Bella Norge

Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Butikken er en dropshipping-side fra Temu. Jeg bestilte en kjole, men kvaliteten var veldig dårlig, og leveringstiden var lang. Jeg stolte på denne butikken fordi det var mulig å betale med Klarna. Bu... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

TEMU-butikk Varer sendes fra Kina. Bella Norge, har ingen ting med Norge å gjøre. Ren TEMU formidler Handlet fra Bella - Oslo, og forventet pga navnet (og egen naivitet) at varene som var på lag... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte et skopar fra en side som virket norsk, og med flotte bilder og beskrivelser av kvalitets sko. De burde ikke fått 1 stjerne en gang, men fikk ikke skrive uten. Det tok masse tid fra besti... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kjøpte et par sko i str 41. Disse var tydelig tilpasset kinesiske føtter. Det var også gjennomført elendig kvalitet. Stinket plastikk når jeg åpnet pakken. Veldig kinakvalitet. Da jeg ville returnere... Se mer

Kontaktuppgifter

Överträdelse av riktlinjerna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold dere unna denne nettsiden!

Hold dere unna denne nettsiden! Kjøp ikke tøy her ifra! Kjøpte en jakke til min son som var på salg under Black Week, og bildene på nett lignet ikke i det hele tatt i virkeligheten! Besriften holder til i Albania og du som kunde har derfor ikke de samme rettighetene som når du handler innenfor EU. Koster deg mer å returnere enn å kjøpe produktet.

19 december 2024

Hallo Maria,
Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse. Vi forstår at du er skuffet, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre både produkter og kundeservice. Hvis du ønsker videre hjelp, kan du gjerne kontakte oss via e-post. Takk for tilbakemeldingen, og vi håper på å kunne forbedre din opplevelse.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte en vare for lenge siden

Bestilte en vare for lenge siden , men hele tiden har jeg fått beskjed at de har problem med sending. Siste jeg fikk var at de skulle sende så fort de hadde åpnet opp med transportør. Avbestilte etter 2 min og forlangte penger tilbake, da var den plutselig sendt og de kunne gi meg halve beløp tilbake. Useriøst selskap

24 december 2024

Hallo Vidar,
Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi forstår frustrasjonen din og tar tilbakemeldingene dine på alvor. Vennligst ta kontakt med oss via e-post for videre hjelp. Vi vil gjøre vårt beste for å løse saken.

Svindel

Svindel. Styr unna.julegaven til mitt barnebarn kom aldri 😡

24 december 2024

Hallo Else,
Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse. Vennligst ta kontakt med oss via e-post, så kan vi undersøke saken nærmere og finne en løsning. Vi ønsker å hjelpe deg med å løse problemet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte i god tid før jul

Bestilte i god tid før jul. Avlyste i dag 18.12.24. Typisk svindel bedrift kunne ikke svare om leveringen. Bare standard svar. Uprofesjonelle folk som åpner nye firma for egen vinning. Åpner ofte flere nye firma i året. Så dårlige tilbakemeldinger,så legge ned firma. Åpne nytt med nytt navn.
bruker ordet «Norge» i i firmaet navn for å lure folk. .
Så synd. Så nå ser jeg hvor lang tid de bruker på å gi penger tilbake på. Ny info snart.
Lærte nå å alltid sjekke firmanavnet før bestilling.

18 december 2024

Hallo Vilde,
Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi ønsker å løse dette på best mulig måte, så vennligst ta kontakt med oss via e-post, så vi kan hjelpe deg videre.

Kjøpte et par Plysj snøstøvel

Kjøpte et par Plysj snøstøvel. Bildet av varene viser feil bilde. Ser veldig bra ut på bilde men langt fra sånn i virkeligheten. Veldig liten I str og forferdelig dårlig kvalitet. Jeg ba om retur adr. Etter litt om og men fikk jeg retur adr som viser seg å være fra Albania. Firma har norsk navn. Jeg anbefaler dere om ikke å kjøp noe derifra. Returfrakt kostet nesten like mye som skoen. Tok veldig lang tid før vsren kom.

16 december 2024

Hallo Kjellrun,
Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi ønsker å hjelpe deg med å finne en løsning, så vennligst kontakt oss via e-post, så kan vi se nærmere på saken.

