Jedna herbatka kupiona przez Allegro.pl, zero zgody z mojej strony na telefon. Sprzedawcy bezczelnie wydzwaniają z „rabatami”. Nigdy więcej. Problem ma sporo osób. Zgłaszajcie do UOKiK. Gdy poprosiłam... Se mer
Det här tycker kunderna
Długo się zastanawiałam nad zakupem i przyznaje, ze dosc krytycznie i z niedowierzanem słuchałam wszysrkich reklam i zachwytów nad tym produktem. Mylilam się😁 Yerba od Yerbador to prawdziwy sztos! Cz... Se mer
Google maps mi po raz 2 usuwa komentarze . Oczywiście firma zadbala zeby negatywne komentarze byly usuwane.To jest Yerbamafia! Nie polecam. Dobry produkt nie potrzebuje reklamy… kupilam pierwszy i ost... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jesteśmy Yerbador!🌿 Tworzymy najlepszą Yerba Matę w Polsce! DLA CIEBIE 🫵🏻 Codziennie dokładamy wszelkich starań, byś był zadowolony nie tylko z naszego produktu ale też z naszej obsługi klienta 😊 Będzie nam niesamowicie miło jak podzielisz się z nami swoim doświadczeniem 🫶🏻 Keep calm and... drink YERBA! 🧉
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 29 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Bardzo smaczne herbaty polecam…
Bardzo smaczne herbaty polecam serdecznie
Przepyszna herbata uwielbiam ich…
Przepyszna herbata uwielbiam ich produkty
naprawdę polecam :)
Bardzo dobra yerba polecam 5/5
Bardzo polecam
Yerba
Bardzo dobra yerba aż współlokator dał mi do spróbowania polecam dla wszystkich
Uporczywe nękanie telefonami
Straszliwe, uporczywe nękanie telefonami po kilkanaście/kilkadziesiąt razy dziennie od niemal dwóch lat. Najbardziej agresywny marketing, jaki znam. Nic nie dają prośby o usunięcie nr telefonu z bazy danych. Uporczywe nękanie z wielu różnych numerów. Zdecydowanie nie polecam, straszna firma
Banda nieogarniętych ludzi złożyłem…
Banda nieogarniętych ludzi złożyłem zamówienie ktore potem anulowałem dzwonili w 3 msc ponad 10 razy za każdym razem każe im usunąć swój numer i za każdym razem potwierdzają że usunęli po czym dzwonią kolejny raz. Kazałem dać kierownika do telefonu to po 10 sekundach że nie da rady. Kazałem że ma zadzwonić w ciągu 2 dni i oczywiście cisza. Nie polecam zakupów w takim sklepie który nie szanuje kompletnie klienta.
Yerba świetna
Yerba świetna! Zamówiłem owoce tropikalne i mega fajnie czuć ich posmak. Brak pyłu to jest coś co odróżnia ją od innych, które piłem wcześniej. Wysyłka na czas
Bałagan i brak możliwości reklamacji
Dostałam złe herbaty. Nie mogę wysłąć reklamacji. Nie da się załączyć wymaganych zdjęć, a bez tego nie chcą mi przyjąć reklamacji.
Reklamacja to koszmar!
W przypadku reklamacji zaczynają się schody. Po pierwsze nie ma nr do działu reklamacji. Gdy się dzwoni na nr ze strony odzywa się sprzedawca, który nic nie wie.
Nie da się z telefonu załączyć zdjęcia (które musi być inaczej nie wyśle się formularza). Zdjęcie trzeba najpierw pomniejszyć (ściągnąć sobie program do pomniejszania zdjęć na komputer). Mimo wielokrotnego kontaktu i różnych obietnic nic nie zostało zrobione. Pani z działu reklamacji zapewniła mnie, że herbaty które dostałam to to samo tylko inna nazwa. Więc nas oszukują. sprzedają kilka rodzajów herbat (ja sprawdziłam 4) i okazuje się, że to to samo pod inną nazwą. Dramat. Nadal sprawa nie jest załatwiona. Więcej od nich nie kupię i szczerze odradzam.
Miałem 3 kontakty z konsultantami…
Miałem 3 kontakty z konsultantami Yerbador.pl dwa pierwsze to mówiąc delikatnie słabe. I gdy nadzieja odeszła to 3 kontakt z panią Olgą przywróciło mi nadzieje i chęć dalszych zakupów z firmy. Pani jest profesjonalnie przygotowana, bardzo pomocna i to co najważniejsze " jak mówi, tak robi" Brawo dla pani Olgi... Wszyscy konsultanci powinni brać z niej przykład. Dziękuję i bardzo polecam!!!

