Høj kompetence, altid god service og fantastiske produkter. Jeg har brugt Zenz produkter og frisør gennem de sidste 5 år, både farve og klip og har altid været glad for resultatet. Min frisør i Roski... Se mer
Det här tycker kunderna
Min foretrukne salon. Jeg føler mig altid velkommen i salonen og går derfra med dejlig klip og altid gode råd om pleje. Er også rigtig glad for salonens fantastiske produkter. Stol med massage og en l... Se mer
Företaget har svarat
Rigtig sød frisør, dejlig hårvask med massage. Desværre lykkes det ikke at lave den glidende overgang jeg bad om, så nu har jeg total hak ind midt på håret og det kan ikke nå bag om ørerne, selvom vi... Se mer
Er kommet hos Zenz igennem 15 år fordi de har de bedste, dygtigste og sødeste frisører og fordi de er bæredygtige - jeg kan med god ro nyde alle deres skønne produkter. Min 12-årige datter har også Ze... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos ZENZ byder vi hver måned mere end 6.000 tilfredse kunder velkommen i vores saloner. Siden 1999 har vi arbejdet ud fra en vision om at skabe en moderne og mere bæredygtig tilgang til skønhed – til gavn for både mennesker og planeten. Vi tror på, at naturlig skønhed og sundhed hænger uløseligt sammen. Derfor vælger vi naturlige og økologiske ingredienser, når det er muligt, og vi arbejder hver dag for at minimere brugen af skadelig kemi. Bæredygtighed er ikke en trend hos os – det er en langsigtet forpligtelse og en integreret del af hele vores virksomhed og arbejde med FN’s Verdensmål. Alle ZENZ saloner har siden 2005 været certificeret Grøn Salon. Det betyder, at vi tager hensyn til både miljø og sundhed i alle led – fra produkter til behandlinger. Vi undgår potentielt skadelige stoffer i alle produkter, også i vores egne Svanemærkede og AllergyCertified produkter fra ZENZ Organic Products. I dag er ZENZ Danmarks største grønne frisørkæde. Hos os får du ikke bare smukt og sundt hår – du får en oplevelse med fokus på velvære, kvalitet og omsorg. Nyd friskbrygget økologisk kaffe eller te, afslappende hovedbundsmassage og et roligt øjeblik i en travl hverdag. Vores milde hårfarver kan anvendes af både allergikere og gravide, fordi vi mener, at lækkert hår ikke kræver skadelig kemi. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ZENZ.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Klage over behandling hos Helle Poulsen i Århus Zenz
Jeg har for nylig besøgt Århus Zenz til en hårkur med hovedbundsmassage samt klip hos Helle Poulsen. Desværre var oplevelsen ikke tilfredsstillende.
1, Der blev ikke udført den hovedbundsmassage, som var en del af behandlingen.
2, Vandtemperaturen under hårvasken skiftede gentagne gange fra meget lav til meget høj, hvilket var ubehageligt.
3, Under klipningen blev hårtørreren holdt meget tæt på min hovedbund, så det føltes ubehageligt, og jeg havde svært ved at sidde stille.
4, Helle Poulsen tog telefonen og talte med andre kunder og frisører flere gange under behandlingen, hvilket forstyrrede forløbet og virkede uprofessionelt.
Som daglig leder forventer man et særligt niveau af professionalisme og fokus på kunden. Desværre levede oplevelsen ikke op til mine forventninger.

Skøn service!
Jeg oplever altid en varm og imødekommende service hos Zenz. Denne gang var det sødeste Iben på Vesterbrogade, der stod for min klipning. Hun er virkelig dygtig og forstod præcis, hvad jeg ønskede. Jeg gik derfra med den fineste nye frisure og følte mig i de bedste hænder.

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Jeg er test person for jers…
Jeg er test person for jers shampoo/balsam/treatment pure serie.
Fine produkter, dejligt blødt hår lige efter vask , har dog stadig irriteret hovedbund.

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Vi er meget tilfredse med servicen og…
Vi er meget tilfredse med servicen og klipningen .. vores søn vil ikke klippes andre steder

Om Zenz Godthåbsvej
Jeg havde booket en online tid hos Zenz Godthåbsvej for at få dækket gråt hår. På grund af manglende oplysninger fra et tidligere besøg i en anden Zenz-salon var der usikkerhed om, hvordan behandlingen skulle udføres.
Jeg har forståelse for, at behandlingen ikke kunne gennemføres den dag, men måden situationen blev håndteret på af salonlederen var skuffende. Jeg blev sendt hjem, fordi de lukkede om 45 minutter, uden nogen undskyldning, beroligelse eller forslag til en ny tid.
Umiddelbart efter besøgte jeg Zenz i Frederiksberg Centret, hvor frisøren tog sig tid til at lytte, hjalp mig med at booke en ny tid ugen efter og tilbød en gratis behandling som kompensation for oplevelsen. Det er den form for kundeservice, hvor man føler sig velkommen og hjulpet, som jeg savnede på Godthåbsvej.

