En av Norges største løgner, de som skriver avisen og de som styrer den. Større nafo propaganda skal en lete lenge etter. Lurer på hvor mange liv VG har bidratt med å ta i krigen som går og pedofile f... Se mer
Det här tycker kunderna
VG, schibsted, jens & co burde gå sammen å stifte "norsk svindel & bedrag AS". Når Norges "beste" lyver, driver med feil informasjon og skaper mer hat enn godt, er det på grensen til landsforæderi alt... Se mer
Vg lager vg+ saker med betaling på 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjør at man får treff på betalingssaker på nyh... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Norges største nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lavmålt "avis"
Se og hør sladre avis for de som vil høre om livet til kjendiser og andre ukjente tik tok folk. Sensurerer det meste av det man skriver i kommentar feltene, verre enn sensuren i diktator styrte land. For noe møkk.
Ikke mye balanse eller sannhet om…
Ikke mye balanse eller sannhet om krigen i Ukraina eller om Russland totalt propaganda ..så mye løgner at det blir for mye å kommentere ..ikkecet kritisk ord til myndighetene om deres ulovlige corona håndtering .har.null respekt For den avisens såkalte journalister ..
Betale for reklame?(:
Betaler 99kr for abonnement. Får opp reklamer 2 ganger hver video? Elendig!
Bare venstrevridd propaganda om Gaza-…
Bare venstrevridd propaganda om Gaza- Israel og clickbait. eneste nyhetene jeg ser overskriften stemmer med er når kongen er på sykehus, og når en kjendis ingen vet hvem er dør. Dette var vg i dag: "Video viser Israelske styrker angriper sevilbefolkningen som flokker seg rundt nødhjelp", så ser jeg videoen og den viser KUN sevilbefolkningen som flokker seg rundt nødhjelp, INGEN ANGREP. ingen personer ble engang skadet i videoen, så jeg tenkte kanskje den var lengre, så jeg gikk på "X" og så hele videoen og det viste seg at den ikke viste noe som helst angrep, og i etterkan viste det seg at de som hadde dødd var trampet i hjel eller kjørt i hjel av trailere som prøvde å unnslippe opptøyene. Og eneste skuddene som ble avfyrt var varselskudd EN gang når opptøyene ble aggressive. TENK Å SKRIVE "SKYTER MOT SEVILBEFOLKNINGEN I DENNE VIDEOEN" også viser ikke videoen det i det heletatt??!! DE GJØR ALT FOR KLIKK og driter i om det de skriver ikke er sant eller ei. Drittavis.
VG+ og clickbait
Kjøpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. Når man klikker på disse, får man bare spørsmål om man vil abonnere. Så da er det jo clickbait til folk som meg, som betaler, og som var så idiotisk å inngå abonnement med VG. Det skjer ikke en gang til.
VG er en propaganda maskin.
Norsk propaganda maskin som er politisk bias. Bruker utroverdige kilder og pusher ensidig syn i politikken. Verste av alt er at de stenger kommentarer når e skriver artikler som de vet mange er sterkt uenig om.
Madsen og Follestad bør ta seg ett eller flere friår…
VG er en bra tabloidavis med gode og dårlige vinklinger. Jeg liker godt Hanne Skartveits politiske kommentarer. Man må bare tenke litt selv noen ganger. Jeg er kryssord-idiot, og VG er god på mange og varierte kryssord. Jeg har vunnet også. Og jeg liker bilagene. Mye nyttig stoff. Men VG+ er en sak for seg. Man må være en einsteiner for å navigere i det lappeteppet som sidene der er blitt. Veldig forvirrende, det bør ryddes opp på disse sidene - start med en gang. Jeg synes Madsen og Follestad og dess like bør legge opp og beskyttes mot seg selv. La ungdommen slippe til. Stå på ei bru og urinere med buksa nede… herregud - det var sånt guttunger syntes var moro i tolvårsalderen. Bli voksne! Tenker de ikke på familien sin? Hvis de synes de er veeeldig sexy og modige, tar de faktisk feil. Fjolleri, voksne menn!
Selvom jeg har slått av varsler i vg…
Selvom jeg har slått av varsler i vg appen kommer det fortsatt opp i feeden viss jeg streamer en videosnutt. Dette har jeg klaget på men svarene tar jo uker å måneder, så nå sletter jeg appen. Styr unna vg sin app.
Nå er det nok Vg
Nå er det nok Vg.
Dere må slutte med dette se og hør opplegget deres. Dere er flinke på gode saker, men kan dere redusere sladdernytt? Det er andre som tar seg av deg!
