Yerbador Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Długo się zastanawiałam nad zakupem i przyznaje, ze dosc krytycznie i z niedowierzanem słuchałam wszysrkich reklam i zachwytów nad tym produktem. Mylilam się😁 Yerba od Yerbador to prawdziwy sztos! Cz... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Miałem 3 kontakty z konsultantami Yerbador.pl dwa pierwsze to mówiąc delikatnie słabe. I gdy nadzieja odeszła to 3 kontakt z panią Olgą przywróciło mi nadzieje i chęć dalszych zakupów z firmy. Pani je... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Tebutik
  2. Ekologisk butik

Skrivet av företaget

Jesteśmy Yerbador!🌿 Tworzymy najlepszą Yerba Matę w Polsce! DLA CIEBIE 🫵🏻 Codziennie dokładamy wszelkich starań, byś był zadowolony nie tylko z naszego produktu ale też z naszej obsługi klienta 😊 Będzie nam niesamowicie miło jak podzielisz się z nami swoim doświadczeniem 🫶🏻 Keep calm and... drink YERBA! 🧉

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 29 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

158 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fatalna firma

Fatalna firma. Zero kontaktu w sprawie zamówienia. Potrafią tylko namawiać na zwiększenie zamówienia.

18 september 2026

Nękanie telefonami

Nękanie telefonami, próby wyłudzenia opłaty przez telefon lub link, pytają o dane bankowe, a nawet próbują kontaktować się prywatnie, unikać jak ognia

17 september 2026

It’s a scam website

It’s a scam website. You place an order, the payment is taken from your account, but you don’t receive any confirmation email or the product. Their phone lines are switched off, and they don’t respond to emails. Money lost!!!

12 september 2026

Wydzwaniają bez zgody marketingowej

Jedna herbatka kupiona przez Allegro.pl, zero zgody z mojej strony na telefon. Sprzedawcy bezczelnie wydzwaniają z „rabatami”. Nigdy więcej. Problem ma sporo osób. Zgłaszajcie do UOKiK. Gdy poprosiłam o usunięcie danych i koniec dzwonienia, pan na linii się śmiał.

9 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pomimo pięciokrotnego zapewniania przez…

Pomimo pięciokrotnego zapewniania przez konsultanta że numer zostanie wykasowany dalej jestem nękany telefonami a mój numer nie został usunięty i regularnie do mnie dzwonią choć wyraźnie wskazałem żeby wykasować mój numer i nie wydzwaniać do mnie więcej

7 september 2026

nieuczciwa praktyka i nękanie

Już poraz kolejny zamawiam w tej firmie i zawsze jest ta sama historia - sms "coś nie tak z pani zamówieniem" i co się okazuje, że wszystko jest w porządku tylko chcą naciągnąć żeby cos jeszcze domówić. Miliony telefonów z różnych ich numerów bez przerwy "czy nie potrzebuje pani zrobić kolejnego zamówienia", "a może kubeczek?"
Składasz zamowienie i jest to równoznaczne z lawiną telefonów.
Te ich smsy, że zamówienie jest zablokowane to po prostu nie uczciwa praktyka!!!! a telefony są strasznie nękające. Całe szczęście yerbe można kupować również w innych firmach!!!!

7 september 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Google maps mi po raz 2 usuwa…

Google maps mi po raz 2 usuwa komentarze . Oczywiście firma zadbala zeby negatywne komentarze byly usuwane.To jest Yerbamafia! Nie polecam. Dobry produkt nie potrzebuje reklamy… kupilam pierwszy i ostatni raz matche od tej firmy. Wydzwaniaja non stop i nekaja telefonicznie … dramat

3 september 2026

Zamówienia nie otrzymałam

Zamówienia nie otrzymałam, ale po wystawieniu negatywnej opinii i wielokrotnych próbach kontaktu dostałam zwrot pieniędzy. To było 4 miesiące temu i od tego czasu jestem NĘKANA telefonami mimo WIELOKROTNYCH próśb mailowych i telefonicznych o usunięcie moich danych i zapewnianiu mnie, że zostały usunięte. Dziś dzwoniono do mnie pięciokrotnie z kilku różnych numerów, jest to mocne przegięcie. Sprawę zgłaszam do UODO i wszystkim będącym w podobnej sytuacji polecam zrobić to samo.

22 april 2026

nie oceniam herbaty

nie oceniam herbaty, bo już nie pamiętam. Natomiast sposób w jaki firma działa zasługuje na krytykę. Nękanie wręcz telefonami, za każdym razem z innego nr tel, nie reagowanie na wycofanie zgód marketingowych, mimo wielu próśb.

12 augusti 2026

Wydzwaniają ciągle

Wydzwaniają ciągle do mnie mimo mojego wyraźnego zaznaczenia że nie życzę sobie tego, ciągle z nowych numerów! Nie zrobiłam nawet zamówienia, wpisałam tylko swoje dane w formularz przy składaniu zamówienia ale w ostatniej chwili się rozmyśliłam i nie dokończyłam tego zamówienia. Straszni nagabywacze. Nie polecam!!!!

