Reeds jaren, sinds '82 heb ik een paar Ambiorix schoenen. Blijkbaar niet stuk te krijgen mits goede zorg natuurlijk en twee keer opnieuw laten zolen. Bovendien heb ik een tussenmaat en twee licht... Se mer
Företaget har svarat
Bonjour, Le service est impeccable chez ambiorix ! J’ai commandé une ceinture, je l’ai reçu en parfait état et dans les temps, parfait ! Bien sûr, je recommande vivement ambiorix... Bernard
Företaget har svarat
Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité. Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes. Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (sim... Se mer
Företaget har svarat
Combinatie van sneeuw/strooizout en het fijne leer van deze schoenen bleek geen goede combinatie. Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de... Se mer
Företaget har svarat
Belgisch schoenenmerk waarbij comfort, kwaliteit en design centraal staan.
Prinsenweg 10, 3700, Tongeren, Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De schoenen passen perfect. De levering verliep zeer vlot.
De kwaliteit van het product is zeer goed, maar de kleur is iets lichter dan afgebeeld op de website.

Svar från Ambiorix
Behulpzaam en snelle toezending na bestellining. En kwaliteit natuurlijk.

Svar från Ambiorix
Alles in orde: tijdig geleverd, wat extra veters gekregen, ... Dank daarvoor

Svar från Ambiorix
Fantastische naverkoopservice zelfs na 10 jaar !!!

Svar från Ambiorix
Zeer goede service. Mijn betaling was niet doorgekomen maar werd nadien snel verder geholpen.

Svar från Ambiorix
Snelle levering en goede kwaliteit van de schoenen. Ook goed en zorgvuldig verpakt.

Svar från Ambiorix
Ik wacht nog steeds op mijn bestelling. Duurt best lang voor schoenen in voorraad

Svar från Ambiorix
Alles is vlot verlopen , de retour moet wel nog verwerkt worden . Al verwacht ik daar ook geen problemen met. De kwaliteit van de schoenen zijn echt wel perfect .

Svar från Ambiorix
Een zeer goede, aangename en efficiënte service. Ik had graag een specifiek paar schoenen dat enkel nog beschikbaar was in een winkel waar ik moeilijk kon geraken. Een vriendelijke medewerker van Ambiorix heeft ervoor gezorgd dat dit paar schoenen langs de fabriek zou passeren voor een laatste check, om dan onmiddelijk deze schoenen tot bij mij thuis op te sturen. Na slechts enkele dagen waren de schoenen al aangekomen. De schoenen zelf zijn absolute kunstwerkjes!

Svar från Ambiorix
Snelle levering van mooie riem. Origineel idee : gepersonaliseerde vaderdagwensen gedrukt op binnenkant riem. Echte aanrader!
Proficiat voor dit Belgische bedrijf!

Svar från Ambiorix
Alors qu'il est difficile de trouver ces chaussures de qualité en magasin, j'ai pu les commander facilement sur internet.
De plus, elles m'ont été livrées en quelques jours.

Svar från Ambiorix
De schoenen van Ambiorix zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan.
De service was boven verwachting, en het team is beschikbaar om e-mails te beantwoorden.

Top merk top service.
Gewoon een dikke duim voor het enthousiasme waarmee de klant wordt benaderd.

Svar från Ambiorix
We hebben het dus over de levering. De schoenen zelf heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik ga ervan uit dat ze , zoals, al mijn vorige aankopen van Ambiorix-schoenen, conform zijn aan de kwaliteit en de maten uit het verleden.

Svar från Ambiorix
Het assortiment zwarte herenschoenen met een breedte van 10 is ontoereikend. Er zijn slechts 3 modellen beschikbaar. Eigenlijk geen keuze.

Svar från Ambiorix
snelle perfecte levering met een persoonlijke boodschap

Svar från Ambiorix
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.