Jatkuvia ongelmia sivuston latautumisen kanssa. Kun annan palautetta, sitä ei oteta tosissaan. Omat tunnit -osioon voi tallentaa vain muutaman tunnin. Tunnin nimellä haettaessa, tunteja latautuu vain... Se mer
Ladattu appsi toimiii hyvin iPhonella, mutta esim. Samsungin tablettiin appsia ei saa ladattua ollenkaan ja nettiyhteydellä jumittaa ja pätkii pahasti, myös tavan läppärillä sama juttu. Itse sisältö o... Se mer
Nettipalvelu ei aukea saamallani tunnuksella. Mistään ei löydy sähköpostia tai puhelinnumeroa asiakaspalveluun. Mitä ihmettä pitäisi tehdä, kolmen kuukauden paketti on maksettu, mutta en pääse palvelu... Se mer
Hei, Olen tehnyt vasta muutaman lyhyen joogaharjoituksen ja lyhyen ajan vuoksi vauhti on vähän liian nopea näin aloittelijalle ja liikkeet ovat vähän hankalia, koska minulla on ollut ongelmia selä... Se mer
Yoga, but more flexible! Yogaia is a live, interactive online yoga studio - open 24/7 - with over 100 new classes a week for all levels.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
I mostly practice on classes in Finnish language so I speak for those. Teachers seem to know what they are doing and classes are excellent. The vary of classes is great and there is always a class you can make what ever your fysical and emotional mood is.

Svar från Yogaia
Jostain syystä tekninen toteutus oli heikko, tunnit näkyivät huonosti.

Svar från Yogaia
Yogaia on saanut minut innostumaan joogasta, vaikka aikaisemmin olin sitä mieltä, ettei se todellakaan olisi minun lajini. On mahtavaa, miten monenlaisia tunteja on tarjolla, aina voi valita omaan tilanteeseen sopivan harjoituksen. Ohjaajat ovat ammattitaitoisia, lempeitä ja kannustavia, ja muutenkin hyvällä fiiliksellä. Yogaia mahdollistaa joogan missä vain, milloin vain ja vailla paineita. Ja se sopii kaikille, niin mielenrauhaa meditaatiosta etsiville kuin vatsalihaksia core-tunneilla treenaaville. Super!

Svar från Yogaia
Olen todella tyytyväinen Yogaian tuntivalikoimaan ja -määrään.
Tunteja on riittävän monenlaisia ja tarpeeksi paljon. Aina tulee jotakin uutta. Mindfulness-tunteja tulee useimmiten tehtyä ja niistä tulee aina hyvä olo. Suosittelen Yogaiaa kaikille.

Svar från Yogaia
Yogaia madaltaa omaa kynnystäni kehonhuoltoon. Sopivalla hetkellä kotona voi vain laittaa tunnin pyörimään ja joogailut on hoidettu. :-)

Svar från Yogaia
Hyvät tunnit ja asiansa osaavat ohjaajat. Haastavia tunteja hikitarpeeseen ja venyttelyä rauhoittumiseen, suosittelen!

Työssäkäyvälle livetunnit mahdottomia.

Svar från Yogaia
Aina löytyy sopiva tunti tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Svar från Yogaia
So many different sorts of lessons and teachers to choose from, and the quality is high.

Svar från Yogaia
Aivan ihanaa kun voi milloinka vain valita tunnin käytössä olevan ajan mukaan. Aloittaminen on hankalaa kun on helppo jättää tekemättä, mutta kun pääsee vauhtiin kasvaa nälkä syödessä. Hyvät ja selkeät opettajat, kiitos tästä mahdollisuudesta tehdä kotona harjoituksia!!

Svar från Yogaia
Kiva palvelu, hyviä tunteja. Toivoisin, että pysyy nimenomaan joogapalveluna, jumpat sitten erikseen.

Svar från Yogaia
Käytän tallenteita ja ne on loistava idea treenata silloin kun itselleen sopii.

Svar från Yogaia
Muuten ihan huippu, mutta hirmu usein tulee ilmoitus ettei löydä verkkoa. Ihanaa kun toimii chromecastin kanssa.

Paras käyttämäni nettiliikuntapalvelu.

Svar från Yogaia
Yogaian avulla olen saanut jälleen kiinni liikkumisesta. Se, että voi milloin vain tehdä vaikkapa vain vartin harjoituksen, on tosi hyvä. Suosittelen lämpimästi, varsinkin, jos aikasi on kortilla ja lähteminen tuottaa tuskaa. :)

Svar från Yogaia
Ihana palvelu! Tallenteet ovat hyödyllisiä kiireiselle, aina ehtii mukaan =)