NORSK(MADE IN CHINA!)

nok en KINAVAREIMPORTØR.Made in china lyser på pakken.kjøpte tykke vintersokker(trodde jeg)nei,KINA skaper inntekt for flere land,mellomselgere i flere europeiske land,havner til slutt i Norge!disse kinesiske sokkene er med og metter selgere i flere land,sikkert 3-dobling av pris ut til sluttkunde!! nei.da kjøper jeg heller fra kina direkte da!norske nettbutikker er "made in china" snart alle og en!!EPILOG: bruker str.44.bestilte størrelse 43-45.Det er jo ASIASTØRRELSER!kan ikke bedriften opplyse om at dette er ASIA størrelser,blir sikkert masse klær dumpet i irritasjon fra kunder!de koster kr.134 på JOOM forresten!Ekte KINA DETTE....

6 december 2024

Hallo!
Vi beklager at produktet ikke levde opp til forventningene dine. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi oppfordrer deg til å kontakte oss via e-post, slik at vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aldri aldri aldri bestill noe der fra

Aldri aldri aldri bestill noe der fra. 100% Svindel. Ikke får man sende noe i retur heller. Styr unna. !!

10 december 2024

Hallo Therese,
Vi beklager at du har hatt en slik opplevelse. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi oppfordrer deg til å kontakte oss via e-post, slik at vi kan undersøke saken og hjelpe deg videre.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg kjøpte to produkter som ikke så ut…

Jeg kjøpte to produkter som ikke så ut som på bildene i det hele tatt. Sendte mail til og fra bellanorge og klarna i mange mnd; bellanorge ga bare svada-svar da jeg ba om å få tilsendt returetikett. Klarna svarte at de ikke kunne gjøre noe fordi klarna ikke hadde godkjent returen! Det endte med at jeg betalte regningen da jeg til slutt fikk inkassovarsel. Dette til tross for at jeg kunne sende klarna kopi av mail sendt bellanorge for å be om returetikett. Styr unna dette firmaet, bare kjeltringer som driver sånn som dette!

6 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nekter å akseptere kansellering av…

Nekter å akseptere kansellering av kjøp. Forholder seg ikke til norsk lov. Frekke e-poster fra kundeservice med trusler om bøter. STYR UNNA!

26 november 2024

Hej Erik,
Det er veldig beklagelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse. Vi ønsker å løse dette for deg, så vennligst send oss en e-post med bestillingsdetaljene, så vi kan undersøke saken nærmere. Takk for at du deler din tilbakemelding!

Styr unna

Styr unna. Det står at det er enkel retur noe det ikke er. Det måtte mange mailer til før jeg fikk et returskjema. Og fikk da opplyst at jeg måtte stå for returkostnadene til Albania... på nettsiden ser det ut som du handler fra en butikk i Norge, mens det i virkeligheten er fra Albania er det enkel retur????

22 november 2024

Hej Hanne,
Det er veldig beklagelig å høre om din opplevelse, og vi forstår frustrasjonen din. Vi setter pris på at du deler tilbakemeldingen, og vi vil gjerne hjelpe deg videre. Vennligst kontakt oss på e-post med bestillingsdetaljer, så ser vi på saken din. Takk for at du gir oss muligheten til å forbedre oss.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig kvalitet på jakken vi bestilte

Elendig kvalitet på jakken vi bestilte. Ikke i nærheten av bilde. Svindel rett og slett!!!!!Kommer ALDRI til å anbefale eller bestille herfra igjen.

13 november 2024

Hallo Jeanette,
Vi beklager sterkt at du har hatt en så negativ opplevelse! Dette er ikke standarden vi ønsker å tilby. Vennligst kontakt oss på e-post med detaljer om bestillingen din, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Alt er fake

Virkelig en side som lurer folk. Bestilte en Jakke og det jeg fikk var som å bestille fra wish eller temu. Hold dere langt unna. Ting blir sendt fra Kina,men de har visst hovedlager i Albania. Bare lureri

12 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig service. STYR UNNA.

Elendig service.
Har prøvd, etter at produktene har elendig kvalitet og ikke fungerer, å få reklamert på produktet. (ladeplugg ramlet fra hverandre).

Det er ikke mulig å sende produkt tilbake: og de vil ikke hjelpe.

Det står under produktet: IKKE GOD, PENGER TILBAKE GARANTI!

Det er løgn.

13 november 2024

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!
Styr unna denne siden!!
Jakkene som blir solgt fra denne nettsiden er IKKE i nærheten av hva som er avbildet.
Alle bilder er stjålet fra andre nettsider!!
Og alt dem selger er Kina produkter!!

