Delivery took many weeks, from Dennark? Did not arrive in time for Christmas. Return/exchange policy is bogus. None of either. Ordered a jacket at 'regular size' but it was too small. Communica... Se mer
Företaget har svarat
Absolutely HORRIBLE product - didn't look anything like the photos on the website. Cheap plastic materials for a $72 boot that looked like leather in the pictures. Customer support is a joke - they o... Se mer
Företaget har svarat
Wrote earlier 1 star review saying fabric was not stated cotton, very polyester feel. Website implies it's based in England, but when I tried to return found out it's in China. They gave me two choi... Se mer
Företaget har svarat
Ordered jacket on December 31 finely arrived on January 16. Quality of "down filled' jacket is definitely not filled with down feathers it not even like the one in the photo This jacket is a Doll... Se mer
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Overpriser, ukorrekte størrelser !!!!
- ALT ER FAKE....
- tydelig ENDNU ET kinøjser satellit firma der sælger tøj via en eller anden stråmand...kort sagt ; LAD VÆFRE MED AT KØBE DET TØJ DET ER AF SÅ RINGE KVALITET !!!!!!
ALMA HANSEN er et fake navn !!!!!

Svar från Alma Hansen
Alma-Hansen har en ansat, Lein.
Her er tale om en person der faktisk yder en kundeservice.
Lein, stjernerne er derfor for din funktion hos Alma-Hansen.
Jeg har lukket sagen hos andre instanser.
Mvh
Brian

Svar från Alma Hansen
Modtog en kjole med en meget synlig plet på. Da jeg kontakter kundeservice fortæller de mig, jeg selv skal betale for at sende den retur. Det koster så 280 kr, hvis man skal sende den retur. Beholdte kjolen og pletten gik ikke af i vask. Spild af penge.

Svar från Alma Hansen
Produkterne er indkøbt via TEMU eller SHIEN. Derefter sat dyrt til salg på opdigtet dansk hjemmeside.
Det er i de fleste tilfælde noget billigt skrammel man får leveret ( ses tydeligt her på Trust Pilot!)
Kæmpe fup nummer!😖

Svar från Alma Hansen
Alma Hansens hjemmeside viser en butik med tøj i begge vinduer, men ikke hvor den ligger! Når man så ser at deres postadresse er Suite C, Level 7, World Trust Power i Hong Kong, hænger det slet ikke sammen.
Jeg købte 2 trøjer hos dem som slet ikke lever op til den kvalitet, som de siger deres tøj er.
Havde jeg set det i en forretning i Danmark, var jeg gået langt uden om, til den pris jeg gav hos AH.
Jeg kan kun sige, lad være med at købe hos AH, du bliver dybt skuffet.

Svar från Alma Hansen
Jeg kan absolut ikke anbefale denne hjemmeside (ligesom mange andre)
For det første lever kvaliteten slet ikke op til dét, som ses på hjemmesiden. Det er jo som det er.
Jeg har siden jeg købte mine varer (to kjoler) været i dialog med en “Andi”, og informeret om at jeg gerne ville returnere. Denne dato var d. 15/4, hvor firmaet altså har været vel vidende om denne forespørgsel. Allerede her får jeg en mail om, at udsalgsvarer ikke er berettiget til retur - men min vare er ikke på udsalg. Det var et tydeligt tegn på, at går den så går den, fra deres side.
Da jeg modtog varerne har jeg ligeledes været i dialog med Andi, som gang på gang sender mails med “er du nu sikker” indhold. I hver mail skriver Andi, at han meget gerne vil hjælpe med returnering - men kommer aldrig videre derfra. Meget intetsigende og overhovedet ikke hjælpsomt.
Jeg har nu dd. Ikke hørt fra kundeservice i 8 dage, som ikke vil hjælpe mig videre med returnering. Også selvom jeg har sendt mails x flere.
Det telefonnummer som er oplyst, tager ikke telefonen på noget tidspunkt. I tjener sgu nemme penge.
ØV for en oplevelse. Hold kæft hvor er det dårlig kundeservice. Og reelt fup.

Svar från Alma Hansen
Ruskind næppe. XL kun hvis man er en meget lille kineser. Absolut ikke hvad hjemmesiden lagde op til, men så fik man da lært det.

