En av Norges stÞrste lÞgner, de som skriver avisen og de som styrer den. StÞrre nafo propaganda skal en lete lenge etter. Lurer pÄ hvor mange liv VG har bidratt med Ä ta i krigen som gÄr og pedofile f... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
VG, schibsted, jens & co burde gÄ sammen Ä stifte "norsk svindel & bedrag AS". NÄr Norges "beste" lyver, driver med feil informasjon og skaper mer hat enn godt, er det pÄ grensen til landsforÊderi alt... Se mer
Vg lager vg+ saker med betaling pÄ 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjÞr at man fÄr treff pÄ betalingssaker pÄ nyh... Se mer
KjÞpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. NÄr man klikker pÄ disse, fÄr man bare spÞrsmÄl... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Norges stÞrste nettsted. Oppdateres minutt for minutt pÄ siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
FĂžrst med de stĂžrste nyheder
Brugervenlig, informativ og fyldt med de nyeste nyheder fra verden omkring os.
bruger den dagligt sÄvel pÄ computeren som pÄ iphonen
hva skulle man gjort uten vg
vg det er jo en avis som man rett Ä slett bare mÄ trykke inn pÄ om morgene og ikke minst om kvelden nettet er jo masse bedre en man leser vg avisen.
vil anbefale vg jeg da.
Alltid oppdatert
Men til tider kan forsiden (pÄ net) vÊre noe rotete.
Tulleavis
Alt for mye reklame. Jeg er sikker pÄ at et besÞk pÄ denne siden korter ned levetiden pÄ dataen min.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.