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Sød frisør men vær opmærksom på drastiske ændringer er svære uden kemi
Var til frisøren i dag i Aarhus og det var virkelig en sød frisør og hyggelig salon. Mit ønsket resultat kunne desværre ikke opnås og fik lidt en mærkelig undertone fordi det var for stor forskel fra før til efter og da deres farver er uden kemi gør det det vanskeligt. Det ønsket resultat kan dog opnås efter et par sektioner det skal man bare være opmærksom på inden og det havde jeg ikke helt tænkt over. Men igen super sød frisør som gjorde alt muligt.

Solidt håndværk & god stemning
Jeg er i dag blevet klippet af Kristine G i Lyngby, og det var bare en virkelig god oplevelse! Hun brugte tid på at sikre sig, at hun havde forstået mine ønsker. Da hun så begyndte at klippe, var det tydeligt, at hun gjorde sig umage. Jeg er så glad for min nye frisure og kan kun anbefale Zenz i Lyngby og Kristine G.

Great experience at Zenz Aarhus
I had a great experience at Zenz Aarhus, and my hairdresser, Adriana, who coloured and styled my hair. She is both very sweet and professional, and I truly felt well taken care of from the moment my hair was washed, coloured to the final styling.
Adriana took the time to explain how the colour would turn out, and the technique she did is a wet balayage. She asked about my preferences, and made sure everything matched my expectations. The result was exactly what I hoped for, and she made the entire experience very relaxing and enjoyable.
The salon’s atmosphere reflects its name perfectly a calm, peaceful, and welcoming from the moment you walk in.
I would highly recommend this salon to anyone, and Adriana is an absolute sweetheart who takes excellent care of her clients. I would also like to add when I was there the owner was also there and she too is a very sweet. All in all my experience was great.

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Er idag blevet klippet for første gang…
Er idag blevet klippet for første gang i Ndr Frihavnsgade af Victoria og jeg er MEGET tilfreds!
Hun gav god rådgivning omkring mit tynde/fine hår og mine problemer med tør hovedbund.
Kan absolut anbefales og vil helt sikkert komme tilbage.

Flot klipning og dejlig oplevelse hos Zenz på Vesterbrogade
Jeg blev i dag for anden gang klippet af Amalie Marie i salonen på Vesterbrogade. Amalie har begge gange gjort et super stykke arbejde med mit hår.
Begge gange har jeg følt mig meget velkommen, og jeg er blevet mødt af en skøn og positiv energi. Jeg fik kompetent rådgivning og vejledning vedr. frisure, styling og pleje af mit hår.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg er blevet klippet af Amalie. Stor anbefaling herfra :)

Beskadiget hår efter føntørring
Har nu for anden gang gået fra Zens i Aarhus med en super flot klipning, men med hår, der er fuldstændig ødelagt af alt for hård varmebehandling. Frisøren tog føntørren helt ned til håret, og nu er det yderste af mit hår meget beskadiget og stikker i alle retninger. Virkelig ærgerligt at gå til frisør med et ønske om at gøre noget godt for sig selv og sit hår, og gå trist derfra med ødelagt hår man er ked af.
Opdatering: salonen skriver nedenfor, at deres føntørrer ikke kan beskadige hår. Det er simpelthen ikke rigtigt, da jeg fik brændt noget af mit hår af ved en tidligere behandling, hvor jeg gik ned og snakkede med salonen som også tydeligt kunne se hvad jeg talte om og var meget undskyldende. Håret lugtede brændt og knækkede af flere steder. Samme situation igen, med hår der er knækket af. Mit hår er ikke afbleget eller beskadiget, og det så sundt ud inden jeg fik det føntørret. Føntørren blev så varm at jeg brændte mig. Rigtig flotte klipninger, derfor jeg igen stolede på salonen, efter deres undskyldning sidst. Men der er enten noget galt med deres føntørrere eller måden hvorpå de bruger dem.

