Efter det svar Bestories skrev att jag omedelbart skulle få hjälp om jag skrev igen till supporten ledde det bara till samma lurendrejeri. Samma automatiska text att de ska höra av sig inom 24 timmar... Se mer
Beställde ett spel 8/12-23 och mailade till suppporten 28/12 samt 8/1-24 men inte fått ngn återkoppling mer än ett standard svar om att man ska få återkoppling inom 24h. Betalade tyvärr direkt vid bes... Se mer
VARNING BEDRÄGERI! Handla inte här!!!! Dom tar pengarna men skickar aldrig produkten man har köpt. Skyller förseningen på leverantören men jag fortsatte vänta ytterligare 2 veckor utan att den kom. Be... Se mer
Bra utbud och bra priser. Som regel snabba leveranser. Det har dock hänt att leveransen dröjt någon extra dag men inte mycket mer än att man kan stå ut med det. Böckerna jag köpt har alltid kommit fra... Se mer
Bestories är en bokhandel på nätet med ett brett utbud inom böcker. Här hittar du allt från bestsellers, svindlande romaner, mäktiga biografier till prisbelönta böcker och läromedel.
Stockholm, Sverige
- support@bestories.se
- bestories.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Blufföretag
Blufföretag. Annulerade min order o sa att pengarna skulle återbetalas men inte fått ett öre tilbaka.
Ingen leverans Kundsupport svarar inte…
Ingen leverans Kundsupport svarar inte på mail trots att man utlovar svar på nåt dygn. Chatten är inte öppen.
Ingen bok, men snabba med att fakturera…
Samma som Johanna skrev precis, fick mail att boken var restad efter att jag mailat dem två gånger och undrat vad som händer... Dock drogs pengarna direkt och någon faktura har fortfarande inte makulerats trots att det var över en månad sedan. Bluff-företag, handla inte här!!!
”Tack för ditt mail och tack för att du valt att handla hos oss på Bestories, mitt namn är Maria och jag är glad att få hjälpa till.
Tyvärr måste vi meddela att vi ej kommer kunna leverera boken ‘Farbror Joakims liv - Den kompletta samlingen’ på grund av att den är restnoterad hos våra leverantörer. Vi har inväntat ny leverans av den varför ditt svar dröjt men tyvärr inte fått något datum specificerat. Din order är därför annullerad. Har betalning gjorts med kort- eller direktbetalning kommer en återbetalning ske till samma konto inom 7-10 vardagar. Har du valt att betala med faktura uppdateras den inom dryga 7 vardagar”

Svar från Bestories Sverige AB
Ingen leverans men makulerar ej fakturan
Gjorde en förhandsbeställning av en bok. När jag inte fått den ett par dagar efter den släppts mailade jag och efterfrågade min bok och fick jag följande mail:
” Tack för ditt mail och tack för att du valt att handla hos oss på
Bestories, mitt namn är Maria och jag är glad att få hjälpa till.
Vi kan tyvärr inte leverera följande artiklar trots tidigare
orderbekräftelse och därför är de nu avbeställda:
- Knatteplock : Mat ditt barn kan äta själv från sex månader (ISBN
9789113126302)
Vi har inte möjlighet till vidare restnotering och artiklarna har därför
tagits bort från din beställning.
Har betalning gjorts med kort- eller direktbetalning kommer en
återbetalning ske till samma konto inom 7-10 vardagar. Har du valt att
betala med faktura uppdateras den inom dryga 7 vardagar.
Maria”
Alltså samma mail jag såg en annan här fått. Fakturan på Klarna (som de aktiverade direkt vid köp trots att boken inte skickats!?) har inte makulerats än, jag har mailat de två gånger angående detta men de svarar inte längre på mail.
Beställde fyra böcker 2023-02-17
Beställde fyra böcker 2023-02-17, fick en orderbekräftelse samma tid och jag gjorde en direktbetalning via Klarna. 2023-02-28 kontaktade jag företaget och efterfrågade böckerna som enligt deras hemsida skulle ta 3-5 dagar att få levererade. Fick följande svar 2023-03-06:
Vi kan tyvärr inte leverera följande artiklar trots tidigare orderbekräftelse och därför är de nu avbeställda:
- Sätt mig i brand! (ISBN 9789132209703)
- Rör mig inte! (ISBN 9789132209857)
- Frukta mig (ISBN 9789132212734)
- Rädda mig inte (ISBN 9789132214226)
Vi har inte möjlighet till vidare restnotering och artiklarna har därför tagits bort från din beställning.
Har betalning gjorts med kort- eller direktbetalning kommer en återbetalning ske till samma konto inom 7-10 vardagar. Har du valt att betala med faktura uppdateras den inom dryga 7 vardagar.
Maria
Jag har än idag, den 4/4 inte fått några pengar åter. Det går inte att få tag på företaget, har försökt ringa samt skickat Mail men nu får jag ingen återkoppling. Tråkigt att jag inte läste recensioner om företaget innan jag handlade där. Nu har jag förmodligen blivit lurad på dessa pengar.

