ZorgKiezer Omdömen

2 294
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De overstap is prima verlopen. Heeft aan het eind vh jaar wel wat meer tijd nodig dan de veronderstelde 5 werkdagen. Ik heb geen bevestiging ontvangen, van de nieuwe zorgverzekeraar ASR, maar we... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Je geeft aan wat je zoekt en meteen komt de juiste selectie tevoorschijn. Ook hierin kun je weer zaken met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je eenvoudig overstappen. Het is echt supersnel geregeld.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze oplichters heb via scoupy een zorgverzekering bij Vink afgesloten via zorgverzekering en zou een cashback ontvangen van €27,50 Nu hoor ik dat ik niet aan de voorwaarden voldoe 6 maanden la... Se mer

Företagsinformation

1. Sjukvårdsförsäkringsbolag

Skrivet av företaget

Zorgverzekering 2025 en 2026 vergelijken. Vergelijk, Kies en Bespaar met onze zorgvergelijker op je zorgverzekering ✓ Vind eenvoudig de beste in 2026

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 294)

150 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schandalig dat ze me cashback niet…

Schandalig dat ze me cashback niet goedgekeurde. Wel zelf geld opstrijken maar de klant niet uitbetalen gewoon triest

12 maj 2026

Beste Pieter,

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een cashback wordt afgekeurd.

Wij verzoeken u een e-mail te sturen naar klantenservice@zorgkiezer.nl zodat wij uw situatie kunnen bekijken en nagaan wat de reden van afkeuring is. Mocht dit niet terecht blijken, dan doen wij ons uiterste best om dit voor u recht te zetten.

Team Zorgkiezer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze oplichters heb via scoupy…

Nu hoor ik dat ik niet aan de voorwaarden voldoe 6 maanden later!! Ik ga Vink contractere e

12 maj 2026

Beste Jan,

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen de frustratie wanneer een toegezegde cashback wordt afgekeurd en wij willen dit graag voor u uitzoeken.

Zoals wij u ook via WhatsApp hebben verzocht, vragen wij u een e-mail te sturen naar klantenservice@zorgkiezer.nl. Wij zullen dan nagaan wat de reden van afkeuring is en mocht deze niet terecht blijken, dan doen wij ons uiterste best om dit te corrigeren zodat u alsnog uw cashback ontvangt.

Team Zorgkiezer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Minderjarig kind niet mee overgestapt

Overgestapt van zorgverzekering, ik en mijn zoon. Nu bijna anderhalf jaar later blijkt mijn minderjarige zoon nog verzekerd te zijn bij de vorige verzekeraar. Belachelijk dat dit kan! Ik heb nooit meer iets gehoord van de vorige verzekeraar en ook nooit meer iets betaald. Nu heb ik voor niets een aanvullend pakket voor orthodontie afgesloten, want er wordt niets van zijn beugelkosten vergoed, omdat hij niet op de polis staat. Toen we overstapten was hij 10 jaar!

29 april 2026

Goedemorgen B,

Ik snap goed dat dit heel frustrerend voelt, zeker als je er pas zo laat achter komt en het direct gevolgen heeft voor de vergoeding van de beugel.

Wat hier waarschijnlijk is misgegaan, is dat je zoon destijds niet is meegenomen in de aanvraag voor de nieuwe zorgverzekering. Bij een overstap is het echt belangrijk dat je je kind zelf toevoegt in de aanvraag. Dat gaat niet automatisch, ook niet bij minderjarige kinderen. Omdat kinderen gratis zijn meeverzekerd, zie je daar daarna ook geen premie of aparte bevestiging meer van terug. Daardoor kan het ongemerkt misgaan als een kind niet is ingevuld.

Wat betreft de orthodontiedekking: die is gekoppeld aan de polis waar je zoon daadwerkelijk op staat. Omdat hij daar niet op blijkt te staan, kan de nieuwe verzekeraar die kosten niet vergoeden. Ik begrijp dat dit als oneerlijk voelt, zeker omdat je juist daarvoor een aanvullend pakket hebt afgesloten. Super vervelend dat dit zo gelopen is. Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice? En heb je daarbij ook specifiek het probleem met de orthodontievergoeding besproken? Als dat nog niet (duidelijk) is aangekaart, kijken we graag alsnog met je mee of we hierin iets voor je kunnen betekenen richting de verzekeraar.

Voor vragen, reacties, feedback en klachten zijn wij op werkdagen goed bereikbaar via chat op de website, bel en whatsapp ons op 020 261 1600 of mail naar klantenservice@zorgkiezer.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima site en doet wat het moet doen.

3 mars 2026

Goedemiddag Patricia,

Fijn om te lezen dat de site voor je doet wat je ervan verwacht en dat alles duidelijk werkt. Daar doen we het voor 🙂

Mocht je in de toekomst nog verbeterpunten tegenkomen of iets missen, laat het gerust weten. We blijven de site continu doorontwikkelen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

omdat het gemakkelijk is gegaan

omdat het gemakkelijk is gegaan. en mijn belangrijke wensen staan dan ook boven aan. dit was de eerste keer dat ik dit had gedaan.

14 december 2025

Hi Valerie,

Dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles direct de eerste keer soepel is verlopen!

Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij je zorgverzekering, weet je ons te vinden. We zijn op werkdagen goed bereikbaar via
Bel ons: 020 261 1600 of klantenservice@zorgkiezer.nl

Duidelijk

Duidelijk, eenvoudig en snel

30 december 2025

Beste Mevrouw Kusche,

Wat een heerlijke combinatie: duidelijk, eenvoudig én snel! Dank voor je 5 sterren, daar worden we blij van 🙂

Heb je later nog vragen over je zorgverzekering of wil je opnieuw vergelijken? We helpen je graag.
We zijn op werkdagen goed bereikbaar via
Bel ons: 020 261 1600 of info@zorgkiezer.nl

eenvoudig en makkelijk

7 januari 2026

Hi Mohamed,

Simpel en doeltreffend dus! Dank voor je reactie, we zijn blij dat het zo soepel voor je werkte 🙂

Mocht je later nog vragen hebben of hulp willen bij je zorgverzekering, we staan voor je klaar.
We zijn op werkdagen goed bereikbaar via
Bel ons: 020 261 1600 of info@zorgkiezer.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader om via zorgkiezer.nl over te stappen!

Het uitkiezen van een passende zorgaanbieder ging heel gemakkelijk. Ik ga 20 euro per maand minder betalen dan voorheen en daar ben ik erg blij mee! Het overstappen zelf heb ik ook geen omkijken naar gehad, alles werd goed door zorgkiezer.nl geregeld, bedankt!

19 december 2025

Hi Sharon,

Wat fijn om te horen dat het overstappen zo soepel is verlopen én dat je meteen een mooie besparing hebt! Daar doen we het voor. Dank je wel voor je positieve review, we waarderen het echt dat je de tijd neemt om dit te delen.

Bel en whatsapp ons op 020 261 1600 of mail naar klantenservice@zorgkiezer.nl

Goede informati

We vonden het een goed site en goede informatie

2 januari 2026

Beste,

Wat een fijne beoordeling, dank je wel voor de 5 sterren! Geweldig dat je via ons in november of december een zorgverzekering hebt gekozen waar je tevreden over bent.

Heb je later nog vragen of iets nodig? We zijn op werkdagen goed bereikbaar via de chat, WhatsApp of telefonisch op 020 261 1600. Of stuur een mailtje naar klantenservice@zorgkiezer.nl

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk,en fijn dat de oude verzekering voor je wordt opgezegd

6 januari 2026

Beste,

Dank je wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat je (via ons) een nieuwe zorgverzekering hebt gekozen afgelopen november of december. We hopen dat je tevreden bent met je keuze.

Heb je nog vragen of wil je iets met ons delen? We zijn op werkdagen goed bereikbaar via de chat, WhatsApp of telefonisch op 020 261 1600. Mailen mag ook: klantenservice@zorgkiezer.nl

Duidelijke en overzichtelijk

Duidelijke en overzichtelijke vergelijking onder de aanbieders

18 december 2025

Beste,

Superbedankt voor je 5-sterren review! We zijn blij dat je afgelopen november of december je nieuwe zorgverzekering via Zorgkiezer hebt geregeld. Daar doen we het voor 🙂

Heb je nog vragen of wil je iets aanpassen? Neem gerust contact met ons op via chat, WhatsApp of 020 261 1600. Mailen mag ook: klantenservice@zorgkiezer.nl

Meest betrouwbaar

1 januari 2026

Betrouwbaar en onafhankelijk

Ruim van tevoren bericht gekregen om je voorkeur aan te geven. Dan krijg je een top 3 om uit te kiezen. Overzichtelijk en duidelijk.
Overstap is makkelijk en snel geregeld.

28 december 2025

Beste,

Bedankt voor je positieve review en de 4 sterren! Goed om te horen dat je afgelopen november of december gebruik hebt gemaakt van onze vergelijker voor zorgverzekeringen. We hopen dat je blij bent met je overstap.

Vragen of opmerkingen? Je kunt ons op werkdagen makkelijk bereiken via de chat, WhatsApp of telefonisch op 020 261 1600. Mailen mag natuurlijk ook: klantenservice@zorgkiezer.nl

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Overzichtelijk en goed filter .

Overzichtelijk en goed filter .
Jammer dat Nationale Nederlanden niet via deze site afgesloten kon worden, maar kwam wel in beeld bij de selectie.

18 december 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De site was makkelijk in gebruik

De site was makkelijk in gebruik, duidelijk. De overstap was zo geregeld en de oude verzekering werd opgezegd. Ideaal dus.

20 november 2025

Beste,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering in de overstapperiode.

Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het ons weten. We zijn bereikbaar via chat, WhatsApp en telefoon op 020 261 1600. Of stuur een mailtje naar klantenservice@zorgkiezer.nl

Probleemloos vergelijkingen maken

Probleemloos vergelijkingen maken. Ook alle details goed kunnen bekijken.

19 december 2025

Duidelijk

Voor mij is duidelijkheid heel belangrijk en dat gaven jullie mij, alles was overzichtelijk en jullie voegen daad bij woord. Dat is goede service, al met al erg tevreden.

5 januari 2026

Erg duidelijk

Erg duidelijk, alles werd correct verwerkt

4 januari 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het is makkelijk en overzichtelijk

Het gaat makkelijk simpel en vooral overzichtelijk

31 december 2025

Duidelijk en snel

Duidelijk, snel en overzichtelijk vergelijken en overstappen van zorgverzekering. Binnen een dag was oude verzekering ook opgezegd via de overstapservice

29 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.