Kwsseuren Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Op zich een prima ervaring en we hebben een werkende accu. De verwerkingstijd is echter wel vele malen hoger dan de aangegeven 10 dagen. Hou ongeveer rekening met 1,5 maand. Daarnaast werken bepaalde... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sehr freundliche und kompetente Mitarbeiter. War mit einem nicht mehr funktiontüchtigen Niu Akku vorstellig. Nicht nur das Akkupak, sondern auch die Steuerplatine wurden ersetzt. Der Akku ist wied... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg tevreden over kontakt, van het op de hoogte houden van de status en het repareren van de fietsaccu/ batterij... Het ophalen en terug brengen van de fietsaccu/ batterij ging ook volgens afspraak... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De wachttijd totdat ik hem terug kreeg was ronduit belabberd. 4 wkn was ik de accu kwijt, terwijl ik geen vervangende fiets o i d had. Hier zou ik v t v nooit voor hebben gekozen. Veeel te lang en nul... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. Cykelreparation
  3. Butik med cykeltillbehör
  4. Elverkstad

Skrivet av företaget

KWS Seuren is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en testen van fietsaccu’s, scooteraccu’s en andere lithium-ion batterijen. Wij geloven dat een accu niet direct vervangen hoeft te worden wanneer deze minder presteert of uitvalt. In veel gevallen is reparatie of revisie mogelijk – duurzaam én voordeliger dan een nieuwe accu kopen. Wij werken dagelijks aan accu’s van onder andere Bosch, Shimano, Sparta, Gazelle, Bafang, Specialized, Stromer, Qwic en vele andere merken. Elke accu die bij ons binnenkomt ondergaat eerst een uitgebreide begintest. Hierbij controleren wij het cellenpakket, de elektronica (BMS), laadpoort, zekeringen en communicatie met de fiets. Op basis daarvan adviseren wij eerlijk of reparatie, revisie of vervanging de beste oplossing is. Wat ons onderscheidt is onze technische kennis en eigen ontwikkeling. Voor specifieke accutypes ontwerpen wij zelf printplaten en elektronische oplossingen wanneer originele onderdelen niet meer leverbaar zijn. Zo maken wij revisie mogelijk waar anderen afhaken. Naast kwaliteit staat transparante communicatie centraal. Klanten ontvangen duidelijke informatie over kosten, mogelijkheden en doorlooptijden. Indien reparatie niet mogelijk blijkt, zoeken we samen naar een passende oplossing. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze werkwijze. Door accu’s te reviseren verlengen we de levensduur aanzienlijk en besparen we grondstoffen en CO₂-uitstoot ten opzichte van productie van nieuwe batterijen. KWS Seuren werkt voor particulieren, fietsenmakers en zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Heeft uw fietsaccu problemen met laden, capaciteit of communicatie met de fiets? Dan helpen wij u graag met een eerlijk technisch advies.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 69 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

90 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prettig zaken doen

Goed geholpen, goede uitleg over wat ze voor mij kunnen doen. Duidelijk in prijsopgave. Bij ophalen 28-10 goede uitleg gehad over het in gebruiknemen van de gereviseerde fietsaccu. Per mail ook nog eens de uitgebreide handleidig onvangen.

28 oktober 2025

Svar från Kwsseuren

Dank u wel voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u duidelijk bent geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijsopgave. Ook bij het ophalen vinden wij het belangrijk om uitleg te geven over het correct in gebruik nemen van de gereviseerde accu.

Bedankt voor uw vertrouwen.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Accu fiets opgestuurd voor reparatie…

Accu fiets opgestuurd voor reparatie maar duurde al 3,5 voordat er überhaupt aan begonnen werd. Toen duurde het nog 1 week voordat er wat meer bekend werd en toen moest ik eerst een rekening krijgen om te betalen en moest er weer gewacht worden voordat de betaling binnen was en weer wachten een paar dagen tot het werd opgestuurd nadat de betaling binnen was. En meerdere keren mieren bellen om er schot in te krijgen. Duurde dan al bij al zo’n 6 weken en dat is zwaar fietsen zonder accu al die weken en werd aangegeven zo’n 3 weken. Dat viel tegen maar verders prima gemaakt en prima contact gehad. En vorige x ook uitstekend geholpen. Dus verders een heel goed bedrijf alleen duurde deze x erg lang helaas.

