Xenos Winschoten, Fantastische service, een ligstoel hier besteld . Deze was er in 'no time' . Er werd gebeld dat ik hem kon ophalen via de achteringang ivm de auto. SUPER!!! Groet Jan
Företaget har svarat
Apres 2 ans de trading perdant, j'ai enfin trouvé la methode de trading chez Xeilos qui me convient parfaitement. Je ne reste plus devant le chart toute une journée à attendre le bon setup, seulemen... Se mer
Företaget har svarat
Bestel hier heel veel maar nú nooit meer. Twee eetkamer stoelen besteld en wat opbergdozen. De opbergdozen werken dinsdags toen ik thuis was geleverd, stoelen nergens te bekennen. Op woensdag deed DPD... Se mer
Företaget har svarat
Vandaag in het filiaal in de Bogaard geweest en werd goed en vriendelijk geholpen Ik weet niet of er geen airco aanwezig is of dat hij kapot is maar het personeel moet in een veel te warme omgevin... Se mer
Företaget har svarat
Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.
Schutweg 8, 5241NP, Waalwijk, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Makkelijke te vinden online - goeie bezorging door DPD - en super ingepakt

Svar från Xenos
Snel geleverd. Tevreden klant hier. Het is niet de eerste keer dat ik hier bestel. Het verloopt altijd goed. Dank u.

Svar från Xenos
Ondanks dat 4 borden van mijn servies kapot aankwamen kreeg ik na een kort chat gesprek al de volgende dag de nieuwe borden. Super service, hartelijk bedankt!

Svar från Xenos
Snelle levering en bij ophalen in de winkel zeer vriendelijk personeel!

Svar från Xenos
2 tuinstoelen besteld. Zijn in grote doos voor de voordeur neergezet terwijl niemand thuis was. Ik had n later bezorgtijdstip ingepland. Dat is genegeerd.

Svar från Xenos
De best grote bestelling is op tijd geleverd. Alles was keurig ingepakt. Geen opmerkingen dus. Alle keren dat ik bij Xenos heb besteld verliep prima !

Svar från Xenos
Ik bestel altijd online bij Xenos. Online is het assortiment goed te bekijken. En soms is het online only. Ik doe gelijk n rondje in de stad.

Svar från Xenos
Alles was netjes verpakt en op tijd bezorgd

Svar från Xenos
De producten waren van mooie kwaliteit en snel geleverd .

Svar från Xenos
Ik had 8 schaaltjes besteld, waarvan er 2 stuk uit de verpakking kwamen ondanks alles echt wel goed verpakt was. Ook was er overal een "voorzichtig, breekbaar!" sticker opgeplakt, maar we weten hoe dat gaat met pakketjes....
twee dagen nadat ik had doorgegeven dat er 2 schaaltjes stuk waren (ik had ze zelfs in de avond gecontact!) kreeg ik de nieuwe al binnen. Erg attent, er zijn er 3 verstuurd. Helaas was er alsnog 1 stuk, maar ik had de 8 die ik heb besteld compleet dus geen contact meer opgenomen.

Probleem snel opgelost ,top service

Svar från Xenos
Ik had een thee set besteld, de kwaliteit is uitstekend! Het was ook super zorgvuldig verpakt/goed beschermd. Dank u!

Svar från Xenos
Eigenlijk nooit problemen met Xenos. Fijne spullen van goede kwaliteit. Alleen de bezorgdienst die gaf een tijdslot waarvan ze uiteindelijk een uur later kwamen en ons niet op de hoogte hadden gebracht.

Svar från Xenos
Xenos heeft een uitstekende service. Als je hulp nodig hebt, helpen ze je snel. Ze hebben goede en mooie producten voor een zeer redelijke prijs. Het enige minpuntje is de bezorging, die er drie dagen over doet. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen. Xenos is zeker een bezoek waard.

Svar från Xenos
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.