Xenos Winschoten, Fantastische service, een ligstoel hier besteld . Deze was er in 'no time' . Er werd gebeld dat ik hem kon ophalen via de achteringang ivm de auto. SUPER!!! Groet Jan
Det här tycker kunderna
Bestel hier heel veel maar nú nooit meer. Twee eetkamer stoelen besteld en wat opbergdozen. De opbergdozen werken dinsdags toen ik thuis was geleverd, stoelen nergens te bekennen. Op woensdag deed DPD... Se mer
Apres 2 ans de trading perdant, j'ai enfin trouvé la methode de trading chez Xeilos qui me convient parfaitement. Je ne reste plus devant le chart toute une journée à attendre le bon setup, seulemen... Se mer
Företaget har svarat
Vandaag in het filiaal in de Bogaard geweest en werd goed en vriendelijk geholpen Ik weet niet of er geen airco aanwezig is of dat hij kapot is maar het personeel moet in een veel te warme omgevin... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Bij Xenos vind je al 50 jaar verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos.nl is een van de verrassendste webshops van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in onze webshop vindt is dus net even anders. Shoppen op Xenos.nl is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 97 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Online bestellen bij Xenos.
Het was makkelijk online bestellen. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket aankwam. Prima gedaan. 2 leuke tafeltjes, makkelijk in elkaar te zetten. Staat superleuk in mijn woonkamer.

Leuke winkel, maar…..
Leuke winkel, interessante producten, maar de klantenservice is een ramp. Wij hadden twee cadeaukaarten, en de betaling is twee keer mislukt. Mogelijk door een probleem met ons toestel. Het gevolg is dat het saldo elke keer wel van de cadeaukaart weg was. Volgens de klantendienst moest dat er een dag later weer op op komen, maar dat gebeurde niet. Nog eens contact opgenomen. Toen werd er bevestigd dat ze het manueel zouden terugplaatsen. Weer niks. We zijn nu weken verder, en het saldo is nog steeds niet terug. Ik blijf maar mailen, Zonder resultaat. Zijn we ons geld kwijt???
Update: ik schreef dus dat we al weken verder zijn en ze hebben het nog altijd over een paar dagen. Foto’s heb ik al lang gestuurd. Het wordt gewoon niet opgelost.

Bestelling had ik snel binnen
Bestelling had ik snel binnen
Telefonisch contact opgenomen werd snel geholpen door vriendelijke telefoniste

Schildersezel besteld
Schildersezel laten bezorgen bij de winkel. Toen ik het kwam ophalen zag de doos er slecht uit dus ik vroeg om die daar even uit te pakken. Schildersezel miste een heel deel. Mistte de achterste stuk en nog wat klemmen.
Wel het geld terug gekregen.

Svar från Xenos
Levering was redelijk snel en er zaten…
Levering was redelijk snel en er zaten gebroken artikelen ondanks dat het zeer goed verpakt was
1 telefoontje en alles was stuk is wordt opnieuw verzonden

Svar från Xenos
Mooi tafeltje voor een aantrekkelijke…
Mooi tafeltje voor een aantrekkelijke prijs. Ben er blij mee.

Svar från Xenos
via de site besteld en in de winkel…
via de site besteld en in de winkel laten afleveren. ging prima netjes op de hoogte gehouden wanneer het klaar lag.. tot de volgende keer

Super
Super! Echt mooie glazen en servies, voor een mooie prijs die gewoon zo keurig verpakt geleverd wordt. Dit doen ze gewoon echt top!

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit. Goede prijzen. Correcte levering.

Svar från Xenos
In de winkel in Zutphen was ik al heel…
In de winkel in Zutphen was ik al heel goed geholpen en werd moeite gedaan om eea uit te zoeken. Daarna online een kast besteld en die werd snel geleverd. Tevreden klant 😊

Svar från Xenos
Ik heb de bestelling nog steeds niet…
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen

Pakket niet ontvangen
Pakket niet ontvangen, geen reactie. Wel betaald.

Svar från Xenos
Er is helaas iets vergeten te leveren…
Er is helaas iets vergeten te leveren waar ik wel voor betaald heb

Prima
Tafeltje en wat kleine artikelen besteld. Het tafeltje zat goed verpakt in een doos, de kleine artikelen zaten in een veel te groot doosje verpakt, dit had beter in een (papieren) zakje verpakt kunnen worden. Verder een goede ervaring! Ik werd netjes op de hoogte gesteld wanneer het pakket verzonden was inclusief track&trace. Het ophalen in de Xenos vestiging verliep ook soepel.

Svar från Xenos
Keurig op tijd, kwaliteit zozo
Keurig op tijd. Wel brak er randje van de afvalbak af. Geen drama maar zou niet moeten

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.