23 oktober 2025

Beste Sharon,

Dank u voor uw uitgebreide review en uw feedback.

Wij begrijpen dat de doorlooptijd in dit geval langer is geweest dan vooraf aangegeven. Dit had onder andere te maken met het wachten op onderdelen, waardoor er vertraging is ontstaan. Dat had duidelijker gecommuniceerd moeten worden.

De accu is later opnieuw bij ons binnengekomen en is volledig onder garantie hersteld, zonder kosten voor u. Fijn dat dit uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost.

Een schade accu opgestuurd

Een schade accu opgestuurd via de Verzekering.
Met de klacht dat de fiets de accu niet leest en de fiets gelijk weer uitschakelt .
Erbij vermeld dat hij het in andere fietsen ook niet doet .
Kregen de accu na 3 weken retour met de melding dat de accu gecheckt is en goed is bevonden .
Dus OK ok stop hem in de fiets , zelfde probleem .
Probeer 2 andere fietsen zelfde probleem .
Bel op naar KWS Seuren , wordt vriendeljjk te woord gestaan hoor geen probleem.
Het zou nagekeken worden en overlegd met de verzekering.
Toen gingen de krekels tjirpen .
Klant maar een eigen reserve accu gegeven .
Want KWS Seuren valt qua professionaliteit en kennis van zaken erg tegen .
Ben erg blij met mijn eigen accureparateur , lokaal snel en professioneel .
KWS Seuren gaat het niet meer worden bij ons .

15 oktober 2025

Beste Jarno,

Dank voor uw review.

Wij hebben de betreffende accu destijds technisch gecontroleerd. Daarbij zijn geen mankementen vastgesteld: de accu laadde normaal op, de capaciteit was in orde en er werden geen foutcodes of waterschade geconstateerd. Daarom is de accu retour gestuurd.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer de klacht zich in de praktijk toch blijft voordoen. Mocht dit nog spelen, dan kijken wij graag alsnog met u mee om de oorzaak verder te onderzoeken.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slecht service uw ref

Zeer slecht service uw ref: 13772002
Goedemiddag,

Hierbij wil ik mijn beklag doen over jullie zeer ondermaatse service.
Ik heb al een paar keer met jullie gebeld maar jullie komen je beloftes niet na.
Ik heb niets te maken met werkdruk en/of zieke werknemer.
ik heb een dienst bij jullie afgenomen en jullie vooraf betaald de afgenomen dienst,tot overmaat van ram krijg ik dat ik 35 euro moet bijbetalen,anders wordt het onderdeel niet verzonden.
Ik heb gelijk betaald, ondanks dat ik een all in dienst heb afgenomen.
nu twee weken verder heb ik mijn batterij nog niet ontvangen,ook de toegezegde track & trace code is ook niet ontvangen terwijl mij dat is belooft en dat gelijk de opdracht zou worden gegeven aan de inpak afd,

U zal begrijpen dat ik deze handelswijze van uw bedrijf niet kan en zal accepteren.

Ik ijs de bijbetaling van de betaalde 35 euro terug en wil morgen mijn batterij in huis te hebben

Uw reactie zie ik per omgaande tegemoet..

Hoogachtend.

2 oktober 2025

Beste Ronny,

Dank voor uw review.

Naar aanleiding van ons telefonisch contact is het aanvullende bedrag van €35 inmiddels aan u teruggestort en is uw accu direct verzonden.

Wij vinden het vervelend dat hierover onduidelijkheid is ontstaan en begrijpen dat dit frustrerend voor u is geweest.

