ZENZ Organic Hairdressing Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Høj kompetence, altid god service og fantastiske produkter. Jeg har brugt Zenz produkter og frisør gennem de sidste 5 år, både farve og klip og har altid været glad for resultatet. Min frisør i Roski... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min foretrukne salon. Jeg føler mig altid velkommen i salonen og går derfra med dejlig klip og altid gode råd om pleje. Er også rigtig glad for salonens fantastiske produkter. Stol med massage og en l... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Rigtig sød frisør, dejlig hårvask med massage. Desværre lykkes det ikke at lave den glidende overgang jeg bad om, så nu har jeg total hak ind midt på håret og det kan ikke nå bag om ørerne, selvom vi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er kommet hos Zenz igennem 15 år fordi de har de bedste, dygtigste og sødeste frisører og fordi de er bæredygtige - jeg kan med god ro nyde alle deres skønne produkter. Min 12-årige datter har også Ze... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Frisersalong
  2. Hårförlängningsfrisör
  3. Butik med hårprodukter
  4. Frisör

Skrivet av företaget

Hos ZENZ byder vi hver måned mere end 6.000 tilfredse kunder velkommen i vores saloner. Siden 1999 har vi arbejdet ud fra en vision om at skabe en moderne og mere bæredygtig tilgang til skønhed – til gavn for både mennesker og planeten. Vi tror på, at naturlig skønhed og sundhed hænger uløseligt sammen. Derfor vælger vi naturlige og økologiske ingredienser, når det er muligt, og vi arbejder hver dag for at minimere brugen af skadelig kemi. Bæredygtighed er ikke en trend hos os – det er en langsigtet forpligtelse og en integreret del af hele vores virksomhed og arbejde med FN’s Verdensmål. Alle ZENZ saloner har siden 2005 været certificeret Grøn Salon. Det betyder, at vi tager hensyn til både miljø og sundhed i alle led – fra produkter til behandlinger. Vi undgår potentielt skadelige stoffer i alle produkter, også i vores egne Svanemærkede og AllergyCertified produkter fra ZENZ Organic Products. I dag er ZENZ Danmarks største grønne frisørkæde. Hos os får du ikke bare smukt og sundt hår – du får en oplevelse med fokus på velvære, kvalitet og omsorg. Nyd friskbrygget økologisk kaffe eller te, afslappende hovedbundsmassage og et roligt øjeblik i en travl hverdag. Vores milde hårfarver kan anvendes af både allergikere og gravide, fordi vi mener, at lækkert hår ikke kræver skadelig kemi. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ZENZ.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

77 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Klage over behandling hos Helle Poulsen i Århus Zenz

Jeg har for nylig besøgt Århus Zenz til en hårkur med hovedbundsmassage samt klip hos Helle Poulsen. Desværre var oplevelsen ikke tilfredsstillende.

1, Der blev ikke udført den hovedbundsmassage, som var en del af behandlingen.
2, Vandtemperaturen under hårvasken skiftede gentagne gange fra meget lav til meget høj, hvilket var ubehageligt.
3, Under klipningen blev hårtørreren holdt meget tæt på min hovedbund, så det føltes ubehageligt, og jeg havde svært ved at sidde stille.
4, Helle Poulsen tog telefonen og talte med andre kunder og frisører flere gange under behandlingen, hvilket forstyrrede forløbet og virkede uprofessionelt.

Som daglig leder forventer man et særligt niveau af professionalisme og fokus på kunden. Desværre levede oplevelsen ikke op til mine forventninger.

17 februari 2026

Kære Nan,

Tak for din henvendelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse fra dit seneste besøg hos ZENZ Århus.

Vi har nu talt grundigt med din frisør om forløbet. Hun fortæller, at du som fast kunde gennem længere tid har haft en tæt og fortrolig relation, og at jeres tone under behandlingen var som den plejer – med grin, personlig dialog og en god stemning. Din frisør oplevede, at du gik herfra tilfreds, og derfor kom din efterfølgende henvendelse som en overraskelse.