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
(Some of the) Hairdressers seem bored…Strange
(Some of the) Hairdressers seem bored and depressed. Not able to know how a new color would react to their own former color (from Zenz). That is why you may end up orange. They may tell that people from your country are not so beautiful if you are from somewhere else. They may even go way too far and ask you not to book so many treatments at a time, because they get tired...

Curly haircut Nørrebrogade
I had the coldest haircut experience ever and I didn't get the style I wanted. I explained what style I was aiming for, got my hair washed, cut and I was left under a hair drying thing. My stylist disappeared and after 15 mins I was done. My hair was very flat at the end, she tried to voluminise it with a diffuser and some powder, but it didn't help. I looked like a cow licked my hair down. My fringe looked awful, too. I couldn't wait to get out of the salon. But maybe the worst was the attitude of the stylist. Definitely not going back.

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
uheldig og smertefuld farvning of bryn
Jeg fik farvet mine øjenbryn hos ZENZ nørrebro igår, farvningen gik desværre ikke som forventet. Farvningen resulterede i et rigtig uheldigt resultat, hvor der var rigtig meget restfarve tilbage på min hud. Dette forsøgte frisøren at fjerne men noget opløsningsmiddel, men dette resulterede dog i at min hud ny er helt revet op og jeg har små åbne sår i mit ene øjenbryn. Mit ene bryn sviger og gør stadig ondt her idag, og der sidder meget restfarve fast i de små hudafskrabninger, som giver et meget uheldigt "patchy" udtryk i mit bryn.

Brudestyling af Ildi i Århus
Ildi, fra Zenz i Århus, lagde den smukkeste make-up på mig på min bryllupsdag 28/6. Mit hår var en lang page og der var behov for extensions, og med det, fremtryllede hun en yndefuld lav knold, ligesom jeg drømte om. Hun er nærværende og engageret og meget meget dygtig! De varmeste anbefalinger!

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Verdens bedste oplevelse hos Helle i…
Verdens bedste oplevelse hos Helle i dag. Kan varmt anbefale hende. Jeg fik fik en super god guidning i hvad der er godt for mit hår, og jeg sætter pris på en frisør der er ærlig omkring mine muligheder😍

Kom til en hårkur med…
Kom til en hårkur med hovedbundsmassage.
Jeg blev vist hen til håndvasken og fik vasket mit hår på under 2 minutter samt blev der lagt maske i på de samme 2 minutter.
Jeg sad 10 minutter hvorefter hun kom tilbage og skyllede mit hår og jeg fik en hovedbundsmassage der varede 2 minutter.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og behandling, den var så dårlig at jeg sagde de ikke behøvede at tørre mit hår.
Jeg arbejder selv i servicefaget og var virkelig skuffet.
Jeg havde ikke overskud til at brokke mig da jeg havde haft en dag hvor der ikke var overskud.
Hvis jeg kunne ville jeg ikke engang give dem 1 stjerne.
Forøvrigt kunne man ikke mærke at der havde været maske i håret det var hverken blødt eller duftende.Jeg kommer ikke igen.

Kvalitet.
Zenz får 5 stjerner. Særlig ros til Helle, manager i Aarhus, som leverer kvalitet på højt plan - hver gang. Jeg anbefaler ofte Helle / Zenz efter endt frisørtid, hvor andre spørger, hvor jeg har fået farvet mit hår. Kan på det kraftigste anbefale Zenz.
Det er super ærgeligt at når jeg kommer…
Det er super ærgeligt at når jeg kommer til tiden så vælger hende jeg skal klippes af begynde på at vaske sit eget hår og ordene det selv om det bare er pandehår jeg havde en smule travlt så blev lidt stresset af det men ellers super god til at klippe og virkede meget flink

Svar från ZENZ Organic Hairdressing
Vild med Vitória hos zenz Frederiksberg!
Jeg har været fast kunde i mange år og bliver notorisk klippet hos Vitória, der er i Zenz Frederiksberg.
Vitória er knalddygtig, både til at rådgive om frisure og klippe - og så giver hun en skøn hovedbundsmassage som jeg altid ser frem til! Jeg er så glad for Vitória, at jeg bad om at hun skulle sætte mit hår, da jeg skulle giftes - og det blev SÅ smukt! Det var præcist det jeg havde håbet og vi havde talt om. Og så er Vitória så sød en person, hun er skarp til at fornemme når man er i humør til at snakke, men er også god til at tilbyde stilhed de dage, hvor man kommer som en meget træt mor.
Alti i alt, kæmpe anbefaling af Vitória :)

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.