"The Week After"-Review update

"The Week After"-Review update

Na week dagelijks gebruikt te hebben besloot ik dat t tijd was voor een echte test van de nieuwe accu..
Heb accu snachts opgeladen en ben maar naar Duitsland gefietst! En terug.. 25 km heen 25 terug.. 1 lampje van 4 op en was op paar km na al thuis .. (ik fiets altijd op medium kracht stand 3 vn 5) Gaaf!:cool man.. heb gister nog veel gefietst maar heb de accu nog aan de fiets.. weet niet wat morgen allemaal nog moet of wil doen maar kan gewoon nog zonder te moeten bij-laden of er nu al mee bezig zijn.
SUPER !
Fiets gaat van 10a naar 16A niet sneller ofzo..maar wel rap! Heeft duidelijk meer 'Umpf' in zn donder... blijft na uren ook fiets tunnel omhoog alsmaar ...rap! .... zooo fijn..
Vandaar deze review update ' the week after' ..
Toppie. Strak werk, doet boven verwachting uit bijzonder goed. Was dik tevreden met snelle en goede service. En ben heel blij met het resultaat.

1 september 2025

Beste Alexander,

Dank voor uw update na een week gebruik.

Goed om te horen dat de accu ook op langere ritten stabiel blijft presteren en dat de revisie boven verwachting functioneert.

Dat waarderen wij enorm.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Accu van elektrische scooter aangemeld voor reparatie…

Accu van elektrische scooter aangemeld voor reparatie bij KWS Seuren. Van KWS een verzendlabel ontvangen om de accu en de oplader in te leveren bij een DPD afgiftepunt. Dit gedaan op 3 april 2025. Hiervoor netjes een bewijs van inlevering ontvangen. Na deze dag heeft niemand nog iets van de accu vernomen. Eind april antwoord gekregen van KWS dat de accu was zoek geraakt of ontvreemd. Hierna rechtsbijstandverzekering ingeschakeld. KWS Seuren en DPD aansprakelijk gesteld. De nieuwwaarde van de verdwenen accu en oplader bedraagt ruim €900,00. Het is ongelooflijk maar waar dat DPD als antwoord gaf dat in hun voorwaarden staat dat ze geen accu's mogen vervoeren dus ook niet aansprakelijk zijn. KWS Seuren bleef dus over om zijn verantwoordelijkheid te nemen daar onze rechtsbijstandsverzekering ons inlichtte dat je als verzender verantwoordelijk blijft voor het verdwenen pakket. Ruim 4 maanden zijn wij door KWS Seuren aan het lijntje gehouden, ondanks dat wij herhaaldelijk contact zochten of er al iets bekend was m.b.t het nemen van de verantwoordelijkheid. Ze hebben n.a.v. de pakbon van de scooter de restwaarde van de accu en oplader bepaalt op € 80,00 en deze uitbetaald. De moraal van het verhaal: stuur waardevolle spullen aangetekend op en neem een reparateur in de arm welke zijn verantwoordelijkheid durft te nemen.

3 april 2025

Geachte heer De Kort,

Wij betreuren dat dit traject voor u zo is verlopen.

De betreffende zending is destijds tijdens transport zoekgeraakt bij de vervoerder. Wij hebben hiervan direct melding gemaakt en de formele claimprocedure gevolgd. Helaas heeft de vervoerder de aansprakelijkheid beperkt conform de geldende vervoersvoorwaarden.

Ondanks dat wij juridisch niet als vervoerder optreden, hebben wij u een vergoeding toegekend, welke aan u is uitbetaald.

Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende uitkomst is geweest.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen met de reparatie van mijn…

Goed geholpen met de reparatie van mijn NIU accu. Bedankt!

9 juli 2025

Svar från Kwsseuren

Dank u wel voor uw review, Costi.

Fijn om te horen dat de reparatie van uw NIU accu naar wens is verlopen. Daar doen wij het voor.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waar mijn ebike E3 aangaf en flyer zei…

Waar mijn ebike E3 aangaf en flyer zei dat ik een nieuwe accu moest kopen (€ 1200,=) heeft dit bedrijf mijn accu aan de praat gekregen met nog enige adviezen voor de toekomst, plus de verzendkosten nemen ze op zich. Topbedrijf.

14 mars 2025

Svar från Kwsseuren

Dank u wel voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat wij uw Flyer E3 accu hebben kunnen herstellen, terwijl elders werd geadviseerd een nieuwe accu aan te schaffen. Wij kijken altijd eerst of reparatie of revisie mogelijk is voordat vervanging nodig is.

