Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Delivery took many weeks, from Dennark? Did not arrive in time for Christmas. Return/exchange policy is bogus. None of either. Ordered a jacket at 'regular size' but it was too small. Communica... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Absolutely HORRIBLE product - didn't look anything like the photos on the website. Cheap plastic materials for a $72 boot that looked like leather in the pictures. Customer support is a joke - they o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wrote earlier 1 star review saying fabric was not stated cotton, very polyester feel. Website implies it's based in England, but when I tried to return found out it's in China. They gave me two choi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ordered jacket on December 31 finely arrived on January 16. Quality of "down filled' jacket is definitely not filled with down feathers it not even like the one in the photo This jacket is a Doll... Se mer

1,8

1 stjärna

Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Overpriser, ukorrekte størrelser og er tydelig kinøjser satellit firma

Overpriser, ukorrekte størrelser !!!!
- ALT ER FAKE....
- tydelig ENDNU ET kinøjser satellit firma der sælger tøj via en eller anden stråmand...kort sagt ; LAD VÆFRE MED AT KØBE DET TØJ DET ER AF SÅ RINGE KVALITET !!!!!!

ALMA HANSEN er et fake navn !!!!!

15 juni 2025

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse – og jeg er virkelig ked af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade. Vi forsøger at oplyse så præcist som muligt om både produktbeskrivelser, størrelser og oprindelse.

Vi tager alle henvendelser alvorligt, og vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere. Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på support@alma-hansen.com, så vi kan finde en løsning, der lever op til dine forventninger.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alma-Hansen har en ansat

Alma-Hansen har en ansat, Lein.

Her er tale om en person der faktisk yder en kundeservice.

Lein, stjernerne er derfor for din funktion hos Alma-Hansen.

Jeg har lukket sagen hos andre instanser.

Mvh

Brian

14 juni 2025

Hej Brian,

Tusind tak for din opdatering og for de pæne ord om Lein – det betyder rigtig meget. Vi er glade for at høre, at sagen nu er afsluttet, og at du har oplevet god kundeservice gennem forløbet.

Skulle du få brug for yderligere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Dårlig oplevelse

Modtog en kjole med en meget synlig plet på. Da jeg kontakter kundeservice fortæller de mig, jeg selv skal betale for at sende den retur. Det koster så 280 kr, hvis man skal sende den retur. Beholdte kjolen og pletten gik ikke af i vask. Spild af penge.

10 april 2025

Hej Emilie,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at du har modtaget en kjole med en synlig plet – det er naturligvis ikke i orden, og vi beklager, at du har haft denne oplevelse.

Hvis en vare ankommer beskadiget eller med fejl, skal du selvfølgelig ikke selv betale for returneringen. Det lyder som om, der er sket en fejl i behandlingen af din sag, og det vil vi meget gerne rette op på.

Kontakt os venligst på support@alma-hansen.com med dit ordrenummer og et billede af pletten, så vi kan finde en løsning – enten en ombytning eller fuld refundering uden ekstra omkostninger for dig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Produkterne er indkøbt via TEMU eller…

Produkterne er indkøbt via TEMU eller SHIEN. Derefter sat dyrt til salg på opdigtet dansk hjemmeside.
Det er i de fleste tilfælde noget billigt skrammel man får leveret ( ses tydeligt her på Trust Pilot!)
Kæmpe fup nummer!😖

3 juni 2025

Hej Lene,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår din frustration og tager alle henvendelser alvorligt.

Vores mål er altid at tilbyde kunderne varer, der matcher både pris og kvalitet – og vi beklager, hvis det ikke har været tilfældet i dit tilfælde. Vi vil meget gerne se nærmere på din ordre og finde en løsning sammen med dig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hjemmeside kun lavet for at snyde folk

Alma Hansens hjemmeside viser en butik med tøj i begge vinduer, men ikke hvor den ligger! Når man så ser at deres postadresse er Suite C, Level 7, World Trust Power i Hong Kong, hænger det slet ikke sammen.
Jeg købte 2 trøjer hos dem som slet ikke lever op til den kvalitet, som de siger deres tøj er.
Havde jeg set det i en forretning i Danmark, var jeg gået langt uden om, til den pris jeg gav hos AH.
Jeg kan kun sige, lad være med at købe hos AH, du bliver dybt skuffet.

