VG - Verdens Gang AS Omdömen

‱

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

En av Norges stÞrste lÞgner, de som skriver avisen og de som styrer den. StÞrre nafo propaganda skal en lete lenge etter. Lurer pÄ hvor mange liv VG har bidratt med Ä ta i krigen som gÄr og pedofile f... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

VG, schibsted, jens & co burde gÄ sammen Ä stifte "norsk svindel & bedrag AS". NÄr Norges "beste" lyver, driver med feil informasjon og skaper mer hat enn godt, er det pÄ grensen til landsforÊderi alt... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Vg lager vg+ saker med betaling pÄ 56 kroner pr. uke og merker ikke disse sakene med pluss tegn, slik at det fremkommer at dette er betalingssaker. Dette gjÞr at man fÄr treff pÄ betalingssaker pÄ nyh... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

KjÞpte VG+ abonnement og trodde jeg kunne lese alle saker merket med pluss-tegnet. Det stemmer jo ikke. VG merker "Dine Penger"-saker med samme plussen. NÄr man klikker pÄ disse, fÄr man bare spÞrsmÄl... Se mer

Företagsinformation

1. NyhetstjÀnst

Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor

Norges stÞrste nettsted. Oppdateres minutt for minutt pÄ siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder. Omdömen kanske inte Àr representativa

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

14 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Norges beste pÄ tabloide nyheter

StÞrste og beste i Norge pÄ tabloide nyheter med bred dekning pÄ innenriks, utenriks, kultur og sport. Det meste i nettavisa er gratis. Ble dessverre dÄrligere pÄ gaming etter at de avsluttet Level UP, som heldigvis fortsatte som indieselskap.

19 maj 2021

Anonsering er dyrt,dÄrlig gjort

Anonsering er dyrt, ble informert at anonsen skal stÄ hÞyt op, og blir en fantastisk anonnse. NÄr sjekker VG, aldri finner jeg anonsering sin. Screenshot fra nettside og ble ferdig med det. ikke noe ekstra tilbud eller hjelp med dette.Penger rett til rumpa.

8 februari 2021

Ubrukelig avis med misvisende

Ubrukelig avis med misvisende informasjon. Sprer falske nyheter og bidrar til Ä spre piss og uakseptable holdninger. ForhÄndsdÞmmer siktede personer fÞr rettssaker i det hele tatt har begynt, tenker at Baneheia saken og Tom Hagen saken er et prakt eksempel pÄ hvordan VG snartmaler mennesker som mordere og lignende uten bevis. Til Ä spy av.

20 januari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Falske nyheter uten kilder og bevis

Falske nyheter uten kilder og bevis. Rask faktasjekk viser at mye av det de skriver om ikke stemmer.

Anbefaler heller Ikkepedia dersom falsk informasjon er interessant for vedkommende.

15 september 2020

Norges stĂžrste avi

Skal du sjekke nyhetene eller om du har nettforbindelse er det ofte vg.no man besĂžker. VG er forkortelse for Verdens Gang.

Er ofte et viktigere sted for Ä bli oppdatert pÄ det siste av nyheter enn selveste NRK. Har dyktige journalister. Har mer Se og HÞr-stoff og mer folkelig appell enn Aftenposten. Norges stÞrste lÞssalgsavis.

Liker Ä bygger opp / rive ned. MÄler dessverre sin egen vellykkethet i for stor grad av i antall "skalper". Les: Hvor mange ministere, trenere etc de klarer lage momentum for Ä fÄ vekk fra posisjon.

Eksempel er den famĂžse Giske-saken. Men listen er lang. Sjekk for eksempel koblingen Frithjof Jacobsen og Ap-politiker Jette Christensen i sammenheng med knipetakmanĂžveren VG/Giske og det interne maktspillet i AP.

Er en del av Schibsted. Som ogsÄ eier Aftenposten, Adresseavisen, BT, Stavanger Aftenblad, Prisjakt, finn.no mm.

24 december 2019
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Hvorfor skal dere ta bort Grevinnen og

Hvorfor skal dere ta bort Grevinnen og hovmesteren. Hvis ikke dere kan se at det er et skuespill. SÄ mÄ dere se den om igjen. Dere Þdelegger jula for mange. Det er sÄ mange her i verden som liker den. Synes at det er bare tull. At dere skal ta den bort

8 december 2019
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Jeg er forundret over ikke Ă„ finne noe

Jeg er forundret over ikke Ă„ finne noe sted hvor jeg kan skrive noen kommentarer. I dette tilfellet sport.
1.Jeg har lenge vÊrt en Martin J. Sundby tilhenger. Men sÄ sier han, etter en4. plass at han kunne blitt nr. 3 hvis han var blitt fortalt at han lÄ rett bak Spitsov. Hvis han kunne gÄtt fortere da, hvorfor gikk han ikke fortere?
2. Etter 5 mila klaget vÄre lÞpere pÄ skiene. Hvorfor gjorde de ikke som russeren og byttet ski etter 25 km?

24 februari 2018
Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

En god del skrivefeil

VG er veldig raske med Ă„ oppdatere, og er som regel fĂžrst med nyhetene. Veldig ofte ser jeg skrivefeil. Skulle nesten tro at noen av de var dysletikere. Ellers veldig bra

9 mars 2017

Blir dÄrligere.

Vg.no blir bare dÄrligere Ä dÄrligere. Vg-tv kan man ikke se pÄ langre etter at de oppdaterte. Fleste bruker explorer, men neida, vg tilpasser den en annen. Sikkert sponset.

14 juli 2012

Beste avisen!

Ikke spÞr meg hvorfor men det er den beste avisen!, de har alltid infoen jeg vil ha og de setter som oftest ikke nyheter som "Bestemor mÄ selge huset" pÄ toppen og "Terrorangrep i *****" PÄ bunnen. God jobb! Elsker VG :)

2 juli 2012
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer