Widforss 1729 AB Omdömen

TrustScore 3 av 5

3,1

Snabb leverans och superbra kundservice!! Mina skor levererades med en defekt och jag reklamerade dem. Fick snabbt svar om att ett reklamationsärende var startat och de frågade hur jag ville kompenser... Se mer

Företagets utveckling vad avser kundservice verkar ha förändrats betydligt till ett bottenbetyg. Mitt ärende rörde då byte av storlek av en kampanjvara. Företaget skriver att samma pris gäller vid ett... Se mer

För lite mer än ett år sedan köpte jag ett par fodrade tre torn gummistövlar. Plötsligt började dessa läcka in efter lite mer än 1 år. Efter snabb mailkontakt och bilder skickade av stövlarna skickade... Se mer

BILLIGAST, FRAKTFRITT SAMT MAKALÖST SNABB LEVERANS! Första, men definitivt inte sista, gången jag handlade på widforss.se. I en jämförelse var de billigast av de svenska nätföretagen plus att det v... Se mer

1. Friluftsbutik
  2. Jakt- och fiskebutik

Stort sortiment och fraktfritt till hela Sverige!

Medel

Alla omdömen

28 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Supersnabb leverans!

Beställde hundmat kl.10 på en lördag, kunde välja kostnadsfri hemleverans med Best samma dag, vilket jag trodde var felskrivet på hemsidan. MEN! Får kl.12 en bekräftelse på att de skickat paketet och kl.17 samma dag har hundmaten levererats utanför dörren. Otroligt bra! Kommer fortsätta handla på Widforss.

30 januari 2022

Hej Josefin,

Stort tack för de fina orden och härligt att hundmaten kom fram så fort.

Varmt välkommen året!

Köpte en Snugpak ryggsäck

Köpte en Snugpak ryggsäck som visar sig inte stämma överens med beskrivningen. Så jag trodde jag fått en dålig kopia. Men det visar sig att Snugpak har gjort flera ändringar var av ingen till det bättre, dock blev den nog billigare att tillverka. Har skrivit ett antal email till Widforss och de är mycket sena på att svara.
Jag kan nu returnera ryggsäcken...... men JAG får stå för kostnaden. Det blir nog aldrig fler inköp på Widforss och inget av märket Snugpak

14 januari 2022

Hej Thomas!

Det var tråkigt att höra att väskan inte motsvarade det som var förväntat, vi ska kontrollera med leverantör att alla specifikationer på hemsidan stämmer. Vi ber om ursäkt för den längre svarstiden, men jag ser att min kollega har hjälpt dig med en fraktsedel för att returnera väskan om så önskas utan avgift och har du fler frågor om din order eller returen så är du välkommen att höra av dig till oss igen så kikar vi gärna närmare på detta.

Gjorde en beställning av en…

Gjorde en beställning av en gasolbrännare till ett trangia kök. Efter två dagar (otroligt snabb leverans) fick jag vad jag trodde skulle vara min beställda vara men fick ett lock eller liknande. Mycket besviken. Går inte heller att få tag på kundtjänst. Har skrivit två email men efter 1 vecka ännu inget svar. Har nu två veckor senare fått den köpta varan, kundtjänst var vänlig, ursäktande och tillmötesgående.

1 januari 2022

Lovar 24% på allt några timmar

Lovar 24% på allt några timmar! Fanns inget bra hundfoder där koden fungerade. Varför lova 24% på allt? Blir inte fler köp!

29 december 2021

Hej Anna!

Verkligen tråkigt att du blev besviken när du inte kunde rabatt på de varor du var intresserad av.

När vi har större kampanjer så finns det ibland vissa produkter som vi inte kan inkludera. Vanligtvis beror detta på att varan redan ingår i annan kampanj eller att vårt ordinarie försäljningspris redan är så pass lågt så att vi inte kan sänka det ytterligare utan sälja den med förlust.