Når det er sagt, tager vi naturligvis din feedback alvorligt.

Helle bekræfter, at du fik den kur, der var booket. Hvis hovedbundsmassagen ikke blev oplevet som tydelig eller tilstrækkelig, er det naturligvis beklageligt.
Vedrørende vandtemperaturen kan der forekomme udsving, men det må aldrig give en ubehagelig oplevelse.
Ligeledes beklager vi, hvis føntørringen har føltes for varm.
Det er korrekt, at telefonen besvares i salonen, og at der i perioder kan være behov for at hjælpe kollegaer – men det skal selvfølgelig ikke ske på en måde, der går ud over din oplevelse som kunde.

Som daglig leder har din frisør et særligt ansvar, og det ansvar tager vi/hun alvorligt. Samtidig ved vi, at relationer med faste kunder kan være præget af tryghed og uformel tone, og det kan nogle gange skabe forskellige forventninger til, hvad der opleves professionelt og nærværende.

Vi vil meget gerne finde en god løsning og sikre, at du føler dig mødt og taget seriøst. Hvis du har lyst, inviterer vi dig gerne ned i salonen til en dialog med din frisør, så I kan tale oplevelsen igennem og finde en måde at afslutte forløbet ordentligt på. Alternativt tager vi naturligvis gerne dialogen skriftligt eller telefonisk.

Vores mål er altid, at vores faste kunder føler sig trygge, prioriterede og tilfredse – og det gælder også dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skøn service!

Jeg oplever altid en varm og imødekommende service hos Zenz. Denne gang var det sødeste Iben på Vesterbrogade, der stod for min klipning. Hun er virkelig dygtig og forstod præcis, hvad jeg ønskede. Jeg gik derfra med den fineste nye frisure og følte mig i de bedste hænder.

17 februari 2026

Svar från ZENZ Organic Hairdressing

Tusinde tak for den skønne anmeldelse.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg er test person for jers…

Jeg er test person for jers shampoo/balsam/treatment pure serie.
Fine produkter, dejligt blødt hår lige efter vask , har dog stadig irriteret hovedbund.

13 februari 2026

Svar från ZENZ Organic Hairdressing

Kære Marianne. Jeg er ikke bekendt med hvilke produkter du bruger men måske du skal komme ind til en hovedbundsanalyse, så kan vi måske hjælpe dig. Skriv gerne til dem der har oprette dig som testperson. Venlig hilsen Anne-Sophie

Om Zenz Godthåbsvej

Jeg havde booket en online tid hos Zenz Godthåbsvej for at få dækket gråt hår. På grund af manglende oplysninger fra et tidligere besøg i en anden Zenz-salon var der usikkerhed om, hvordan behandlingen skulle udføres.
Jeg har forståelse for, at behandlingen ikke kunne gennemføres den dag, men måden situationen blev håndteret på af salonlederen var skuffende. Jeg blev sendt hjem, fordi de lukkede om 45 minutter, uden nogen undskyldning, beroligelse eller forslag til en ny tid.
Umiddelbart efter besøgte jeg Zenz i Frederiksberg Centret, hvor frisøren tog sig tid til at lytte, hjalp mig med at booke en ny tid ugen efter og tilbød en gratis behandling som kompensation for oplevelsen. Det er den form for kundeservice, hvor man føler sig velkommen og hjulpet, som jeg savnede på Godthåbsvej.

31 januari 2026

Kære Daniela

Tak for din henvendelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos ZENZ Godthåbsvej ikke levede op til dine forventninger – særligt i forhold til den måde situationen blev håndteret på. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Du havde booket en gloss-behandling, som er en let farveopfriskning og ikke en dækkende farvebehandling til gråt hår. Vores frisør forsøgte at forklare, at der inden for den bookede tid ikke var mulighed for at udføre en helfarvning, som er den behandling, der normalt benyttes for at opnå den ønskede dækning. Der var dog kun noteret oplysninger om tidligere farvebehandlinger og ikke om gloss, hvilket skabte usikkerhed omkring den korrekte fremgangsmåde.

