Det här tycker kunderna
Zeer tevreden over Zorg van de Zaak ( tegenwoordig Zekerarbo ). Ik ben een aantal keer bij Mevr. Sala geweest en wat een professionele vrouw. Zeer meedenkend en goed en duidelijk handelend. Con... Se mer
Hele slechte ervaring met ZekerArbo als Arbodienst, als werknemer.
Ik heb echt hele slechte ervaring als werknemer met ZekerArbo (eerst Alpina). Mijn arboarts kwam 3 keer verdeeld over 4 maanden niet opdagen. Ik zat in reintegratieproces, en was compleet aan het zwemmen wat ik moest doen qua opbouw/uren. Heb ze ook erg vaak gebeld: om te vragen of iemand mij kon bellen over mij en wat er aan de hand was. Ik werd nooit teruggebeld. Zelfs na het indienen van een klacht werd ik niet gebeld. Pas 1.5 maand later, nadat ik en mijn werkgever beide hebben gebeld, kreeg ik een keer respons. Echt meest waardeloze ervaring ooit, ik denk niet dat de arts hier iets aan kon doen, want er gingen dingen mis met de agenda's, en de migratie van 2 bedrijven bij hen, maar niemand voelde zich ook maar een beetje verantwoordelijk voor mijn case, en ik ben nooit gebeld door een casemanager, met uitleg of iets. Ik voel me echt totaal niet gehoord door deze organisatie en raad dan ook niet aan met hen te werken. Terwijl ik dit type, zit ik overigens weer te wachten op een afspraak met mijn arboarts die nu al een kwartier te laat is, en mogelijk weer niet komt opdagen.
Onprofessioneel
Mijn eerste gesprek met een van de praktijkondersteuners verliep eigenlijk prettig. Ze kwam begripvol over, stelde gerichte vragen en luisterde echt naar hoe ik mijn mentale klachten beschreef. Aan het einde vroeg ze zelfs nog hoe ik me op dat moment voelde en of ik nog iets wilde delen.Het tweede gesprek met de bedrijfsarts was daarentegen compleet het tegenovergestelde. Toen ik haar over mijn klachten vertelde, hield ze een preek – met een glimlach die ze probeerde te verbergen – over hoe wat meer beweging mijn klachten wel zou verhelpen. Natuurlijk weet ik dat beweging een positieve invloed kan hebben, maar het voelde ontzettend onprofessioneel om te zitten glimlachen terwijl ik net in tranen had verteld hoe zwaar het me valt. In plaats van hulp/begrip kreeg ik een soort pleister met ‘meer bewegen’ erop geplakt, en dat was het dan: klaar, je kunt weer door. Ik snap het echt niet. Ik ben huilend naar huis gefietst.
ZekerArbo ontzettend slechte communicatie en totaal geen betrouwbaarheid.
ZekerArbo; Ontzettend slechte communicatie en totaal geen betrouwbaarheid. De eerste afspraak met de bedrijfsarts: niemand kwam opdagen. De tweede afspraak, een maand later, werd minder dan een uur van tevoren geannuleerd – zonder uitleg en zonder vervangende arts. Nu moet ik wéér een maand wachten.
Voor mensen die bezig zijn met re-integreren en al in een lastige situatie zitten, helpt dit totaal niet. Sterker nog: het werkt juist averechts en vergroot de stress. In plaats van ondersteuning voelt het alsof je alleen maar wordt tegengewerkt in je herstelproces.
Het geeft mij sterk het gevoel dat het welzijn van mensen hier totaal niet centraal staat, maar dat alles draait om commercie. Zeer teleurstellend en absoluut geen aanrader.
Wat gaat er niet mis
Wat gaat er niet mis?
Ze willen je het idee geven om je verhaal te kunnen doen, maar het eind van het relaas haal je nooit. De (zelfbenoemd) arts laat je simpelweg niet uitspreken, hetgeen getuigd van een groot disrespect en een denigrerend gevoel voor client. Wel vervelend is dat deze wel aan een half verhaal van client conclusies verbind, hetgeen ik terug moet terug horen bij mijn werkgever.
