Snabb leverans och superbra kundservice!! Mina skor levererades med en defekt och jag reklamerade dem. Fick snabbt svar om att ett reklamationsärende var startat och de frågade hur jag ville kompenser... Se mer
Företagets utveckling vad avser kundservice verkar ha förändrats betydligt till ett bottenbetyg. Mitt ärende rörde då byte av storlek av en kampanjvara. Företaget skriver att samma pris gäller vid ett... Se mer
För lite mer än ett år sedan köpte jag ett par fodrade tre torn gummistövlar. Plötsligt började dessa läcka in efter lite mer än 1 år. Efter snabb mailkontakt och bilder skickade av stövlarna skickade... Se mer
BILLIGAST, FRAKTFRITT SAMT MAKALÖST SNABB LEVERANS! Första, men definitivt inte sista, gången jag handlade på widforss.se. I en jämförelse var de billigast av de svenska nätföretagen plus att det v... Se mer
Stort sortiment och fraktfritt till hela Sverige!
Sveavägen 168, 1 tr, 113 46, Stockholm, Sverige
- info@widforss.se
- www.widforss.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Vill ge en annan synvinkel om företaget
Ser en hel del negativa kommentarer om företaget så jag måste faktiskt lägga in min egen erfarenhet med Widforss för att balansera och nyansera ut det hela.
Jag köpte nu under maj-månad det här året ett Trangia mini-kök och såg verkligen fram emot det. När varan kom så kom det skadat så jag var tvungen att kontakta supporten.
Tack och lov fick jag en underbar support och hjälp där de faktiskt hjälpte mig med sitt yttersta. De sände mig en ny vara till mig - den här gången utan skador så jag var otroligt nöjd!
Jag har ju också handlat hos dem tidigare och då har det aldrig varit några problem. Och skulle problemet uppstå som det gör nu fick jag ju otroligt mycket med hjälp så jag måste vara ärlig och ge företaget en stor 5/5 för så snabb hjälp som jag fick!
Skrev inte omdömet förrän nu flera månader eftersom jag trodde inte jag skulle behöva men av nyfikenhet ser jag andra som upplevt något helt annat så jag måste dela med mig av det jag själv upplevt. Kanske hade jag tur med service den gången från en underbar medarbetare på Widforss? Nej, jag hoppas inte att det var en tillfällighet utan att det är alltid så.
I vilket fall som så borde den där tjejen vid kundtjänst den gången få stort beröm! Riktigt bra jobbat och exemplariskt!
Kundtjänst i världsklass?
Kundtjänst i världsklass?
Beställde varor till ett värde av 2230 kr. Ett par gummistövlar visade sig vara för små. För att vara hygglig och spara portokostnader för returen använde jag kartongen stövlarna låg i och inte jättekartongen för hela leveransen. Jag tejpade igen kartongen för att den inte skulle gå upp. Det skulle jag inte gjort. 334,50 blev jag skyldig för att ha skadat ytan på kartongen.
Kundtjänst hade inget överseende med mitt misstag utan hänvisade bara kallt till villkorstext.
Fick fel på ett mörkersikte efter drygt…
Fick fel på ett mörkersikte efter drygt 1år. Efter lite förväxlingar med en fraktsedel så löste dom det hela galant! Helnöjd!
Bra sida för jakt prylar
Bra sida för jakt prylar, bra hemsida. Även reklamationer har fungerat bra för mig. Har överlag bra priser och fraktkostnader. Handlar här några gånger per år.
Sällan skådat kvalitet och service 10/10
Sällan skådat kvalitet och service. Otroligt bra människor som jobbar där. Hade ett litet fel på en order och fick hjälp direkt på bästa sett. Kan med glädje varmt rekommendera widforss. Bättre serviceminded personal får man leta efter.
Toppen nätbutik
Mycket bra kvalité på varorna som jag beställde: En Hurtta vintertäcke och hundskor.
Kommer definitivt att handla mer därifrån.
En Widforss fanatik!
Aldrig har varit beskviken om tjänst/produkt/priser.
Toppen
Bra priser och snabba. Men framförallt så är dom väldigt tillmötesgående om något skulle råka bli fel.
Dom vet hur man ger kunden en bra köpupplevelse.
Dåliga returer
Tycker vanligtvis det är bra, men var tvungen att göra en retur nu - något som verkligen inte har funkat. Först visade det sig att det inte gick med tjänsten jag fick transporten med (trots att jag använt instabox förut för retur) utan att man ska fylla i "returblankett". Men visade sig inte vara en blankett utan ett nytt system, Droppa. Har hittills testat att droppa paketet på 4 ställen, utan framgång. 7eleven och pressbyrån verkar inte använda tjänsten trots att de står som inlämningsställe, någon butik kände inte ens till namnet Droppa. Vi får se om jag lyckas med returen, hoppas att den inte blir försenad och man får problem att få pengar tillbaka....

Svar från Widforss 1729 AB
Bra och snabba vid reklamation
Utmärkt och fantastiskt snabb service när jag behövde reklamera en agilitytunnel.
Bara positivt om Widfors
Bara positivt om Widfors. Snabba leveranser och bra priser. Rekommenderas starkt.
Bra produkter - supersnabbt och enkelt
Brett utbud av friluftslivsprodukter. Märkesvaror av god kvalitet. Rimliga ordinariepriser i relation till andra återförsäljare. Extremt snabba leveranser (Stockholm/Nacka) och enkelt att skicka returer. Nya favoritbutiken för både mig, familjen och hunden! Så här ska onlinehandel fungera!
Snabb leverans och bra vara
Snabba leveranser, bra priser och enastående kundservice.
Jag har alltid varit med om så otroligt snabba och smidiga leverans från Widforss.
Igår klockan ca. 15.00 beställde jag en order som anlände till mig 20.30. Det måste vara rekordsnabbt! Inte nog med det så har dom bra priser.
Tack också till en fantastisk medarbetare på kundtjänst, kanske vid namn Felix.
Rekommenderar starkt att handla från Widforss
Bra upplevelse!
Var först lite tveksam till att beställa härifrån när jag läst recensionerna men nu i efterhand är jag bara nöjd! Beställde min smartwatch och efter bara 24h (!!) hade den kommit fram till postombudet.
snabb leverans Jättebra tofflor jätte…
snabb leverans Jättebra tofflor jätte varm
Har bara positivt att säga om detta…
Har bara positivt att säga om detta företag...snabb o smidig affär o allt va i sin ordning när paketet anlände, väl embalerat, samt överenskommet pris med jämförelse till andra ställen.
Snabba leveranser och bra priser
Snabba leveranser och bra priser. Blev fel med färgen på en halsduk på bild kontra verklighet, dom hjälpte mig och jag blev sedermera supernöjd. Stort tack!
Beställde ett stormkök med diverse…
Beställde ett stormkök med diverse tillbehör en onsdagskväll. Levererades till mitt ombud fredag eftermiddag. Inga krusiduller att anmärka om - bra pris och förhållandevis snabb leverans.

Uselt företag!
Uselt företag!
Beställde hundmat, och efter sex dagar kom paketet... med FEL mat!!! Maten jag fått kan jag inte ge till min hund som har extrem känslig mage!
Jag kan returnera med då får jag stå för frakten, trots att Widforss gjort fel.
Har mailat men får inget svar, har ringt kundtjänst men får inget svar!
Blir inget mer köp!