Vi har fuld forståelse for, at behandlingen derfor ikke kunne gennemføres den dag. Det, vi derimod beklager oprigtigt, er, at du ikke oplevede at blive mødt med den omsorg, undskyldning og løsningsorienterede tilgang, som du med rette kan forvente. At du blev sendt hjem uden et konkret forslag til en ny tid eller en ordentlig afslutning på situationen, lever ikke op til vores standard for kundeservice eller ledelsesmæssigt ansvar.

Din feedback er meget vigtig for os, og vi tager den alvorligt. Vi vil bruge den internt til at sikre, at lignende situationer fremover bliver håndteret med større tydelighed, empati og ansvarlighed – både fagligt og menneskeligt.

Vi vil meget gerne have mulighed for at følge op på sagen og give dig en bedre oplevelse hos os. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på info@zenz.dk hvorefter jeg personligt vil sørge for, at du får en passende kompensation for den manglende service samt hjælp til at finde en ny tid, der passer til dit behov.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Sød frisør men vær opmærksom på drastiske ændringer er svære uden kemi

Var til frisøren i dag i Aarhus og det var virkelig en sød frisør og hyggelig salon. Mit ønsket resultat kunne desværre ikke opnås og fik lidt en mærkelig undertone fordi det var for stor forskel fra før til efter og da deres farver er uden kemi gør det det vanskeligt. Det ønsket resultat kan dog opnås efter et par sektioner det skal man bare være opmærksom på inden og det havde jeg ikke helt tænkt over. Men igen super sød frisør som gjorde alt muligt.

17 januari 2026

Kære Maja,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både frisøren og den hyggelige salon i Aarhus.

Vi beklager, at det ønskede farveresultat ikke kunne opnås med det samme. Større forandringer kan i nogle tilfælde kræve flere behandlinger, og vi tager din feedback med os, så forventningerne kan afstemmes endnu tydeligere fremover.

Tak for din forståelse og for at fremhæve frisørens indsats.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Solidt håndværk & god stemning

Jeg er i dag blevet klippet af Kristine G i Lyngby, og det var bare en virkelig god oplevelse! Hun brugte tid på at sikre sig, at hun havde forstået mine ønsker. Da hun så begyndte at klippe, var det tydeligt, at hun gjorde sig umage. Jeg er så glad for min nye frisure og kan kun anbefale Zenz i Lyngby og Kristine G.

9 januari 2026

Svar från ZENZ Organic Hairdressing

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en så god oplevelse hos Kristine i ZENZ Lyngby. Hun gør sig altid umage med at lytte til kundens ønsker og skabe et resultat, der føles helt rigtigt, så det er dejligt at høre, at det også var din oplevelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye frisure, og tak fordi du vil anbefale både Kristine og salonen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Great experience at Zenz Aarhus

I had a great experience at Zenz Aarhus, and my hairdresser, Adriana, who coloured and styled my hair. She is both very sweet and professional, and I truly felt well taken care of from the moment my hair was washed, coloured to the final styling.

Adriana took the time to explain how the colour would turn out, and the technique she did is a wet balayage. She asked about my preferences, and made sure everything matched my expectations. The result was exactly what I hoped for, and she made the entire experience very relaxing and enjoyable.

The salon’s atmosphere reflects its name perfectly a calm, peaceful, and welcoming from the moment you walk in.

I would highly recommend this salon to anyone, and Adriana is an absolute sweetheart who takes excellent care of her clients. I would also like to add when I was there the owner was also there and she too is a very sweet. All in all my experience was great.

6 januari 2026

Dear Sarah,

Thank you so much for your kind review.

We’re very happy to hear that you had a great experience at ZENZ Aarhus and that Adriana took such good care of you. It means a lot to us that you felt comfortable, well informed, and satisfied with the result.

We’re also delighted that you enjoyed the calm and welcoming atmosphere of the salon. Thank you as well for your kind words about our owner, they are truly appreciated.

We look forward to welcoming you back again.

