Het bedrijf heeft de accu gerepareerd. Batterij ingestuurd wat door KWS is geregeld en dat ging prima. De gerepareerde accu werd na reparatie teruggestuurd naar ons, echter helaas de battarij werkt... Se mer
Det här tycker kunderna
Omdat oplaadtrafo van mijn fiets het begeven had en dealer van de fiets geen oplossing meer wist kwam ik bij RWS uit Hier hebben ze oude trafo uit elkaar gehaald en gekeken waar storing zat helaa... Se mer
Gesmeerd proces van ophalen van de batterij, tot controle, advies en reparatie tot thuis bezorging. Ik kon binnen twee weken weer fietsen. Online proces super gebruiksvriendelijk. Klantenservice... Se mer
Een foutje bij de revisie wordt kosteloos en snel opgelost. Wanneer de accu blijkt niet te reviseren is wordt er niets in rekening gebracht
Företagsinformation
Skrivet av företaget
KWS Seuren is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en testen van fietsaccu’s, scooteraccu’s en andere lithium-ion batterijen. Wij geloven dat een accu niet direct vervangen hoeft te worden wanneer deze minder presteert of uitvalt. In veel gevallen is reparatie of revisie mogelijk – duurzaam én voordeliger dan een nieuwe accu kopen. Wij werken dagelijks aan accu’s van onder andere Bosch, Shimano, Sparta, Gazelle, Bafang, Specialized, Stromer, Qwic en vele andere merken. Elke accu die bij ons binnenkomt ondergaat eerst een uitgebreide begintest. Hierbij controleren wij het cellenpakket, de elektronica (BMS), laadpoort, zekeringen en communicatie met de fiets. Op basis daarvan adviseren wij eerlijk of reparatie, revisie of vervanging de beste oplossing is. Wat ons onderscheidt is onze technische kennis en eigen ontwikkeling. Voor specifieke accutypes ontwerpen wij zelf printplaten en elektronische oplossingen wanneer originele onderdelen niet meer leverbaar zijn. Zo maken wij revisie mogelijk waar anderen afhaken. Naast kwaliteit staat transparante communicatie centraal. Klanten ontvangen duidelijke informatie over kosten, mogelijkheden en doorlooptijden. Indien reparatie niet mogelijk blijkt, zoeken we samen naar een passende oplossing. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze werkwijze. Door accu’s te reviseren verlengen we de levensduur aanzienlijk en besparen we grondstoffen en CO₂-uitstoot ten opzichte van productie van nieuwe batterijen. KWS Seuren werkt voor particulieren, fietsenmakers en zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Heeft uw fietsaccu problemen met laden, capaciteit of communicatie met de fiets? Dan helpen wij u graag met een eerlijk technisch advies.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het bedrijf heeft de accu gerepareerd.
Het bedrijf heeft de accu gerepareerd.
Batterij ingestuurd wat door KWS is geregeld en dat ging prima.
De gerepareerde accu werd na reparatie teruggestuurd naar ons, echter helaas de battarij werkte niet goed. De batterij kon niet worden opgeladen.
Contact opgenomen en na wat discussie batterij nogmaals ingestuurd voor controle en definitieve reparatie. Na ontvangst konden we de batterij opladen en gebruiken. Batterij lijkt nu goed te werken.
Goede revisie
Goed bedrijf
Goed geregeld
Goede revisie
Goede accu
Goed verzorgd
Ik ben tot nu toe heel tevreden met de…
Ik ben tot nu toe heel tevreden met de vernieuwde batterij.
Heb nu 70 km gefietst en is de batterij tot net over de helft leeg.
We kregen goed advies over het gebruik van beste resultaat van de batterij. Verder nog maar net in gebruik.
Een foutje bij de revisie wordt…
Een foutje bij de revisie wordt kosteloos en snel opgelost.
Wanneer de accu blijkt niet te reviseren is wordt er niets in rekening gebracht
Een zeer goede ervaring van jullie zeer…
Een zeer goede ervaring van jullie zeer goed geholpen ik zou dat heel zeker aan raaden voor iedereen service gegoon klassekomt zeker af spraaken na top mannen
Omdat oplaadtrafo van mijn fiets het…
Hier hebben ze oude trafo uit elkaar gehaald en gekeken waar storing zat helaas niet meer te repareren ,bijkomend probleem is dat trafo ook niet meer te bestellen is omdat fabriek failliet is
Bij RWS hebben ze dus een trafo gemaakt die accu kon opladen ,maatwerk dus.
