Zelf.nl Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Proberen niet uit te betalen als je daar wel recht op hebt. Iedere mail duurt 5 dagen voordat er antwoord op komt, ben je met een simpele melding al snel.meer dan één maand bezig. Mijn reisgen... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Op 14 juli schade gemaakt, vandaag zonder hoofdpijn een schadeformulier digitaal ingevuld, nog telefonisch contact opgenomen en het wassen gewoon TOP deze behandeling. Weet natuurlijk niet hoe het... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste, Ik heb een doorlopende reisverzekering, inboelverzekering en thans ook een all-risk autoverzekering. Je zult vragen waarom allemaal bij zelf.nl maar daar heb ik diverse antwoorden o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij verzekeren alles, in maart 2014 wordt ook de autoverzekering bij julie afgesloten! Wij hebben zelf veel onderzoek gedaan naar de beste en goedkoopste verzekering en dan steken jullie er met kop en... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsagent

Informationen kommer från olika externa källor

Zelf.nl - Verzeker Uzelf Voordelig

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima verzekering, schade snel en goed afgewerkt.

Na een hondenbeet in de tropen met mogelijk gevolg hondsdolheid en met een nabehandeling in Nederland aangestuurd door de GGD en het RIVM, wilde de ziektekosten verzekering niets betalen. De behandelingskosten bedroegen enige duizenden Euro's.
Ten einde raad dan toch maar naar de reisverzekering van Zelf, na een leuk telefonisch gesprek en een aantal gegevens via de mail verstrekt te hebben, had ik na 2 dagen een positief advies en onmiddellijk daarna de kosten op mijn bankrekening overgemaakt.
Een pluim voor deze verzekering.

Ton

4 november 2015

Uitstekende service

Door een ernstige ziekte van mijn vrouw waren wij genoodzaakt om de vakantie naar Zuid Afrika te cancellen.
Binnen 1,5 week werden de tickets helemaal vergoedt en het cancellen
ging heel eenvoudig alles online.
Geweldige service!!!!

4 november 2015
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Administratief loopt het helaas niet vlekkeloos

Bij de kennismaking heel hulpvaardig echter bij de verwerking van administratieve zaken gaat er nogal wat eens mis. Dit wordt uiteindelijk wel rechtgezet na diverse keren bellen maar zou niet nodig zijn als de zaken direct goed worden opgepakt. Opmerkzaamheid is dus wel geboden!

3 november 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ZELF : the best there is ook voor reisverzekeringen

Omdat ik kort voor mijn vakantie ben getroffen door een hartinfarct konden wij helaas niet gaan genieten van een welverdiende vakantie.
Binnen 1 week heeft ZELF de kosten voor annulering van de vakantie overgemaakt op mijn rekening
Hulde voor deze snelle actie !

3 oktober 2015
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onnavolgbaar beleid en niet reageren op klachten

We zijn al vijf jaar klant bij Zelf. Een week voor onze vakantie naar Frankrijk, ontdekte ik dat ik geen groene kaart had. Gebeld met Zelf en daar werd verteld dat deze per mail waren gestuurd. Maar ze zouden er een opsturen. De dag voor onze vakantie kreeg ik een kopie binnen van mijn polis, maar geen groene kaart.
Ondertussen hadden we een extra auto gekocht en deze ook verzekerd bij Zelf. Na een eerste acceptatie, kregen we enkele weken later bericht dat de opgebouwde no claim bij beide auto's op 0 jaren werd gesteld. Na een boel heen en weer gebel, kan dat nu toch teruggedraaid worden. Op klachten wordt niet fatsoenlijk gereageerd; je krijgt ontwijkende antwoorden en geen compensatie voor telefoonkosten of ongemak. Helaas slechte ervaringen met Zelf.

22 juli 2015

goed geregeld

Wat het meeste opvalt is dat wat er gezegd word ook echt waar is.
Dus eigenlijk geen verassingen, wat je vandaag de dag bijna niet meer tegenkomt.

17 april 2015

Slechte afhandeling

Opstapeling van frustratie.
- Schade uitkeren waar de eind partij van af zag, maar toch lopen aandringen, Terwijl het mijn verzekering is???

- Informeren over schade vrije jaren dat ik risico loop eruit gegooid te worden maar brief over voortgang van de zaak was blijkbaar niet nodig

Maar bij herberekenen van de premie kom er opeens achter dat geen verzekering bij zelf kan afsluiten?? dus dan maar de klanten wegpesten want zo voelt dat nu!

17 december 2014

Waardeloze service

Na het melden van de aanrijding vragen gesteld over de aansprakelijkheid. Het blijkt dat het niveau van de medewerkers te raden over laat en bij doorvragen dat het schadeformulier niet goed is gelezen.

Ik snap niet waarom men zo met klanten omgaat en totaal geen antwoord geeft op vragen. Je wordt als klant met een kluitje het riet ingestuurd.

1 december 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een geluk bij een ongeluk !

Een geluk dat ik bij Zelf.nl een reis- en annuleringsverzekering heb afgesloten.
Tijdens mijn vakantie in Oostenrijk mijn enkel gebroken. Moest met ambulance naar Nederland terug vervoerd worden. Vanaf het moment van het ongeval tot thuiskomst alles perfect geregeld.
Afhandeling van mijn aanvraag voor gedeeltelijke terugbetaling van de reissom had om onduidelijke reden vertraging. Een minpuntje dus! Maar......na telefonisch contact hierover binnen twee dagen het schadebedrag op mijn rekening ontvangen. Vijf sterren, dik verdient !

Hans

13 september 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

we hebben een schadeclaim ingediend en de telefoonrekening zou in onvoorzien zitten ivm autopech en steeds alarmnummer van de anwb bellen.maar nu krijgen we opeens niets vergoed

nou wat een slechte zaak zeg. eerst zouden we telefoonkosten en pension kosten vergoed krijgen omdat we pech hebben gehad in de vakantie. dat hebben we telefonisch gemeld, toen heeft een medewerker daar naar gekeken en die vertelde dat kan uit het potje onvoorzien,dus hij heeft ons een schadeformulier opgestuurd. maar ineens krijgen we niets vergoed.wat slecht

10 september 2014
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Reisverzekering??? NOOIT DOEN !!!

Waarschuwing, wanneer u met caravan of camper op weg gaat en U krijgt schade door inbraak wordt er NIETS vergoed. Is mijn ervaring, dus wees gewaarschuwd.

A.Klippel

9 september 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.