Stichting Wocozon Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Afspraken over installatie worden niet nagekomen. Zonnepanelen liggen al twee weken op het dak maar worden niet aangesloten. Zou dezelfde dag gebeuren. Zonder enige vorm van informatie komt de elect... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jaren geleden zonnepanelen laten plaatsen en alles in volle tevredenheid afgehandeld. Communicatie is en gaat erg goed en snel. Nu echter in 2025 zijn de beloofde en bedoelde voordelen door... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Woensdag zijn ze van Wocozon hier geweest voor mijn zonnepanelen te plaatsen. Ze waren netjes op tijd. Hebben alles in één keer in orde gemaakt. Diezelfde avond kon ik mijn eerst opgewekte zonne-e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Contact gehad ivm de afschaffing van de salderingsregeling die in 2027 in moet gaan. Dat betekent dat je dan veel meer betaalt voor de (niet alles natuurlijk) opgewekte kW dan dat je er voor terugkrij... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Stiftelse

Skrivet av företaget

Wocozon heeft maar één zonnig doel, zij maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer en brengt de woonlasten van huurders flink omlaag. Dit is mogelijk dankzij het professionele en enthousiaste Wocozon team!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elektricïen moest alles zelf uitvinden

Elektricïen moest alles zelf uitvinden, maar deed dat uitstekend.
Panelenjongens waren snel en zeer efficiënt.

8 oktober 2024

Svar från Stichting Wocozon

Hartelijk dank voor uw mooie review! Ik wens u heel veel plezier toe van uw zonnepanelen. Team klantenservice Wocozon

Vriendelijke vakmannen

Vriendelijke vakmannen. Werkzaamheden verliep soepel en heel snel. Uitleg van monteur was duidelijk

11 september 2024

Svar från Stichting Wocozon

Dank u wel voor uw positieve reactie en fijn dat de monteur een heldere uitleg gaf. Nog een zonnige dag! Team klantenservice Wocozon.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer nette monteur die vertelt wat hij…

Zeer nette monteur die vertelt wat hij gaat doen en alles keurig netjes achterlaat.👍👍👍👍

11 september 2024

Svar från Stichting Wocozon

Dank u wel voor deze stralende 5 sterren en goed te horen dat onze service naar wens was! Nog een zonnige dag gewenst. Team klantenservice Wocozon

Wocozon = waardeloos

Er bij toeval achtergekomen dat de zonnepanelen die we al 5 jaar (!) hebben liggen niet eens de helft opbrengen van hetgeen ze moeten opbrengen. Bij Wocozon geven ze aan dat ze op afstand kunnen zien wat de panelen opleveren. Na tig keer bellen eindelijk een monteur langs gekomen om een software-update uit te voeren. De monteur wist blijkbaar niets van de geschiedenis, want het verhaal was dat ze dit bij alle gebruikers deden om de panelen weer optimaal te laten functioneren. Monteur heeft prima werk geleverd, want nu hebben we ineens dubbele energieopbrengst. Wocozon is een subsidie slurper dat met gemeenschapsgeld bakken met geld binnenharkt, maar geen enkel gevoel voor klantenservice heeft.

8 september 2024

Svar från Stichting Wocozon

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. We gaan graag het gesprek met u aan hierover. Kunt u mij uw adresgegevens en telefoonnummer mailen? klantenservice@wocozon.nl. Hopelijk kunnen we dit dan samen oplossen.

Lekkage na installatie

Lekkage na installatie. De dakbedekking voor de kabel naar binnen is niet waterdicht. Gevolg een hoop ellende en water in de woning dat na bijna een week nog niet opgelost is. Prutswerk eerste klas.

3 september 2024

Svar från Stichting Wocozon

Beste Martin, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is heel belangrijk voor ons. Wat vervelend dat u het op deze manier heeft ervaren want wij gaan altijd voor kwaliteit. Kunt u mij uw adresgegevens en telefoonnummer mailen: klantenservice@wocozon.nl, dan kijk ik even met u mee. Hopelijk kunnen we dit dan samen oplossen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De monteurs waren vriendelijk en snel

De monteurs waren vriendelijk en snel. Goede uitleg wat ze zouden doen. Zonnepanelen afgewerkt binnen de tijd dat ze hadden gezegd.

