Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Delivery took many weeks, from Dennark? Did not arrive in time for Christmas. Return/exchange policy is bogus. None of either. Ordered a jacket at 'regular size' but it was too small. Communica... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Absolutely HORRIBLE product - didn't look anything like the photos on the website. Cheap plastic materials for a $72 boot that looked like leather in the pictures. Customer support is a joke - they o... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wrote earlier 1 star review saying fabric was not stated cotton, very polyester feel. Website implies it's based in England, but when I tried to return found out it's in China. They gave me two choi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ordered jacket on December 31 finely arrived on January 16. Quality of "down filled' jacket is definitely not filled with down feathers it not even like the one in the photo This jacket is a Doll... Se mer

1,8

1 stjärna

Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk alt kommer fra Kina…

Hold jer langt væk alt kommer fra Kina en måned efter bestilling og det er ren skrammel .det hjælper ikke noget at gøre noget ved leveringstiden når det man får er dårlig kvalitet og størrelse er helt galt det grænser til svindel .

15 mars 2025

Hej Mikael,

Det lyder frustrerende, og vi beklager meget ventetiden på din ordre. Dette er ikke standarden hos Alma Hansen. Vi undersøger sagen og vil sørge for at forbedre vores leveringstider. Tak for din tålmodighed.

Med venlig hilsen,
Kaja, Kundeservice hos Alma Hansen

Meget dårlig pasform

Meget dårlig pasform uden vidde i nederdelen og varen svarede overhovedet ikke til billedet. Det tog flere uger før varen kom, og butikken vil ikke oplyse, hvordan jeg returnerer. De tilbyder jeg kan beholde varen og få et tilgodebevis, men jeg vil aldrig mere handle her!

5 mars 2025

Hej Merete,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få varen returneret og sørge for, at du får den nødvendige tilgodebevis. Venligst kontakt os på support@alma-hansen.com med din ordreinformation, så vi hurtigt kan løse problemet for dig.

Med venlig hilsen,

Hold jer væk

Hold jer væk. Min pakke kom fire uger efter ordre. Da jeg rykkede for den sagde de den var blevet væk undervejs. Jeg sagde at jeg så ville aflyse ordren men det kunne jeg ikke. Da tøjet så kom var det langt fra den kvalitet jeg havde regnet med og størrelsen var for lille. Retur opgiver jeg da det bliver for dyrt og besværligt. Så kort sagt - aldrig mere.

11 februari 2025

Kære Anders,

Tak for din anmeldelse. Det lyder frustrerende med størrelsen og kvaliteten ikke som forventet. Vi stræber altid efter at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres køb. Jeg vil personligt tage hånd om din sag og sørge for, at du enten får en ombytning eller fuld refusion. Kontakt mig venligst på support@alma-hansen.com.

Venlig hilsen,

HOLD JER VÆK.

HOLD JER VÆK.
Dette firma er så ringe hvis man skal returnere varen fordi størrelsen ikke passer.
Man skal selv betale dyr porto til Kina trods de skriver de er et dansk firma.
Deres support og retur er så dårlig.
Når man så prøve på en dialog ender det med svar med så mange fejl at man ved dette er bare et udlansk firma ikke en gang et computter svar har så mange stavefejl.
Hold jeg væk fra dette firma

8 januari 2025

Hej Christina,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. Vi forstår din frustration og vil gerne rette op på situationen. Vi arbejder på at forbedre vores returprocesser og kundeservice. Kontakt venligst vores supportteam på support@alma-hansen.com, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Mange tak,

Dont do it

Dont do it! Simpelthen ikke det værd. Hvis du skal bytte en vare skal du selv betale retur porto til Kina, og produktet vi fik var ikke af god kvalitet samt for stort så nu står vi med en vare vi ikke kan bruge med mindre vi vil betale relativt mange penge i porto. Kundeservice er pænt elendig og modsiger hinanden. Ærgerlig penge brugt.

18 december 2024

Hej Tina,

Tak for din feedback, og vi beklager de udfordringer, du har mødt. Vi vil gerne undersøge dette nærmere og sikre, at du får den kvalitet og service, du forventer og fortjener. Venligst send os en e-mail på support@alma-hansen.com med detaljer om din oplevelse, så vi kan gøre det bedre.

Venlig hilsen,

Absolut ringe.