Ook nog eens dat ik er op kon wachten ,dus 1,5 uur later verliet een zeer tevreden klant het pand !!
update
update het blijkt als je hier een revieuw plaatst dat er wel direct gebeld kan worden. in een mail staat " Naar verwachting zal deze bestelling deze week worden verzonden. Het is op dit moment extreem druk waardoor de doorlooptijd bij ons helaas ook flink is toegenomen"
Het is niet verzonden, maar de moeite om dan even te bellen of mailen het lukt niet dat gebeurt dan niet. Ik kan niks zeggen of de kwaliteit goed is. inhet begin had ik al wel willen cancelen maar dat kost dan 95 euro. misschien had ik dat wel moeten doen.
aantal accu's laten reviseren…
Ik heb een aantal accu's laten reviseren en ben goed op de hoogte gehouden wat er aan de handwas met de accu's. Er was een accu bij waar wat van afgebroken was deze is bij hun ook gerepareerd. We rijden er nu een aantal weken naar volle tevredenheid mee.
Teleurgesteld.
Op 4 april revisie aangemeld. Daarna 425,- betaald en op 15 mei een niet functionerende accu ontvangen. De site zegt dat de reparatie 10 werkdagen duurt. Ik ben benieuwd hoe dit afloopt. In ieder geval niet fietsen tijdens de komende mooie Pinksterdagen.
Werkt weer prima !
Werkt weer prima !
En mijn eigen accu mooi behouden!
Gesmeerd proces, goede service en adequate reparatie
Online proces super gebruiksvriendelijk. Klantenservice snelle op maat reactie op vragen.
Geen dure vervanging, maar een batterij die nog heel goed even mee kan.
DE medewerkers waren zeer behulpzaam
DE medewerkers waren zeer behulpzaam
Revisie Doohan I Tank van men Pa.
Revisie Doohan I Tank van men Pa.
Super Service
Ophaling & teruglevering
Goed overzicht van de status van de werken.
Batterij is eerste 1 x opgeladen
Nu afwachten hoe ze presteert in de toekomst.
Rih fiets van 16-10-2013 accu revisie.
Hallo, een goede ervaring. De accu is weer goed in functie. Mijn Rih fiets geeft weer ondersteuning af aan het fietsen. Ben nog even aan het experimenteren. Heb het idee dat de Rihfiets nog een beetje moet "studeren" hoe de opladingen en het gebruik zich verhoudt tot de maximale afstand te "halen" . Hij zit nu nog op 63 km bereik met volle batterij. Normaal komt dat op ruim 100km en dan .... Moet hem nog een keer helemaal leegrijden, althans tot het laatste blokje. De oude batterij, ruim 12 jaar oud gaf nog maar max 45 km bereik aan en was snel terug bij geen ondersteuning meer. Nu geen last meer van. Nog even testen nog. Bij goed weer hè. 26-5-26 Ben nog steeds aan het testen. Het blijft op 63km staan. Maar de power werkt perfect als dat nodig is voor bergop.
Man wurde freundlich empfangen man hat…
Man wurde freundlich empfangen man hat die Probleme erklärt und man wurde sofort drauf hingewiesen was der Fehler sein könnte
Freundliche Mitarbeiter am Empfang
Freundliche Mitarbeiter am Empfang. Und gute abwickelung. Schnelle Bearbeitung und genaue kostenzusage
Enttäuscht !!
Wenn ich einen fast neuen Akku zur Reparatur abgebe und mir wird hinterher nur gesagt wird, die Zellen ihres Akkus sind nicht ausgewogen, dann bin ich einfach nur enttäuscht. Warum bieten diese Firmen dann eine Reparatur an. Weg schmeißen kann ich alleine. Wohl ohne irgendwelche Kosten, dass muss ich zu Ihrer Entlastung dazu sagen.

Svar från Kwsseuren
Perfect geregeld
Perfect geregeld. Erg vriendelijke benadering en goede uitleg over de gang van zaken. Zou het bij iedereen aanraden
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.