Snabb leverans och superbra kundservice!! Mina skor levererades med en defekt och jag reklamerade dem. Fick snabbt svar om att ett reklamationsärende var startat och de frågade hur jag ville kompenser... Se mer
Företagets utveckling vad avser kundservice verkar ha förändrats betydligt till ett bottenbetyg. Mitt ärende rörde då byte av storlek av en kampanjvara. Företaget skriver att samma pris gäller vid ett... Se mer
För lite mer än ett år sedan köpte jag ett par fodrade tre torn gummistövlar. Plötsligt började dessa läcka in efter lite mer än 1 år. Efter snabb mailkontakt och bilder skickade av stövlarna skickade... Se mer
BILLIGAST, FRAKTFRITT SAMT MAKALÖST SNABB LEVERANS! Första, men definitivt inte sista, gången jag handlade på widforss.se. I en jämförelse var de billigast av de svenska nätföretagen plus att det v... Se mer
Stort sortiment och fraktfritt till hela Sverige!
Sveavägen 168, 1 tr, 113 46, Stockholm, Sverige
- info@widforss.se
- www.widforss.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Bristande moral och cynisk inställning gentemot kunder
Jag måste säga att jag är besviken över Widforss som butik. Att höja priserna på produkterna systematiskt innan en "rea" och sedan erbjuda rabatter som i själva verket är samma pris eller till och med dyrare än tidigare är helt oacceptabelt och en bedrövlig praxis.
Som kund känner jag mig totalt lurad och utnyttjad av Widforss. Jag tvekar inte att säga att jag aldrig kommer att handla från dem igen. Detta beteende visar på en total brist på moral och en cynisk inställning gentemot kunderna.
Det är därför med en tydlig och stark röst som jag ger Widforss det lägsta betyget. Jag uppmanar dem att vidta åtgärder för att rätta till detta beteende och visa att de bryr sig om sina kunder och deras förtroende.
Lovade 1 dags leverans på varor som…
Lovade 1 dags leverans på varor som fanns i lager enligt hemsidan. Slarvade bort ordern, hör inte av sig och vill inte ersätta med en (iofs dyrare) lagerhållen produkt trots att felet är deras. Får hoppas att de sköter återbetalning bättre än de sköter lagret. Under all kritik.
Helst ingen stjärna!!
Helst ingen stjärna!!! 🤬🤬🤬Min valp dog nästan fick opereras akut pga hundleksak lossnade bitar plast/gummi köpte smell off den fungerade 1ggr sedan gick spray funktionen sönder!!!
Kan varmt rekommendera Widforss
Beställer varor från Widforss på morgonen ena dagen och får varan via Instabox dagen efter, helt fantastisk bra leveransservice! Har de senaste åren beställt varor därifrån, och är lika nöjd med deras service varje gång. Har också behövt byta en vara, där jag beställde fel storlek och en gång tillbakalämnande av varor som inte svarade mot förväntningarna. Har aldrig varit några problem utan snarare förvånansvärd snabba att fixa till det.
Återkommer gärna hit och kan varmt rekommendera att handla på Widforss.
Reklamation
Köpte en vinterstövel Avignon Balder på REA våren 2022.
Efter en och en halv säsong släppte sulan från skaftet så det bildades en stor glipa.
Skickade in en reklamation och ett foto på min trasiga stövel. Till min stora överraskning får jag pengarna tillbaka och det utan onödigt tjafs (stöveln i min storlek fanns inte att tillgå varför pengar tillbaka)
Det är sådant här kundbemötande som gör att när det är dags att köpa nya skor och andra friluftsvaror så ligger Widforss bra till.
Snabb leverans trots precis före jul
Snabb leverans trots precis före jul. Var dock tvungen att skicka tillbaka stövlarna - något för små - och beställa nya. Enkel retur. Nya stövlar kom också snabbt. Kommer absolut att handla mer!
