Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als het mogelijk was zouden ze 0 sterren krijgen… In februari een board plus kart gekocht en betaald, tot op heden wel een board maar geen kart geleverd. Het telefoonnummer op de website is niet in g... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een vreselijk slecht bedrijf wat heel slecht in communicatie is. Erg onvriendelijk en het duurt lang voordat je antwoord krijgt (vaak pas nadat ze waarschijnlijk van bol een seintje hebben gekregen,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar. Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1e keer hooverboard besteld was binnen een jaar kapot. 2de besteld oplader werkte niet na weken contact eindelijk een nieuwe gekregen. Blijkt het Hooverboard het zelf ook niet te doen. Nu negeren ze m... Se mer

Företagsinformation

1. Dagligvaruhandel

Skrivet av företaget

Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De hoverboard werd niet tijdig…

De hoverboard werd niet tijdig geleverd. Daarnaast niet volledig. Na 2 weken en 10+ app berichtjes hebben we nog steeds niet de schroeven voor de kart. Zeer onprofessioneel.

Scam, avoid them

Regarding to order number 1578, I received wrong hoverboard color then I ignored this mistake. The second day overboard cannot be charged anymore. I contacted them many times and finally someone answered and told me to send videos and photos. I did that then I asked for return label since then he doesn't respond to my calls or WhatsApp!!!
It is very obvious that this shop is a fraud. I sent him notice time to send me return label and start refunding my money back. I will also contact local authorities as per Dutch law.

Безответственные сотрудники.

Очень долго ждали доставки! Потом выяснилось что они не смогли записать правильно адрес. В итоге получили свой заказ а цвет не тот что заказывали. Полная безответственность.

4 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na een paar vervelende recenssies te…

Na een paar vervelende recenssies te hebben gelezen toch maar.via bol.com besteld daar staan ze ook op het idee was als ik iets kapot binnen kreeg ik bol.com als tussen persoon had geheel onterecht ik ben onwijs blij met me bestelling ik had de hoverboard plus kart al na 2 dagen binnen en de hoverboard was al opgeladen dus kon hem gelijk uitproberen

3 juli 2025

Laat maar zitten.

Je besteld een blauwe en krijgt een andere kleur
Bout gaten in frame kloppen niet zitten 4 cm naast de plek waar de gaten moeten zitten in het frame.
En binnen 1 dag bezorgd wordt ook 1,5 week.
Al met al om te janken.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

200 euro armer, geen hoverboard!

Je besteld, ze leveren snel, en als je product prima is, zit je gebakken. Maar oh wee als je net als wij een product krijgt dat niet volgens behoren is. Dan loop je bij dit bedrijf tegen een muur op. Duizenden excuses, maar oplossen doen ze niet aan. Mijn zoontje vraagt regelmatig om zijn hoverboard dat hij voor zijn verjaardag had gekregen, dat ligt defect op hun locatie en mijn geld staat doodleuk op hun rekening. Dit soort webwinkels zouden een bezoekje van de politie en belastingdienst moeten krijgen! Fraude en oplichting!

7 juli 2025

Geen reactie op klacht

Vorige week een hoverboard voor mijn zoon besteld, deze is defect!
Nu probeer ik op alle beschikbare wijze contact met hen te krijgen voor een oplossing, maar helaas wordt er niet op gereageerd.

26 juni 2025

Onwijs slechte service

In maart een hooverboard voor mijn zoontje besteld. Begin april gaf hij een foutmelding en reed hij niet meer. Contact gezocht met Ampes. Kreeg tips om de storing op te lossen, dit werkte niet. Weer gemaild. Of ik het nogmaals wilde proberen en het dan wilde filmen. Gedaan en toen gaven ze aan dat dit inderdaad niet goed was en of ik hem op wilde sturen. Dat heb ik vervolgens aangetekend gedaan. Na een paar dagen naar gemaild hoe het er voor stond. Kreeg ik als antwoord of ik hem al verstuurd had en waar ik het dan naar toe had gestuurd. Alles doorgestuurd inclusief foto van de handtekening voor ontvangst van hun medewerker. Waren ze de hooverboard kwijt. Vervolgens reageerde ze nergens meer op. Aangezien ik het via Bol.com had besteld heb ik hun om hulp gevraagd en via bol.com uit eindelijk vandaag pas mijn geld terug gekregen en nooit meer iets van Ampes gehoord. Echt onwijs slechte service en een echte afrader.

3 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte communicatie en komen belofte niet na

Onze zoon heeft een hoverboard gekocht voor zijn verjaardag. Op de Ampes website stond dat deze binnen 1-2 dagen geleverd zou worden. Inmiddels zijn we 5 dagen en 2 emails verder en nul response vanuit Ampes.

1 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.