Babydrogist.nl Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

super blij met de klantenservice. mijn pakketje werd kwijt geraakt door dpd en ik mailde babydrogist ik werd gelijk geholpen en ze hebben een onderzoek bij dpd gestart ze gaven ook aan dat ze in mijn... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Commande jamais reçue. Le marchand n'a jamais souhaité trouvé de solution indiquant que le livreur a fournir une preuve de livraison, or cette preuve de livraison est un screenshot indiquant qu'il av... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Afgelopen vrijdag nieuwe pampers gekocht. Er staat voor 15:00 besteld morgen in huis, ging er natuurlijk al vanuit dat het dan maandag geleverd zou worden omdat het weekend er tussen zit. Inmiddels is... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd snel geleverd. Laatst een verkeerd pak luiers geleverd, geen probleem kon het gewoon terug sturen, zelfs het geopende pak. Netjes alles terug betaald gekregen.

Företagsinformation

1. Babyaffär

Informationen kommer från olika externa källor

De drogisterij voor baby en kinderartikelen. Ontdek ons assortiment van Pampers luiers tot aan Philips Avent fopspenen met standaard kortingen tot wel 75%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen actie!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

35 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Misleidende foto’s gebruikt

Verzending was in orde. Pak luiers werd onverpakt met een verzendsticker op het pak zelf verzonden. Dat ging gelukkig goed, pak kwam onbeschadigd aan.

Erg misleidend dat de pampers Babydry Active Fit verkocht worden met een foto van de gewone (betere en duurdere) Babydry variant. Hierdoor helaas verkeerd besteld: Babydry had ik nodig maar kreeg Babydry Active Fit. Ook op luierinfo.nl werd het verkeerd vermeld. Heb gemaild naar babydrogist.nl maar omdat er in de lap tekst wel genoemd staat dat het om Active Fit gaat is er niks aan te doen. Alsof er geen foto’s van Pampers active fit bestaan.. dus ik denk dat hier opzet in het spel is om te misleiden. Het is gelukt, ik heb 1 keer besteld, aan mij hebben ze echter geen vaste klant.

18 september 2021

Slecht

Slechte communicatie over levermoment. Bezorgd betekende in dir geval voor de deur gezet en weer vertrokken

15 september 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Verkeerde luiers ontvangen als de…

Verkeerde luiers ontvangen als de verkeerde luiers even wilde opsturen heb duidelijk aangegeven dat dit niet kon ivm met ziek in bed lig en niemand anders het voor me kan doen voorgesteld dat als de koerier de goede luiers brengt hij de verkeerde meteen mee kan nemen krijg geen reactie meer terug hoe we dit nu gaan oplossen pleegkind was bijna zindelijk en nu niet meer daar ze de gewone luiers niet zelf kan uitdoen en van mijn week budget nu andere luiers hebben moeten kopen.

14 september 2021

Prima

Ik heb een paar baby benodigdheden gekocht en alles was goed aangekomen. Ze waren op het moment van bestellen een van de voordeligste online.

5 september 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles in goede orde ontvangen. Leverindicatie op de website kan beter.

Een aantal pakken luiers besteld en in goede orde ontvangen. Zaterdag besteld en dinsdag ontvangen. Communicatie over de status van de bestelling verliep goed via de mail.

Het enige minpunt voor mij was de verwachte leverdatum / -indicatie op de website. Deze vermelde levering op de volgende dag (zondag) wat uiteindelijk niet gelukt is. Het pakket kwam dinsdag pas aan. Niets schokkends maar het schept een verkeerde verwachting bij de klant.

16 juli 2021

Luiers besteld

Luiers besteld, waren door drukte bij DPD vertraagd. Bij de klantenservice navraag gedaan, ik kreeg gelijk een nette mail terug dat het onderweg was volgens de track en trace. Zoals in de mail omschreven het pakket ontvangen, keurig netjes!
Een aanrader.

28 maj 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Geen enkele communicatie met de klant…

Geen enkele communicatie met de klant of de order is geannuleerd een heel vaag verhaal dat het geld niet is overgemaakt. Ik kan enkel zeggen ik ga hier nooit meer iets bestellen.

3 maj 2021
Logotyp för Babydrogist.nl

Svar från Babydrogist.nl

Hi Noor,

Allereerst hartelijk bedankt voor jouw interesse in onze webshop.
Wat jammer om te horen dat je een mail hebt gekregen met dat je bestelling is geannuleerd omdat wij geen betaling hebben mogen ontvangen.

Kun je ons misschien een e-mailbericht sturen met meer informatie zodat wij dit voor je kunnen uitzoeken en oplossen.
Wanneer een bestelling geannuleerd wordt voor het niet ontvangen van een betaling kunnen wij dit namelijk niet versturen, wij hopen op begrip vanuit jouw kant hiervoor.

Onze excuses voor het ongemak en in afwachting van jouw reactie verblijven wij,

onproffesionele bedrijf

wat een stelletje onproffesionele idoten zijn het ! nooit meer bij deze mensen wat bestellen. er word beloofd binnen 1 werkdag je bestelling op te sturen we zijn al 5 werkdagen verder, ze hebben het geld van mijn rekening afgehaald, en niks bezorgd vervolgens bel je ze op nemen ze niet op bel je nog een keer krijg je een of andere idioot die 9x vraagt om je ordernummer om vervolgens te zeggen dat de bestelling is geannuleerd, dus ik vraag nou waar is mijn geld dan????? ik heb hem niet geannuleerd is gewoon klunsig werk van hun. naja lang verhaal kort,

stelletje idioten en onproffesionele zooi.

30 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Blijf maar spam van deze winkel…

Blijf maar spam van deze winkel krijgen. 4x afgemeld voor de nieuwsbrief via de link. Op een gegeven moment zelfs gebeld (!) maar nog steeds 3 emails per week van deze tent.

18 april 2021
Logotyp för Babydrogist.nl

Svar från Babydrogist.nl

Hoi Thijs,

Allereerst wat jammer om te horen dat je niet bent afgemeld op onze nieuwsbrief.
Kun je ons misschien een mail sturen met meer informatie (jouw e-mailadres) zodat wij dit zo snel mogelijk voor je kunnen gaan oplossen?
Ik zal dit binnen 24 uur voor je gaan oplossen! Ik denk dat dit namelijk een systeemtechnisch fout is.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak en in afwachting van jouw reactie verblijven wij,
Met vriendelijke groeten,
Lotte van Babydrogist.nl

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.