So far so good! Auto werd vanmorgen geleverd in exact de staat waarin hij beschreven was. De communicatie vanaf reservering tot levering (merci Samir! ) verliep zeer goed. Nu drie weken /500 kms rijde... Se mer
Vorige week mijn volkswagen getaxeerd, dag nadien prijs gekregen. Afspraak gemaakt en verkocht voor de beloofde prijs. Dit allemaal binnen de 3 dagen afgehandeld. Zeer correcte handeling. Dikke pluim... Se mer

Inclusief 12 maanden garantie | Getest & rijklaar gemaakt | 21 dagen geld-terug-garantie

Uitbreidingstraat 82, 2600, Berchem (Antwerpen), Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
J’ai eu Karim comme vendeur très agréable et serviable, bien renseigné et voiture super, merci beaucoup!

Svar från Autohero België
Karim est super serviable et sympathique, il assure !

Svar från Autohero België
Karim et Samir étaient vraiment professionnels, très sympathique, bonnes explications! Livraison parfaite !

Svar från Autohero België
Miła i doświadczona obsługa auto przygotowane na poziomie 100 procent jestem bardzo zadowolony
Accueil très positif sur le site Autohero et surtout très amical de la part de Louisa et Daniel. D'autre part très bon accueil lors de la rentrée de mon Hyundai i20 et la livraison du Peugeot 2008 par Karité, très professionnel

Svar från Autohero België
Sobre todo la aplicación es muy completa te dan todo tipo de detalles, y cuando eliges tu coche y vas a recogerlo es tal cual viste en las fotos te remarcan todo tipo de detalles en general una muy buena experiencia y muy contento con esta compra y el trato en persona excepcional ne atendió un tal Jonathan muy simpático y muy atento te lo explica todo al detalle la próximo coche sera tambien con autohero ....un saludo

Svar från Autohero België
Le vendeur Karim a été super, explication claire, a livré correctement

Svar från Autohero België
Très bonne expérience grâce a Karim qui a été de grande aide il m’a tout bien expliqué, je le remercie !

Svar från Autohero België
Autohero België maakt de online aankoop van een auto vertrouwd en transparant! Vanaf aankoop staat Hisham bij de klantenservice geduldig en duidelijk voor je klaar met uitleg, tot aan de levering bij Karim die ons vriendelijk opwachtte en geduldig de auto van top tot teen toelichtte! Hartelijk dank voor de goede vriendelijke service Autohero!

Je suis content de Karim
Vraiment professionnel la livraison superbe

Svar från Autohero België
I had a fantastic experience buying a car from Authero. I actually bought the car entirely online without a test drive, which can usually feel risky, but Authero was completely clear and transparent about every single small damage and detail beforehand. There were no surprises at all.The car delivery went incredibly smoothly as well. Karim, the delivery guy at the Herstal Authero center, was very friendly, professional, and genuinely helpful throughout the whole process.Overall, it was a very smooth and reliable experience. I highly recommend them!

Svar från Autohero België
Wij zijn dankbaar voor uw diensten. Hartelijk dank voor uw inzet. Auto Hero biedt echt geweldige service en heeft fantastisch personeel. Ik wens u nog veel succes.

Svar från Autohero België
Expérience très positive lors de la remise du véhicule. Tout s’est déroulé de manière simple, professionnelle et parfaitement organisée.
Je tiens particulièrement à remercier Karim, qui s’est occupé de la remise du véhicule. Il a été très sympathique, professionnel et disponible. Il a pris le temps de bien m’expliquer le véhicule et de répondre à toutes mes questions.
Je suis très satisfait du service. Un grand merci à Karim pour son accueil et son professionnalisme ! Je recommande sans hésitation. ⭐⭐⭐⭐⭐

Svar från Autohero België
Je suis vraiment satisfaite de mon achat (Karim) a Herstal et très professionnel il nous a tout bien expliqué je recommande vraiment autohero.

Svar från Autohero België
Alles was goed in orde en heel vriendelijke man (Karim) dank u wel

Svar från Autohero België
Ik zou voorzichtig zijn met het afsluiten van een premiumgarantie van drie jaar, die € 1.500 kost. Er wordt gezegd dat bijna alles gedekt is, maar in de praktijk blijkt dat niet altijd zo te zijn.
Nadat je een diagnose laat uitvoeren bij een erkende garage, kan de garantie alsnog worden afgewezen omdat het probleem onder “slijtage” zou vallen. Dat is erg frustrerend, zeker omdat de auto pas ongeveer anderhalf jaar geleden bij Autohero is aangekocht. Als alles als slijtage kan worden beschouwd, blijft er uiteindelijk weinig over van die garantie. :)
Je denkt dus dat je goed beschermd bent, maar uiteindelijk moet je mogelijk zelf opdraaien voor de herstellingskosten, in dit geval € 1.500, én voor de kosten van de diagnose. Dat voelt niet correct aan.
Jammer, want het aankoopproces zelf verliep wel heel vlot.

Svar från Autohero België
Nous sommes très satisfaits de notre expérience avec Karim. L’accueil a été chaleureux et il a pris le temps de nous expliquer clairement tout ce qu’il fallait savoir. Le véhicule était impeccable lors de la livraison, parfaitement propre et préparé avec beaucoup de soin. Tout a été réalisé dans les règles de l’art. Merci à Karim pour son professionnalisme et sa disponibilité !