Firma okropna
Firma okropna. Zamówiłam w grudniu zestaw. Bardzo długa dostawa, bo mieli jakieś błędy w systemie. No i codzienne telefony po kilkanaście razy. To jest tak męczące. Co chwilę namawianie na nowe zakupy. Zwrócenie uwagi konsultantom aby przestali dzwonić nic nie pomaga a blokowanie numerów nic nie daje.

Naciągacze
Jakby się dało, to dałabym 0😔
Okropna firma.
Człowiek raz zamówi Yerbe i wydzwaniają po kilka razy dziennie i namawiają na kolejne rzeczy. Mimo próśb o niedzwonienie, dalej było to samo - pan stwierdził że się zapisałam do newslettera to dzwonią. Ale newsletter jest po to, żeby dostawać e-maila z promocjami czy nowościami i jak bd chciała to skorzystam albo się skontaktuje. Bardzo nachalni ludzie, nie polecam totalnie. Porażka po prostu. Tacy akwizytorzy.

Svar från Yerbador
Yerbador skupił promowanie swoich…
Yerbador skupił promowanie swoich herbatek magicznych za pomocą leku ozempic, ciągle wyświetlają mi się reklamy yerbadoru gdzie kobieta blond włosy mówi o ozempic i jego działaniu gdyż podlega to karze do 2 lat pozbawienia wolności według prawa polskiego ale oni sobie nic z tym nie robią dziwna firma do tego uprawa agresywny marketing telefoniczny to i w internecie robią furorę na ozempic

Absolutnie NIE polecam!!
Absolutnie NIE polecam!!! Zestaw na prezent świąteczny zamówiłam i zapłaciłam 17 grudnia. Do świąt paczka nie dotarła, pomimo licznych zapewnień konsultantów, że jest w drodze. W poniedziałek po świętach zadzwoniłam, okazało się, że paczka nawet nie wysłana. Złożyłam reklamację, anulowałam zamówienie (telefonicznie- gdzie konsultant zapewniał, że skutecznie, a następnie przez wypełnienie stosownego formularza). W dniu następnym mam informację, że paczka została nadana. Ręce opadają. Zastanawiam się w jaki sposób reklamują tę firmę te wszystkie „gwiazdy” i „znakomitości”. NIGDY NIC TU NIE KUPIĘ!

Svar från Yerbador
Błędne wskazówki nawigacyjne i brak profesjonalizmu przy organizacji nagrań do social mediów
Zgłosiłam się na ofertę z grupy facebookowej na krótkie nagranie contentu (25-30 min, naturalna obecność przed kamerą, ciepły uśmiech, pozytywna energia). Zostałam umówiona na wczesną godzinę rano w Warszawie.
Przedstawiciel podał oficjalny adres biura (Łucka 20/1102), ale z dopiskiem "w nawigacji proszę wpisać Wronia 20" – adres całkowicie mylny, nieistniejący w tym kontekście, bez żadnych oznaczeń firmy. Nie dołączył pinezki, dokładnych wskazówek ani numeru telefonu na wypadek problemów (numer infolinii musiałam znaleźć sama).
W dniu nagrania zero odpowiedzi na wiadomości i brak kontaktu. Wejście do biura jest całkowicie ukryte – wgłąb budynku, bez szyldu czy oznaczenia. Po długim poszukiwaniu zadzwoniłam na infolinię, gdzie zostałam praktycznie zbyta i usłyszałam wymówkę, że rzekomo „wyszli po mnie”.
Firma nie pokusiła się nawet o przeprosiny, a tym bardziej o jakąkolwiek rekompensatę za zmarnowany czas i dojazd z powodu ich winy – zlecenie nie doszło do skutku wyłącznie przez ich dezorganizację i mylne wskazówki.
Yerbador kreuje się na premium markę z estetycznymi reelami pełnymi „pozytywnej energii”, ale osoby współtworzące ten content traktuje w sposób lekceważący i nieprofesjonalny.
Zmarnowany czas, dojazd i nerwy. Nie polecam żadnej współpracy przy nagraniach czy produkcjach reklamowych. Zero przeprosin, ignorancja i brak propozycji należytej rekompensaty.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.