Zelf.nl Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Proberen niet uit te betalen als je daar wel recht op hebt. Iedere mail duurt 5 dagen voordat er antwoord op komt, ben je met een simpele melding al snel.meer dan één maand bezig. Mijn reisgen... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Op 14 juli schade gemaakt, vandaag zonder hoofdpijn een schadeformulier digitaal ingevuld, nog telefonisch contact opgenomen en het wassen gewoon TOP deze behandeling. Weet natuurlijk niet hoe het... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste, Ik heb een doorlopende reisverzekering, inboelverzekering en thans ook een all-risk autoverzekering. Je zult vragen waarom allemaal bij zelf.nl maar daar heb ik diverse antwoorden o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij verzekeren alles, in maart 2014 wordt ook de autoverzekering bij julie afgesloten! Wij hebben zelf veel onderzoek gedaan naar de beste en goedkoopste verzekering en dan steken jullie er met kop en... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsagent

Informationen kommer från olika externa källor

Zelf.nl - Verzeker Uzelf Voordelig

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Duidelijk, correct en snel

Het voordeel van Zelf.nl is dat je alles grotendeels zelf kan regelen. Wijzigingen worden snel en correct uitgevoerd. Premie is concurrerend. De begeleiding en informatie bij schade is goed. Geen papierhandel maar alles digitaal afhandelen. Dus naast kostenefficiënt ook milieubewust.

Eenvoudige online verzekering

Inmiddels heb ik zo'n 5 jaar een autoverzekering bij Zelf.nl. Erg tevreden ben ik over de online omgeving, het is duidelijk en alles is in één overzicht inzichtelijk. Enkele keren heb ik telefonisch contact gezocht met Zelf.nl. ivm vragen over mijn nieuwe polis. Ik werd snel en duidelijk geholpen. Dezelfde dag kreeg ik de nieuwe stukken toe gemaild en was alles geregeld. Daarnaast is voor mij zelf.nl de meest voordelige verzekering. Ik ben zeer tevreden met zelf.nl!

goede en goed kopen

ik vind dit een goede en goed kopen verzekering en ze reageren overal gelijk op en dat vind ik zeer goed en fijn dus dit is een aanrader en veel beter dan die misleidende All secuur verzekering dit zijn grote bedriegers

GOEDKOOP

Alle andere verzekeringen kunnen zeggen wat ze willen,en vooral die reclame met die twee enge mensen die zeggen dat je kan besparen ga nou maar naar Zelf.NL ha ha,schermen dat ze goedkoop zijn maar als je het gaat berekenen dan kon je weer uit bij Zelf.NL.Maar Zelf .NL is niet alleen goedkoop maar geven ook goede service via hun site,snel en eenvoudig kind kan de was doen,prime verzekering.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima verzekering, lekker snel geregeld.

Via independer de best bij mij passende verzekering uitgezocht (prijs/kwaliteit) en daar kwam Zelf uit. Het afsluiten was vervolgens super snel geregeld. Ik heb gelukkig nog geen aanspraak hoeven maken, maar het is wel een prettig gevoel nu via Zelf verzekerd te zijn.

Goedkoop maar slordig

Heb een inboedel en aansprakelijkheidsverzekering afgesloten en dit is door hun ook bevestigd.
Nu 1 jaar later bij de nieuwe polis blijkt dat ze alleen mijn inboedel hebben verzekerd en niet de aansprakelijkheid. Dus ben ik 1 jaar niet voor aansprakelijkheid verzekerd geweest, terwijl ik in die periode ook op vakantie naar de Verenigde Staten ben geweest, wat heb ik een massel gehad nu verzekering meteen opgezegd en overgestapt naar CB

1 december 2015
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gooien je snel uit verzekering

2 jaar bij deze verzekering voor woonhuisverzekering verzekerd. 1x iets via inboedel gedeclareerd, meteen waarschuwingsbrief. Helaas daarna een inbraak gehad waaraan geen schuld, direct brief dat verzekering wordt beëindigd ivm teveel declaratie ( 2 declaraties in 2 jaar). een zeer slechte en onvriendelijke verzekering. Niet aan te bevelen.

10 november 2015

goede autoverzekering

Ik ben 74. jaar maar doe deze autoverzekering zelf per PC, het is erg makkelijk om het zelf te doen, en ben erg tevreden over de manier waarop je je zelf op een goede en prijsvriendelijke manier kan verzekeren.

5 november 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.