22 augusti 2024

Svar från Stichting Wocozon

Hartelijk dank voor uw mooie review en waardering voor onze service! Ik wens u heel veel plezier toe van uw zonnepanelen, team klantenservice Wocozon

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super bedankt voor de snelle…

Super bedankt voor de snelle installatie, en dat jullie zo snel klaar waren ermee!
Ben heel blij met deze goede service.

2 september 2024

Svar från Stichting Wocozon

Dank u wel voor uw positieve reactie en fijn dat u snel kon profiteren van de zonnestroom. Nog een zonnige dag! Team klantenservice Wocozon.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, stonden open voor vragen, gaven correct uitleg en lieten alles weer keurig opgeruimd achter.

26 augusti 2024

Team klantenservice Wocozon

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nu al meer dan een jaar bezig om de APP…

Nu al meer dan een jaar bezig om de APP werkend te krijgen immidels 2 nieuwe meters gekregen en een externe antenne totaal geen verbetering . De APP maakt geen contact met mijn account. Dan weer bellen dat is pure Cabaret!! De een verteld dit de ander dat maar een oplossing aanbieden ho maar!!!!! Zeer AMATEURISTISCH gebeuren daar.

22 augusti 2024

Svar från Stichting Wocozon

Bedankt voor uw reactie. U bedoelt denk ik uw account ‘Mijn Zonnepanelen’ via onze website. We vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over de werking van het account. Hopelijk kunnen we een oplossing vinden voor het probleem. Als u uw adresgegevens naar ons doorstuurt via klantenservice@wocozon.nl dan kunnen we hier samen verder naar kijken. Team klantenservice Wocozon

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Monteurs hebben hier keurig gewerkt

Monteurs hebben hier keurig gewerkt. Iemand legde uit hoe het werkte en zo kon ik nog wat vragen stellen. In totaal duurde het zo'n 3 maanden van begin tot eind. Nu kijken hoeveel zon de panelen gaan opwekken!

25 juli 2024

Svar från Stichting Wocozon

Goed te horen dat u onze service zo positief waardeert. Veel plezier van de zonnepanelen. Team klantenservice Wocozon

Verkeerde Meter bij ons geplaatst

Verkeerde Meter bij ons geplaatst, 4 weken later nog steeds geen reactie. In de tussentijd 3x zelf gebeld en elke keer de belofte zelf teruggebeld te worden.

Zonmaat de uitvoerende organisatie!!

4 juli 2024

Svar från Stichting Wocozon

Bedankt voor uw reactie. Kunt u ons via klantenservice@wocozon.nl uw contactgegevens sturen? Dan kunnen we uw gegevens erbij zoeken en bekijken wat er aan de hand is. Wij nemen hierna graag contact met u op om het verder te bespreken. Team Klantenservice Wocozon

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slopen je eigendommen zouden het…

Slopen je eigendommen zouden het regelen ….maar terug bellen …NOT !!

Zonmaat de uitvoerende organisatie!!

13 maj 2024

Svar från Stichting Wocozon

Wat vervelend om te lezen dat u geen fijne ervaring heeft gehad met ons. Stuurt u ons een mail met uw contactgegevens? Dan nemen wij graag contact met u op om de situatie op te pakken. Team klantenservice Wocozon

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrijf wat zegt dat ze een stichting zijn

Bedrijf wat zegt dat ze een stichting zijn om woningcorporaties te 'adviseren' maar ondertussen een bedrijf is dat zelf apparatuur aan hen levert en onderhoudt. Niet eerlijk en bovendien voorzien van een wurgcontract waarbij je als huurder de controle over je zonnepanelen ontnomen wordt (als woningcorporatie trouwens ook, maar die vormen het bestuur van deze 'stichting' dus die zullen het wel prima vinden)

Niks onafhakelijk advies dus, en hoge prijzen. Maar zij snappen ook wel dat je hier als huurder weinig tegen kan doen.

