Har väntat på mitt paket på ett par springskor i flera veckor, fick en ny spårningslänk när jag mailade och då såg man att det jag beställt inte alls var från Sverige utan att det är från kina dvs att... Se mer

Köpte en skjorta som såg bra ut på bilden, stentvättade snygga, som tur var köpte jag bara en, det som kom var en formlös sak i polyester som knappt går att tvätt- enligt råden, färg brutalt avvikande... Se mer

Köpte tre skjortor, dem jag fick var inte ens i närheten av dem skjortorna jag beställt. Denna sida är en ren bluff. När jag vill returnera så skickar dem en adress till Kina dit dem vill att man själ... Se mer

6 veckors leverans. Deras tracking av ordern visar samma bild under hela processen. Kvalitén och materialet på kläderna är ett skämt. Går inte att få tag i företaget. De medvetet ser till att de... Se mer

1,2

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Detta företag är ren bluff

Detta företag är ren bluff. Jag har inte fått min beställning. De svarar inte på mina mail. Jag beställde varor i 1-a september. Det är 23-e november idag. Det har gått 3 månader. Och det värsta är att jag måste betala nu till klarna för varor som jag har inte fått. UNDVIK ATT HANDLA HOS BEVILLE. Undrar hur klarna samarbetar med bluff företag...Jag kommer att anmäla företaget idag. :(

23 november 2023

Instämmer med nedan

Instämmer med nedan. Varan är superkass kvalitet och ren Kina skräp. Detta vet de då returen ska gå till Kina. Om du skickar iväg varan så kommer de inte att kvittera ut godset i Kina. Dessutom så fastnar returen i tullen i Kina då det inte finns någon tullfaktura (EU till Kina) att hantera. Vilket Beville vet och inte svarar på när du ber dem göra en tullhantering för returen. Varpå varan kommer tillbaka till dig och frakten blir en stor kostnad. Buffel och båg. Förstår inte hur Klarna kan ha dem som kund.

15 november 2023

KATASTROF

KATASTROF! Företaget borde inte få finnas! Omdömen på deras egna webb är bara hittepå. Efter 1 månad fick jag hem två byxor som var extremt dålig kvalité! KINA SKRÄP! Ska kontakta Klarna att de borde EJ samarbeta med detta företag. Beställ inte!! De får inte ens en stjärna från mig.

14 november 2023

Synd det inte finns minus stjärnor

Synd det inte finns minus stjärnor! Undvik undvik undvik! Varnar för detta företag. Beställde en väska i skinn fick en hemsk väska i plast. Urdålig kvalitet och med en plast och kemikaliedoft som sticker i näsan.
Returer skall skickas till Kina vilket inte framgår i deras villkor. Dom ger sken av att finnas i Sverige. Registrerar man klagomål hos Klarna måste man ge Klarna besked om att tvisten är löst innan man får ev pengar tillbaka.

27 september 2023

Katastrofdåligt

Katastrofdåligt! Fick äntligen den kappa jag beställt efter flera veckors leveranstid. Missade att kolla deras omdöme innan jag beställde. Kappan har ynklig kvalitet. Storleken på xxl är snarare small. Det var inte ens lönt att prova den. Ser på omdömena att det är trixigt m returen så det är väl lika bra att bita i det sura äpplet och lära sig läxan.

10 november 2023

scam sida

scam sida. dålig passform, billigt material.
krångliga vilkor för returer. denna sida är enbart för att lura folk och tjäna snabba pengar. HANDLA INTE!

28 oktober 2023

Beställde en vit skjorta som var för…

Beställde en vit skjorta som var för liten , ville returnera den men blev de ombedd att inte göra de av dem och så skulle de skicka en ny skjorta inrätt storlek , döm om min förvåning när de kommer en svart skjorta i samma för lilla storlek som den vita . Nu svarar de inte mer så det luras och är inte seriösa , avstå köp

23 oktober 2023

Sluta handla från beville

Hej! Tyvärr kollade jag inte recensioner innan jag handlade från beville. Det handlar om ren bedrägeri! Varan som jag sett på bilden motsvarar inte allas på den jag fick. Dålig kvalitet. När jag kontaktade de om returen då fick 2 stora mall där står att jag måste betala för dyrt för returen!! Helt oacceptabelt! Kommer aldrig handla drån de och hoppas att klarna ska sluta samarbete med de!

26 oktober 2023

Varan (kappan) var inte alls som på…

Varan (kappan) var inte alls som på bilden. Kvaliteten var riktigt dålig, och kappan var ganska smutsig. När jag skulle returnera den, så skulle jag vara tvungen att returnera den till Kina med spårning. Kostnaden skulle vara 395kr och spårningen enligt postombudet kunde endast utföras inom Sveriges gränser. Det slutade med att jag betalade för den med 30% reducerat pris.

18 oktober 2023

Detta företag är ren bluff

Detta företag är ren bluff, varan jag fick hem var något helt annat än det som visades på bilden kan inte ens kallas klädesplagg. Returnera är näst intill omöjligt och företaget föreslår istället att de ska plantera 3 träd någonstans.

19 oktober 2023

Varan var inte alls som förväntan

Varan var inte alls som beskrivning/bild.
Bad om att få returnera varan samma dag som den kom och fick till svar att de endast har lager i Kina och om jag ska returnera får jag betala runt 280-388 kr så de föreslog att returnera 10% av kostnaden på varan (ca 60 kr) så kunde jag ge bort den ist. Lite konstigt förfarande. Kommer begära att få returnera för då får jag ju iaf ca 200-300 kr tillbaka.

17 oktober 2023

Vilket konstigt företag har skickat…

Vilket konstigt företag har skickat massor av mail men inget svar.Hsr pratat med Klarna dom har ingen adress till företaget ,jag måste ha det eftersom jag ska anmäla till ARN.Klarna måste kolla upp dom.Jag har inte fått mina varor.

12 oktober 2023

Det är dålig kvalitet

Det är dålig kvalitet! Det är svårt att skicka tillbaka. Det står så fint att det inte är några problem men returen de erbjuder är dyrare än produkten.
Köp inte här ifrån. Jag önskar att jag läst betyg innan jag beställde.

10 oktober 2023

Lurendrejeri

Beställde en kavaj i storlek L.

Fick ingen bekräftelse på mail, så jag kontaktade Beville. Påstod att dom skickat. Jag ville då häva köpet, men fick svaret att varan redan var skickad.

Fick kavajen efter ca 3 veckor.
Allt fel!! Inte samma model, kvalite på tyg eller mönster.
Kavajen är märkt L, men snarare XS.
Har stoppat betalningen hos Klarna.
Beville svarar inte längre på mina mail.

På deras hemsida har dom fejkade omdömen från Trustpilot, så oseriöst!
Hoppas Klarna avslutar deras samarbete med Beville!

1 september 2023

Lurendrejeri

Undvik det här företaget som pesten. De verkar stjäla andra företags annonser och länka till sig själva, och kläderna motsvarar sedan INTE vad som anges på hemsidan - det är billiga, kinesiska kopior.

När du väl förstår detta och vill ha dina pengar tillbaka framkommer det att returen kommer kosta nästan lika mycket som ordern.

Jag fick till slut pengar tillbaka då jag tog kontakt med Klarna och hotade att dra in myndigheter, men borde aldrig gått på den här scammen till att börja med.

Och nej, till trots att de säger sig vara baserade i Stockholm och har en svensk hemsida är detta INTE ett svenskt företag.

Bli inte lurad, undvik!!

22 september 2023

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis