VanSprint.nl Omdömen

TrustScore 2.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ondanks de vele negatieve reviews op Trustpilot besloot ik het erop te wagen en zelf een oordeel te vormen. En dat heb ik gedaan. 🙂 De fiets is uiteindelijk na ongeveer vier weken aangekom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik zocht een Koga F3 die nergens was te vinden in mijn maat. Tot ik deze tegen kwam bij vansprint. Gebeld met een medewerker omdat ik wilde weten hoe het met garantie geregeld is aangezien de winkel a... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering van de door mij bestelde fiets duurde veel langer dan op de website vermeld staat. Na levering bleek de door mij bestelde (en betaald) accu van 500Wh slechts 378Wh te zijn. De bestelde bagage... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Scam bedrijf één ster is nog teveel. Beloftes om te leveren en gewoon niet leveren. Communicatie niet mogelijk, geen enkele fatsoenlijke reactie ontvangen in 2 maanden tijd. Fiets in februari besteld... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär

Skrivet av företaget

VanSprint is de specialist in elektrische fietsen

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Niet doen! Kijk verder!

Niet doen! Misleidende informatie op de website en geld retourneren duurt veel te lang.
Eind augustus een fiets besteld die op voorraad zou zijn en de volgende dag geleverd kon worden. Na 2 weken heen en weer mailen bleek dit toch niet juist te zijn. Na het annuleren van de bestelling heb ik na heel veel mailen en klachten indienen pas na 5 weken eindelijk met geld terug gehad.

7 oktober 2024

Bedankt voor uw review Pascal,

Helaas is de informatie die u heeft gedeeld incorrect. Wij hebben namelijk niet aangegeven dat dit de volgende dag geleverd zou worden.
Op de website werd weergegeven dat de fiets een verwachte verzenddatum van 2-5 werkdagen had. Dit zou dan betekenen dat de fiets na het moment van opsturen, nog minimaal drie werkdagen onderweg zou zijn.

Echter willen wij wel onze verontschuldigingen aanbieden voor de vertraagde terugbetaling van uw order.
Een medewerker bij onze administratieafdeling, die de terugbetalingen regelt, was helaas ziek. Vandaar dat dit langer heeft geduurd als dat u normaal van ons gewend bent.

Wij zulen u de volgende keer uitstekende service bieden!