Best wishes,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er idag blevet klippet for første gang…

Er idag blevet klippet for første gang i Ndr Frihavnsgade af Victoria og jeg er MEGET tilfreds!
Hun gav god rådgivning omkring mit tynde/fine hår og mine problemer med tør hovedbund.
Kan absolut anbefales og vil helt sikkert komme tilbage.

2 december 2025

Kære Anette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Victoria, og at hendes rådgivning omkring dit hår og hovedbund gjorde en forskel. Det betyder meget for os, at du føler dig tilfreds og vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Flot klipning og dejlig oplevelse hos Zenz på Vesterbrogade

Jeg blev i dag for anden gang klippet af Amalie Marie i salonen på Vesterbrogade. Amalie har begge gange gjort et super stykke arbejde med mit hår.

Begge gange har jeg følt mig meget velkommen, og jeg er blevet mødt af en skøn og positiv energi. Jeg fik kompetent rådgivning og vejledning vedr. frisure, styling og pleje af mit hår.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg er blevet klippet af Amalie. Stor anbefaling herfra :)

19 november 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og især hos dygtige Amalie Marie.

Det betyder meget for os, at du føler dig velkommen og får den rådgivning og pleje, du har brug for.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang og fortsætte med at give dig den bedste oplevelse.

Beskadiget hår efter føntørring

Har nu for anden gang gået fra Zens i Aarhus med en super flot klipning, men med hår, der er fuldstændig ødelagt af alt for hård varmebehandling. Frisøren tog føntørren helt ned til håret, og nu er det yderste af mit hår meget beskadiget og stikker i alle retninger. Virkelig ærgerligt at gå til frisør med et ønske om at gøre noget godt for sig selv og sit hår, og gå trist derfra med ødelagt hår man er ked af.

Opdatering: salonen skriver nedenfor, at deres føntørrer ikke kan beskadige hår. Det er simpelthen ikke rigtigt, da jeg fik brændt noget af mit hår af ved en tidligere behandling, hvor jeg gik ned og snakkede med salonen som også tydeligt kunne se hvad jeg talte om og var meget undskyldende. Håret lugtede brændt og knækkede af flere steder. Samme situation igen, med hår der er knækket af. Mit hår er ikke afbleget eller beskadiget, og det så sundt ud inden jeg fik det føntørret. Føntørren blev så varm at jeg brændte mig. Rigtig flotte klipninger, derfor jeg igen stolede på salonen, efter deres undskyldning sidst. Men der er enten noget galt med deres føntørrere eller måden hvorpå de bruger dem.

8 oktober 2025

Kære Josephine

Tusind tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at du er gået fra salonen med en følelse af, at dit hår er blevet beskadiget – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen af vores kunder skal have.

Vi vil dog gerne forsikre dig om, at vi i ZENZ udelukkende arbejder med professionelle, skånsomme føntørrere, som er designet til at beskytte håret. De kan ikke blive så varme, at de brænder håret af, og de slår automatisk fra, hvis temperaturen bliver for høj eller føntørreren kommer for tæt på.

Når vi laver en blowout, kombinerer vi både varm og kold luft for at opnå et glansfuldt og holdbart resultat – og vores frisører er uddannet og meget opmærksomme på at udføre dette korrekt og skånsomt.

Hår kan dog godt reagere forskelligt på varme, især hvis det i forvejen er tørt eller porøst, og derfor vil vi meget gerne tilbyde dig at kigge forbi, så vi kan se på dit hår sammen og vejlede dig i den bedste pleje fremadrettet.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte i salonen.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

(Some of the) Hairdressers seem bored…Strange

(Some of the) Hairdressers seem bored and depressed. Not able to know how a new color would react to their own former color (from Zenz). That is why you may end up orange. They may tell that people from your country are not so beautiful if you are from somewhere else. They may even go way too far and ask you not to book so many treatments at a time, because they get tired...

9 mars 2025

Kære Jasmin Maya.

Mange tak for din besked. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, som ikke har levet op til dine forventninger – det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at stå for.

Jeg har forsøgt at finde dig i vores system, men kan desværre ikke finde en registrering på dit navn. Vil du være sød at sende os lidt flere oplysninger, såsom dato for dit besøg, hvilken salon du var hos og eventuelt hvilket navn bookingen var lavet under? Du kan sende det til info@zenz.dk. Så vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere og vende tilbage til dig.

På forhånd tak for hjælpen, og vi ser frem til at høre fra dig.

Curly haircut Nørrebrogade

I had the coldest haircut experience ever and I didn't get the style I wanted. I explained what style I was aiming for, got my hair washed, cut and I was left under a hair drying thing. My stylist disappeared and after 15 mins I was done. My hair was very flat at the end, she tried to voluminise it with a diffuser and some powder, but it didn't help. I looked like a cow licked my hair down. My fringe looked awful, too. I couldn't wait to get out of the salon. But maybe the worst was the attitude of the stylist. Definitely not going back.

13 september 2025

Hi Viktoria,

Thank you for sharing your feedback. We are truly sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

At ZENZ, we always aim to provide our guests with a professional and pleasant visit. In some cases, we use a heat hood during styling, as it can help enhance curls and give a more natural, long-lasting result – especially when using our Curly products.

We would love to invite you back for a complimentary consultation and wash & styling, so we can ensure you leave the salon feeling happy with your hair. Please call us at 35 39 36 39 or email me at info@zenz.dk and we will find a time that suits you.

Kind regards,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

uheldig og smertefuld farvning of bryn

Jeg fik farvet mine øjenbryn hos ZENZ nørrebro igår, farvningen gik desværre ikke som forventet. Farvningen resulterede i et rigtig uheldigt resultat, hvor der var rigtig meget restfarve tilbage på min hud. Dette forsøgte frisøren at fjerne men noget opløsningsmiddel, men dette resulterede dog i at min hud ny er helt revet op og jeg har små åbne sår i mit ene øjenbryn. Mit ene bryn sviger og gør stadig ondt her idag, og der sidder meget restfarve fast i de små hudafskrabninger, som giver et meget uheldigt "patchy" udtryk i mit bryn.

9 september 2025

Svar från ZENZ Organic Hairdressing

Kære Louise. Mange tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre, at din behandling hos os ikke levede op til dine forventninger, og at du har oplevet både ubehag og irritation i huden. Det er naturligvis langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Når vi fjerner overskydende farve, anvender vi en mild citrusolie, som normalt er skånsom for huden. Det lyder derfor som om, at huden kan være blevet irriteret, hvis området er blevet gnubbet for hårdt i forsøget på at fjerne restfarven.

For at vi kan vurdere situationen bedst muligt, vil vi meget gerne se et billede af området. Derefter kan vi aftale, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre – både i forhold til pleje af huden og en løsning på det kosmetiske resultat.

Indtil da anbefaler vi, at du undgår at røre ved området, holder huden ren og tør, og eventuelt bruger en mild, uparfumeret creme for at lindre irritation.
Du er velkommen til at kontakte mig på info@zenz.dk, så vil jeg personligt tage mig af det og finde en rimelig løsning til dig.
Mange hilsner Anne-Sophie

Brudestyling af Ildi i Århus

Ildi, fra Zenz i Århus, lagde den smukkeste make-up på mig på min bryllupsdag 28/6. Mit hår var en lang page og der var behov for extensions, og med det, fremtryllede hun en yndefuld lav knold, ligesom jeg drømte om. Hun er nærværende og engageret og meget meget dygtig! De varmeste anbefalinger!

27 juni 2025

Kære Linette,

Tusind tak for din smukke anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at Ildi kunne være med til at gøre din bryllupsdag helt, som du havde drømt om, både med make-up og hår. Hun vil blive utrolig glad for dine rosende ord. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt tilpas på en så vigtig dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Verdens bedste oplevelse hos Helle i…

Verdens bedste oplevelse hos Helle i dag. Kan varmt anbefale hende. Jeg fik fik en super god guidning i hvad der er godt for mit hår, og jeg sætter pris på en frisør der er ærlig omkring mine muligheder😍

1 september 2025

Hej Malene,

Tusind tak for de søde ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse hos Helle, og at hendes vejledning var hjælpsom. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at se dig igen snart!

