super blij met de klantenservice. mijn pakketje werd kwijt geraakt door dpd en ik mailde babydrogist ik werd gelijk geholpen en ze hebben een onderzoek bij dpd gestart ze gaven ook aan dat ze in mijn... Se mer
Det här tycker kunderna
Commande jamais reçue. Le marchand n'a jamais souhaité trouvé de solution indiquant que le livreur a fournir une preuve de livraison, or cette preuve de livraison est un screenshot indiquant qu'il av... Se mer
Företaget har svarat
Afgelopen vrijdag nieuwe pampers gekocht. Er staat voor 15:00 besteld morgen in huis, ging er natuurlijk al vanuit dat het dan maandag geleverd zou worden omdat het weekend er tussen zit. Inmiddels is... Se mer
Företaget har svarat
Altijd snel geleverd. Laatst een verkeerd pak luiers geleverd, geen probleem kon het gewoon terug sturen, zelfs het geopende pak. Netjes alles terug betaald gekregen.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De drogisterij voor baby en kinderartikelen. Ontdek ons assortiment van Pampers luiers tot aan Philips Avent fopspenen met standaard kortingen tot wel 75%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen actie!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Overzichtelijke website en de…
Overzichtelijke website en de bestelling was netjes de volgende dag geleverd. Prima webshop
Pakket niet geleverd
Zondagavond luiers besteld zodat deze dinsdag binnen zouden komen. Dit scheelde aanzienelijk met de winkel. Op dinsdag de hele dag aan het wachten op het pakketje maar niemand gezien, Dpd stelt wel dat het pakket bezorgd is. Na contact met Dpd moet er een procedure opgestart worden waarbij er een onderzoek wordt ingesteld door de verzender bij de bezorgdienst. Dit onderzoek duurt al ruim anderhalve week en je hoort de hele tijd niks van babydrogist, ze wouden zelfs niet een nieuw pakket luiers sturen omdat ik anders ergens anders luiers moest halen.
Babydrogist lijkt me een prima bedrijf, maar meedenken doen ze dus niet met je. Ik zou hier in het vervolg dan ook niks meer bestellen!
Erg slecht bedrijf
Erg slecht bedrijf. Via Blokker besteld, blijkbaar zijn ze partners, kreeg ik het verkeerde artikel. Ik had luiers maat 4 besteld, ik kreeg pants, maat 6. De medewerkster verwees direct naar Blokker, terwijl Blokker duidelijk naar de partner (babydrogist) verwees.
De medewerkster zei dat ik via de site het retourformulier moest invullen en dat moest afwachten. Dat het 'allemaal niet uit maakt'.
Uh... Ik zit met een baby van 11 maanden, zonder luiers?! Nu moet ik dus én zelf naar het postkantoor om die verkeerde pants weg te brengen, én naar de winkel om luiers te kopen, want ik heb verkeerde gekregen.
Maar nee inderdaad, het maakt allemaal niet uit. ;-)
Ik eis mijn geld terug en raad iedereen af om hier te bestellen.

Svar från Babydrogist.nl
dropshipping
Helemaal in de war na het lezen van onderstaande recensies... Ze hebben duidelijk nog niets geleerd van hun fouten in 2020 en 2021... Of ze willen het niet leren en dat is gewoon hun strategie om geld te maken.
Ze verkopen spullen die ze (nog) niet hebben. Pure dropshipping...
Update 3/10: na 10 keer bellen Iris gesproken, was een zeer vriendelijke dame en ze ging nakijken in het magazijn wat ze kon betekenen...
Ze ging me direct iets laten weten van zodra ze meer wist, maar uiteindelijk tot het einde van de werkdag moeten wachten om dan zelf te bellen. Na 5 keer eindelijk haar terug aan de lijn gekregen en doodleuk te horen dat de pampers niet waren. Het was allemaal heeeeeeel onduidelijk...
Ze gaan me alvast het geld terugstorten, maar twee weken voor niets verloren...
Update 7/10: Geld staat terug op mijn rekening en nieuwe pampers (goedkoper) bij Colruyt gekocht
Mijn bestelling is zonder duidelijke…
Mijn bestelling is zonder duidelijke reden geannuleerd. Dit is de tweede keer dat ik een probleem heb met deze site. Dus ik bestel hier nooit meer.