AL 4 MAANDEN ZONDER FIETS

Vanaf eind mei werkt mijn fiets al niet meer die ik in oktober 2023 via VanSprint heb aangeschaft.
Van Sprint is zeer slecht in de communicatie. Telefonisch niet bereikbaar, whatsapp wordt slecht op gereageerd en alleen per mail is communicatie mogelijk. Je wordt niet teruggebeld ook niet als ze beloven je terug te bellen. Even een samenvatting van de afgelopen tijd.
Na mijn review over de situatie op 18 juni wel gelijk reactie gehad en belofte om dit zo snel mogelijk op te gaan lossen.
21 juni aanbod gekregen om ter compensatie alvast 2 accesoiresses te ontvangen(wellicht staan ze klaar om met mijn fiets te verzenden….maar in ieder geval nog niets ontvangen)
Op 24 juni te horen gekregen dat de fiets retour gestuurd moest worden om daar te repareren.
Keuze moeten maken of hij op 27, 28 juni of een week later opgehaald kon worden. Aangegeven dat dat op 27 juni kon. Geen reactie..
Op 28 juni te horen gekregen dat er geen retourlabel beschikbaar was. Uiteindelijk 1 juli een label ontvangen.
Op 2 juli is de fiets opgehaald. Verder geen reactie. Toch maar even gevraagd naar de status op 11 juli. Reactie ontvangen dat dat nagevraagd zou worden. Ruim twee weken radiostilte.
28 juli toch maar weer gevraagd wat nu de status is.
29 juli mail ontvangen of ik de sleutels heb opgestuurd. Gereageerd dat ik er een slot op heb gemonteerd en de sleutel in het slot heb gelaten, maar niet weet wat dit met de status van de reparatie te maken heeft.
31 juli antwoord dat de technische afdeling hier naar vroeg….
5 augustus gevraag of er al nieuws was? Op dat moment reactie ontvangen dat ze de sleutel van de accu nodig hebben…Van Sprint stuurt een retourlabel
7 augustus label ontvangen en 9 augustus sleutel toegestuurd…..Radiostilte voor weer bijna twee weken
19 augustus toch maar weer eens naar de status gevraagd….geen reactie
26 augustus weer naar de status gevraagd.
27 augustus, excuus voor de late reactie vanuit VanSprint, als het goed is gaan ze hem repareren of is hij al gerepareerd en wordt hij verzonden. Ik ga er vandaag achteraan….geen reactie tot 4 september
4 september ik krijg een mail mbt de status…hij staat vandaag ingepland voor reparatie?! De fiets staat er dan al 2 MAANDEN! Vervolgens geen update.
11 september toch maar weer naar een update gevraagd, is hij gerepareerd is hij onderweg?
12 september…reactie van VanSprint goed dat je een mail stuurt ik ga het beneden even checken, je hoort vanmiddag meer.
We hebben er naar gekeken, het probleem wordt veroorzaakt door de motor we hebben een onderdeel nodig van Tenways. We gaan dit met Tenways opnemen…..Radiostilte voor weer twee weken.
26 september verzoek van mij of vandaag telefonisch contact te hebben over de fiets.
27 september mail ontvangen dat ik de telefoon niet op nam(er zijn geen gemiste oproepen in de log van mijn telefoon). Het is duidelijk dat het over de reparatie gaat dus VanSprint gaat aangeven dat er naar mijn fiets gekeken moet worden…geen reactie ontvangen wat nu verder de status is
2 oktober wederom gemaild. Ik ben de hele dag bereikbaar op 3 oktober, bel me of geef me een nummer waar ik jullie op kan bereiken.
Mail ontvangen dat er op 3 oktober geen bereikbaarheid is ivm een feestdag in Duitsland, ik zal op vrijdag 4 oktober worden gebeld….u raad het al. Ik ben wederom weer niet gebeld.
Er is bij dit bedrijf absoluut geen urgentie om mensen te helpen die eenmaal de aanschaf hebben gedaan. Het oogt alsof je via mail/whatsapp/telefonisch en per contactformulier makkelijk in contact komt maar dit is niet het geval. Er is totaal geen proactieve houding om mensen te informeren over de status van de fiets die zij ter reparatie in garantieperiode hebben aangeboden. Er wordt totaal niet meegedacht om mensen die langere periode zonder fiets zitten op een of andere manier te compenseren in de vorm van een leenfiets een nieuwe fiets of een andere oplossing. Ik maak al 4 maanden lang extra kosten door met de auto te moeten vervoeren terwijl ik juist een elektrische fiets van meer dan 2000 euro heb aangeschaft. Ik heb zoiets als dit nog nooit eerder meegemaakt bij welk bedrijf dan ook…

6 oktober 2024

Scherpe prijs, uitstekende communicatie

Scherpe prijs, uitstekende communicatie via email.

Bij levering bleek de bracket van de koplamp te zijn gebroken. Ik mocht die bij een Koga-dealer in de buurt laten vervangen op kosten van VanSprint. Nadeel was alleen dat de bracket erg moeilijk te krijgen was; bij de meeste dealers zat er een paar maanden levertijd op. Uiteindelijk heeft Brama 2-wielers in Borne de bracket vervangen; de financiële afhandeling hebben zij verder direct met Koga afgehandeld, aangezien dit nog binnen de garantie viel. Superservice, zowel van VanSprint als van Brama 2-wielers!

19 juni 2024

zelfs 1 ster is teveel

waardeloze malafide firma.
na herhaaldelijk dezelfde problemen met de fiets te hebben ondervonden een advocaat ingeschakeld.
Na talloze mails en eindeloos procederen hebben ze meer dan 3 maanden geleden aangeboden de fiets op te halen en te repareren onder garantie, waarbij wij de fiets zelf dienden in te pakken om transportschade te vermijden.
We zijn ondertussen meer dan 3 maanden verder en de fiets is nog steeds niet terug geleverd

6 oktober 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne aanbieder

Alles werd duidelijk beschreven en de site was erg toegankelijk en makkelijk te gebruiken

3 oktober 2024

Ik wil mijn geld terug!

Ik heb hier eerder al een slechte review achtergelaten, omdat VanSprint mij een ongemonteerde en defecte Cowboy-fiets heeft geleverd; de batterij werkt niet. Ik heb de fiets eind mei besteld, maar we zijn inmiddels in oktober en ik kan er nog steeds niet op rijden.

