YOKUU has honestly made such a difference in my kitchen. One thing that always bothered me was that lingering dish soap taste on glasses and cutlery, and I haven't had that since switching. We've... Se mer
Företaget har svarat
My husband bought the toilet bomb and it has really helped to get rid of the calcium build up in the toilet. He had to use three bombs and leave them vernight and scrub but it’s the first product to h... Se mer
Företaget har svarat
As I've now read in other reviews, I placed an order and didn't get a single update on it for a week. I've messaged using live chat and got no response at all. I understand it may be a small team bu... Se mer
Op zoveel vlakken een verbetering! De wasstrips bijvoorveeld: het neemt geen plaats in in de kast (in vergelijking met de klassieke wasmiddelen), het wasresultaat is uitstekend en het ruikt lekker fri... Se mer
Skrivet av företaget
Belgien
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Edit:
Ca a été long mais j'ai finalement eu un retour du service client qui a fait le nécessaire pour réexpédier ma commande que j'ai finalement reçue.
--------------------------
Commande passée le 10/08.
Email reçu le 12/08 m'indiquant que la commande a été expédiée.
Le suivi du transporteur indique que le colis est toujours en préparation chez l'expéditeur.
C'est toujours le cas le 23/08.
Plusieurs messages envoyés, par différents biais pour demander de l'aide.
Mon paiement est bien débité mais je n'ai rien reçu ; que ce soit les produits ou une réponse de la part de Yokuu.
Je suis très déçue.

Svar från YOKUU
I bought yokuu's hand soap starter kit because I wanted to reduce my plastic waste and it's so great! The glasses are high-quality and their thyme and sea salt tablet smells amaaaaazing.
Tevreden over de produkten.
Alleen jammer dat bij de 1ste navulling van de handzeep, het pompje al niet meer werkt! Zeep ga ik dus niet meer bestellen.
Allergiespray is super!

Svar från YOKUU
Ik kreeg van de Natuur Compleet winkel een pakje was strips gratis mee , moest toch een was draaien dus gelijk de strips uitgetest. Ik kan nu al zeggen dat ik meer producten ga uit proberen, ben dus zeer tevreden. Raad het anderen zeker aan.
Een vier voor de producten en een -1 voor de leveringen. Als de producten zo goed niet waren was ik al over gestapt naar een ander merk leveringen duren altijd meer dan 8 dagen al eens gehad 3 weken toen heb ik 4 winkels afgereden voor de producten die ik nodig had tot mijn bestelling er was, dit is toch niet normaal. Nu 29 april nog niets ontvangen van de bestelling van 21 april.
Ik gebruik Yokuu reeds enkele jaren. Het schoonmaken is zoveel gemakkelijker en sneller gedaan. Wat heel fijn is, is dat er geen agressieve chemische producten meer nodig zijn. Mijn favorieten: de allesreiniger, badkamerreiniger en de wc-tabs. Gebruik de badkamerreiniger wel niet op blauwe natuursteen want dan krijg je na geruime tijd een witte waas. De badkamerreiniger en allesreiniger zijn wel super voor het toilet. Ziet er als nieuw uit, ook de onderkant van de bril. Ik spuit dagelijks een beetje van beiden tegelijk in het toilet voor dit resultaat. De handzeep ben ik sinds een maand aan het proberen. Ben er heel tevreden mee. Merk dat mijn handen niet meer uitgedroogd zijn en zachter aanvoelen. Bij de was merkte ik dat je de machine best niet te vol doet omdat je anders witte vlekken op donker wasgoed krijgt. Voor de rest wel tevreden over dit product. Vloerreiniger is eveneens top, je ziet de vuiligheid eraf komen. Ben echter een beetje terughoudend hier wat parket betreft. Daarom wissel ik hier af met de natuurzeep die door de fabrikant aanbevolen wordt. De allergiespray werkt voor mij goed. Merk toch dat ik minder last heb van allergiesymptomen sedert ik deze gebruik. Alles bij elkaar zeer blij met Yokuu. Ook de klantenservice is prima. Bij één bestelling zouden 10 gratis wasstrips geleverd worden doch deze ontbraken bij levering. Kreeg onmiddellijk antwoord op mijn mails en de producten werden binnen de kortste keren nageleverd. Dank je wel Yokuu, dikke pluim op alle gebied!
Ik bestelde de allergie spray. De bestelling werd vlug geleverd, helaas ontbrak een deel. Ik meldde dit en onmiddellijk werden de ontbrekende delen opgestuurd.
De spray doet goed zijn werk, ik snotter niet meer, geen jeukende ogen,... Bovendien is het makkelijk in gebruik. Ik ben fan !
Fijne spuitflessen zeker als je niet veel kracht in je handen hebt
De producten zijn fijn in gebruik. Merk nog niet echt dat het stof langer wegblijft maar hou goede hoop.
De vaatwastabletten echter vind ik echt geen aanrader……. Vaak niet goed schoon maar vooral die wit uitgeslagen glazen vind ik echt heel heel jammer. Dit product van Yokuu ga ik zeker niet nog een keer kopen.
De allesreiniger is zo gemakkelijk in gebruik. Helemaal fan. Verder gebruik ik ook de wasstrips en de toiletbombs, heel tevreden over het resultaat
Een dikke pluim voor de yokuu allesreiniger. We hadden over ons lederen analine zetelkussen (heel fragiel soepel leder) een domino effect, een glas rode wijn had zich tragisch verspreid en met uitbreiding het natuurhouten tv meubel meegepakt.
Nu komt het!
Sproeien met de oplossing gedeminiraliseerd water plus een parel allesreiniger... na enkele minuten met een licht vochtige microvezeldoek over het kussen gegaan en laten drogen . Verbluffend, niks meer te zien, idem voor het houten meubel.
Ik gebruik de producten een goed half jaar ik denk dat de aanwezigheid van de goede bacteriën de werking inderdaad versterken Merci Yokuu!
Ik ben net begonnen met het gebruiken van de vloerreiniger en ik ben helemaal fan. Het maakt grondig en zeeeeer gemakkelijk schoon. Het is zo kloppend om met bacteriën te werken in plaats van tegen. Ik ga de andere producten ook allemaal uitproberen en ik denk zomaar dat dit mijn nieuwe schoonmaak-companion wordt. Dank je wel YOKUU!
Ik gebruik al jaren ecologische reinigingsproducten, maar omdat het idee van reinigen met de hulp van de natuur mij wel aansprak, heb ik al verschillende YOKUU producten uitgetest. We hebben geen last van allergieën dus daarvoor hoeven we het niet te doen.
Het meest ben ik fan van de allesreiniger en de vloerreiniger.
De allesreiniger gebruik ik hoofdzakelijk voor werk- en meubeloppervlakken en ik heb de indruk dat het stof steeds langer wegblijft na verloop van tijd. De spray is bovendien erg gebruiksvriendelijk en je komt er lang mee toe. Een ander groot voordeel vind ik de navullingen, waardoor je amper afval hebt.
De vloerreiniger ruikt subtiel fris, is erg zuinig in gebruik en reinigt prima. Verwacht echter geen mirakels: nieuwe vlekken gaan na het reinigen niet spontaan van de vloer verdwijnen ;-)
De spray voor badkamers gebruik ik alleen aan de wastafel, voor de douche vind ik hem niet krachtig genoeg (kalkaanslag).
Het vaatwasmiddel valt wel wat tegen. Soms heb ik witte aanslag op de vaat. Ik denk dat het aan een te lage temperatuur van het water ligt bij de keuze voor het auto of eco programma. Op dat vlak presteert het ecologische product dat ik voordien gebruikte toch beter.
De wc-bom werkt heel goed, maar laat ze minstens een paar uur trekken zodat de reinigingskracht voldoende tot uiting komt.
Ik ga zeker ook de glasreiniger eens uitproberen nu ik lees dat anderen daar goede ervaringen mee hebben.
Kortom, vooral positieve ervaringen hier. Of het werkelijk met de bacteriën te maken heeft, daar ben ik nog wat sceptisch over. Vooral het feit dat het milieuvriendelijke én zuinige producten/verpakkingen zijn die op alle oppervlakken veilig gebruikt kunnen worden mét resultaat, geven bij mij de doorslag.
Voor alle soorten kleding, ook voor alle kleuren, geen plastic afval, ruikt heerlijk..❣️
Sinds een jaar heb ik de producten van yokuu in huis. Ik las het verhaal, wilde dit graag uitproberen, maar was wel wat sceptisch. Was het niet te mooi om waar te zijn? Ondertussen testte is al alles uit. Het is belangrijk wel de tips eens na te lezen (online via de site), het is soms wat omdenken en anders gaan gebruiken.
De allesreiniger is één van mijn favorieten. Daar kan je echt veel mee doen. Voor echt vervuilde zaken moet je eventjes laten inwerken. Ik houd ook van de geur.
Ook de wasstrips kunnen mij bekoren. Erg subtiel aroma na't wassen, doet zijn werk goed.
Toilet bombs: heerlijke geur, doen wat ze moeten doen!
Vaatwastabletten: echt zeer goed!
Website is gebruiksvriendelijk en producten komen snel toe.
Ik houd van dit merk, de producten, ...
I really love the ethos of the company and it's environmental status but I found my clothing average. I don't like my clothing to be heavily scented but some fragrance would be nice but with this I detected no fragrance after washing or line drying. I'm sure the clothing was clean but I don't know for sure. Not my field of expertise. I've recently sampled another company's products with same ethos and marketing which I have found superior. Sorry but not for me. I appreciate your work but your product is not for me and most importantly I question their disolvability because for 1st time ever my washing machine malfunctioned after using your product. Water wouldn't drain as if something was clogging it snd your product was the only change to my wash routine.
Received a sample of yokuu laundry sheets. I could smell them before I opened the envelope! Such a lovely fresh scent. Very impressed with the product, so small but can be used for a large load and still leaves all the laundry smelling fresh. Hadn't heard of prebiotic cleaning products before, ingenious idea! Love them!
Thuis en in onze accommodaties (yurts) gebruik ik sinds een paar weken Yokuu. Echt alle producten zijn geweldig en zorgen voor schoon-schoner-schoonst!
En ik begin nu te merken dat er minder stof is, dat vind ik heel wonderlijk! De geuren zijn heel subtiel en aangenaam. De sprayflacons zijn ook heel fijn, geven een superfijne nevel waardoor er een goede verdeling is. Ook over de wasgoedstrips ben ik heel tevreden.
Sokken en shirts van puberzoons behielden nog wel eens een geurtje na het wassen (ik waste altijd al met eco-proodukten), maar met het wasprodukt van Yokuu is die geur nu weg. Niet meer twijfelen...gewoon gaan gebruiken: dat is beter voor ons mensen en beter voor de aarde! Het is toch ook heel logisch eigenlijk: de goede bacteriën gebruiken die voor ons 'opruimen' i.pv. dat we ze proberen te bestrijden.
zoals beloofd een sample gekregen. de wasstrips ruiken heerlijk!
nu nog een wasje draaien en dan met zekerheid weten of ik ga bestellen. bedankt alvast voor de samples.
Yokuu is een verrassend fijn kuisproduct, dat je huis bijzonder proper houdt zonder de industriële elementen van andere kuisproducten.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.