någon sytt dem i mörkret. Sämsta tänkbara passform och kvalitet. Lösa trådar och hål. Rent kriminellt företag som marknadsför sig med fejkade bilder på varor de inte har och fejkade omdömen från trustpilot som gör att man går i fällan. Värsta av allt att Klarna samarbetar med ett sådant företag som gjorde att iaf jag trodde det var ok att beställa. Tips är att anmäla/bestrida till Klarna, anmäl till konsumentverket, ARN och polisanmäl företaget. Jag fick tillbaka pengarna till slut.

12 december 2023

BESTÄLL INTE!

BESTÄLL INTE!! Köpte två par byxor för 900 kr dum som jag är och det var det absolut sämsta jag varit med om..
När jag ville reklamera pga att det var två helt annorlunda byxor jämfört med vad bilderna visade så skulle jag behöva betala en dyr fraktavgift.

1 december 2023

Bedrägeri företag

Jag har precis samma upplevelse som alla andra, varor som är syda av barn, jätte dålig kvalité, skickat tillbaka, returkostnad på över 360. Klarna krävde mig på betalning (ca1200) fast jag skickade blid och kvitto på retur. Nu svara de inte på mail. Konstig att svensk företag samarbetar med bedragare från Kina. Beville upper sig vara i Stockholm. Men detta är inte sant. Akta er och anmäl dem.

12 september 2023

Håll er borta från Beville.se Det…

Håll er borta från Beville.se Det absolut sämsta näthandel i mannaminne. Har aldrig besvärat mig att skriva en dålig review och det här blir min första på 55 år. Sämsta tänkbara kvalitet från Kina. Ville returnera köpet och fick instruktioner från Beville. Fick betala dyrt porto tbx till Kina. Sedan påstår dom att paketet är borta (jag har postens track-id och bild på paketet vid inlämning) och begär nu att jag ska betala min beställning ändå. Så det vart dyrt. Inga varor + porto. Nu svarar dom inte på mina mail.

Gör er själva en tjänst. Köp inget från Beville!!!

30 november 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis