ZorgKiezer Omdömen

2 294
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De overstap is prima verlopen. Heeft aan het eind vh jaar wel wat meer tijd nodig dan de veronderstelde 5 werkdagen. Ik heb geen bevestiging ontvangen, van de nieuwe zorgverzekeraar ASR, maar we... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je geeft aan wat je zoekt en meteen komt de juiste selectie tevoorschijn. Ook hierin kun je weer zaken met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je eenvoudig overstappen. Het is echt supersnel geregeld.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het uitkiezen van een passende zorgaanbieder ging heel gemakkelijk. Ik ga 20 euro per maand minder betalen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee! Het overstappen zelf heb ik ook geen omkijken naar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze oplichters heb via scoupy een zorgverzekering bij Vink afgesloten via zorgverzekering en zou een cashback ontvangen van €27,50 Nu hoor ik dat ik niet aan de voorwaarden voldoe 6 maanden la... Se mer

Företagsinformation

1. Sjukvårdsförsäkringsbolag

Skrivet av företaget

Zorgverzekering 2025 en 2026 vergelijken. Vergelijk, Kies en Bespaar met onze zorgvergelijker op je zorgverzekering ✓ Vind eenvoudig de beste in 2026

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 294)

150 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel en duidelijk overzicht van…

Snel en duidelijk overzicht van verschillenfe aanbiedingen. Na beslissing zonder problemen overgestapt.

12 december 2025

Goedemiddag WJ van Geffen,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je snel en duidelijk inzicht kreeg in de verschillende aanbiedingen en dat de overstap na je beslissing zonder problemen is verlopen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zorgkiezer laat niet echt kiezen

Via diverse sites zorgverzekeingen vergeleken. Bij Zorgkiezer vind ik dezelfde goedkoopste. Nationale Nederlanden die € 0,05 p.m. duurder is dan de goedkoopste en beter overeen komt met mijn wensen, komt echter niet voor in Zorgkiezer. De een na goedkoopste is maar liefst € 5,00 p.m. duurder dan NN. Mijn advies: gebruik meerdere vergelijkingssites.

11 december 2025

Goedemorgen Harry,

Dank je voor het delen van je ervaring.

De goedkoopste zorgverzekering in onze vergelijker is op dit moment VinkVink; deze wordt ook bovenaan in het overzicht getoond. Nationale Nederlanden staat eveneens in onze vergelijker. Dat deze in jouw overzicht niet zichtbaar was, kan te maken hebben met de gekozen wensen, filters of instellingen binnen de vergelijking.

Wij zijn een onafhankelijke zorgvergelijker en tonen alle verzekeraars die aan de geselecteerde voorwaarden voldoen. Transparantie vinden we hierbij erg belangrijk. We nemen je feedback dan ook serieus en gebruiken deze om onze vergelijker en toelichting verder te verbeteren.

Mocht je willen, dan kijken we graag samen met je mee om te achterhalen waarom Nationale Nederlanden in jouw specifieke vergelijking niet zichtbaar was.

Goede zorgvergelijker

Een van de beste zorgvergelijkers die behalve de basisverzekering ook verschillende aanvullende verzekeringen vergelijkt

Eenvoudigste interface en erg makkelijk en begrijpelijk in te vullen!

Kritiekpunt: mensen behoren geen ziektekostenverzekering af te sluiten als de contracten met hun zorgverleners nog niet bekend zijn. Dit behoort als grote disclaimer bovenaan de vergelijkingspagina te staan.

30 november 2025

Goedemorgen YY,

Dank je wel voor je uitgebreide review en de 5 sterren. Fijn om te horen dat je onze vergelijkingen en gebruiksvriendelijke interface als prettig en duidelijk ervaart.

Je kritiekpunt begrijpen we goed en delen we ook. Helaas hebben wij de wet- en regelgeving rondom zorgverzekeringen en het moment waarop zorgcontracten worden afgesloten niet in de hand. Ook wij zouden het liefst zien dat ziekenhuizen en andere zorgverleners eerder duidelijkheid geven over hun contracten, zodat consumenten hun keuze kunnen maken op basis van volledige informatie.