Bij mijn vorige review gaf VanSprint aan mijn batterij te willen repareren, terwijl ik zwart op wit van Cowboy zelf heb dat hun batterijen niet te repareren zijn. Desondanks heb ik mijn batterij weken geleden opgestuurd naar VanSprint voor een zogenoemde “reparatie”, maar sindsdien krijg ik geen enkele reactie meer op mijn e-mails en heb ik geen idee wat de status is.

Vervanging van de batterij lijkt ook geen optie, want daar wacht ik ook al sinds mei op. Ik heb meerdere keren gevraagd om mijn geld terug te krijgen, aangezien ze een fiets hebben geleverd die simpelweg niet werkt, maar daar wordt volledig aan voorbijgegaan.

Ik sta nu zelfs op het punt om een advocaat in te schakelen om dit probleem op te lossen.

Vermijd VanSprint. De slechte recensies die ik verder lees zijn helaas geen uitzondering, maar een patroon.

25 maj 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, goeie prijzen. Niks op aan te merken.

18 september 2024

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de voordelige prijs.

Wij van VanSprint wensen u nog veel plezier met u nieuwe fiets.

Ruim 30% korting op een nieuwe fiets

Ruim 30% korting op een nieuwe fiets. Keurige levering binnen een week. Top fiets gekregen!

26 september 2024

Svar från VanSprint.nl

Goedemiddag, Fijn om te horen dat u fiets al bij u is geleverd. Wij wensen u veel fietsplezier met u nieuwe fiets!

Dikke prima!

Ik twijfelde na het lezen van de reviews, maar de prijs van de fiets was een stuk lager en het is helemaal goed gegaan! De fiets was op voorraad en ik kreeg na enkele dagen het bericht dat de fiets verzonden was, de transporteur DSV stuurde netjes een mail en kon op de ochtend van levering zelf nog bellen voor een specifiek tijdsblok wanneer de levering zou plaats vinden. Ik zag na 2 dagen dat de fiets in prijs verlaagd was met 200 euro, heb hierop een mail gestuurd hierover en kreeg na een dag een reactie dat het bedrag wordt teruggestort. De fiets is goed aangekomen! Al met al helemaal tevreden!

24 september 2024

Frauduleus

Ik bestelde een fiets van duizenden euro’s omdat er belofte was bij Van Sprint dat deze binnen drie tot vijf dagen gemonteerd geleverd zou worden. Het duurde veel langer, maar vooral de fiets was helemaal niet gemonteerd. Ik kan dit bedrijf absoluut niet aanraden. Ik zou er niets meer bestellen zelfs niet aan de helft van de prijs, kans op faillissement is te groot want valse beloftes combineren met slechte service dat hou je niet lang vol en neigt naar pure fraude.

24 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waar blijven de berichten van deze…

Waar blijven de berichten van deze firma op slechte rewies.
De goede geven ze antwoord maar de slechte niet.
Telefoon van deze firma is buitengewoon slecht,wordt niet opgenomen steeds dezelde van geen medewerker voicmail berichten worden niet terug gebeld en mails niet beantwoord....

Hallo, kan geen rewies meer neer zetten hier dan maar zo🙂🙂🙂🙂.
De reaktie die je nu schrijft op mijn bericht klopt dus niet.
De telefoon is nooit te bereiken en ingesproken voicemails worden niet beantwoord en dat zeg ik niet alleen,vele met mij en sommige mails worden ook niet beantwoord.
Jullie zouden het teruggavebeleid aan houden van 14 dagen na bestelling van 23 juli dus dat was 8 aug maar heb moeten wachten tot 2 september na een dreiging van een gerechtsdeurwaarde in de schakelen dus zo ging het.

18 september 2024

Goedemorgen Joop,

Ik zie dat het laatste mail verkeer tussen ons op de 2e van September heeft plaatsgevonden met het verzoek u geld terug te boeken, nadat u fiets helaas niet meer geleverd kon worden door de leverancier.

Ik zie dat het geld ook weer terug is overgemaakt naar u Rekening en we hebben altijd u Mails beantwoord.

Ik ben blij dat u het geld weer heeft ontvangen!

Ga niet met Van Sprint in zee

Ga niet met Van Sprint in zee, slechte communicatie en ze weten van elkaar niet wat ze doen.

