Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als het mogelijk was zouden ze 0 sterren krijgen… In februari een board plus kart gekocht en betaald, tot op heden wel een board maar geen kart geleverd. Het telefoonnummer op de website is niet in g... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een vreselijk slecht bedrijf wat heel slecht in communicatie is. Erg onvriendelijk en het duurt lang voordat je antwoord krijgt (vaak pas nadat ze waarschijnlijk van bol een seintje hebben gekregen,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar. Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1e keer hooverboard besteld was binnen een jaar kapot. 2de besteld oplader werkte niet na weken contact eindelijk een nieuwe gekregen. Blijkt het Hooverboard het zelf ook niet te doen. Nu negeren ze m... Se mer

Företagsinformation

1. Dagligvaruhandel

Skrivet av företaget

Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Pure oplichting

Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service. Dit zijn de woorden die op de site staan van Ampes. Het zijn pure oplichters. Als er iets niet functioneert en hier contact over opneemt is hem volledig onbereikbaar. Dit verstaat Ampes blijkbaar onder service. Advies, nooit bij bestellen, enorme oplichters. Geld innen en wegduiken als er iets niet goed gaat. Bestel hier NIET om teleurstelling te voorkomen

5 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 21 mei heb ik voor mijn zoon een…

Op 21 mei heb ik voor mijn zoon een hoverboard met hoverkart besteld via jullie website. Bij de bestelling stond vermeld dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Ook heb ik geen enkele informatie gekregen over de status of verwachte levering.

Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via telefoon en e-mail, maar helaas zonder resultaat. Er wordt nergens op gereageerd, wat ik als klant erg teleurstellend vind. Het gaat tenslotte om een flink bedrag, en ik verwacht dan ook een correcte en tijdige afhandeling.

Wat ik nog het vervelendst vind, is dat ik mijn zoon steeds moet teleurstellen. Hij keek ontzettend uit naar zijn cadeau, en het doet pijn om hem keer op keer zonder antwoord te laten.

Deze ervaring heeft mij geleerd voortaan beter de reviews van een webshop te controleren voordat ik iets bestel.

Ik hoop alsnog zo snel mogelijk een reactie en duidelijkheid te krijgen over mijn bestelling.

21 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Last minute nog op zoek naar een…

Last minute nog op zoek naar een hoverboard. Kon het nergens meer vinden met levering voor de juiste dag, behalve hier. Vriendelijke jongeman, die mij echt goed heeft geholpen. Top service nogmaals bedankt. De jongste is hier zeer gelukkig mee en zijn dag kon niet meer stuk.

24 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service en geen communicatie

Slechte service en geen communicatie – bestel hier niet!
Op 24 april heb ik een Off Road Hoverboard besteld. Na bijna een week niets te hebben ontvangen of gehoord, heb ik zelf contact gezocht. Per e-mail kreeg ik geen enkele reactie. Uiteindelijk kreeg ik via WhatsApp iemand te pakken, die zei dat de kleur die ik besteld had niet op voorraad was. Omdat het een cadeau voor mijn zoontje was, zou diezelfde dag een andere kleur worden verstuurd via DHL.

DHL liet me vervolgens weten dat het pakket retour werd gestuurd naar Ampes. Zij hebben het pakket op 2 mei ontvangen, maar sindsdien heb ik ondanks meerdere e-mails en WhatsApp-berichten niets meer van hen gehoord. Geen communicatie, geen geld terug, niets.

Voor iedereen die dit leest: bestel alsjeblieft niet bij dit bedrijf. Je loopt het risico je geld kwijt te raken en volledig genegeerd te worden.

29 april 2025

Slecht product, onbereikbaar bedrijf

Ampes is het slechtste bedrijf dat ik ooit mee heb gemaakt! Alle positieve recensies zijn nep: je ziet veel dezelfde reviews, die plaatsen ze gewoon zelf.

Onbereikbaar, slecht product, ga naar een ander! Al 6 maanden bezig met retourneren, mijn zoon heeft er amper plezier aan gehad…

16 maj 2025

Niet correct

Kleur van hoverboard niet juist, 2 hoverboards besteld, slechts 1 aangekomen, geen reactie via verschillende kanalen van verkoper.

30 april 2025

Geen contact te krijgen

De verkoop en levering ging prima. Onze zoon vindt het geweldig. Hierna is echter op geen enkele manier contact met het bedrijf te krijgen. De klittenbanden gaan snel kapot en daarnaast was er een plastic ringetje helemaal kapot gedraaid door gebruik van het apparaat. 06nummer niet in gebruik? Op meerdere mails geen respons.

17 mars 2025

Zeer teleurstellend!!

20 april een bestelling geplaatst. Levering zou zijn “vandaag besteld. Morgen in huis”. Vandaag is het 29 april. Nog niets in huis. Morgen is mijn zoon jarig en hebben we dus geen cadeau. Geprobeerd om Ampes te bereiken via mail en whatsapp. Geen reactie. Erg teleurstellend!!!

22 april 2025

Waarom reageren jullie niet

Alles, en jullie reageren niet op de mail in de contact pagina. Niet op de whatsapp.
Ook moederbedrijf Aestra gemaild geen gehoor. Het had een mooi cadeau moeten zijn voor kleinkinderen maar helaas. De teleurstelling was groot

22 april 2025

wanprestatie

Ampes Hoverboard ging in februari 2025 kapot. Na overleg (per email) geretourneerd ter reparatie. Is daar ook bezorgd. Sindsdien geen enkel contact meer gehad. Ook niet na vele pogingen van mijzelf.

Hoverboard ligt vermoedelijk nog bij Ampes, ik ben mijn geld kwijt. Wanprestatie

28 april 2025

Bestel hier niet

Mijn bestelling staat sinds 10 April op status onderweg. Op e-mails met de vraag wanneer geleverd word of om een track en trace te krijgen komt geen antwoord. Tot vandaag 04/06/2025 nog steeds geen hoverboards ontvangen en ook geen enkele reactie op e-mail’s en klacht.

10 april 2025

Onbereikbaar na verkeerde levering

Wij hebben een off road hoverboard besteld, maar een normale geleverd gekregen (prijsverschil 60€ en niet wat we hadden uitgezocht). Op mails krijg ik geen reactie. Er staat een mobiel telefoonnummer op de site voor whatsapp. Maar dat nummer is bij whatsapp niet bekend en als je belt wordt er niet opgenomen.
Product kan best oké zijn, maar service echt 0,0

2 april 2025

Gewoon niets bij kopen

Wil je hier wat bestellen lees dan goed de 5 sterren reviews!!Ze lijken allemaal op elkaar.
Vraag deze sukkels eens waar hun 1000m2 showroom en werkplaats is,waarschijnlijk ergens in Belgie/Brabant 3 hoog op de bank.Heel slecht dat Trustpilot,Bol.com en noem maar op deze kruimelboefjes een platform schenken.Doe zelf wat onderzoek en laat je niet in in de maling nemen.

1 april 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.