Svar från Alma Hansen
Kvaliteten er ikke defineret. Finder beskrivelser som: "Let og luftigt stof",
"Letvægtsmateriale (Baseret på billedanalyse)" eller "Bomuldsblanding af høj kvalitet" (Er det bomuld blandet med polyester, uld, akryl, eller noget fjerde)?
"Uldblanding" (Det kan jo også være hvad som helst...)
eller denne: Materiale: Blød, fuzzy strik

Svar från Alma Hansen
Total svindlerfirma , der ikke vender tilbage med retur adr , har alle mulige dårlige undskyldninger for deres manglende svar fra deres kundeservice men her på trustpilot kan de svare promte ! Hvorefter de så igen beder en om at skrive til deres kundecenter ... Hold jer langt væk fra dette svindler firma

Svar från Alma Hansen
Jeg har købt en jakke, desværre er kvaliteten meget billig at se og føle. Så jeg ønsker at sende den retur.
Jakken koster 995 kr, men det koster 700 kr at sende den til SHANGHAI!! Det skal jeg selv betale.
Dertil, så får jeg kun 75 % fordi de i deres handelsbetingelser skriver, at det er en udsalgsvare. Det er i øvrigt ikke lovligt i Danmark, hvilket jeg har pointeret. Jeg tror så de gerne vil give 100%, men hvad nytter det, hvis jeg skal betale 700 kr i returnering?
Så det er noget bondefangeri med lav kvalitet. Jeg håber de løser dette problem med fragten og at der findes en bedre løsning. Men ellers vil jeg anbefale ikke at købe.
Jeg opdaterer anmeldelsen, såfremt de løser det.

Svar från Alma Hansen
De lovede at min ordre nok skulle gå i orden og at man sagtens kunne returen sine vare, at der ikke ville blive noget problem, da jeg skrev til dem efter jeg havde bestilt at der var for meget på min ordre. Efter jeg har fået mine vare har ikke kunne at komme i kontakt med dem.
Jeg har skrevet mail rigtige mange gange til den mail der står man skal skrive til, for at få at vide hvordan man sender mine vare retur, der er ikke kommet svar de trækker tiden så man ikke kan få pengene retur.

Svar från Alma Hansen
Et dårligt produkt fra Kina. Størrelserne er ikke så ’normale’, som angivet på hjemmesiden. Det produkt, du modtager, er ikke det, der vises på hjemmesiden.

Svar från Alma Hansen
Handel ikke her. Vare lever ikke op til billeder på hjemmeside. Du bliver med garanti skuffet. Returnering er meget dyr. Så alt i alt en kæmpe skuffelse!!!

Svar från Alma Hansen
Meget meget lang leveringstid. Bukserne ligner slet ikke dem som jeg bestilte, rigtig taget ved næsen. Kina skrammel og sidste gang jeg handler der. Gav 544kr for discount😞

Svar från Alma Hansen
Lang leveringstid - og dårlig kvalitet. Syning ved hals udført med hvid tråd på blå baggrund! Elendig pasform.
Forfærdeligt materiale - ku bare have brugt en plastikpose! Intet om oprindelsesland på hjemmesiden.

Svar från Alma Hansen
Købte en blå kjole, og det er en virkelig en dårlig kvalitet. Stoffet tyndt og der er skjolder af farve og farven er ikke ens. Varemærket er klippet væk- mærkeligt Forsøgt vask uden held.
Hold jer væk, virkelig dårlig kvalitet

Svar från Alma Hansen
Hold jer væk fra dette firma
Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det, købte 1 par sko som er så ringe i kvaliteten også passer størrelsen på ingen måde, er virkelig skuffet over hvordan man kan finde på at sælge, sådan nogle Kina vare til så høj pris, samtidig med at man kalder det for deres eget.
Syntes virkelig at firmaet burde skamme sig over at kalde dette for en virksomhed når det hele bare er snyd og humbuk i kinesisk stil.

Svar från Alma Hansen
Dårlig kvalitet med lang leveringstid fra Kina.
Med priser og markedsføring som forvirrede mig til at tro det var dansk.
Øv

Svar från Alma Hansen
Dårligste kvalitet jeg til dato har set.
Købte to skjorter og to poloer.
Materialet var papirtyndt og syningerne var flere steder gået op på alle 4 varer.
Til gengæld var pasformen helt forfærdelig… og det tog kun 3 uger at få varerne.
Selvom navnet antyder det, har det umiddelbart ingenting med Danmark at gøre.
Skjorterne røg direkte til genbrug, da det ikke var muligt at få oplysninger om returnering.
25.03.2025 De har svaret fint her på trustpilot, men når jeg skriver til den oplyste mail, kommer der ikke svar retur.

Svar från Alma Hansen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.