6 maj 2025

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at du er skuffet over din oplevelse hos os. Det er bestemt ikke vores hensigt at vildlede nogen – vi forsøger at være så transparente som muligt omkring både virksomhedsoplysninger og produktkvalitet.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og tilbyde en løsning, hvis dine varer ikke levede op til forventningerne. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på support@alma-hansen.com, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Svindel firma

Svindel firma. Går stadig ikke modtaget min vare

5 maj 2025

Hej Heidi,

Jeg er meget ked af at høre, at du stadig ikke har modtaget din vare – det skal selvfølgelig ikke ske. Vi forstår din frustration fuldt ud, og vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at du enten modtager din ordre eller får en løsning, du er tilfreds med.

Venligst kontakt os direkte på support@alma-hansen.com med dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt. Vi beklager den ventetid, du har oplevet, og håber at kunne rette op på det med det samme.

Køb IKKE fra denne side

Jeg kan absolut ikke anbefale denne hjemmeside (ligesom mange andre)
For det første lever kvaliteten slet ikke op til dét, som ses på hjemmesiden. Det er jo som det er.
Jeg har siden jeg købte mine varer (to kjoler) været i dialog med en “Andi”, og informeret om at jeg gerne ville returnere. Denne dato var d. 15/4, hvor firmaet altså har været vel vidende om denne forespørgsel. Allerede her får jeg en mail om, at udsalgsvarer ikke er berettiget til retur - men min vare er ikke på udsalg. Det var et tydeligt tegn på, at går den så går den, fra deres side.

Da jeg modtog varerne har jeg ligeledes været i dialog med Andi, som gang på gang sender mails med “er du nu sikker” indhold. I hver mail skriver Andi, at han meget gerne vil hjælpe med returnering - men kommer aldrig videre derfra. Meget intetsigende og overhovedet ikke hjælpsomt.

Jeg har nu dd. Ikke hørt fra kundeservice i 8 dage, som ikke vil hjælpe mig videre med returnering. Også selvom jeg har sendt mails x flere.

Det telefonnummer som er oplyst, tager ikke telefonen på noget tidspunkt. I tjener sgu nemme penge.

ØV for en oplevelse. Hold kæft hvor er det dårlig kundeservice. Og reelt fup.

12 maj 2025

Hej Celine,

Tak for din ærlige anmeldelse – og jeg er oprigtigt ked af at høre om din oplevelse. Det lyder frustrerende, og jeg forstår fuldt ud din skuffelse over både kvaliteten og den manglende opfølgning fra vores side.

Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at vores kundeservice skal opleves. Jeg vil meget gerne sikre, at din sag bliver behandlet korrekt og hurtigt. Kontakt os venligst direkte på support@alma-hansen.com med henvisning til din ordre og denne anmeldelse – så sørger jeg personligt for, at vi følger ordentligt op og hjælper dig videre med returneringen.

Vi beklager dybt, at du har følt dig overladt til dig selv – og vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksomme på problemet.

Ruskind næppe

Ruskind næppe. XL kun hvis man er en meget lille kineser. Absolut ikke hvad hjemmesiden lagde op til, men så fik man da lært det.

9 maj 2025

Hej Anders,

Tak for din feedback – og beklager meget, at størrelsen ikke levede op til dine forventninger. Vi forsøger at oplyse mål og pasform så tydeligt som muligt, men vi kan se, at der er plads til forbedring. Vi tager dine input til os og arbejder løbende på at forbedre både produktbeskrivelser og størrelsesvejledninger. Du er meget velkommen til at kontakte os på support@alma-hansen.com, så vi kan finde en passende løsning for dig.

Kvaliteten er ikke defineret

Kvaliteten er ikke defineret. Finder beskrivelser som: "Let og luftigt stof",
"Letvægtsmateriale (Baseret på billedanalyse)" eller "Bomuldsblanding af høj kvalitet" (Er det bomuld blandet med polyester, uld, akryl, eller noget fjerde)?
"Uldblanding" (Det kan jo også være hvad som helst...)
eller denne: Materiale: Blød, fuzzy strik

9 maj 2025

Hej Bente,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi forstår din frustration – det er vigtigt for os, at produktbeskrivelserne er klare og præcise. Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre beskrivelsen af materialer og sammensætning, så det bliver nemmere for kunder at vælge det rigtige. Hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på support@alma-hansen.com – vi hjælper gerne.

