Espergærde Varme og energi har fjernet vores gl gasfyr og installeret ny Luft/Vand pumpe hos os….lige fra første besøg, hvor de fandt frem til, hvilken pumpe der passede til huset, har vi følt os meg... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi har haft en rigtig positiv oplevelse af vvs firmaet Varme og Energi da vi lige pludselig stod med en opvaskemaskine hvor røret bag maskinen var utæt, og dermed en mindre vandskade. Tak for hurt... Se mer
Har i dag haft besøg af en vvs fra Kronborg vvs! Besøg af en meget kvalificeret ung mand, der virkelig kunne sit kram! Arbejdede hurtigt og effektivt! Samtidig yderst behagelig og venlig! Kan ku... Se mer
Efter at være blevet brændt af af en anden VVS’er og haft en ubehagelig telefonsamtale med en tredje VVS-sekretær, var det en kæmpe lettelse at tale med Emil fra Kronborg VVS. Han havde tid til at... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vi har til formål at stille service og vejledning til rådighed med fokus på varme, energi og el området, samt blikkenslagerarbejde. Indenfor VVS udføres alt bla. Gas, vand, varme, sanitet, afløb og blikarbejde. Indenfor El udfører vi bla. kabelføring, reparation, vedligeholdelse af og fejlfinding på installationer, optimering af energi og belysning, samt installation af spots.
Kontaktuppgifter
Hovvej 28, 3060, Espergærde, Danmark
- bogholderi@varme-energi.dk
- www.varme-energi.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Vælg ikke Varme og Energi til noget med vand
Vi valgte Varme og Energi til udskiftning af blandingsbatteri for at sikre ordentligt udført arbejde.
Stor fejl.
4 dage efter udskifting røg en ballofix af, og 5 kubikmeter vand fossede ud i køkken samt underetage.
Vi kontaktede firmaet om eftermiddagen og fortalte om problemet, de lovede at vende tilbage, men vi har nu 3 dage senere stadig intet hørt fra dem.
Opdatering: Vi hørte først fra firmaet efter denne anmeldelse på Trustpilot.
At skrive vi skal kontakte vagttelefon er en skidt oplysning at komme med nu. Vi fik at vide fra de personer, der modtog vores opkald at vi ville blive kontaktet - ikke at vi skulle ringe på andet nummer.

God service!
Super god oplevelse at have Emil og Kronborg VVS på besøg hos os. Dejligt med en håndværker der tager "hovedet" med på arbejde og fixer småting udover det der er aftalt fordi det bare er god service. Kan varmt anbefale Kronborg VVS.
Varme og energi tager sig betalt for at give bud på en opgave
Hvis man skal bruge dem til at give tilbud på en opgave skal man vide flg. :
-Det er umuligt at komme igennem telefonslusen
-man skal bruge mindst to dage fordi man bliver brændt af første gang, selvom det står i deres kalender
-et tilbud koster penge (hvilket er gratis hos alle andre). Komplet urimeligt.
-når man har fået besøg skal de åbenbart også udtale sig om husets øvrige installationer som man mener skal skiftes.
Kan ikke anbefales. Prøv Bedre Bad, som er fair.
Svar på Varme og Energis indlæg:
Jeg vil ikke revurdere min anmeldelse da det er det der min oplevelse. Jeg bad om et tilbud og ikke en besigtigelse! Besigtigelsen var noget I fandt på efter vi havde talt sammen uden at informere mig.

Svar från Varme & Energi VVS
Ordentlig med sit arbejde.
Vender hurtigt tilbage ved henvendelse. Aftaler overholdt. Grundig med sit arbejde.
Flink og høflig fremtoning.