Voorbeeld, ik noem de term "OV" en ik wilde over de inspanning vertellen die het me kost om op mijn werk te komen. Zover ben ik echter niet gekomen, bij de term "OV" had de (zelfbenoemd) arts het over niet reizen in de spits, terwijl ik alleen de inspanning uit wilde leggen. Tevens koppelt deze een 3 uurs werkdag aan toe, terwijl ik er zelf nooit over begonnen ben.
Ik heb gelukkig de situatie dat ik kan en mag schakelen op mijn werk tussen fysiek aanpakken en administratie, dus die 3 uur zijn "not leading". Kort gezegd, het maakt mijn reis van huis naar werk en terug echt geen 10 kilometer korter.
Ik heb al verschillende gesprekken met deze gehad, maar het eerste gesprek vond ik tot nu toe nog steeds de meest opmerkelijke (nergens opgenomen in zijn rapportage overigens). Hij herhaalde meerdere keren dat hij wel degelijk "arts" was, en daarmee onderbrak hij meerdere keren het gesprek. Hij vond het kennelijk belangrijk om het meerdere keren te benoemen.
Als ik mijn fiets naar de fietsenmaker breng, mag ik toch wel hopen dat hij daadwerkelijk fietsenmaker is, en geen warme bakker. Waarom zou je het zo vaak willen benoemen? Dat doen alleen mensen met twijfels!
Als hij al afgestudeerd zou zijn als arts dan moet dat in mijn beleving op de "Charl Schwietert academie" zijn geweest, anders kan hij het tentoongestelde gedrag niet verantwoorden (denk ik).
Belachelijk slecht bedrijf
Belachelijk slecht bedrijf. Kan 5 keer een vraag stellen een geen antwoord op krijgen. Ontzettend omslachtelijk een gesprek voeren, constant door je heen praten om daarna de boel totaal niet bergijpen en dan vervolgens maar ophangen omdat het "te persoonlijk wordt" aangezien je op een gegeven moment geiirriteerd begint te reageren omdat je niet sirieus word genomen. En als je dit aankaart bij de volgende persoon die je aan de lijn krijgt, dan mag je ze natuurlijk niet verwijten op een onprofessionele gedrag. Ronduit belachelijk dit, gaat hier gewoon om je gezondheid, mooi om te weten dat hier zo lax over gedaan wordt verder. Snap wel dat er 2 sterren voor de review staat op deze manier. Ik schrok er eerst nog van maar nu achteraf kan ik het me heel goed begrijpen.
Communicatie min min
Hele slechte communicatie van desbetreffende bedrijfsarts. Bepaalde elementen die naar voren zijn gebracht miste ik in de analyse. Desbetreffende arts via telefonisch consult om opheldering gevraagd en toen begon de desbetreffende arts denigrerend te praten en als ik aan het woord was, gaf de desbetreffende arts aan of ik mijn mond wilde houden omdat hij nu wat wil zeggen. Stond perplex van zijn houding. Als dit letterlijk zorg van de zaak moet betekenen dan is er denk ik wel iets mis.
Onbegripvol personeel
Receptioniste is zeer onklantvriendelijk, onbeschoft en wilt niet luisteren.
Kan geen vragen formuleren.
Bijv: Clientcode?!
Het klinkt al een stuk prettiger als er wordt gevraagd:
Heeft u uw clientcode bij de hand? / zou u kunnen vertellen wat uw clientcode is? / mag ik uw clientcode alstublieft?
Vervolgens vertel ik wat mij dwars zit waar heel geïrriteerd op gereageerd wordt en ik mij er bij neer moet leggen dat dat is hoe ze werken. Totaal geen begrip, geen erkenning, geen empathie.
Ik raakte gefrustreerd en kijkend naar mijn situatie kon ik dit er niet bij hebben. Ik ben uit mijn slof geschoten, niet netjes van mij. Maar ik voelde mij zo niet gehoord.
Deze receptioniste is echt een “pareltje” om te hebben in een bedrijf waar zorg en herstel voor op zou moeten staan.