Styr unna!
Må gi en stjerne da det ikke er mulig å gi null. Hva er galt med denne nettavisen? ALT. De spres falsk propaganda til den høyeste grad. Anbefaler ingen å lese denne avisen. Det går kun i det samme, og det er Ukraina, at Putin er en ond mann og hva influensere spiser til frokost. Dør noen i Israel er det front-page news, dør noen i Palestina så er det ingen media coverage. Nesten så de må bytte navn fra Verdens Gang fordi her skriver de kun om hva som passer deres og USA sine interesser. Styr unna!
Slenger alt for mye unødvendig sladder…
Slenger alt for mye unødvendig sladder istedete for reelt fakta.
(Kanskje de ikke har noen saker lenger?)
Ser også ofte feilfakta å feilinformasjon på titler å tekst for å få folk til å (klikke)
Styr unna!
Alt jeg trenger på en plass :-) Veldig…
Alt jeg trenger på en plass :-) Veldig fornøyd med det aller meste. Man kan ikke bruke argumenter som at man er uenig med de som skriver kommentarer i avisen?? og av den grunn gi avisen dårlig score??
Jeg er i alle fall fornøyd - tommel opp !!
Rask med nyheter
Rask med nyheter, men ikke alltid rett vinkling på sakene.😉
Norges beste avis for løpende nyheter
Jeg er er lærling på 18
Jeg er er lærling på 18, som trodde jeg skulle ha drømme lærlings perioden av mitt liv, men så kom det opp problemer på arbeidsplassen, hvor sjefen var den som skapte drama og fikk ansatte snudd mot hverandre, hun hadde aldri tro på meg og tvilte alltid på meg uansett hvor mye jeg prøvde, hun dro på ferie i 4 uker men for det så sa hun at hun ikke stolte på meg, nå vil jeg ikke være lærling lenger, alt motivasjonen jeg hadde var plutselig borte for den måten jeg ble behandlet på. I tillegg fikk vi aldri lønn på tiden, de dagene det sto at vi skulle få utbetalt stemte aldri, og som en 18 åring som bor alene og som må betale regninger så blir ikke dette lett hvertfall når man må ha 2 jobber for å kunne betale regninger så jeg håper virkelig noen gjør noe med det slik at andre slipper gå gjennom det samme som jeg slet med.
Jeg ble vg pluss kunde
Jeg ble vg pluss kunde, men jeg fikk aldri logget meg på. De sa jeg ikke var abonnent, å fikk ikke da logget inn! Vg forsetter å ta kr fra min konto. Var bare flaks at jeg så det! Snakket med vg! Men de bare rode og rode å stilte samme spørsmålene om og om igjen. Så la de bare på, så frekke som de er😡 nektet å gi meg pengene mine tilbake, VG gjør seg til kjeltringer for 49kr x 3 = 147kr Jeg viste det sto litt dårlig til med VG! Men at de skulle begynne å stjele fra folk! Det hadde jeg ikke trodd😱 STYR UNNA VG PLUSS😡😡😡😡👊🏼
VG er bare en landsdekkende influenser…
VG er bare en landsdekkende influenser som reklamerer for Betakaroten og annet skrot som andre influensere igjen reklamerer for dem. VG ELSKER å gi spalteplass til pene, tynne og oversminka influensere som er DÅRLIGE forbilder for unge folk flest. Samtidig sitter "reportere" på Youtube, TikTok, 4Chan og andre sider og leter opp videoer som "Går Viralt" ifølge dem, men som egentlig er gammelt nytt. Dette poster de på VG sine sider. VG er 50% Nyheter og 50% Se&Hør. dvs. halvparten er bare søppel.
Men som alle andre aviserer som ønsker mest mulig klikk så sprer de mye skremselspropaganda. Ord som "Monster", "Skrekk", "Massiv" går igjen. Bad News er Good News for VG. Av å til glimter de til hvor de har en liten fåtal journalister som kommer med god gammel grave journalistikk, og publiserer noen avsløringer om politikere, Tinder svindlerere eller lignende.
Men ellers, Ekstremt venstre orientert. Har NULL baller til å poste om problemer og den mørke baksiden av ekstrem innvandring f.eks. Det gir dem lite kred.
Det gis liten informasjon til VG +…
Det gis liten informasjon til VG + abonnementer om at yoga-videoer og annet innhold enn nyheter endres. Ellers fungerer nettsiden deres greit og nyheter blir oppdatert kontinuerlig.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.