Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hallo, ik raad aan om via deze website te bestellen. De service is uitstekend, ze reageren snel en leveren binnen 1-2 dagen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aankoop heel goed verlopen. Het model dat we hadden gekozen kwam onverwacht toch even in stockbreuk, onmiddellijk kregen we een evenwaardig alternatief aangeboden of keuze om dagje langer te wachten (... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede service ervaren hij deze winkel. Online een elektrische step besteld na telefonisch contact. Step was snel/de volgende dag geleverd. De step wilde echter na een dag niet opladen. Na overleg met... Se mer

Företagsinformation

1. Fordon och transport

Informationen kommer från olika externa källor

Omidbikes Breda heeft voor iedereen een fiets. Of u nu opzoek bent naar een Omafiets, kinderfiets, transportfiets, jongensfiets, meisjesfiets, damesfiets, vouwfiets of elektrische kindervoertuigen op accu. Wij hebben het allemaal en leveren direct uit ...

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hallo

15 april 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Niet onze verwachtingen...

Bij ophalen van ons bestelde product bleek het niet de juiste te zijn en wist hij ook het verschil niet tussen de 2. Wel zei hij gelijk de site aan te gaan passen. We hebben een andere mogen uitkiezen en hebben hier niks voor hoeven bij betalen dat was dan wel weer zeer netjes! Er wordt geschreven dat je een gratis naambordje erbij kan bestellen, dit bleek later enkel voor de auto's te zijn en niet voor de motors, maar hij kon het wel naar wens op maat maken en in orde brengen. Bij ophalen bleek dit gewoon een geprint A4tje te zijn waarbij de kwaliteit verre van Oke was. Het was niet eens een kenteken voor op een motor en het zou zelfs nog te groot zijn voor op een autootje! Beetje jammer.. Verder vriendelijk geholpen en goede uitleg van product gekregen.

14 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DYU D3F elektrische opvouwbare fiets…

DYU D3F elektrische opvouwbare fiets online gekocht. Aardig wat goedkoper dan elders, snelle levering (voor nog geen 10 euro bezorgkosten, optie om het op locatie te Breda op te halen, dus fijn dat de keuze er is), blij en tevreden met de aankoop.
Tip: maak zsm het betalen middels creditcard mogelijk

8 oktober 2025

Helpdesk gebeld voor info

Helpdesk gebeld voor info. onderdelen auto. In no time antwoord op mijn vraag. De opgegeven artikel nummers besteld en op de afgesproken tijd zijn ze afgeleverd. Geïnstalleerd en het werkt prima.
Ik ben zeer tevreden.

19 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Correcte afhandeling.

Bestelling was aanvankelijk geannuleerd, omdat er niet betaald zou zijn ( was bij bestelling voldaan via iDeal).
Bij telefonisch contct daarover vlot geholpen, had het produkt uiteindelijk 6 dagen na bestelling in huis.

18 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Enorm teleurgesteld

Hebben 1doos ontvangen, we ontbreken de wielen, de zitplaatsen, stuur, lader , de ruitenwissers, de voorste en zijruiten, de sleutel , wat een teleurstelling voor het feestje nu zaterdag

25 juni 2025
Logotyp för OmidBikes

Svar från OmidBikes

Beste William,

Wegens de grootte en gewicht van de wagens worden deze in 2 dozen verstuurd. Zoals meegedeeld in de mail heeft u nu 1 doos ontvangen en de ander zou eigenlijk ook bezorgd moeten zijn, maar dit is helaas niet gedaan. We hebben daarnaast aangegeven dat we morgen contact opnemen met DHL om te vragen waar het andere pakket zicht bevind.

Het spijt ons dat een pakket nog niet geleverd is, terwijl de doos met onderdelen al wel geleverd is. We hopen alsnog dat de rest van het autootje morgen, dus voor zaterdag geleverd gaat worden.

Excuses voor het ongemak en hopen dat u uw recensie bijpast, daar de levering door DHL uitgevoerd wordt en wij uw bestelling direct verzonden hebben.

Groet,
Omidbikes

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.