Ik zit thuis met lichamelijke klachten…
Ik zit thuis met lichamelijke klachten op moment waardoor ik niet goed zit in mijn vel.
Gister een gesprek via teams gehad met de praktijkondersteuner, wat een naar mens is dat zeg!
Ze lopen alleen maar te pushen om weer aan het werk te gaan terwijl bij lange na nog niet eens haalbaar is. Ook loopt mijn contract af, krijg ik de vraag of ik al ergens aan het solliciteren ben. Nou volgens mij staat dat even helemaal los van mijn herstel! Dus ik heb geantwoord van nee mijn gezondheid staat nu voorop, de rest komt wel want ik zit nu ook niet zo goed in mijn vel. Krijg ik doodleuk als antwoord: ja de werk sfeer kan er ook aan bijdragen om weer beter in je vel te zitten. Waarop ik haar zeg heb je wel geluisterd naar wat er net verteld is? Begon ze ook over thuisarts.nl
Ik heb verteld dat voor de klachten die ik heb ik 6 weken rustig aan moet doen, zegt ze ja ik hoor vaak dat het na 4 weken al beter zou moeten gaan. Staat er in het verslag dat ze wel verwachten dat er binnen 1-2 weken misschien weer werkhervatting mogelijk is. Nou daar klopt geen bal van!
Bedrijfsarts
Sommige medewerkers van zorg en zaak zijn wel heel vriendelijk, maar het Bedrijfsarts dat is een hele nare man.
Deze man hoort niet in de bedrijfsarts stoel te zitten. Gevoelsmatig heeft hij kenmerken van een Machtmisbruiker /witteboordcrimineel, zeer onvriendelijk man. In begin is hij wel heel vriendelijk maar later dan wordt je gewoon verrast hoe iemand zo kan zijn. Gevoelsmatig Zeer partijdig voor de werkgever. Gevoelsmatig heeft hij een oordeling al klaar liggen, ik voel me niet gehoord, niet begrepen. Na het gesprek moet je meteen gaan anders zorgt hij wel dat je gaat, hij is heel onbeschoft. Op dit moment voel ik me machteloos, Onrecht gevoel. Zij hebben alle macht. Tevens ben ik bang dit te plaatsen maar mijn gevoel zegt dat ik wel iets moet zeggen.
Pas op, dit bedrijf is er niet voor jou
Alleen slechte ervaringen met dit bedrijf gehad. Als je hier te maken krijgt met een bedrijfsarts, wees heel voorzichtig. Je zal er ongetwijfeld goeie tussen hebben zitten maar het gevoel wat ik keer op keer kreeg was dat dit bedrijf niet aan jouw kant staat.
Wees heel voorzichtig met wat je zegt, deze mensen zijn niet je vrienden. Wees waakzaam op praktijken die niet mogen en neem niets zomaar voor waarheid aan. Mijn ervaring is dat er veel werd gelogen, zelfs in de medische rapportages. Er is zelfs een berisping gekomen voor de desbetreffende bedrijfsarts door het tuchtcollege.
Let op dat je rechten niet geschonden worden, en dat je niet wordt geforceerd over je grenzen te gaan. Schakel desnoods juridische hulp in!!
Van de wal in de sloot geholpen
Na mijn uitvallen i.v.m. een bore-out werdt ingezet op re-integratie op dezelfde werkplek i.p.v. op een andere afdeling binnen de een grote organisatie. Ik ben eigenlijk van de wal in de sloot geholpen want mijn klachten zijn tijdens mijn “herstelperiode” weer toegenomen.
Respect en veel dank voor de begeleiding van Zorg van de Zaak
Vandaag had ik mijn laatste gesprek met Meryl Sala na het overlijden van onze zoon (Pim, 05-04-2024) en de zware hartoperatie van een van onze andere zoons (Marc, 04-11-24). Hoewel het een keer mis is gegaan met een afspraak (ik had naar Rotterdam gemoeten zonder dat mij dat duidelijk was. Ik had op het moment van die afspraak voor het eerst na het overlijden van onze zoon een crematie) zijn verder alle gesprekken telefonisch geweest. De gesprekken vooral met Meryl Sala (maar ook 2 met een van de artsen) hebben mij erg veel gegeven en hebben absoluut een therapeutische, helende en warme, steunende ervaring gegeven!!! Ik ben hier oprecht enorm dankbaar voor!!! Diep respect voor hoe jullie hiermee om zijn gegaan. Ik vind dat dit gezegd en bekend moet zijn. Ik hoop ook dat zij (in het bijzonder Meryl Sala) hiervoor van hun werkgever de verdiende waardering zullen ontvangen!