30 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Po prośbach o usunięcie numeru z listy…

Po prośbach o usunięcie numeru z listy marketingowej, telefony ustają jedynie na jakiś czas, nigdy go nie usuwają. Gdy minie kilka tygodni znowu zaczynają nękać telefonami, nawet po kilka razy dziennie.

Dawno nie żałowałem tak zakupu w jakimś sklepie.

21 juli 2026

Porażka

Porażka
Po złożeniu zamówienia, mimo braku zgody na kontakt telefoniczny dostałem telefon marketingowy z propozycją rozszerzenia zamówienia. W związku z tym napisałem mail, że rezygnuję z zakupu i proszę o zwrot pieniędzy. Paczka wróciła do nadawcy, pieniądze nie wróciły do mnie, za to cały czas dostaje marketingowe telefony. Odradzam szczerze!

20 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skorzystałam z oferty ' miód rzepakowy…

Skorzystałam z oferty ' miód rzepakowy 40g i 3 gratisy które były wymienione. Zaraz po zamówieniu otrzymałam telefon od Yerbadorq.Namawiano mnie na promocję jednak nie skorzystałam. Wspomniałam o gratisach i mężczyzna, który że mną rozmawiał, wymienil, ielony jęczmień. Dzisiaj otrzymałam potwierdzenie zamówienia, z którego wynika, że otrzymam tylko miód i ebok z przepisami a o pozostałych gratis nic. Zaraz zadzwoniłam do Yerbador. Pani stwierdziła, że powinnam w zamówieniu wymienić te gratisy. Ebok otrzymałam pomimo,że nie potwierdziłam tego gratisu.
Czuję się oszukana. Nigdy więcej nic tam nie kupie.Nie polecam.

13 juli 2026

Polecam omijać

Zamówienie złożyłam 2 miesiące temu, miał to być prezent dla bliskiej mi osoby. Zaraz po złożeniu zamówienia zadzwoniła do mnie pracownica zachęcając do skorzystania z promocji (przy 2 opakowaniach yerby, każda wychodziła taniej). Mimo braku chęci dokupowania z mojej strony, pani była bardzo natarczywa, więc stwierdziłam, że dla świętego spokoju, domówię jedno opakowanie na sprobówanie. Pani dorzuciła je do mojego zamówienia i chciała, bym podała jej kod blik w celu opłacenia. Gdy nie chciałam tego zrobić (zwłaszcza, że numer, z którego dzwoniła nie był podany na stronie), pani zaproponowała, że wyśle mi sms z linkiem, który przeniesie mnie do strony z płatnościami (marketing, który wygląda jak oszustwo i próba kradzieży). Nie zgodziłam się i powiedziałam, że rezygnuję z tego dodatkowego produktu, na co pani stwierdziła, że się nie da, bo już go dodała i muszę opłacić (!). Zapytałam co, gdy nie opłacę, pani powiedziała, że całe zamówienie zostanie anulowane. Powiedziałam, że w takim razie niech zostanie anulowane, to ja zamówię po prostu ponownie to samo. Wtedy pani jednak nagle udało się usunąć dodatkowy produkt. Po pół godzinie miałam kolejny telefon od innego pracownika z tym samym "zachęcaniem" do skorzystania z promocji. Od tamtej pory mam mnóstwo telefonów równie natarczywych jak te pierwsze, nie pomaga blokowanie, bo za każdym razem inny numer. Najpierw dzwonił pan pytając jak się sprawdza produkt. Powiedziałam, że był to prezent dla kogoś, więc nie umiem powiedzieć dokładnie, ale z tego co słyszałam, to obdarowana osoba była zadowolona. Pan bardzo natarczywie próbował mnie podejść, żebym jednak złożyła kolejne zamówienie (że może następny prezent, albo dla siebie itd.). Na każde moje "nie jestem zainteresowana" pan próbował znaleźć inny powód, dla którego miałabym kupić kolejną yerbę. Ostatecznie udało się pana przekonać, że nie kupię na razie nic. Mimo to, od tego czasu co parę dni mam telefon z takimi samymi pytaniami jak mi się produkty sprawdzają itd. Nie dość, że nie zapisują moich odpowiedzi (a ileż razy można odpowiadać, że to był prezent, a ja yerby nie lubię), to jeszcze pracownicy nie mają pojecia co zamówiłam, bo za każdym razem pytają jakie to produkty były. Wyrażając zgodę spodziewałam się sms-ów z informacjami o promocjach i nowościach, a nie spamu, telefonów na miarę oszustw i niekompetencji pracowników. Przy dzisiejszym telefonie chciałam cofnąć zgodę na przetwarzanie danych, to pani nieco opryskliwie odpowiedziała mi, że muszę sobie napisać maila w tej sprawie, bo ona mi tej zgody cofnąć nie może. Napisałam więc maila i liczę, że tym razem to pomoże uporać się z nimi. Gdyby nie ta natarczywość, to pewnie bym dalej korzystała z ich produktów (jako kolejne prezenty), ale teraz raczej polecam wszystkim omijać z daleka.

19 maj 2026

Męczą telefonami

Złożyłem pierwsze zamówienie około miesiąca temu i codziennie dostaje od nich kilka telefonów, bez przerwy dzwonią i nie da się tego zablokować bo za każdym razem jest inny numer. Zdecydowanie nie polecam

10 juli 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.