Bella Norge

Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Butikken er en dropshipping-side fra Temu. Jeg bestilte en kjole, men kvaliteten var veldig dårlig, og leveringstiden var lang. Jeg stolte på denne butikken fordi det var mulig å betale med Klarna. Bu... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

TEMU-butikk Varer sendes fra Kina. Bella Norge, har ingen ting med Norge å gjøre. Ren TEMU formidler Handlet fra Bella - Oslo, og forventet pga navnet (og egen naivitet) at varene som var på lag... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte et skopar fra en side som virket norsk, og med flotte bilder og beskrivelser av kvalitets sko. De burde ikke fått 1 stjerne en gang, men fikk ikke skrive uten. Det tok masse tid fra besti... Se mer

Kontaktuppgifter

Överträdelse av riktlinjerna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg er fornøyd med mine klær

Jeg er fornøyd med mine klær, men jeg hadde problemer med størrelsene. Jeg fikk god hjelp fra kundeservice, men jeg måtte returnere en del av bestillingen. Leveringen var rask.

6 november 2024

Hallo Leo,
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du fikk god hjelp fra kundeservice og at leveringen var rask. Beklager at du hadde problemer med størrelsene, men vi setter pris på at du tok kontakt med oss. Ta gjerne kontakt igjen om du trenger hjelp!

Now they Donot reply

Now they Donot reply I have sent many emails. So do the needful and update me

28 februari 2025

Hello Sonia,
I’m sorry to hear that! If you haven’t received a response yet, I recommend sending a follow-up email to customer service. We usually reply within 24 hours. Please make sure you have entered the correct email info@bella-norge.com

God kvalitet

God kvalitet, men pakken var skadet ved ankomst.

10 augusti 2024

Hej Ole,
Beklager å høre at pakken var skadet! Ta gjerne kontakt med oss via e-post, så vi kan hjelpe deg med dette. Vi setter pris på din tålmodighet.

Kina drit

Kjøpte klær her til kjæresten, endte med baby størrelse og det lignet ikke på bildene i det hele tatt. Visste vi kom til å bli skuffet når sendingen kom fra Kina.

19 februari 2025

Hej Marius,
Det beklager vi virkelig å høre! Vi forstår frustrasjonen. Vennligst ta kontakt med oss via e-post, så vi kan undersøke saken og hjelpe deg videre.e deg med dette. Vi setter pris på din tålmodighet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I will never buy from this again

I will never buy from this again. You will never know that the products you ordered are available or not, until you receive an email informing you that some of the products in your order are not available. I wanted to cancel the whole order because I mainly need the ones that they miss, but they did not want to cancel (with the reason that they already sent the rest, without asking customer).

14 januari 2025

Hello Hien,
I'm really sorry to hear about your experience. I understand how frustrating it must be when products are unavailable and communication could have been clearer. Please feel free to email us directly so we can assist you further. We value your feedback and want to improve our service.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Kjøpte et produkt som kom

Kjøpte et produkt som kom, men det var ikke akkurat som beskrevet. Kundeservice var hjelpsom, men jeg var litt skuffet.

11 oktober 2024

Hallo Amund,
Takk for tilbakemeldingen! Beklager at produktet ikke var helt som forventet. Vi er glade for at kundeservicen kunne hjelpe, men vi forstår skuffelsen. Ta gjerne kontakt på nytt hvis vi kan assistere deg videre.

Kinesisk søppel

Kjøpte et par sko i str 41. Disse var tydelig tilpasset kinesiske føtter. Det var også gjennomført elendig kvalitet. Stinket plastikk når jeg åpnet pakken. Veldig kinakvalitet. Da jeg ville returnere skoene viste det seg at de måtte sendes til Øst-Europa. Dette kostet 400 kr. Prisen på skoene var 560 kr. Etter korrespondanse med Bella Norge fikk jeg igjen 40 % av pengene mot at jeg beholdt skoene. Jeg vil anbefale andre å styre unna. Dette er kun overpriset Kina søppel.

11 december 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Produktet kom i god stand

Produktet kom i god stand, men det tok lengre tid enn forventet å få det levert.

23 oktober 2024

Hallo Torbjørn,
Takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at leveringen tok lengre tid enn forventet, men vi er glade for at produktet kom i god stand. Håper du får glede av det!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg er fornøyd med produktet

Jeg er fornøyd med produktet, men jeg ventet litt lenger enn forventet på levering.

25 oktober 2024

Hallo Lise,
Takk for tilbakemeldingen! Vi forstår at ventetiden kan være frustrerende, men vi er glade for at du er fornøyd med produktet. Håper du får god nytte av det!

Kundeservice svarte sent

Kundeservice svarte sent, og pakken kom forsinket.

12 september 2024

Hallo Hanne,
Vi beklager forsinkelsen og den sene responsen fra kundeservice. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både leveringstider og kundesupport. Takk for din tilbakemelding!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

STYR UNNA DENNE NETTSIDEN!

STYR UNNA DENNE NETTSIDEN!
Dette et en scam-nettside som sier de er fra norge, men oppholder seg i kina.
Produktene er samme kvalitet som om man skulle ha kjøpt ett klesplagg fra Temu, ordentlig dårlig billig kinavarer. Elendig kundeservice, og bare tull. Alle de positive tilbakemeldingene her er fake, og de svarer ikke ordentlig på noen av de som faktisk er ekte, bare styrer unna.

