Stichting Wocozon Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jaren geleden zonnepanelen laten plaatsen en alles in volle tevredenheid afgehandeld. Communicatie is en gaat erg goed en snel. Nu echter in 2025 zijn de beloofde en bedoelde voordelen door... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Woensdag zijn ze van Wocozon hier geweest voor mijn zonnepanelen te plaatsen. Ze waren netjes op tijd. Hebben alles in één keer in orde gemaakt. Diezelfde avond kon ik mijn eerst opgewekte zonne-e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Contact gehad ivm de afschaffing van de salderingsregeling die in 2027 in moet gaan. Dat betekent dat je dan veel meer betaalt voor de (niet alles natuurlijk) opgewekte kW dan dat je er voor terugkrij... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Stiftelse

Skrivet av företaget

Wocozon heeft maar één zonnig doel, zij maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer en brengt de woonlasten van huurders flink omlaag. Dit is mogelijk dankzij het professionele en enthousiaste Wocozon team!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Via mijn maandrapport energienota kwam…

Via mijn maandrapport energienota kwam ik er achter dat er niet werd teruggeleverd. Het contact met Wocozon was zeer teleurstellend. Via contact met de woningcorporatie hebben die er voor gezorgd dat ik op de spoedlijst zou komen. Na opnieuw contact met Wocozon bleek er geen spoedlijst te bestaan voor mij. ik moest kennelijk eerst "ontploffen" en hen bestempelde als een amateuristische organisatie. Even later werd ik gebeld door iemand van het management die mij kon mededelen dat er die middag een monteur zou komen om de up-date uit te voeren. Dat is mijn negatieve ervaring met Wocozon en ik waarschuw hiermee alle woningcorporaties om niet in zee te gaan met Wocozon.

12 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als er een waardeloos bedrijf is dan is…

Als er een waardeloos bedrijf is dan is het wel WOCOZON !!
Ik heb sinds 1 juni van dit jaar zonnen panelen van wocozon
Precies een maand heeft het gewerkt toen hield de levering op
Goed kan gebeuren alles wat nieuw is kan defect raken
De volgende dag gebeld storing genoteerd word aangewerkt zodra de monteur tijd heeft word u gebeld voor een afspraak !
Nou je raad het al wij zij nu 3 maanden verder en er is nog steed geen monteur geweest
Ik heb al denk ik 10 x gebeld en elke keer het zelfde verhaal heel druk geen tijd vankantie's wij doen onze best maar geen monteur! ( heeben zij wel monteurs ? )
Zo ga je niet met jou klanten om diep triest
Ik heb kassa van de televisie al benaderd om hier wat aan te doen
Dit kan toch niet zo haal dan die troep maar weer van mijn dak dan zoek ik wel een echt bedrijf op die wel sevice levert
Dus wocozon jij bent een waardeloos bedrijf !!!!!

3 september 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Afspraken over installatie worden niet nagekomen…

Afspraken over installatie worden niet nagekomen. Zonnepanelen liggen al twee weken op het dak maar worden niet aangesloten. Zou dezelfde dag gebeuren. Zonder enige vorm van informatie komt de electricien echter niet opdagen. Installatieafspraak na twee weken wordt binnen half uur weer omgezet naar andere dag. Dan weer bevestigingen op andere dag. Benieuwd of we ooit ook echt stroom krijgen uit deze panenelen.

Update: op 12 september, na 3 afspraken en het totaal overhoop halen van de zolder, inclusief verplaatsen van zware kasten, is het gelukt. Doorlooptijd meer dan 1 maand. Maar volgens de geplaatste meter is er nu opbrengst.

29 augusti 2023

Ik heb geen goede opbrengst

Ik heb geen goede opbrengst
Met mijn panelen bel je met wocozon krijg je steeds het zelfde te horen dat de technische dienst er mee bezig is maar nu al een maand verder en nog niks van ze gehoord
Ik raad ook echt iedereen aan niet met wocozon in zee te gaan
Ik ga zeker proberen om wocozon mijn panelen te later verwijderen wegens contract breuk des nood via de rechter

25 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mijn review is verwijderd door eigenaar…

Mijn review is verwijderd door eigenaar omdat deze een eerlijke maar wel slechte review is. Directeur heeft het zelf ook in solar nieuws aangeven ik heb het alleen in mijn review gezet.

Beste wocazon Gelieve mijn reactie openbaar te laten staan en mijn ip niet blokkeren en zodoende deze review niet opnieuw kan plaatsen
Ga helemaal mee met Chris. Hier heb je als huurder natuurlijk niks aan die wurgcontracten. 50 euro per mnd. neer tikken voor 6 panelen ,die 6 paneeltjes kunnen dan wel 700 euro terugleveren maar ja je betaald er wel 600 per jaar voor dus scheelt het in principe maar 100 euro en na 2025 kost dit je alleen maar geld omdat de salderingsregeling wordt afgebouwd naar 0
Als reactie op u het is een simpel rekensommetje wat u schijnbaar niet kunt maken maar panelen met 8 panelen 350wp vertel mij dan waar het voordeel uit bestaat? Rekenen is zo moeilijk niet lijkt mij. En de 2de kamer heeft deze wet al aangenomen hoor de 1ste kamer zal niet achterblijven dus op 1 Jan 2025 ga je juist betalen voor die zonnepanelen en leveren ze niets meer op omdat je in plaats van 100% nog maar 85%saldering krijgt.

Het wetsvoorstel (EK, A) is op 7 februari 2023 aangenomen door de Tweede Kamer.

Klanten juist voorlichten zou u sieren want bij de normale bedrijven wordt de afbouw regeling transparant al aangeven.

En dan tot slot nog even de woorden van u eigen directeur Ronald van der klauw Als er geen sprake meer is van een redelijke terugleververgoeding, is er gedurende de terugverdientijd voor de woningcorporatie – zeg een jaar of 15 à 20 – weinig tot geen financieel voordeel voor de huurder. Die zal dus doorgaans niet akkoord gaan

Update na de prijsverlaging salderingsregeling naar 0,16 is de opbrengst nu al 0 voor huurders

25 maj 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.