super blij met de klantenservice. mijn pakketje werd kwijt geraakt door dpd en ik mailde babydrogist ik werd gelijk geholpen en ze hebben een onderzoek bij dpd gestart ze gaven ook aan dat ze in mijn... Se mer
Det här tycker kunderna
Commande jamais reçue. Le marchand n'a jamais souhaité trouvé de solution indiquant que le livreur a fournir une preuve de livraison, or cette preuve de livraison est un screenshot indiquant qu'il av... Se mer
Företaget har svarat
Afgelopen vrijdag nieuwe pampers gekocht. Er staat voor 15:00 besteld morgen in huis, ging er natuurlijk al vanuit dat het dan maandag geleverd zou worden omdat het weekend er tussen zit. Inmiddels is... Se mer
Företaget har svarat
Altijd snel geleverd. Laatst een verkeerd pak luiers geleverd, geen probleem kon het gewoon terug sturen, zelfs het geopende pak. Netjes alles terug betaald gekregen.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De drogisterij voor baby en kinderartikelen. Ontdek ons assortiment van Pampers luiers tot aan Philips Avent fopspenen met standaard kortingen tot wel 75%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen actie!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
My order was incomplete but I got good response from customer support and it was resolved
I ordered for some items and it is missing 3 items. On Monday, customer care contacted me and gave me a refund for the missing items. So I'm going to increase my stars because I liked the way they responded to my complaints.
Correct en heel vlug geleverd
Goede prijs en snel geleverd
Snelle levering. Duidelijke website. Leuke aanbiedingen. Aanrader
Ik was altijd trouw aan babydrogist
Ik was altijd trouw aan babydrogist, maar jullie zijn een vaste klant kwijt. Waarom? Omdat DPD mijn bestelling nooit heeft bezorgd en hun bereidheid om het pakket te traceren erg minimaal is. Om verdere teleurstelling te voorkomen, zal ik vanaf nu mijn luiers en billendoekjes ergens anders bestellen.
SUPER!!!!!!
Online bestelling geplaatst
Pas een Online bestelling geplaatst en alles was verder duidelijk op de site. En ook de levering was netjes en op tijd ook netjes op de hoogte gehouden doormiddel van e-mail.
Wat een raar bedrijf.
Luiers besteld om op te halen, niemand op de lokatie te vinden. Staat er zelfs een bord voor de deur met "geen goederen voor babydrogist afleveren". Ik bellen om te horen dat ze niks voor me kunnen doen. Bestelling geannuleerd dus nu maar hopen dat ik me geld terug krijg. Schaam je babydrogist. Edit omdat ik niet kan reageren op Bd.
Ik ben naar het adres gereden waar de mail zij dat ik heen moest. Ik vroeg nog aan de telefoon of het adres klopte en het was ja er komt zo iemand naar buiten. Helaas niemand te bekennen. Dus nee ik was niet verkeerd, jullie gaven een adres op dat niet klopte.
Weer een raar antwoord Babydrogist.

Svar från Babydrogist.nl
Keurig bedryf met hele fyne service.
Beste Babydrogist.
Hartelijk bedankt voor de keurige nette service ,die ik van jullie mocht ontvangen
Vriendelijke groet ,Cora.
Fijne site
Fijne site, goede aanbiedingen en snelle nette bezorging.
Zeker een aanrader voor het bestellen van oa luiers.
Dit was echt vlug bezorgd ondanks…
Dit was echt vlug bezorgd ondanks feestdagen
Zeer tevreden!
Ik haal hier altijd mijn luiers. Bestel ze en kan ze gelijk ophalen. Altijd de goedkoopste en vriendelijk personeel.
Goeie snelle service en prijs
Super baby artikelen voor een nette…
Super baby artikelen voor een nette prijs. Prima service!
fake discount
I had two times ordering for 100 euros, but this time I found out that they claim to have a 50% discount which is not true, and they are all mostly original price which you can find in every shop.
do not trust them anymore
Snelle levering en goede prijs
Snelle service
Zeer,tevreden...:) snel levering and…
Zeer,tevreden...:) snel levering and lief bezorger..
Misleiding Goedkope Oostblok luiers ontvangen
Goedkope Oostblok luiers ontvangen, die stinken en snel door lekken. Wanneer je op de website besteld staat er in de titel, op de foto, in de 1e omschrijving dat het gaat om de baby dry luier. Je drukt op de bestel knop en krijgt een order bevestiging waar ook baby dry op staat, maar volgens de klantenservice had ik door moeten scrollen naar de 2e omschrijving onder de bestelknop om daar te lezen dat het om de ACTIVE baby dry luiers gaat. Pakket open moeten maken omdat ik de luiers nodig had, helaas kan de klantenservice niks voor me betekenen, of jawel €3,00 korting op mijn volgende bestelling… maar die gaat er niet komen. Gevraagd of ze het aan willen passen op de website want dit is misleiding en oplichting, ze geven aan nog geen klachten te hebben gehad en er misschien naar te kijken als er meer klachten komen…. Ga maar is op internet zoeken en lees reviews over dit bedrijf.. ik geloof niet dat ze nog niet eerder een klacht hierover ontvangen hebben ( ik lees hieronder zelfs al een zelfde klacht en zie dat die persoon het ook gemeld heeft bij Babydrogist)
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.