Wat we wél doen, is zo transparant mogelijk zijn: we tonen bij zorgverleners altijd de beschikbare contract- en vergoedingspercentages. Daarnaast trainen we ons serviceteam specifiek om hier samen met je naar te kijken en mee te denken over wat dit in jouw situatie betekent. We vinden dit onderwerp erg belangrijk en begrijpen dat dit voor consumenten ingewikkeld en soms frustrerend kan zijn.

Dank je wel voor het delen van je feedback, dit helpt ons om onze dienstverlening scherp te houden.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Veel te veel spam

5 sterren voor prima service, -3 sterren voor hoe achterlijk veel mails jullie sturen. Ik hoef geen 6000 mails voor een service die ik max. één keer per jaar gebruik.

23 november 2025

Goedemorgen Hedde,

Dank voor je eerlijke feedback en fijn dat je onze service waardeert!

Wat betreft de hoeveelheid e-mails: Je kunt je altijd onderaan elke mail eenvoudig uitschrijven voor de nieuwsbrief.

We snappen dat zorgverzekering niet iets is waar je dagelijks mee bezig wilt zijn. Daarom hebben we juist al flink gesnoeid in het aantal berichten, mede op basis van dit soort reacties. We blijven daarin verbeteren, dus jouw input helpt echt.

Heb je nog vragen of wil je iets aanpassen aan je voorkeuren? Laat het ons weten via 020 261 1600 of info@zorgkiezer.nl

Misleidende advertenties

Lokkertje, maar geen concreet aanbod van de aanvullende verzekering. Alleen een top 3 van basisverzekeringen. Echt misleiding, zo halen ze je binnen en achteraf zit je met de gebakken peren!

Ben gewoon open en eerlijk en geen suggesties wekken dat men goedkoper uit is door alleen de basisverzekering te vergelijken op prijs!

Inhoudelijk zijn ze allemaal hetzelfde, het enige verschil zit hem in de service van de zorgverzekering.

Het echte verschil zit in de aanvullende verzekeringen, maar hier krijg je dus geen voorstel voor, ondanks het zo in hun advertenties wel overeenkomt dat ze alles vergelijken!

Nogmaals zeer misleidend!

23 november 2025

Beste Hans,

Dank voor je uitgebreide feedback.

Onze vergelijker laat standaard de basisverzekeringen zien, omdat dat voor de meeste mensen het vertrekpunt is. Maar we bieden zeker ook aanvullende verzekeringen aan, je kan jouw wensen selecteren, deze vergelijking hangt wel af van je persoonlijke voorkeuren. Die kunnen per persoon flink verschillen, en daarom sturen we niet automatisch een 'one-size-fits-all'-aanbod.

Als je een premie-alert hebt aangevraagd of eerder bij ons vergeleken hebt, sturen we je een selectie die daarbij aansluit. Maar wil je echt een compleet voorstel inclusief aanvullende dekkingen? Dan helpen onze zorgcoaches je daar graag persoonlijk bij, wij zitten telefonisch voor je klaar. We kunnen je ook een overzicht mailen van aanvullende pakketten die passen bij jouw wensen.

Laat gerust weten als je gebeld wilt worden, dan nemen we contact met je op. Of je kunt ons bereiken via 020 261 1600 of klantenservice@zorgkiezer.nl

Geen elektrische tandenborstel

Via zorgkiezer uiteindelijk voor een zorgverzekeraar gekozen. Er is een elektrische tandenborstel beloofd. Een heel kort mailtje dat ze niet voorradig waren. Deze heb ik dus nooit ontvangen.
Elk jaar beloven ze dit weer. Mensen trap er niet in.
Dit was een actie in 2023 en in 2024 ontving ik dat bericht.

12 december 2024

Goedemorgen Ma,

Dank voor je bericht, en vervelend dat je het zo hebt ervaren. De actie waar je op doelt, liep eind 2023 en het cadeau kon in 2024 worden opgehaald. Ook is er duidelijk gecommuniceerd over de actieperiode, en hebben klanten die zich binnen die termijn bij ons meldden hun cadeau ontvangen. Gelukkig hebben ruim 90.000 mensen gebruik gemaakt van deze actie, Helaas hebben wij jou destijds niet kunnen bereiken. Inmiddels zijn we richting 2026 en is de ophaalperiode dus al geruime tijd gesloten. Dan kunnen we hier helaas niets meer in betekenen.

We vonden deze acties zelf altijd ontzettend leuk om te doen, het maakte overstappen net wat feestelijker. Maar in overleg met de zorgverzekeraars is besloten dat er vanaf 2024 geen cadeaus meer worden weggegeven via vergelijkingssites. Zo kan elke euro direct naar de zorg gaan, en daar zijn we het helemaal mee eens.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een zorgverzekering dit jaar? Ons team van zorgcoaches staat voor je klaar.
Bel ons op 020 261 1600 of mail naar klantenservice@zorgkiezer.nl

Valse beloftes

Ze hebben beloofd dat ik een tandenborstel zou krijgen in 2023 was dit. Nooit de tandenborstel ontvangen. Ik heb meerdere keren contact gezocht. En nu zeggen ze dat ik gewoon pech heb en deze niet krijg

17 november 2025

Goedemorgen Nienke,

Dank voor je bericht, en begrijpelijk dat je er teleurgesteld over bent als je iets verwachtte wat niet is aangekomen.

Wel belangrijk om toe te lichten: dit ging om een actie voor overstappers uit 2022, waarbij het cadeau, in dit geval de tandenborstel, in 2023 geclaimd moest worden. Daar hebben we toen ook meerdere mails over gestuurd en het stond duidelijk uitgelegd op onze site. Inmiddels zitten we helaas al in eind 2025, waardoor we nu weinig voor je kunnen betekenen.

We snappen dat het vervelend voelt, maar de actie is al geruime tijd afgerond. En zoals je misschien weet, zijn we, in overleg met alle verzekeraars, sinds 2024 ook helemaal gestopt met cadeaus. Zo gaat elke euro rechtstreeks naar de zorg, en niet naar cadeaus.

Heb je hulp nodig bij je zorgverzekering voor komend jaar? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Bel ons op 020 261 1600 of mail naar klantenservice@zorgkiezer.nl

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een opmerking van ruim aantal heb ik…

Een opmerking van ruim aantal heb ik niets aan. Dit soort opmerkingen van een aantal etc heb je niets aan

13 november 2025

Goedemorgen MH Doesburg,

Dank voor je bericht, al is het voor ons niet helemaal duidelijk waar je precies op doelt.

Wil je misschien even contact opnemen met onze klantenservice? Dan kijken we graag met je mee en kunnen we gerichter helpen.

We zijn op werkdagen goed bereikbaar via
Bel ons: 020 261 1600 of info@zorgkiezer.nl

10euro nooit ontvangen

10euro nooit ontvangen. Communiceren niks met je. Echt lokkerij mensen. Ga ajb hun gebruiken om te vergelijken en daarna zelf overstap doen via de site van de aanbieder en niet via hun.

21 maj 2025

Goedemiddag Sjef,

Bedankt voor je review. Ik neem aan dat je hebt meegedaan aan onze Tell-a-Friend-actie, al is dat niet helemaal duidelijk uit je bericht.

Heb je al contact gehad met onze klantenservice? We zijn elke dag bereikbaar van 9:00 tot 17:00 via telefoon, e-mail, chat of WhatsApp. Mijn collega’s kijken graag even met je mee.

Als je geen recht had op een bol.com-bon, dan heb je hier in maart of april een e-mail van ons over ontvangen, inclusief uitleg waarom je niet aan de voorwaarden voldeed. We merken helaas vaker dat de actievoorwaarden niet altijd goed gelezen worden. terwijl we die wel duidelijk vermelden bij het aanmelden.

Hopelijk kun je komend jaar wél volop profiteren van de actie. Je kunt dan tot wel €100 verdienen, nu je precies weet hoe het werkt.

Team ZorgKiezer

Geen bol.com cadeaubon

Tip een vriend actie is waardeloos.
Nooit de 10 euro bol.com cadeaubon ontvongen ,omdat ik de voorwaarden niet voldoe.En hun voorwaarden ga je nooit voldoen.
Bv je mag niet op het zelfde zijn
Of je mag ook geen nieuwe klant zijn.
Kortom is dit echt waardeloos en puur om te misleiden.

30 april 2025

Goedemorgen Carlos,

Dank je wel voor je feedback!

Er zitten inderdaad een paar spelregels aan de Tip-een-Vriend actie. Die stonden ook direct onder het invulveld wanneer je iemand wilt tippen. Wij merken helaas regelmatig dat mensen de voorwaarden niet lezen, en vervolgens de teleurstelling ervaren. Wij nemen de feedback mee dat dit niet duidelijk genoeg was voor jou.

De belangrijkste regel is dat je geen mensen op je eigen adres mag aanmelden. Je mag dat natuurlijk wél doen, alleen krijg je daar dan geen beloning voor.

Je hoeft trouwens zelf niet eens klant te zijn bij Zorgkiezer om bol.com bonnen te kunnen verdienen. Als je iemand tipt die wél via ons overstapt, dan heb je gewoon recht op de beloning. Ik begrijp daarom de zin "of je mag ook geen nieuwe klant zijn" niet.

Heb je hierover al contact gehad met ons serviceteam? Zij kijken graag met je mee, leggen de voorwaarden nog eens uit en checken of je toch misschien recht hebt op de bon.

We vinden het superleuk dat je hebt meegedaan met de actie, en hopen dat je komend jaar weer meedoet. Nu je precies weet hoe het werkt, kun je vast flink gaan scoren. Je kunt tot wel 100 euro aan bol.com tegoed verdienen!

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten via info@zorgkiezer.nl of bel ons op 020 2611 600. We helpen je graag verder.

Hartelijke Groet,
Het ZorgKiezer team.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Toen ik vroeg hoe Zorgkiezer kan zien…

Toen ik vroeg hoe Zorgkiezer kan zien dat ik via hun pagina een verzekering heb afgesloten, dus welke gegevens ze van mij hebben eb wat ze ermee doen, kreeg ik telkens dezelfde reactie, dat ze daar geen antwoord op geven. Huh? Wat onfatsoenlijk en absoluut niet avg proof.

14 februari 2025

Goedemiddag Monique,

Ik denk dat hier sprake is van een misverstand. Mijn collega's kunnen dit gesprek van de afgelopen dagen/weken niet plaatsen, en wij geven nooit als antwoord dat we ergens geen reactie op geven. Misschien heb je deze vraag bij een andere vergelijkingssite gesteld?

Om je toch goed te informeren: wanneer je via ZorgKiezer een zorgverzekering afsluit, wordt jouw aanvraag in ons systeem geregistreerd. Je vult zelf je gegevens in, zoals je BSN, adres en e-mailadres, en wij zorgen ervoor dat deze via een streng beveiligde route bij de verzekeraar terechtkomen.

Daarnaast hebben wij volgens de wet een zorgplicht. Dit betekent dat we jouw gegevens tot het einde van het jaar bewaren, zodat we je kunnen helpen als er iets misgaat met je aanvraag bij de verzekeraar. Na deze periode worden alle privacygevoelige gegevens, zoals je BSN, uit ons systeem verwijderd. Uiteraard volgen we hierin de wet- en regelgeving, inclusief de AVG.

Wil je hier meer over weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen via info@zorgkiezer.nl. We helpen je graag verder!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze beloven je een elektrische…

Ze beloven je een elektrische tandenborstel. Hen al 2x via deze site een zoegpolis afgesloten. Maar die elektrische tandenborstel kwam nooit.
Dus niet echt betrouwbaar.

26 december 2024

Beste Martino,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je de elektrische tandenborstel niet hebt opgehaald bij de blokker!