Top service
Snelle levering en alles was goed bezorgd dus super tevreden
Nice customer service
Customer service is really good
I ordered baby oil and due to some issue it was not delivered but after raising tickets and following up with customer service it was shipped immediately
Goed op de bezorging van DPD na
Producten waren niet Nederlands,maar wel originele producten vanuit het buitenland.
Verder alles goed geregeld op de bezorging via DPD na.
Een snelle en correcte levering!
Slechte verzendverpakking
Snelle levering, en de juiste producten. Alleen waren de producten te zwaar voor de doos waar het in zat.. hierdoor was de hele doos aan flarden.
Snel en netjes doosjes bedankt ☺️
Deze winkel niet vertrouwen!
Deze winkel niet vertrouwen! Ik kocht wasmiddel voor 140 wasbeurten maar zij stuurd me voor 110 zonder iets te melden terwijl ik wel de volledige prijs heb betaald! Gelukkig waren ze wel snel bij de klantendienst met de terugbetaling maar dat komt omdat ik het helaas had gebruikt anders moest ik het nog terug sturen om het artikel dat ik had besteld pas te krijgen! Wat een service! Blijkbaar wisten ze niet dat een magazijn medewerker dit had gedaan, controleer ze dan hé! Gewoon niet aan te raden deze mensen, weten niet eens wat er allemaal gebeurd in het bedrijf.....
Klantenservice doet niks
Ik heb een juiste en geldige kortingscode goed ingevoegd. Maar ik heb de product niet ontvangen. Babydrogist.NL klantenservice deed niks. Ze zei dat het een ongeluk is “verwerking is niet goed ingevoegd in hun system”.
System probleem is geen fout van klant. Dus ik vind het niet fijn.
Fijn dat als er een product op is
Fijn dat als er een product op is, je per mail op de hoogte wordt gehouden als het product er weer is. Snelle levering.
Goede prijzen.
Voor 15.00 uur besteld is NIET morgen in huis
Deze site laat u weten dat als u voor 15.00 uur besteld, je de bestelling de volgende dag krijgt. Maar dat is niet het geval dus als je haast hebt niet hier bestellen. Ik heb nog gebeld met babydrogist maar zei geven dpd de schuld ervan. De vrouw aan de telefoon zei ook nog dat ze dat van de website af zou halen maar als je op de site kijkt is dat het eerste wat je ziet.
Babydrogist is de slechtste winkel…
Babydrogist is de slechtste winkel ooit!! Het gaat om de bestelling van april 2022, 2 maanden geleden dus. Ik moest een maand wachten voordat ik een retourformulier/retourlabel kreeg en ik moest meer dan 3x een email naar hun sturen om dat te vragen en geen reacties tot ik een email van hun promotie kreeg van hun manager daar heb ik op gereageerd en toen kreeg ik pas aandacht wanneer ik haar email beantwoorden en nog erger het is nu al een maand geleden dat ze mijn retourzending hebben ontvangen en tot nu toe krijg ik nog steeds geen terugbetaling (op de email stond dat ik binnen 14 dagen de terugbetaling zou krijgen maar blijkbaar dat is gewoon onzin), en niemand van hen zeg iets. Email heb ik ook al gestuurd maar nog steeds geen reactie. Ik heb nog nooit zo'n slechte winkel meegemaakt en deze behandeling is echt erg slechtste. Ze zijn bezig met promotie en nieuwsbrieven maar over retour en terugbetaling zeggen ze niks, misschien wachten ze tot de klanten hun retourzending vergeten en dat het geld dan voor hunzelf is erg oneerlijk om niet terug te betalen. Wat een winkel!! 😡 Het is m'n eerste bestelling bij hen en ik bestel nooit meer iets bij hen, heel slecht!!!
Nadat ik een item verkeerd had besteld
Nadat ik een item verkeerd had besteld, werd dit na dat ik had gebeld dit alsnog rechtgezet!
Mijn dank hiervoor!
Goede acties en snelle afhandeling.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.