Vi försöker alltid vara tydliga i vår kommunikation kring kampanjer. Även om vi inte alltid kan lista alla undantag i utskicket så brukar vi länka till kampanjsidan där fullständiga villkor finns.

Vi beklagar verkligen om vi inte har varit tillräckligt tydliga i kommunikationen denna gång.

Vi önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år!

Dålig upplevelse

Köpte ett par inneskor där själva beställningen gick smidigt. Fick mail om att jag får notis när min vara är levererad men när jag inte hört något efter beräknad leveranstid, ringde jag till kundtjänst som informerade mig om att det blivit fel med lagersaldo på webshoppen och att varan först kommer in i Januari. Var självklart inte nöjd men då jag inte hade bråttom att få varan behöll jag ordern öppen och tänkte invänta inneskorna. Efter några dagar fick jag notis om att min order från widforss blivit levererad......?
Hämta ut mina inneskor som verkade vara något andrahands sortiment, ringde tillbaka och fick en retursedel i mailen direkt. Själva returprocessen var otroligt långdragen - efter en tid utan respons ringde jag in för att efterfråga min återbetalning men det gick inte att se var i processen inneskorna befann sig.
Kundtjänst överlag har varit hjälpsam i den mån de kunnat - det var inga problem att få lämna tillbaka inneskorna så den biten har jag inga invändningar mot.
Däremot var hela köpupplevelsen en besvikelse. Dålig kommunikation från order till retur, från fel lagersaldo till plötslig leverans och löjligt lång väntetid för att nå kundtjänst. Beställde inte i samband med black friday eller julrushen så inga ursäkter för det! Väldigt bra priser som erbjuds men efter denna upplevelsen betalar jag hellre mer än handlar här igen.

27 december 2021

Först skeptisk..

Läste först omdöme och reagerade lite på de negativa, blev lite tveksam om jag skulle beställa.
Men det gjorde jag dock och min upplevelse var enbart positiv, allting gick snabbt och felfritt.
Tummen upp till Widforss!

15 december 2021

Widforss

Widforss
Andra leverantörer bifogar returfraktsedel.Men inte Widforss.Omöjliga att nå på telefon.
Köper du en vara har de gjort det omöjligt att returnera varan.

13 december 2021

Hej Rolf,

Tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss.

Vi har valt att inte skicka med några papper med våra ordrar för att spara på miljön.

För att göra en retur hos oss kan man hämta en returfraktsedel direkt från vår hemsida på https://www.widforss.se/returtjanst genom att fylla i formuläret. Du får då en QR-kod du kan visa upp på ditt PostNord-ombud för att få fraktsedeln utskriven på ombudet samt en fraktsedel direkt till din mejl om du istället vill skriva ut den själv.

Vi har telefontider mellan 9-16.00 på vardagar med lunchstängt mellan 12-13.00. Det går även att mejla till oss på info@widforss.se eller chatta med oss på vår hemsida när chatten är öppet.

Hoppas detta besvarade dina funderingar.
/Baltzar

Kommer inte handla här igen

Kommer inte handla här igen. Tog en vecka innan de ens skickade iväg varan trots att den fanns på lager.
Varan jag köpte var någon hundring billigare än "mainstream"-butikerna. Men upplevelsen av att handla här övervägde inte de kronorna man sparar. Undvik!

25 november 2021

Svar från Widforss 1729 AB

Hej, Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att din upplevelse varit mindre bra.
Vanligtvis skickas ordrarna inom 24 timmar, dock hamnade vi lite efter i början på black week.

Ledsen för detta.

Fantastiskt bra kundtjänst

Bra pris, varorna levererades snabbt och korrekt. Var tvungen att reklamera en vara efter ett halvår, reklamationen sköttes exemplariskt! Snabbt och generöst. Kommer fortsättnigsvis handla här.

2 november 2021

Många olika fraktalternativ - stort plus!