Dårlig dårlig kundeservice mm

Total svindlerfirma , der ikke vender tilbage med retur adr , har alle mulige dårlige undskyldninger for deres manglende svar fra deres kundeservice men her på trustpilot kan de svare promte ! Hvorefter de så igen beder en om at skrive til deres kundecenter ... Hold jer langt væk fra dette svindler firma

25 april 2025

Hej Lotte,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at du føler dig svigtet af vores kundeservice – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Det er korrekt, at vi forsøger at følge op her på Trustpilot, når vi ser en anmeldelse, men vi beklager dybt, hvis vores svar via mail ikke er nået frem eller er blevet forsinket.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med din returnering og sikre, at du får svar og klarhed. Du er velkommen til at skrive direkte til support@alma-hansen.com og markere mailen med dit navn og anmeldelse, så vi hurtigt kan finde frem til sagen og få den afsluttet ordentligt.

Dårlig kvalitet og bondefangeri

Jeg har købt en jakke, desværre er kvaliteten meget billig at se og føle. Så jeg ønsker at sende den retur.

Jakken koster 995 kr, men det koster 700 kr at sende den til SHANGHAI!! Det skal jeg selv betale.

Dertil, så får jeg kun 75 % fordi de i deres handelsbetingelser skriver, at det er en udsalgsvare. Det er i øvrigt ikke lovligt i Danmark, hvilket jeg har pointeret. Jeg tror så de gerne vil give 100%, men hvad nytter det, hvis jeg skal betale 700 kr i returnering?

Så det er noget bondefangeri med lav kvalitet. Jeg håber de løser dette problem med fragten og at der findes en bedre løsning. Men ellers vil jeg anbefale ikke at købe.

Jeg opdaterer anmeldelsen, såfremt de løser det.

7 maj 2025

Hej Nicklas,

Tak fordi du deler din oplevelse – og vi er oprigtigt kede af, at du føler dig skuffet over både kvaliteten og returprocessen. Vi forstår godt, at returfragt og tilbagebetalingsvilkår kan føles urimelige, og vi ønsker naturligvis at finde en løsning, som du oplever som mere retfærdig.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og se, om der er mulighed for at hjælpe dig bedre. Kontakt os venligst direkte på support@alma-hansen.com med dit ordrenummer, så vi kan følge op og forsøge at finde en løsning, der matcher dine forventninger.

Tak igen for din ærlighed – vi håber at få muligheden for at rette op på oplevelsen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De lovede at min ordre nok skulle gå i…

De lovede at min ordre nok skulle gå i orden og at man sagtens kunne returen sine vare, at der ikke ville blive noget problem, da jeg skrev til dem efter jeg havde bestilt at der var for meget på min ordre. Efter jeg har fået mine vare har ikke kunne at komme i kontakt med dem.
Jeg har skrevet mail rigtige mange gange til den mail der står man skal skrive til, for at få at vide hvordan man sender mine vare retur, der er ikke kommet svar de trækker tiden så man ikke kan få pengene retur.

4 april 2025

Hej Kristine,

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld, at du har stået i den situation. Det er bestemt ikke meningen, at det skal være så svært at komme i kontakt med os eller få returneret varer. Vi forstår godt din frustration, og vi vil meget gerne rette op på det.

Kontakt os venligst direkte på support@alma-hansen.com og henvis gerne til denne anmeldelse – så sørger vi for, at din sag bliver prioriteret og håndteret med det samme. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og vil gøre vores bedste for at løse dette.

Et dårligt produkt fra Kina

Et dårligt produkt fra Kina. Størrelserne er ikke så ’normale’, som angivet på hjemmesiden. Det produkt, du modtager, er ikke det, der vises på hjemmesiden.

28 april 2025

Hej Sarah,

Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at størrelser og billeder stemmer overens med virkeligheden, og vi tager din feedback meget seriøst. Hvis du har modtaget en vare, der ikke matcher det viste, vil vi meget gerne undersøge det nærmere – skriv gerne til os på support@alma-hansen.com, så vi kan hjælpe dig videre.

Handel ikke her!

Handel ikke her. Vare lever ikke op til billeder på hjemmeside. Du bliver med garanti skuffet. Returnering er meget dyr. Så alt i alt en kæmpe skuffelse!!!

23 april 2025

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Det er meget beklageligt at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder føler sig trygge ved at handle hos os, både hvad angår kvalitet og returnering.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en e-mail på support@alma-hansen.com, så vi kan se nærmere på din sag og hjælpe dig videre. Vi vil meget gerne gøre det bedre.