Kom til en hårkur med…

Kom til en hårkur med hovedbundsmassage.
Jeg blev vist hen til håndvasken og fik vasket mit hår på under 2 minutter samt blev der lagt maske i på de samme 2 minutter.
Jeg sad 10 minutter hvorefter hun kom tilbage og skyllede mit hår og jeg fik en hovedbundsmassage der varede 2 minutter.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og behandling, den var så dårlig at jeg sagde de ikke behøvede at tørre mit hår.
Jeg arbejder selv i servicefaget og var virkelig skuffet.
Jeg havde ikke overskud til at brokke mig da jeg havde haft en dag hvor der ikke var overskud.
Hvis jeg kunne ville jeg ikke engang give dem 1 stjerne.
Forøvrigt kunne man ikke mærke at der havde været maske i håret det var hverken blødt eller duftende.Jeg kommer ikke igen.

20 augusti 2025

Kære Heide

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at din behandling ikke levede op til forventningerne. Vi kan dog ikke finde dig i vores bookingsystem og ved derfor ikke, hvilken salon du har besøgt.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@zenz.dk med oplysninger om dato, tidspunkt og salon, så vi kan undersøge sagen nærmere.
Vi har flere forskellige typer af kurer og en af dem er parfumefri (duftfri), det lyder til det er den de har brugt uden at spørge dig først. Normalt får man også varme omslag på, så den dampes ind. Så vil gerne undersøge det nærmere.

venlig hilsen
Anne-Sophie ZENZ

Kvalitet.

Zenz får 5 stjerner. Særlig ros til Helle, manager i Aarhus, som leverer kvalitet på højt plan - hver gang. Jeg anbefaler ofte Helle / Zenz efter endt frisørtid, hvor andre spørger, hvor jeg har fået farvet mit hår. Kan på det kraftigste anbefale Zenz.

26 augusti 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det er super ærgeligt at når jeg kommer…

Det er super ærgeligt at når jeg kommer til tiden så vælger hende jeg skal klippes af begynde på at vaske sit eget hår og ordene det selv om det bare er pandehår jeg havde en smule travlt så blev lidt stresset af det men ellers super god til at klippe og virkede meget flink

26 augusti 2025

Svar från ZENZ Organic Hairdressing

Kære Carla. Tusind tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplevede ventetid, selvom du kom til tiden – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager din kommentar til os og vil sikre, at det ikke sker fremover. Det glæder os dog meget at høre, at du var tilfreds med klipningen og oplevede god service. Vi håber at byde dig velkommen igen og give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.
Mange hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vild med Vitória hos zenz Frederiksberg!

Jeg har været fast kunde i mange år og bliver notorisk klippet hos Vitória, der er i Zenz Frederiksberg.

Vitória er knalddygtig, både til at rådgive om frisure og klippe - og så giver hun en skøn hovedbundsmassage som jeg altid ser frem til! Jeg er så glad for Vitória, at jeg bad om at hun skulle sætte mit hår, da jeg skulle giftes - og det blev SÅ smukt! Det var præcist det jeg havde håbet og vi havde talt om. Og så er Vitória så sød en person, hun er skarp til at fornemme når man er i humør til at snakke, men er også god til at tilbyde stilhed de dage, hvor man kommer som en meget træt mor.

Alti i alt, kæmpe anbefaling af Vitória :)

2 juli 2025

Kære Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord om Vitória og vores salon på Frederiksberg 💚

Det betyder meget for os at høre, at du gennem årene har følt dig i trygge hænder hos Vitória. Hun er en særdeles dygtig og dedikeret frisør, og vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hendes faglighed og evne til at skabe en behagelig atmosfære i stolen.

Vi er særligt glade for at høre, at hun fik lov til at sætte dit hår på din bryllupsdag, det er en ære at være en del af så vigtige øjeblikke.

Tak for din anbefaling og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.