Absolut ringe.
Bestilte sorte jogging bukser i str. L
Fik blå i str. børne. Svært at klage over, da de havde været så "søde" at klippe str. mærkat af.
Når man klager så kommer den samme mail retur hver gang - at returomkostninger skal jeg selv sørge for. Billeder svarer ikke overens med aktuelle produkt. Tænker alle gode anmeldelser står de selv
for. Så gør jer selv den tjeneste - køb genbrug, det er i al fald bedre end dette.

10 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Betal selv for returforsendelse til Kina

Vær opmærksom på at det er en kinesisk webshop med dansk sprog. Jeg bestilte en julegave tre uger før jul, og havde desværre ikke opdaget at den skulle sendes fra Hongkong. Den nåede heller ikke frem før først i januar.
Det kan jo ske, men den endnu dårligere oplevelse er deres returpolitik.
Varen er slet ikke som på billederne og lever på ingen måde op til prisen, så den må retur. Men det skal man selv betale for og ovenikøbet også sende med trackingnummer hvilket gør det til en så dyr affære at det nærmest ikke kan svare sig at sende skidtet retur. Hurra for køb-og-smid-væk-kulturen.

27 januari 2025

SVINDEL!!

SVINDEL!!

Kina-kvalitet og når returning skal foretages, stopper kundeservice med svarer. Har mistet 1200 på at købe en jakke der - som er sendt retur og har været en måned undervejs. Pengene ser jeg nok ikke.
Firmaet er politianmeldt!

11 januari 2025

FRYGTELIG HJEMMESIDE

FRYGTELIG HJEMMESIDE.
Købte en jakke til næsten 800kr, lang leveringstid og da den endelig nåede frem, var det den forkerte jakke og i MEGET dårlig kvalitet. Kundeservice er kontaktet og de vil have jeg selv skal betale for returnering som er næsten 500kr og derudover kunne jeg få en rabatkode på HOLD FAST: 75kr! Fuldstændig til grin og jeg fortryder jeg ikke kiggende herinde før jeg bestilte.

21 december 2024

Total dårlig kvalitet

Total dårlig kvalitet. Størrelsen passede ikke. Troede det var strik men var bare print. Manglede lynlås i cardigan. Købte for 750 kr . Umulig at returnere uden det ville koste over 500kr. Meget skuffet. Så brug ikke dine penge hos Alma Hansen :-(

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Værste svindler firma til dato

Værste svindler firma til dato !
Vildledende hjemme side, i den forstand at billeder af produkter ikke er sammen lignelige med det produkt vi modtog ! Kundeservice er lige så vildledende , som billederne ! Returnering er så omstændigt og ikke til at gennemskue ! Og her er kundeservice til ingen hjælp !! Aldrig ! ALDRIG er vi blevet snydt så groft som ved ALMA HANSEN ! Køb ikke herfra !

Hold dig væk fra Alma-Hansen.com

Udover at virksomheden er fra Hong Kong, og navnet således er vildledende, så tog det 3 uger at få varen. Jeg havde bestilt en skjorte i st. L. og selvom der stod L i kraven, så var det svarende til en st. xs. Materialet var desuden meget forskelligt fra annoncen og skjorten var ligeledes helt anderledes i udseende. Vi har opgivet at returnere skjorten, da regler for returnering er alt for besværlige.
så alt i alt køb ALDRIG fra denne hjemmeside.

30 december 2024

Dette firma er scam

Dette firma er scam! Produkterne kommer fra Kina og er slet ikke som billederne på webshoppen. De er dårlig kvalitet, dårlig pasform og hverken materialer eller farverne som ventet.
Køb ikke disse produkter, du vil blive snydt!

27 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Falsk webside, ikke køb herfra!

Snyd og bedrag, ikke køb fra hjemme siden da det er fup!
Hjemmesiden er falsk, billedet af butikken er AI genereret, firmaet er fra Hong Kong, og varerne dukker ikke op.
Jeres penge bliver trukket med det samme og i bliver snydt.
De gode anmeldelser er falske, læs selv de dårlige.

16 december 2024

Det er Fup

Det er Fup. Tro ikke på de andre anmeldelser. Det må være nogen de selv har lavet. Har bestilt for 2 uger siden. De har trukket penge. Har besvaret min mail og sagt at varen var på vej... har intet modtaget.

23 december 2024

Svindlers fra Hong Kong

Den firma går under nåvnet "
Francis Laurent" også men er det samme firma..De er svindlers med en Hong Kong address...Ikke køber fra dem og rapportere til banken og Politi..Hvis de sender varerne til dig er den af meget ring kvalitet og har ikke noget at gøre med hvad du har bestilt..

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.