Romee was extremely helpful and liaised frequently with the supplier throughout to obtain a satisfactory resolution. We were provided with a refund from the supplier once Amazon finally retuned the ph... Se mer
Det här tycker kunderna
Waardeloos keurmerk , kijk uit ! ! ! Zeggen te bemiddelen waar totaal geen sprake van is . Een hoop Bla Bla Bla maar weinig / geen concrete bemiddeling , wel centjes vragen voor het gebruik mogen ma... Se mer
Företaget har svarat
Caleni van WebwinkelKeur was begripvol en meedenkend. Drogisterij plus reageerde op geen enkele poging van mij om contact te leggen, maar haar lukte het wel. Betaling liep via Klarna, waar het ontze... Se mer
Företaget har svarat
We gebruiken WebwinkelKeur al jaren naar tevredenheid. Het verschaft ons meteen inzicht of onze klanten tevreden zijn over onze producten en diensten. Zelf denk je, dat het je prima doet, maar... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief reviews dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ben zeer tevreden over de service en snel reageren van problemen en vragen. Ze denken met je mee en komen snel met oplossingen. Ga zo door zou ik zeggen.

Fijne tool
Fijne en makkelijke tool voor het genereren van reviews/feedback!
Persoonlijk vind ik de pakketten best prijzig, maar het gemak van het automatisch versturen van een review is wel heel handig ;)

Svar från WebwinkelKeur
Heeft de consument altijd gelijk?
Iets te veel op de hand van de consument en heeft er geen begrip voor dat als consumenten zich misdragen en niet netjes omgaan met reviews dat schadelijk kan zijn voor webshops. Een beetje inlevingsvermogen zou geen kwaad kunnen.
Ook na een verzoek tot verwijdering, de klant reageerde immers niet meer, was men van mening dat de klant zelf mocht weten of hij reageerde,.... tja zo ken ik er nog een paar.

Svar från WebwinkelKeur
Met veel plezier schrijf ik deze review…
Met veel plezier schrijf ik deze review over Stichting Webwinkelkeur omdat ik uitstekende ervaringen met hen heb sinds we bij hen zijn aangesloten en mede ook door de hulp die ik zojuist ontving van de support afdeling nadat ik hun voicemail had ingesproken werd ik binnen een uur teruggebeld door een meneer met kennis van zaken. Top!!

Svar från WebwinkelKeur
Alles duidelijk en ontspannen altijd…
Alles duidelijk en ontspannen altijd tijd voor uitleg en advies.

Svar från WebwinkelKeur
Bieden dure pakketten aan met…
Bieden dure pakketten aan met misleidende informatie.
Slechte service en degelijke vormgeving met weinig opties.

Svar från WebwinkelKeur
Makkelijk te installeren en een top…
Makkelijk te installeren en een top klantenservice

Prima!
Hele fijne samenwerking. Een bedrijf waar je makkelijk contact mee maakt en die ons graag verder helpen!

Geen telefoonnummer te vinden
Geen telefoonnummer te vinden! Had Google Seller Rating en Product reviews uitgezet 2 maanden geleden. En nog steeds daarvoor factuur krijgen en afschrijven!!!
Heel slecht geen telefoonnummer.... Webshops moeten telefoonnummer hebben, maar jullie zelf hebben het niet.. Beetje Appart!
Bij trustpilot wel een nummer, waarom is deze niet meteen zichtbaar op op jullie site heel appart. Dan is ook nog is dit nummer NIET BEREIKBAAR!!!

Geen betrouwbare stichting
Als een klant een negatieve beoordeling voor en winkel geeft, dan probeer deze stichting de klant te overtuigen om het opinie te veranderen. Ze vragen zelfs documenten, bewijs van een telefonisch gesprek, enz Bij positieve beoordeling is er geen probleem, je hoeft niks te bewijzen.
Dit is geen betrouwbare stichting, het is door de winkels zelf betaald.

Svar från WebwinkelKeur
Website afgekeurd op punten die er gewoon op stonden!
Mijn website/webshop voldeed niet aan de eisen. Ik kreeg na de beoordeling een lijst met wat ontbrak. Alle punten stonden gewoon op de site! Bij mailwisseling zelfs een screenshot meegestuurd. Ja, dat stond er nu op maar niet ten tijde van de beoordeling zeggen ze dan!!! Te schofterig voor woorden. Dit staat er al vanaf het begin op (kvk nummer, btw nummer). Dus het is hun woord tegen het mijne omdat iemand daar zijn werk niet goed doet. En of ik voor deze beoordeling nog even € 36 kon aftikken. Reinste oplichterij dus! Ik ben er zo ontzettend boos om.

Incorrect bol.com scoring!
Never had difficulties and happy before but it presents bol.com scoring factually incorrect. It shows total number of bol.com reviews but follows bol.com guidelines which means that it shows score of only last 3 months (just a few reviews). As a result 1 negative review drops your overall score dramatically and pretending this (lower) score is calculated by your total number of reviews, which is not the case. As a result this quality mark is not factual and becomes a burden instead of a benefit.

Goede uitleg, betrokken
Goede uitleg, persoonlijke aandacht, creatief

Svar från WebwinkelKeur
Kritiek gaat in de doofpot: wie betaalt bepaald.
Als je een kritisch verhaal schrijft over een bedrijf dat betaalt voor het webwinkelkeur dan wordt je verhaal gewoonweg niet geplaatst omdat het bedrijf dat kan tegenhouden.
Webwinkelkeur: wie betaalt bepaald!

Svar från WebwinkelKeur
Zeer goede antislip stikkers plakken goed.
Ik heb deze antislip stickers besteld,die wat je zelf op maat maakt.
Ik heb 2 draaifautuils en die schoven op de laminaat,en nu blijven ze mooi op de plaats staan.
Ben er zeer tevreden mee.
Goede service 👍

Goed keurmerk
Goed keurmerk
Goede ervaringen en duidelijk voor de klanten.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.