M.vr.gr.
Mariette Visser
Zeer tevreden over Zorg van de Zaak (…
Zeer tevreden over Zorg van de Zaak ( tegenwoordig Zekerarbo ).
Contact was uitstekend, er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en samen gekeken hoe we het beste een plan van aanpak konden doen.
Daarna na elk bezoek werd er een verslag gestuurd naar zowel mijn werkgever als naar mij, zodat er voor beide partijen duidelijkheid is.
Via deze weg wil ik Mevr. Sala nogmaals bedanken voor wat zij voor mij heeft betekend.
Onwaarschijnlijke instelling
Hoewel de medewerkers super aardig en meelevend zijn is Zorg van de Zaak, die tegenwoordig Zeker Arbo heet een onprofessionele instelling, waarbij je zo'n anderhalf jaar aan het lijntje wordt gehouden en dan pas wordt doorgestuurd naar Ergatis (niet naar UWV) zodat het de werkgever nog meer geld gaat kosten. Over Ergatis heb ik echt geen goed woord over, en hun terugkoppeling naar Zorg van de Zaak is eveneens slecht.
Door stress van dit alles ben ik uiteindelijk nog zieker geworden als dat ik al was.
Kost je veel geld als werkgever
Kost je veel geld als werkgever.
Ze zijn niet samenwerkend. Voelt een medewerker zich niet lekker ? Geeft niks we bellen over 6 weken wel weer.
Dan is er weer een bel momentje, nog steeds niet lekker ? We bellen over 6 weken weer….
Medewerkers zitten hierdoor lang in de ziekte wet.
Kost veel geld !
Bedroevend
Ze zijn niet te bereiken. Algemeen telefoonnummer wordt niet opgenomen. Hoe maak je het nog lastiger?
Inloggen is iedere keer weer een uitdaging.
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden, werknemer krijgt mail waar slechts een datum in staat zonder tijd. Wordt niet overlegd of werknemer kan. Werknemer kan zelf geen afspraak wijzigen. Erg lomp en ongebruiksvriendelijk. Bedrijfsarts J.P.M Zondag komt zelf te laat op zijn afspraken, terwijl je van een telefonische afspraak een grote mond krijgt als je de eerste keer niet (in staat bent) opneemt. Mr Zondag komt erg ongeïnteresseerd over, en luistert maar half naar wat je te zeggen hebt en trekt hier zijn eigen conclusie uit. Kijk ook niet naar lichamelijke aandoening wat betreft oorzaak ziekmelding. Aantal keer een telefonische afspraak gehad, toen is er vanuit zorg van de zaak besloten dat ik op locatie moest komen omdat ze graag wouden zien hoe het ging met mijn lichamelijk herstel. Er is niet eens naar gekeken, ging puur om de vraag wat ik wel en niet kan. Had net zo goed via teams of telefoon gekund. Zeer zeer slechte ervaring. Zie erg tegen mijn volgende afspraak op.
ZEER SLECHT!
ZEER SLECHT!
Meneer Jonker gehad als bedrijfsarts, meneer kwam elke afspraak 10 tot 30 minuten telaat.
Was erg denigrerend en wist vragen over reintegratie niet te beantwoorden.