8 februari 2025

Hallo Isak,
Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse. Vi streber etter å tilby kvalitetsprodukter og god kundeservice. Hvis du har problemer med din bestilling, vennligst kontakt oss på e-post, så hjelper vi deg gjerne videre.

Styr unna

Lang leveringstid og ikke størrelse som samsvarer med norske produkter. Produkter fra Kina og størrelse deretter. Anbefales ikke

29 januari 2025

Hallo Marianne,
Beklager at størrelsen ikke passet! Vi anbefaler alltid å checke størrelsesguiden før bestilling. Ta gjerne kontakt på e-post, så hjelper vi deg videre!

Produktene var ok

Produktene var ok, men emballasjen var dårlig.

8 oktober 2024

Hallo Sofie,
Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med produktene, men beklager at emballasjen ikke levde opp til forventningene. Vi tar dette med oss for videre forbedringer. Ta gjerne kontakt via e-post hvis du har spørsmål!

Styr unna

Styr unna! Vanskelig å returnere varen! Må sende helt til Albania når det ser ut som norsk side. Masse frem og tilbake med mailer og til slutt gir man etter får beholde varen til 50%. Forstår ikke at det er ingen som stopper slike sider. Selv om det går an å betale gjennom klarna,men de kan jo ikke hjelpe, når varen må returneres helt til Albania 😑

24 januari 2025

Hallo Erika,
Vi beklager virkelig at du har hatt en så negativ opplevelse. Vi forstår frustrasjonen din, og vi ønsker å hjelpe deg med å finne en løsning. Vennligst ta kontakt med oss via e-post, så kan vi se nærmere på saken. Vi setter pris på tilbakemeldingen din.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bellanorge er en svindel nettside

Denne nettsiden driver med svindel,
De befinner seg i Kina og ikke Norge.
De skriver også falske gode reviews for å lokke kunder,sjekk dato for reviews og når produktet ble kjøpt.
Jeg vil på det sterkeste fraråde alle å bruke denne nettsiden. De viser fine bilder av produkter, men når du kjøper, får du noe helt annet, og kvaliteten er langt dårligere enn det som ble vist. De selger produktene til høye priser, men selv om du tror du har funnet et godt tilbud, er det fortsatt en dårlig handel. Veldig skuffende, og jeg føler meg lurt.
Anbefales absolutt ikke!
Prøv Temu istedenfor de har rimelig priser og ærlige reviews.

23 januari 2025

Hallo Ella,
Vi beklager at du har hatt en så dårlig opplevelse, og vi forstår frustrasjonen din. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og jobber for å forbedre oss. Vennligst kontakt oss via e-post, så kan vi se på saken og finne en løsning.

Fornøyd med produktet

Fornøyd med produktet, men ikke med leveringstiden.

7 oktober 2024

Hallo Pål,
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du er fornøyd med produktet, men beklager at leveringstiden ikke var som forventet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre leveringstjenestene våre. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Svindel så langt øyet rekker…

Fikk en billig syntetisk kopi av noe som kanskje kunne lignet på den jakken jeg bestilte.
Armene var alt for korte, jakken alt for vid- og jakken som skulle være i bomull er så glansfull og syntetisk som kan bli.

Kundeservice besvares av robot og etter 4 mail med nøye forklaringer, bilder med bevis og beskrivelser- så får jeg spørsmål om jeg kan forklare hvorfor jeg ønsker å returnere.

Tlf nr til kundeservice har landskode +316, så er ihvertfall ikke i Norge.

Klikker snart!!!

20 december 2024

Hallo Ellinor,
Vi er veldig lei oss for at opplevelsen din ikke har vært som forventet. Vi forstår frustrasjonen, og ønsker å hjelpe deg videre. Vennligst send oss en e-post med detaljene, så ser vi på saken og prøver å finne en løsning.

svindel

Dårlig kundeservice, lang leveringstid. Når pakken kom etter 1 mnd så var pakken tom, en tom boks med null innhold. Klaget på dette å krevde tilbakebetaling. Dette er ansett som ikke mulig. Svindel.

3 januari 2025

Hallo Ida,
Vi er veldig lei oss for at du har hatt en så negativ opplevelse, og vi forstår frustrasjonen din. Dette er absolutt ikke den standarden vi ønsker å levere. Vennligst kontakt oss via e-post, så vi kan undersøke saken nærmere og finne en løsning.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bra produkter

De har unike produkter og jeg er fornøyd med produktet jeg har bestilt. Jeg trekker en stjerne pga leveringen som ikke var så rask som jeg forventet. De var flinke til å informere meg om forsinkelsen. Jeg kommer til å bestille mer fra dem.

2 januari 2025

Hallo Antoanela,
Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at du er fornøyd med produktene, og vi setter pris på at du nevner vår informasjon om forsinkelsen. Vi jobber på å forbedre leveringstiden, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen snart!

Vare fra Kina. Kunne like godt bestilt fra AliExpress

Det tok 4 uker før jeg fikk mitt deksel til mobiltelefonen. Når dette kom fikk jeg beskjed at pakke fra Kina var levert i postkassen. Hvorfor kaller de seg BellaNorge?

30 december 2024

Hallo Maritha,
Vi beklager for forsinkelsen og eventuelle misforståelser rundt leveringen. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre leveringsprosesser. Hvis du har spørsmål eller trenger videre hjelp, kan du gjerne kontakte oss via e-post. Vi setter pris på tilbakemeldingen og håper på å forbedre opplevelsen din i fremtiden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.