Super effektiv og pålidelig
Super effektiv og pålidelig. Går systematisk til opgaven og løser godt.
Hurtig aftale og besigtigelse af…
Hurtig aftale og besigtigelse af opgave. Udført til perfektion uden at vi som virksomhed skulle bruge tid på noget. Takker og bukker for suveræn service.
Imødekommende og kompetent
Meget smilende og imødekommende medarbejder. Udførte arbejdet rettidigt og med den nødvendige omhu.
De bedste anbefalinger her fra.
5 velfortjente stjerner til Kronborg…
5 velfortjente stjerner til Kronborg VVS & Energi - kom til tiden og udførte et meget kompetent stykke arbejde. Giver vores varmeste anbefalinger.
Jeg giver helt sikkert 5 stjerner
Jeg giver helt sikkert 5 stjerner, da jeg fik service langt ud over hvad jeg forventede. De ordnede opvaskemaskine og afløb hurtigt, helt perfekt og til en god pris 😊 Stor anbefaling herfra
Rør klargøring klar til køkken
Fik lavet rør klar til køkken. God kommunikation hele vejen gennem processen, og de små ting der dukkede op undervejs blev klaret hurtigt, og professionelt. God oplevelse.
Fin service på gasfyr
Fik serviceret gasfyret og professionel, forståelig besked om fyrets tilstand.
Nyt gasfyr - professionel vejledning fra A-Z
Varme og Energi har hjulpet os med at finde vores nye gasfyr. Vi fik grundig vejledning og det gjorde os trygge i vores valg.
Montøren (Philip) mødt op som aftalt, lavede en flot installation og havde afsat god tid til justering af fyret samt at sætte os ind i fyret. Det var en helt igennem god oplevelse og kan varmt anbefale Varme og Energi til alle andre.
Jeg startede med at se et opslag på…
Jeg startede med at se et opslag på Facebook hvor de havde kampagne uge på gratis Quooker montering. Jeg trykkede på linket til deres hjemmeside og så at man kunne bestille online. Det gjorde jeg så, og modtog derefter en sms på den valgte tid. Dagen før opgaven skulle udføres modtog jeg en påmindelse på både SMS og mail at de ville komme mellem 10-13 super fed service. Der kom en montør ud ved navn Phillip som lavede et super stykke arbejde, som jeg ikke kan sætte en finger på. Dagen efter modtog jeg en faktura h og jeg havde mulighed for at betale med betalingskort, MobilePay eller netbank. Totalt gennemført oplevelse har aldrig prøvet et vvs firma der havde så godt styr på tingene. Kun ros herfra kan varmt anbefale dette firma
Professionelt som det skal være
Jeg fik installeret Danfoss ventilation med varmegenindvinding i det meste af huset for noget tid siden.
Detaljerne omkring de muligheder jeg havde og hvad der kunne lade sig gøre blev grundigt gennemgået i fællesskab på adressen. Efterfølgende fik jeg tilsendt en detaljerede beskrivelse af forløbet incl. plantegninger hvori det fremgik præcis hvor alle ind og udblæsningskaneler skulle placeres. På den måde at man ikke i tvivl om at det bliver som aftalt.
Gennem hele processen blev både datoer og tider overholdt, og arbejdet blev også færdigt til aftalt tid.
I forbindelse med monteringen blev der også foretaget en indregulering af ind og udblæs, og systemet blev koblet til vores nuværende.
Efter afsluttet arbejde blev der efterladt et pænt og relativt rent hus.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, sådan som det skal være.
Professionel montør og entreprenør
Vi fik lavet gulvvarme i vores køkken og Varme og Energi hjalp os med at håndtere hele entreprisen. De havde kontakt til en super dygtig murer som håndstøbte gulvet i beton samt lagde nye fliser på gulvet. Varme og Energi sørgede derudover både for varme installationen til vores fyr og den nødvendige elinstallation.
Det endelige resultat er super flot og vi vil klart anbefale dem til andre vi kender!
Dygtigt og detalje-orienteret VVS firma
Jeg fik installeret et Danfoss Air ventilation og varmegenvindings-system ("genvex") i vores 140kvm parcel-hus.
Efter først at have spurgt andre VVS-virksomheder i området om tilbud hvor jeg slet ikke følte de tog opgaven seriøst fik jeg efterfølgende kontakt til Varme og Energi som hurtigt vendte tilbage med godt tilbud og hvor de også fremsendte end detaljeret plantegning hvor jeg kunne se de planlagte ind- og udsugningskanaler der ville blive monteret i huset.
Deres medarbejdere var rigtigt gode til at at svare på spørgsmål og adressere eventuelle bekymringer vi havde om installationen på loft-rummet, og deres chef fulgte opgaven tæt hele vejen til dørs.
I modsætning til andre VVS firmaer føler jeg dette firma går op i detaljerne og tager sig tid til at svare på alle spørgsmål man har, så begge parter sikrer sig at man får lavet det korrekte.
Derudover er de gode til at rydde op efter sig selv og efterlader en flot finish på arbejdet.
Ny varmtvandsbeholder og styring var…
Ny varmtvandsbeholder og styring var løsningen for os
Nyt vaskeskab
Fik skiftet vaskeskab hos Varme og Energi.
Super service og en fair pris.
Varm anbefaling herfra.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.