Hun moesten mij 91 procent ziektegeld…
Hun moesten mij 91 procent ziektegeld uitbetalen. Dit omdat mijn werkgever DE ZEEMANSBEURS B.V. IJMUIDEN. GERUND DOOR MIKE HAGENDOORN EN ZIJN ZOON "DE PROTOGE" DYLAN HOGENDOORN. ER ZO EEN POTJE VAN MAKEN DAT IK NA 3 MAANDEN NOG STEEDS GEEN ARBEID CONTRACT HEB BESPROKEN OF LAAT STAAN GETEKEND! EN IK Krijg een bedrijf ongeval waarbij ik mijn elleboog brak. En hij "appte" mij de volgende ochtend dat ik niet meer terug hoefde te komen! Maar dat mag dus niet!!! En wat doen ze ook nog!! Ze geven het uiteindelijk wel aan jullie bedrijf door dat ik ziek ben. Maar ik heb het zelf maar 2 weken eerder gemeld bij het UWV! EN IK KREEG VAN JULLIE EEN Email dat IK BIJ DE BEDRIJFSARTS MOET KOMEN VAN "ZORG VAN DE ZAAK" EN IK MOEST JULLIE "APP" DOWNLOADEN!!! WAAR IK DE AFSPRAAK IN KON TERUG ZIEN. EN DAT ZAG IK OOK!! TOTDAT JULLIE ER INEENKEER LUCHT VAN KREGEN DAT IK HET UWV ALLES HAD LATEN REGELEN. EN" POEF" ALS SNEEUW VOOR DE ZON VERDWENEN DE. AFSPRAAK MET DE BEDRIJFSARTS!!!!!! EN DAT DEDEN JULLIE NATUURLIJK OM DEZELFDE REDEN ALS DE ZEEMANSBEURS B.V!!! ZODAT JULLIE NIET HOEFDE TE BETALEN!!! CONCLUSIE: WAT HEB IK? DE ZAK GEKREGEN OMDAT IK MIJN ELLEBOOG HEB GEBROKEN.IK KRIJG VAN HET UWV €256 NETTO IN DE WEEK! TEGEN OVER DE €2200 NETTO DIE IK BIJ DE ZEEMANSBEURS KREEG! EN DAN ZIJN WE ER NOG NIET! NEEE! IK KON DE HUUR VAN MIJN VRIENDIN EN MIJN HUIS NIET MEER BETALEN! DUS!! HUISUITZETTING! EEN RELATIE TUSSEN MIJN VRIENDIN EN MIJ DAARDOOR NA 15 JAAR OP DE KLIPPEN. GEEN SCHADE VERGOEDING! IK MOET A.S DONDERDAG WEER NAAR HET ZIEKENHUIS OMDAT IK WAARSCHIJNLIJK ONHERSTELBARE SCHADE AAN MIJN ARM HEB. ZO!!! EN DAN KOMT NU MIJN TROEF IK HEB AL EEN VOORVONNIS VAN DE RECHTBANK GEZIEN! IK HEB DE FNV HET JURIDISCH LOKET EN ADVOCAAT EISENBERGER. AAN MIJN ZIJDE. DUS " ZORG VAN DE ZAAK" IK VIND HET VOOR JULLIE BEDRIJF MISSCHIEN WEL ZO VERSTANDIG OM OP MIJN NL55ABNA0814513905 TNV. R.BIJLARD. OOK MAAR NET ALS DE ZEEMANSBEURS. DE RESTERENDE MAANDEN DIE OP MIJN WERKGEVER VERKLARING STAAN 10. TOT AUGUSTUS 2025. €2200,- NETTO IN DE MAAND. NAAR MIJN REKENING OVERMAKEN. IK GEEF JULLIE VANDAAG DE 26-11-2024. 14 DAGEN DE TIJD VOOR BETALING. EN ANDERS TREK IK JULLIE IN HET
SAMEN ZWEER SPELLETJE,DAT JULLIE SAMEN MET DE ZEEMANSBEURS DEDEN. OOK EEN TELOORGANG DENK IK? Jullie mogen mij emailen als jullie vragen hebben.
Slecht geholpen
Ik ben helemaal niet geholpen. Alles was in het belang van het bedrijf er is totaal niet geluisterd naar mijn gevoel. Vervolgens heb ik schriftelijk een klacht ingediend en heb ik daar persoonlijk geen terugkoppeling op gehad. Deze klacht is besproken met de casemanager en mijn werkgever en helemaal niet met mij.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.