Yourpaintingworld Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Habe schon einmal vor ca einem Jahr bestellt, hier hat alles super funktioniert. Habe dann im November für Weihnachten noch einmal zwei Bilder bestellt. bis Mitte Jänner ist nichts geliefert worde... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ich war sehr zufrieden mit dem ersten Bild. Beim zweiten Bild war ich leider schon aus der Garantie raus (immerhin hat das erste Bild ca 100h gedauert), als mir auffiel, dass die eine Farbe ausgelaufe... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ich habe ein persönliches Foto gewählt, jedoch waren die Farbe alle dunkler als beim Original. Das Bild hatte somit also andere Farben, dennoch war die Lieferung schnell und das Paket gut verpackt. Di... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle en perfect levering. Tijdens de lockdown heb ik deze nieuwe hobby ontdekt. Inmiddels heb ik meerdere bestellingen gedaan waaronder ook een schildering van een dierbare foto. Dit maakt he... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zeer slechte site

Zeer slechte site. Bestelling na ruim 4 maanden nog niet ontvangen, alwel betaald. Je krijgt ook geen reactie op (meerdere) mails. Ik ben bang dat ik mijn geld gewoon kwijt ben.
Chinese oplichtersbende, denk ik.

14 juni 2021

Tevreden

Al vier paintings af! Altijd goed geleverd en mooi resultaat. Leuk om te doen.

6 juni 2021

Oplichters

Oplichters. Ik weet vrij zeker dat de positieve beoordelingen door de onderneming zelf worden geplaatst. Producten worden bij AliExpress besteld en voor een veelvoud in NL verkocht. Levertijd van meerdere weken, producten komen uit China. Schildersezel was 10 cm groot!! Voor kabouters? Bovendien brak het over bij uitklappen. Ook penselen van bijzonder slechte kwaliteit, breken direct over. Dit soort bedrijven moeten echt aangepakt worden!

3 juni 2021

Niet voor herhaling vatbaar

Heel leuk ontwerp maar in sommige van de kleuren zat te weinig pigment waardoor je het nummer blijft zien. De bijgeleverde lijst die niet goedkoop was is veel te klein. Niet voor herhaling vatbaar. Ook geen reactie gehad op mij email

Doreen

22 maj 2021

Super

Aantal keren al besteld hier. Leuke schilderijen en met de morgen in huis collectie ook nog mega snel in huis! Topp

22 maj 2021

Teleurstellend

Had een bestelling geplaatst omdat er stond op voorraad. Blijkt echter dan een voorraad te zijn bij de leverancier. Jammer dat het niet duidelijk wordt aangegeven en dat je gewoon 3 weken moet wachten ook al is het op voorraad. Bestelling ontvangen binnen de aangegeven tijd van max 28 dagen.
Helaas was de bestelling defect. Lamp van de LED vergrootglas werkt niet en ja ik weet hoe de batterijen erin moeten.☺ Bestelling aangemeld voor retour en retourformulier ontvangen. Opgestuurd en dan zou je je geld binnen 2 weken terug op je rekening moeten ontvangen. Helaas is dat tot op heden niet gebeurd. Gemaild maar ook daar geen reactie op ontvangen.
Teleurstellend!

21 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enorm tevreden over meerdere bestellingen

Snelle en perfect levering.

Tijdens de lockdown heb ik deze nieuwe hobby ontdekt. Inmiddels heb ik meerdere bestellingen gedaan waaronder ook een schildering van een dierbare foto. Dit maakt het nog iets specialer om te schilderen en om het vervolgens een mooi plekje in huis te geven.

Wat betreft de bestelling; de poster is netjes verpakt, de verf is ideaal genummerd zodat het makkelijk is met schilderen. Tevens worden diverse penselen meegeleverd.

Ook enorm leuk als persoonlijk (verjaardags)cadeau voor anderen!

20 maj 2021

Fehlende Zahlen in den Feldern

Lange Lieferzeit, sehr dunkel alles und leider mehrere Felder (Größere Felder) ohne Zahlen...
Werd mal schauen wie ich das am Ende wirklich fertig bekomme..

10 maj 2021

Helaas....

Helaas! Na bijna 5 weken geen product, geen track and trace en na 2 berichten ook geen bericht terug. Vraag me af of ik nog iets ga krijgen.....
teleurstellend....

8 maj 2021
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slecht geleverde producten. Geen aanrader!!

Ik vind het een geweldige hobby om te doen, maar ik zou hier nooit meer bestellen. De canvas kwam opgerold en verkreukeld binnen. Moest de canvas (met een theedoek) strijken om het fatsoenlijk recht te krijgen. De verf in sommige potjes was compleet hard geworden door uitdroging. Zag via de track and trace dat dit uit China kwam wat ik op voorhand niet wist. De canvas komt in grote lijnen overeen met het plaatje, maar is niet zo gedetailleerd als ik verwacht had. Kortom, geen aanrader! Blijf me verbazen dat dit zo geleverd is door een bedrijf die uitsluitend deze producten levert..

8 maj 2021

Topsite

Dit is de meest geweldige hobby ,en de leuksts site voor je paintings .Snelle service en altijd leuke nieuwe aanbiedingen. Heb er al een paar gemaakt .

7 maj 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.