We hebben iedereen meermaals hierover e-mails over verzonden, maar wellicht dat deze niet goed zijn aangekomen.
Wil je ons een e-mail sturen via info@zorgkiezer.nl met je naam en de polisgegevens? Dan kijken we meteen wat er is gebeurd en wat we hierin nog voor je kunnen betekenen.

We horen graag van je!

Het ZorgKiezer team.

Prettige vergelijkingstool.

Prettige vergelijkingstool.

10 december 2024

Beste GJ Wassink,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je onze vergelijkingstool als prettig ervaart. We doen ons best om het vergelijken van zorgverzekeringen zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken.

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dankzij Zorgkiezer heb ik eenvoudig en…

Dankzij Zorgkiezer heb ik eenvoudig en snel mn zorgverzekering kunnen afsluiten dmv vergelijkingen met andere verzekeraars. Dank hiervoor!!!

1 december 2024

Beste Suren.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je via ZorgKiezer eenvoudig en snel je zorgverzekering hebt kunnen afsluiten. We zijn er om het vergelijken zo makkelijk mogelijk te maken, en het is geweldig dat je tevreden bent met onze service.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

1 december 2024

Beste Herman,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je onze service als snel en makkelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Kiezen van en overstappen naar de voor mij beste verzekering was appeltje eitje

De persoonlijk beste zorgverzekering kiezen en het proces wat daarna ontstaat en wordt geregeld door Zorgkiezer is perfect en geef ik de volle 5 sterren.
Waarom dan nu toch deze 3 sterren? Dat is omdat nadat ik mijn keuze had bevestigd, ik elke dag e-mails van Zorgkiezer bleef ontvangen om toch maar via Zorgkiezer de vergelijkingstest te doen bij Zorgkiezer en de mogelijke overstap te laten regelen door Zorgkiezer. Dit, terwijl ik dat dus net allemaal had geregeld....via Zorgkiezer.
Dus Zorgkiezer, breng je Data Integratie en Customer Relationship Management op orde!

19 november 2024

Beste Rob,

Bedankt voor je bericht.

Fijn dat de service helemaal goed verlopen is en je hier zo tevreden over bent. We hebben de feedback doorgezet naar de juiste afdeling!

Het ZorgKiezer Team.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Geef aan dat zorgaanbieders automatisch op de hoogte gebracht worden van de overstap.

Overgang ging goed, maar er mist informatie. Zie titel van deze beoordeling

12 december 2024

Goedemiddag Wilmer,

Bedankt voor je feedback! Op alle Pagina's staat dat wij de gehele overstap regelen, inclusief het opzeggen van je huidige verzekering. Maar wellicht kunnen we dit nog duidelijke rmaken!

Onze klantenservice is ook altijd bereikbaar om je hierbij te ondersteunen!

Het ZorgKiezer Team.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne site duidelijkheid en stukken…

Fijne site duidelijkheid en stukken goedkoper om af te sluiten

28 november 2024

Goedemorgen Reinier,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je onze site duidelijk en gebruiksvriendelijk vindt, en dat je via ZorgKiezer voordelig hebt kunnen afsluiten. Daar doen we het voor.

Bij vragen of als we je ergens mee kunnen helpen, kun je ons bereiken via de chat op de website, telefonisch op 020-2611600 of per e-mail via info@zorgkiezer.nl.

Het vergelijken ging gemakkelijk

Het vergelijken ging gemakkelijk. Snel geregeld 👍

11 december 2024

Beste Judith,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het vergelijken gemakkelijk ging en dat alles snel geregeld was. Dat is precies waar we naar streven.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima prijsvergelijking met huidig uitgevoerd.

Goede prijsvergelijking met het huidige zorgpakket.

24 november 2024

Goedemorgen Familie Keesmaat,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je onze prijsvergelijking met je huidige zorgpakket als waardevol hebt ervaren. We streven ernaar om het zo helder en overzichtelijk mogelijk te maken.

Bij vragen of als we je verder kunnen helpen, kun je ons bereiken via de chat op de website, telefonisch op 020-2611600 of per e-mail via info@zorgkiezer.nl.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.