Bedankt voor uw vertrouwen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Volgen zelfs hun eigen algemene voorwaarden niet.

Een accu laten reviseren zowel op cellen als elektronica. In ongeveer 1.5 a 2 jaar gingen beide kapot. Ik probeerde de koop te ontbinden. Dat wilden ze niet. Nu kun je een verschil van mening hebben. Maar op aanraden van de consumentenbond het geschil aangemeld bij het ODR platform, zoals in hun algemene voorwaarden staat. Daar reageren ze niet eens op. Je bent echt een slecht bedrijf als je je eigen algemene voorwaarden niet eens serieus neemt

27 september 2024

Beste Erik,

Jammer dat u dit zo heeft ervaren. In deze kwestie is uiteindelijk – na overleg – gezamenlijk besloten tot retourname van de accu en terugbetaling van €530,-, waarmee het dossier is gesloten.

Rond de melding via het ODR-platform was destijds geen actieve notificatie of inzage voor ons beschikbaar, waardoor dit niet direct zichtbaar was in onze systemen. Nadat hierover contact is geweest, is alsnog inhoudelijk overleg gevoerd en hebben wij de zaak in onderling overleg opgelost.

Wij streven altijd naar een passende oplossing wanneer een product niet naar verwachting functioneert.

KWS Seuren

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bericht van BINKBIKES Den Haag.

Bericht van BINKBIKES Den Haag.
Wij hebben het vertrouwen in KWS opgezegd.

22 november 2024

Geachte heer Rufer,

Wij vinden het jammer dat u het vertrouwen in onze samenwerking heeft opgezegd.

In deze kwestie is uitgebreid mail- en telefonisch overleg geweest over de betreffende Klever- en Shimano-accu’s. Daarbij hebben wij een inhoudelijke beoordeling uitgevoerd en een voorstel gedaan om tot een oplossing te komen.

Helaas hebben wij hierin geen gezamenlijk standpunt kunnen bereiken.

Wij wensen u desalniettemin het beste voor uw verdere bedrijfsvoering.

0 reactie op vragen via de mail

Twee weken geleden de vraag gesteld wat de revisie van een phatfour accu ongeveer zou kosten en omdat onze dochter door een rug operatie afhankelijk is van de fiets hoe lang het ongeveer zou duren.
En heb hier na twee weken nog nul reactie op gehad, voor ons een rede om niet in zee te gaan met deze partij!
Helaas

6 november 2024

Beste Lowie,

Wat vervelend om te lezen, zeker gezien de situatie die u beschrijft.

Wij kunnen op basis van uw naam geen eerdere aanvraag of e-mail terugvinden. Het is mogelijk dat uw bericht ons niet heeft bereikt of in een spamfilter is terechtgekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wilt u ons alsnog een e-mail sturen naar info@kwsseuren.nl
onder vermelding van deze review? Dan helpen wij u direct verder en geven wij u een duidelijke prijsindicatie voor revisie van de Phatfour-accu.

Oplaadpoort defect in garantieperiode

De accu van mijn zoon was vaak lastig op te laden, er zat gelukkig nog garantie op de accu . Maar we kregen toch de rekening gepresenteerd. Ze zoeken gewoon naar kleine dingetjes die wij hadden moeten doen ,om de schade te voorkomen. Dus geen garantie.
We hadden ook naar een kleine tegemoetkoming gevraagd,maar ook dat zat er niet in.
Wij zijn erg teleurgesteld en kijken voortaan eerst naar de recencies ,voordat we iets aanschaffen!!!

18 oktober 2024

Beste William,

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Garantie geldt uiteraard op fabricage- en materiaaldefecten. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld vocht- of gebruiksschade, valt dit helaas niet onder de garantievoorwaarden. In dat geval bespreken wij altijd vooraf de mogelijke kosten voordat wij tot reparatie overgaan.

Mocht u het gevoel hebben dat dit niet duidelijk is gecommuniceerd, dan komen wij daar graag nogmaals met u op terug. U kunt hiervoor contact met ons opnemen onder vermelding van uw ordernummer.