Overigens: KVK beschrijving van 'stichting' Wocozon:
Het houden en administreren van aandelen in het kapitaal van Wocozon B.V., alsmede het benoemen van een of meerdere bestuurders van die vennootschap.

Ratten.

17 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een score van 1 is eigenlijk nog te…

Een score van 1 is eigenlijk nog te hoog. Wat een ongelofelijk slecht bedrijf is Wocozon. Als ze niet via de woningcorporatie een contract zouden hebben, maar rechtstreeks met klanten, dan zouden ze allang failliet zijn. En terecht. Corporaties: sluit ajb geen contracten met ze af of zeg jullie contract met ze op. Tientallen telefoontjes van mijn kant waren nodig om na een jaar !! een weer werkend systeem te hebben. Beloftes na beloftes die niet nagekomen worden. Onfatsoenlijke reacties, arrogantie, vreselijke ondeskundigheid etcetera. Maanden geen actie, terwijl ze weten dat een paar panelen het niet deden. Uiteindelijk: 'je hebt toch opbrengst, we doen eerst systemen die helemaal niet werken'. Monteurs die niet weten wat ze moeten komen doen, dus slecht aangestuurd. Wilden komen
schoonmaken en vroegen om een emmertje water en een doek klaar te zetten Achterlijk, want dat moet met kalkloos water. Ze kunnen het gewoon totaal niet aan. Dramatisch slecht.

28 mars 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Panelen moeten geüpdatet worden maar geen monteur gezien

Sinds een paar maanden leveren mijn zonnepanelen bijna geen stroom.
Wocozon gebeld en zij konden zien dat de panelen niet goed leveren en dat er een monteur langs komt om ze te updaten.
Helaas tot nu toe nog niemand gezien.
Ze hebben het druk😖😖 wilt dat nu zeggen dat ze slechte panelen en apparatuur leveren?

5 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij zijn bij elkaar al 3 maanden…

Wij zijn bij elkaar al 3 maanden verder, wordt van alles belooft. Maar komen geen afspraken na, 3 vrije dagen kwijt om dat ze niet komen (te harde wind, beetje regen, sneeuw wat binnen een uur weg was, electra verkeerd aangelegd. (Moest opnieuw) allemaal amateurs. De één durft niet en de andere wil niet. Ook telefonisch van alles belooft maar er gebeurt niets😡…

15 februari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Communicatie van Wocozon heeft zelf een flinke Update nodig!!!

Het plaatsen een paar jaar geleden van de zonnepanelen ging nog wel redelijk. Hoewel er ook nog finaal door leidingen is heen geboord.
Maar nu de omvormers toe zijn aan een update, is het toch wel bar slecht met de communicatie.
3 tot 4 keer zelf gebeld, en de belofte gekregen dat ze ons terug laten bellen door de juiste persoon. Nou niet dus. Daarna is het gelukt om een afspraak in te plannen op een dinsdag na 12 uur. Helaas niemand op komen dagen. Weer gebeld, zouden we weer terug gebeld worden door wederom de juiste persoon op dinsdagmiddag. Nou we wachten nog ......
Gewoon triest dit. Zorg voor de juiste mensen op de juiste plek in het bedrijf en dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Dit is zo verschrikkelijk slecht!

29 januari 2024

Geplaatst

Woensdag zijn ze van Wocozon hier geweest voor mijn zonnepanelen te plaatsen.
Ze waren netjes op tijd. Hebben alles in één keer in orde gemaakt. Diezelfde avond kon ik mijn eerst opgewekte zonne-energie al aflezen. Echt geweldig.
Ze hebben alles binnen enkele uren gefikst.
Mijn complimenten voor de werklui van Wocozon.

17 januari 2024

Tweemaal niet komen opdagen

Monteurs van dit bedrijf zijn twee keer niet komen opdagen op de afspraak voor een update van de zonnepanelen. Ik zou terug worden gebeld, is nooit gebeurd. Na zelf vaak weer bellen kwam de 3e keer eindelijk een monteur langs. Hij moest blijkbaar die middag weer terugkomen (hij was er in de ochtend) terwijl dit niet was aangegeven. Verder veel onduidelijkheid.

11 december 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.