Sealskinz Waterproof All Weather Mid…
Sealskinz Waterproof All Weather Mid Sock
Värdelösa strumpor,
Fick blöta fötter första promenaden på blöt asfalt, gick INTE I vattenpölar och det var ingen nederbörd alls..
Väldigt besviken och rekommenderar EJ dessa strumpor..
Vill skicka tillbaka en vara som inte…
Vill skicka tillbaka en vara som inte motsvarar produktbild och som dessutom var trasig. Har gått över en vecka utan svar från dom.
Absolut den bästa friluftsbutiken…
Absolut den bästa friluftsbutiken online!
Supersnabba leveranser, bästa priserna och en kundtjänst som svarar snabbt och löser eventuella problem på ett professionellt sätt.
Handlat två gånger men det kommer definitivt blir fler!

Svar från Widforss 1729 AB
Fruktansvärt dåligt
Fruktansvärt dåligt , beställde varor. Debiterades ingen leverans. Efter flera samtal ingen leverans. Köp inget från dom

Svar från Widforss 1729 AB
Riktigt bra butik
Riktigt bra butik, snabb leverans på mindre än ett dygn båda tillfällena jag handlat där. Fräscha produkter och bra paketerat, supertrevlig kundtjänst som svarar snabbt och direkt löser problemet. (Varan jag köpte var nedsänkt och vid byte av storlek fick jag samma pris efter kontakt med kundtjänst).
Rekommenderar den här butiken, de känns gedigna och seriösa.
snabb leverans
snabb leverans, även om det varit julvecka! Bra utbud till hund! Plus att de har gratis frakt.
Fantastiskt snabb leverans
Fantastiskt snabb leverans, och det är julveckan dessutom, beställde magnussons våtfoder, det var dessutom 20:- billigare än på Magnussons egna hemsida vid köp av 12. Men vill kunna erbjuda min fralla lite varierande mat, så beställde lite olika antal av de 3 olika smakerna, blev fortfarande 4:- billigare än hos magnusson själva vid styck köp.
Hade varit trevligt med ett 12pack som är halva/halva, säg kyckling 6st & nöt 6st för samma pris som om man köper 12 nöt el 12 kyckling för 320:-
Även beställt en kylmatta hos widforss, allt gick smidigt & snabbt även den gången.
Har bara gott att säga om mina erfarenheter utav widforss
Otroligt snabba leveranser ❣️
Otroligt snabba leveranser ❣️
Fina kvaliteter - kommer att rekommendera er till alla jag känner. TACK// Charlotte R.
Verkligen superbra kundservice och…
Verkligen superbra kundservice och riktigt snabb frakt!
Jag är supernöjd!
Andreas som jag haft kontakt med på mail är guld!
Snabb leverans och produkten jag sökte…
Snabb leverans och produkten jag sökte fanns till bättre pris än hos många andra butiker
Bra sida men fixa till fri retur 👍
Riktigt bra sida med varierande grejer till ett schysst pris. Men så stort företag borde kunna ge fri retur. Ni skulle få 5 stjärnor då.
Kan rekommendera att handla på…
Kan rekommendera att handla på Widforss.
Ett seriöst företag med bra kundsupport och snabba leveranser.
Grymt utbud - men erbjud fri retur
Blir alltid fascinerad över deras djupa klädsortiment med kvalitetsmärken, lite ovanliga märken och coola märken, till f ö hyggliga priser. Alltid klassiskt snitt på kläderna dessutom.
Dock är jag av uppfattningen att man som webshop 2022 verkligen försöker ordna/erbjuda/upphandla fri frakt och retur. Då skulle jag nämligen handla betydligt mer hos Widforss. /Eric
Jag beställde en stetson hatt.
Jag beställde en stetson hatt.
Den var trasig. Fullständigt förstörd.
Fick erbjudande om 15% reduktion.
Meddelade att för en trasig hatt vill jag ha 80%.
Nej.
Men dom lovade att det inte skulle hända igen.
Nu ligger hatten ute för försäljning igen, trasig, demolerad, av deras egen personal och hantering.
Hoppas nästa kund gillar sin beställning!