Accu laten reviseren op 7/2023

Accu laten reviseren op 7/2023
Accu is weer stuk op 5-2024 (let op ik fiets weinig in de winter en accu’s liggen dan binnen)
Accu aangeboden ter reparatie

Communicatie vanuit KWS:
Waterschade door fout stallen fiets! – Doe ik niet.
U fiets in een zwembad. – Doe ik niet.
Wij wijzen garantie af omdat u herhaaldelijk garantie claimt. – Doe ik niet.
Bij een slechte reparatie was hij bij de 1e regenbui stuk gegaan – Kan best zijn dat hij maar 1 regenbui heeft gehad.
Zelfs het “coulance aanbod” gaat vergezeld van een sneer dat het aan mij ligt.
Een hele trukendoos opentrekken om een garantieclaim af te wijzen is bij mijn weten geen service.

Ook geen reactie op de door mij ingediende klacht. Zeer onaangenaam contact.

En als klap op de vuurpijl 19 feb 2026 een reactie! Ga zo door respectloos.

17 oktober 2024

Beste Jan,

Dank voor uw uitgebreide toelichting.

Wij vinden het jammer dat u deze situatie zo heeft ervaren. Bij de door u aangeboden accu hebben wij destijds schade vastgesteld die volgens onze technische beoordeling niet onder de garantievoorwaarden viel. Dat is ook de reden geweest dat wij geen volledige garantie hebben kunnen toekennen.

Desondanks hebben wij u, na intern overleg, een coulancevoorstel gedaan om u tegemoet te komen in de herstelkosten. Dit voorstel was bedoeld als praktische oplossing, ondanks dat wij de schade niet als garantiekwestie hebben kunnen aanmerken.

Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend is geweest. Wij hebben echter altijd geprobeerd de situatie technisch te beoordelen en daar transparant over te communiceren.

KWS Seuren

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slecht communicatie we vermoedden dat…

Slecht communicatie we vermoedden dat en dat maar enige voortgang of feedback is er niet.
Ook de tijden voor reparatie worden niet gehaald. Nee ik doe daar geen zaken meer mee.

26 juli 2024

Beste Lucas,

Dank voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u onze communicatie en doorlooptijd zo heeft ervaren. Dat is uiteraard niet hoe wij willen werken.

Wij zijn continu bezig om onze processen en terugkoppeling te verbeteren. Mocht u dit alsnog met ons willen bespreken, dan staan wij daar uiteraard voor open.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service.

Goede service.
Eind november een gereviceerde accu opgehaald en op locatie getest. Fiets reed als vanouds. Na een maand accu dood. Daar de fiets elke dag voor woonwerk verkeer wordt gebruikt, moesten we wel een nieuwe bij de fietsenmaker kopen. Wat mail verkeer over en weer met KWS en begin januari de kapotte accu opgestuurd. Nadat we de melding kregen dat hij electronisch niet te repareren was werd er gevraagd om ons banknummer. Het geld stond er binnen een week op de bank.
Top service ook al voldeed de accu niet maar het is en blijft techniek.

17 januari 2024

Beste Frans,

Dank voor uw uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat de afhandeling netjes en snel is verlopen.

Soms blijkt na verloop van tijd dat elektronica toch niet meer te herstellen is — zoals u zelf aangeeft blijft techniek mensenwerk. We vinden het belangrijk om dat dan correct en transparant op te lossen.

Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Top bedrijf

Top bedrijf. Waar van Moof het liet afweten hebben ze mijn Van Moof weer werkend gekregen met een reparatie aan de accu. Ga zo door!

25 juli 2023

Beste Harry,

Dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat we uw VanMoof weer werkend hebben gekregen met een accu reparatie.

We doen ons best om ook bij complexe of lastig te repareren fietsaccu’s een passende oplossing te vinden.

Veel veilige kilometers gewenst!