Meget meget lang leveringstid

Meget meget lang leveringstid. Bukserne ligner slet ikke dem som jeg bestilte, rigtig taget ved næsen. Kina skrammel og sidste gang jeg handler der. Gav 544kr for discount😞

13 april 2025

Hej Gitte,

Tak for din feedback. Vi beklager, at leveringstiden og produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse, og det lyder til, at vi ikke har opfyldt dette i dit tilfælde. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil gerne undersøge, hvordan vi kan forbedre os. Kontakt os venligst på support@alma-hansen.com, så vi kan hjælpe dig yderligere.

Lang leveringstid - dårligt udført

Lang leveringstid - og dårlig kvalitet. Syning ved hals udført med hvid tråd på blå baggrund! Elendig pasform.
Forfærdeligt materiale - ku bare have brugt en plastikpose! Intet om oprindelsesland på hjemmesiden.

5 april 2025

Hej Vibeke,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at du har haft en så skuffende oplevelse med både leveringstid og produktkvaliteten. Vi tager dine bekymringer meget alvorligt og ønsker at gøre dette rigtigt. Angående pakningen, vi arbejder løbende på at forbedre vores miljøvenlige emballagealternativer og vil tage din feedback til efterretning. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at løse disse problemer og tilbyde en mere tilfredsstillende løsning. Venligst kontakt vores kundeservice på support@alma-hansen.com, så vi kan få mere information og hjælpe dig videre.

Ikke pengene værd

Købte en blå kjole, og det er en virkelig en dårlig kvalitet. Stoffet tyndt og der er skjolder af farve og farven er ikke ens. Varemærket er klippet væk- mærkeligt Forsøgt vask uden held.
Hold jer væk, virkelig dårlig kvalitet

2 april 2025

Hej Bente,

Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse med vores blå kjole ikke levede op til dine forventninger. Vi tager dine kommentarer alvorligt og ønsker at undersøge dette nærmere. Det er bestemt ikke standarden for vores produkter. Venligst kontakt os på support@alma-hansen.com, så vi kan hjælpe dig med at løse dette problem og diskutere en passende løsning.

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma

Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg gjort det, købte 1 par sko som er så ringe i kvaliteten også passer størrelsen på ingen måde, er virkelig skuffet over hvordan man kan finde på at sælge, sådan nogle Kina vare til så høj pris, samtidig med at man kalder det for deres eget.

Syntes virkelig at firmaet burde skamme sig over at kalde dette for en virksomhed når det hele bare er snyd og humbuk i kinesisk stil.

31 mars 2025

Hej,

Vi er meget kede af at høre om din utilfredshed med vores produkter. Det er afgørende for os at levere varer af høj kvalitet, og det lyder til, at vi ikke har levet op til denne standard i dit tilfælde. Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere og finde en tilfredsstillende løsning for dig. Kontakt venligst vores kundeservice på support@alma-hansen.com, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kvalitet med lang leveringstid…

Dårlig kvalitet med lang leveringstid fra Kina.
Med priser og markedsføring som forvirrede mig til at tro det var dansk.
Øv

29 mars 2025

Hej,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt, at du har haft en skuffende oplevelse med både leveringstiden og kvaliteten af vores produkt. Vi stræber efter at give klare og præcise oplysninger om vores forsendelsesprocedurer og produktkvalitet, og det lyder som om vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang. Venligst kontakt os på support@alma-hansen.com, så vi kan arbejde på at forbedre din oplevelse.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligste kvalitet jeg til dato har…

Dårligste kvalitet jeg til dato har set.
Købte to skjorter og to poloer.
Materialet var papirtyndt og syningerne var flere steder gået op på alle 4 varer.

Til gengæld var pasformen helt forfærdelig… og det tog kun 3 uger at få varerne.

Selvom navnet antyder det, har det umiddelbart ingenting med Danmark at gøre.

Skjorterne røg direkte til genbrug, da det ikke var muligt at få oplysninger om returnering.

25.03.2025 De har svaret fint her på trustpilot, men når jeg skriver til den oplyste mail, kommer der ikke svar retur.

15 mars 2025

Hej Zapp,

Tak for din feedback. Vi beklager dybt, at produkterne ikke levede op til dine forventninger. Vi tager dine kommentarer alvorligt og ønsker at rette op på situationen. Kontakt os venligst på support@alma-hansen.com, så vi kan arrangere en retur eller ombytning efter dit ønske.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.