Stort utbud av friluftskläder. Köpte stövlar till mig och min sambo och fick det hemlevererat ett dygn efter beställning. Grymt bra med så pass många olika fraktalternativ och att alla var gratis.

7 september 2021

Köpte ett par stegjärn från Widforss…

Köpte ett par stegjärn från Widforss som var kritiska för en bergsvandring, de lovade leverans med god marginal innan avfärd. Först vid påminnelse fick jag svaret att varan fastnat i deras processer. Ingen ursäkt, ingenting. Då var det alltför sent att välja någon av de andra leverantörer som jag hade valt bort pga deras levernslöfte. Som tur var löste lokala butiken varan. Att ståta med leverans vilket blir en avgörande faktor för kunden för var den lägger sitt köp men som man sen inte håller - gränsar inte det till falsk marknadsföring?

2 september 2021

Bästa stället att handla ifrån

Bästa stället att handla ifrån. Kanonservice redan från köp med supersnabb leverans, trevligt bemötande i kundtjänst och det är aldrig några som helst krångligheter med frågor, returer eller reklamationer.

12 augusti 2021

Supersnabb frakt och bra pris!

När en annan webbshop bommade en beställning hittade jag hit när jag skulle beställa produkten igen, och oj vilken trevlig upplevelse!
Produkten var 20 kr billigare hos Widforss och beställde igår eftermiddag och imorse stod paket utanför dörren!
Fem plus i betyg!

8 augusti 2021

Har tyvärr också en dålig upplevelse av…

Har tyvärr också en dålig upplevelse av leverans, har läst fler omdömen om lång leveranstid. Beställt 8 juli och hör ingenting ifrån dem om att de skulle ha problem med att leverera. Får mejl 1 augusti att leveransen är på väg. Jag har hunnit glömma bort min beställning och beställt från annat håll... onödig utgift för mig alltså... tror inte att jag väljer denna butiken fler gånger.

1 augusti 2021

Hej Eva,

Vi beklagar att din order blivit försenad och för bristande kommunikation kring detta. På grund av omstrukturering på vårt lager har vi tyvärr fått en del förseningar på lagret, och vi försöker meddela detta i största möjliga mån. Du är varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan titta närmare på vad som hänt med din order.

Vänliga Hälsningar,
Kundserviceteamet

USELT!!

USELT!!! Beställde varor i slutet av april (stod att det finns i lager). Har fortfarande inte fått något 21 juli.
Köp bara från Widforss om ni behöver varorna ett halvår senare :D

Måste tillägga att jag fick jättefint svar från Vera på kundtjänst som annullerade ordern och skickade en rabattkod (som jag kanske kan använda till någon julklapp om jag beställer idag :D)

21 juli 2021

Leveranstider och returer

Räkna inte med att grejorna finns i DERAS lager även om det står så. Och räkna inte med att leveranstiden är 1 dag även om det står så på ordererkännandet.
Att man dessutom måste betala returkostnaden gör att det blir enkelt att välja bättre alternativ på nätet.

23 juni 2021

Svar från Widforss 1729 AB

Verkligen tråkigt att vi inte har kunnat leverera en vara som vi enligt hemsidan ska ha i lager. Vi genomgår just nu en omstrukturering av vårt lager som innebär att en hel del produkter byter plats. När detta sker så finns dessvärre en liten risk att någon vara hamnar på fel plats och att vi därför inte kan hitta den när en order ska plockas.

Utan att ha insikt i ditt specifika fall så skulle detta kunna vara en förklaring.

Gällande returen så kan vi självklart lösa detta kostnadsfritt för dig om du på grund av förseningen inte längre önskar behålla din beställning.

Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig med detta samt ser till att du får en kompensation för den tråkiga upplevelsen.

Kontaktuppgifter och öppettider hittar du på https://www.widforss.se/kundservice.

Vänligen
Jonathan på Widforss