Dit bedrijf is slechter dan slecht en moet echt Offline gehaald worden., door kassa of een andere partij.
Je denkt dat je een leuk deal hebt, want ze zijn net iets goedkoper dan de lokale leveranciers, maar je komt bedrogen uit. De aangegeven levertijden kloppen niet, de dagen die ze aangeven zijn weken en soms maanden. Ze leveren een model wat goedkoper is en hopen dat je het niet merkt, op het moment dat je het meld moet je de fiets direct terug sturen (kan je een vrije dag nemen omdat ze hem moeten ophalen). Vervolgens nemen ze contact op met een nieuwe leverdatum, u raad het al geen reactie, na enkelen weken zelf contact opgenomen, en kregen we te horen dat het nog 8 tot 10 weken ging duren. De aankoop ontbonden en toen kregen we binnen 24 uur een melding dat ze de fiets toch hadden en direct konden leveren. Wel vreemd als het eerst niet kon.
Communicatie is zo slecht, reactie duren lang, niet als je besteld alleen daarna is het verschrikkelijk. Bellen heeft geen zin ze reageren toch niet, al spreek je 10 keer in. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, de afdelingen weten niet van elkaar niet wat ze doen.

Kortom, als ik u was zou ik zeker niet met deze partij in zee gaan en met een grote boog om hun heen gaan en uw fiets lokaal of bij een ander internet bedrijf kopen.

Mocht de AMC dit lezen, haal deze partij offline

7 september 2024

K U T BEDRIJF

Koga pace gekocht en betaald op 07 aug 2024. Na 2 maanden eindelijk geld terug gekregen. Tijdens die 2 maanden wachten , geen communicatie.
Telefonisch nooit bereikbaar, email nu en dan een vaag antwoord om langer te wachten.
Ik zou niemand aanraden om hier een fiets te bestellen.
Spookfirma !!

17 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop hier alsjeblieft geen fiets

Koop hier alsjeblieft geen fiets. Mijn fiets van 5 maanden na 3 maanden stuk te zijn nemen ze hem in en laten ze niets meer horen.

Update. Na veel gezeur en een brief van de advocaat wijgeren ze nogsteeds om de koop te ontbinden. Koop hier aub niets

1 mars 2024

Goedemorgen Dennis,

Vervelend om te horen dat u een 1 sterren review heeft achtergelaten. Heb vandaag u nog een mail gestuurd wat betreft de situatie. En dat we zo snel mogelijk bezig zijn met een oplossing.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Van Sprint is geen aanrader.

Ik zou Vansprint niet aanraden om een nieuwe fiets aan te schaffen. Ga liever naar een betrouwbare dealer in de buurt! Je koopt een fiets op grote afstand (Duitsland). Als er wat mis is zoals een beschadigde fiets en kapotte lamp is het erg moeilijk om zinnig contact met het bedrijf te krijgen. Meestal wel reactie na enige tijd maar geen actie. Na 4 maanden nog steeds geen vergoeding van de schade ontvangen die tijdens transport ontstaan was.
Ook de levering en de communicatie daaromtrent liet veel te wensen over.

17 maj 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I bought Haibike ALLTRACK 6 for a very…

I bought Haibike ALLTRACK 6 for a very good price, even excellent. The bike arrived in perfect condition and very well packed. The only disadvantage of buying a bike here is poor communication with customer service. I was contacted after 5 days, on the website the waiting time is a maximum of 5 days, I waited 3 weeks. The price of the bike is competitive, I recommend it.

3 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas niet eerst deze site gecheckt…

Helaas niet eerst deze site gecheckt (op hun eigen site staat een hogere beoordeling, ook bijzonder hoe ze dat kunnen manipuleren). Maand geleden een fiets besteld, levertijd zou max. 5 dagen zijn, maar 30 dagen later is er nog steeds geen fiets. Zou vandaag geleverd worden, dus eerder terug gegaan van vakantie, maar helemaal niks. Paar keer gebeld (direct een bandje dat er helaas geen medewerker beschikbaar is, dit is het standaard bandje, want dat heb ik de afgelopen maand alleen maar gehoord) en gemaild. Geen reactie. In de orderbevestiging staat ook Track & Trace, zoals ze beloven. Heb nu de order geanuleerd en mijn creditcard maatschappij gevraagd het geld terug te halen. Op hoop van zegen dat dat gaat lukken.

4 september 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.