25 oktober 2024

Svindel

Based on my experience, I strongly suspect that this company may be engaging in deceptive practices.

The products I received are of appalling quality and do not match the description or images provided on their website. Despite multiple attempts to initiate a return, the merchant continuously avoids giving direct instructions on how to return the items, which only prolongs the issue. Instead, they bombard me with offers and proposals that I have repeatedly declined. Their behavior seems deliberately designed to stall the process until customers are forced to pay for poor-quality goods they do not want.

I have come across several similar reviews here on trustpilot, confirming that others have experienced the same stalling tactics. This strongly suggests that this merchant may be exploiting Klarna’s payment system to take advantage of customers.

Avoid this shop!!!!!

30 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingenting å gi stjerne for

Ingenting å gi stjerne for. Bare dritten. Står igjen med regning på 300kr og 2 jakker i feil str. Første jakka, var feil størrelse for liten. Klagde og ville sende tilbake, men de sendte ny en. Sto riktig størrelse , men likevel mindre en den i for liten størrelse. Blitt lurt, så håper ingen er like dumme som meg. Hold dere unna!

1 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har jeg kunnet gi minus i stjerner…

Har jeg kunnet gi minus i stjerner hadde jeg gjort det!!!!
Fikk kinavarer, altfor små, elendig kvalitet, og samme returproblem som alle som har skrevet her. Hvorfor får disse fortsette???? Bør anmeldes!

7 oktober 2024

Hei Tone,
Jeg forstår frustrasjonen din. Send oss gjerne en e-post, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg videre.

UNNGÅ dette nettstedet

UNNGÅ dette nettstedet. Det er ikke norsk. Bestillte luftputesko, men fikk sko i hardplast. Reklamerte, men får bare tilbud på NESTE handel. Er egentlig er nederlandsk firma som får varene fra Algeri. Du får bare en adresse til Algeri og beskjed om å betale porto dit.

27 augusti 2024

Hallo Laila,
Det er veldig frustrerende å høre om din opplevelse, og vi beklager virkelig at det ikke levde opp til forventningene dine. Hvis du ønsker å diskutere dette nærmere, vennligst kontakt oss via e-post, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Styr unna dette firmaet!!

Styr unna dette firmaet!!
De reklamere med at en har 30 dagers angrett visst en er misfornøyd med varene. Det stemmer ikke! De har ingen returordning så dette er lureri og falsk markedsføringsføring.
Sendte mail og ville returnere en vare men fikk beskjed om at varen var brukt og da kunne jeg ikke sende det i retur. En må jo få lov til å prøve en vare uten å kalle det brukt. De kommer bare med unnskyldninger på hvorfor en ikke kan sende i retur.
Kommer aldri mer til å bestille noe fra denne siden mer!!

13 september 2024

Hei Irene,
Takk for at du delte opplevelsen din. Vi beklager at det ikke gikk som forventet. Ta gjerne kontakt med oss på e-post, så ser vi på saken sammen.

Ikke mulig å returnere selvom de sier 30 dager returrett

Dette er svaret jeg får hver gang etter 4 eposter med ønske om å returnere produktet fordi varen var for liten og ikke passet min fot.
Vi forstår selvsagt at du vurderer å returnere bestillingen din, men vi har et flott alternativ som kan gjøre deg enda mer begeistret!

I stedet for å returnere produktene og pådra deg returkostnader, vil vi gjerne tilby deg et spesialtilbud. Du kan beholde produktene, og som takk for kjøpet får du en attraktiv refusjon på 25 % av kjøpesummen! Det betyr at du ikke bare kan glede deg over varene du har valgt, men også få en god rabatt.

Dette valget er ikke bare økonomisk gunstig, men har også en positiv innvirkning på miljøet. Ved å unngå retur bidrar vi til bærekraft og en grønnere planet.
Gi oss beskjed hvis du godtar denne fantastiske avtalen. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller avgjørelser du måtte ha. Målet vårt er å gjøre handleopplevelsen din hos oss så hyggelig som mulig .

Vær oppmerksom! Dette tilbudet gjelder i opptil 30 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Hvis du likevel ønsker å returnere, kan du gjøre det. Svar også innen den nevnte perioden for å motta returskjemaet og send oss produktet tilbake.

Jeg håper jeg har tjent deg godt! Hvis du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

9 september 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.