Zeer ontevreden

Slecht. Ik heb mijn accu nu 3 keer opgestuurd en nog is het probleem niet opgelost.
Ik had voor dit bedrijf gekozen omdat ze ook elekronica/printplaten repareren, die was kapot. Ze hebben toen de eerste keer echter alleen de accu gereviseerd zonder blijkbaar te zien dat de elektronica kapot was, hoewel ik een duidelijke probleemomschrijving had gegeven. De accu was daardoor na de revisie al snel weer kapot. Toen hebben ze, tegen bijbetaling, wél de elektronica gerapareerd. De schade die door de kapotte elektronica veroorzaakt was aan de inmiddels gereviseerde accu (door de storing liep de accu te ver leeg) hebben ze ongemoeid gelaten. Resultaat was dat de accu nog steeds niet goed werkte, ik kon er niet eens mee naar mn werk fietsen (9 km) voor de ondersteuning uitviel. Derde keer accu opgestuurd, volgens de bon hebben ze iets aan de elektronica gedaan. Geen idee wát ze hebben gedaan, en blijkbaar hebben ze de beschadigde accucellen weer niet hersteld/vervangen. Dus nog steeds een kapotte accu maar wel veel geld kwijt.

1 februari 2023

Beste M. Reijnen,

Dank voor uw bericht. Het is vervelend wanneer een reparatietraject meerdere stappen vraagt en uiteindelijk niet aan verwachtingen voldoet.

Bij lithium-ion accu’s kunnen zowel cellen als elektronica elkaar beïnvloeden, wat soms pas in vervolgonderzoek volledig zichtbaar wordt. Wij streven er altijd naar om zo zorgvuldig mogelijk te werken en een passende oplossing te bieden.

Mocht u hierover alsnog in gesprek willen, dan staan wij daarvoor open.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ontzettend terleur gesteld in dit…

Ontzettend terleur gesteld in dit bedrijf!
Accu laten reviseren na aantal weken error .Teruggebracht was er iets toevallig kapot gegaan wat niets te maken had met de update (kan natuurlijk) weer 200.- betaald na paar weken fiets weer error.
Weer terug en nu is ie plots helemaal kapot door waterschade 600.- lichter en geen accu meer !
Voel me besodemieterd !
steeds nieuwe smoesjes en geen garantie ondanks deze belofte ! Geen aanrader om hier mee in zee te gaan

15 januari 2023

Beste Siem,

Dank voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat uw ervaring destijds niet aan uw verwachtingen voldeed.

In de afgelopen jaren hebben wij onze processen en communicatie verder aangescherpt. Mocht u dit alsnog willen bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Super service!

Super service!
Tot 2 keer / accu's toe problemen na de revisie, maar beide keren zeer behulpzaam en zonder kosten (die er voor hen wel waren) opgelost.
Helemaal blij.

29 september 2022

Beste J. van Megen,

Dank voor uw review en het vertrouwen in onze accu revisie. Soms kunnen er na een reparatie nog onverwachte zaken aan het licht komen, maar we vinden het belangrijk om dat netjes en zonder extra kosten op te lossen wanneer dat binnen onze verantwoordelijkheid valt.

Fijn dat u tevreden bent!

Slechte service

Een kopie van een hieronder geschreven review
Een Bosch accu laten reviseren vorig jaar voor 500 eueo en binnen 8 maanden weer kapot ,opgestuurd en kreeg de melding dat er weer waterschade was ,en geen garantie kreeg, fietst staat altijd binnen en ja soms buiten bij een regenbuitje maar dit zou geen oorzaak mogen zijn ,tevens de geboden oplossing om dan nog maar 475 euro te betalen is echt achterlijk, lekker 1000 euro betalen voor een gereviseerde accu ,nooit meer dit bedrijf voor mij ,oplichting of niet kloppen doet het niet .

25 augusti 2022

Beste Paul,

Dank voor uw bericht. Wij herkennen ons niet in de kwalificatie die u gebruikt, maar vinden het wel vervelend dat u uw ervaring zo heeft beleefd.

Bij accureparaties kunnen externe invloeden, zoals waterschade, invloed hebben op de levensduur en garantievoorwaarden. Wij communiceren dit altijd vooraf.

Mocht u dit alsnog willen bespreken, dan staan wij daar uiteraard voor open.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.