Svar från Bestories Sverige AB
Best Stories har inte betalt sin…
Best Stories har inte betalt sin faktura till oss som är daterad 2022-10-26, trots flera påminnelser. Aldrig heller responderat på våra krav via mail.
Affecta Publishing AB
Som övriga
Som övriga. Beställde en bok 6/2 på order 7302 men beställningen annullerades 16/2 och återbetalning utlovades av Maria inom 7-10 vardagar. Ännu är ingen återbetalning gjord och ingen svarar på mejlsupporten och heller inte på deras telefonnummer 010-7500578. Chatten är dessutom avstängd. Tvivlar på att detta är ett seriöst företag.
Jag köpte böcker med ”3-5 dagars…
Jag köpte böcker med ”3-5 dagars leveranstid” 2 veckor före min sons födelsedag. Inga böcker kom, ingen info. Mailade kundtjänst utan svar. En månad senare får jag ett mail där de skriver att de tyvärr inte har böckerna och att jag kommer få pengarna tillbaka inom 10 dagar.
Köpte en bok som aldrig kom fram
Köpte en bok som aldrig kom fram. När jag mailar kundservice så får jag inget svar. Önskar jag hade kollat upp omdöme innan jag beställde därifrån. Absolut sämsta möjliga.
Samma som alla andra
Samma som alla andra. Beställde 7/2, pengar drogs från kontot...och nu en månad senare har det inte hänt någonting. Anmält dem till Konsumentverket. Verkar vara ett blufföretag.
BESTÄLL INTE
BESTÄLL INTE!
Synd det inte finns minus att välja på.
Gjorde misstaget att inte titta up detta företag innan jag gjorde min beställning!.
Försökt få kontakta med dom via mail och på deras sociala medier,
sedan 12 februari men svaren bli ständigt uteblivna!.
Telefonnummer till dom finns inte.
Kundservice är inte dålig, den existerar bara INTE...
Att detta företag får fortsätta sin verksamhet är för mig ett ännu större mysterium än den gången gunde avslutade ett lopp fast han hade skitit ner sig...
Men vad jag kan läsa av tidigare recensioner här så verkar de mer regel än undantag att skita i sinna kunder...
Förstår nu att jag har blivit lurad....
Förstår nu att jag har blivit lurad....
Fick ingen orderbekräftelse, inget svar inom 48 timmar och inte heller efter ytterligare ett mail.
Synd att jag inte kollade omdömen före köpet!!

Svar från Bestories Sverige AB
Inga böcker kom, dålig kundservice
Beställde 31/1, skulle skickas inom 3-5 vardagar. Har inte kommit än, får bara automatiska svar från kundtjänst som lovar återkoppling inom 48 timmar men får inget svar. Tack och lov handlade jag via klarna så förhoppningsvis förlorar jag inga pengar. Dålig stil!
Ingen bok levereras och ingen info om…
Ingen bok levereras och ingen info om varför boken dröjer, förrän man mejlar till kundtjänst och meddelar att ingen betalning (Klarna) kommer ske innan boken levereras. Då plötsligt blir boken restnoterad hos leverantören, trots att den går att köpa till ett högre pris hos en mängd andra (seriösa) aktörer på nätet. Men anledningen till svaret var att jag gjorde klart att man inte får några pengar av mig och någon bok har aldrig funnits för leverans hos Bestories.
Beställde en bok, faktura skapades utan att bok skickades
Beställde en bok, de skapade en faktura samma dag.
När jag kontaktade dem efter 2 veckor utan leverans så svarande de ändå 24/1:
"Tack för att du valt att handla hos oss på Bestories, mitt namn är Maria och jag är glad att få hjälpa till.
Tyvärr måste vi meddela att vi ej kommer kunna leverera boken ‘Fantastiska djur’ på grund av att den är slutsåld hos våra leverantörer. Vi har eftersökt ny leverans av den varför ditt svar dröjt men tyvärr inte fått någon sådan information. Din order är därför annullerad. Har betalning gjorts med kort- eller direktbetalning kommer en återbetalning ske till samma konto inom 2-5 vardagar. Har du valt att betala med faktura uppdateras den inom dryga 2-3 dagar.
Maria"
Dock har ingen faktura makuleras och de svarar inte längre på mail!
Har gått över en månad… inte fått någon…
Har gått över en månad… inte fått någon bok ännu. Är betald men ingen leverans. Kontaktade kundservice för en vecka sedan utan svar. Katastrofalt dåligt! Önskar jag hade kikat på dessa omdömen innan beställning, är ju uppenbarligen fler som blivit lurade.
VARNING!!
VARNING!!! Handla INTE på bestories. De debiterar dig men levererar inte böckerna. När man väl får svar av kundtjänst säger de bara att böckerna är slut hos leverantören, men det är ren lögn då böckerna går att beställa på sidan samma dag, en vecka efter etc. Sedan får du problem med Klarna eftersom de kräver underlag och du måste hantera den biten för att bestories annullerar inte ordern hos Klarna, de vill fortfarande ha betalt.
Även en bok som jag förbeställt visade sig inte kunna levereras, hur är det möjligt? Vänner som beställt samma bok från en annan näthandel fick alla sina böcker. Det är sånt bluff detta företag. Dessutom får man ingen ursäkt heller, detta är liksom deras affärsmodell, att vara riktigt kassa.
Handla inte här!!!!!
Har inte fått min order
Har inte fått min order efter en månad. Mailar tre gånger utan svar. Besviken köpare som betalat men inte fått produkten.
Besviken och fattigare
Beställde böcker till mina döttrar men de kom aldrig någon leverans. Försökte kontakta Bestories på kundtjänst men fick inget svar. Är det ens ett riktigt företag?